7269C2FC-729F-4C8C-AD99-AFD84FE4B423

Godmorgon!

Idag börjar Lilleman 2:an ❤️ Tiden springer verkligen iväg…… åren bara passerar!

Igår morse, strax innan 07:00 tog Jonas denna bilden. På Bromma flygplats. Ludvig börjar inte skolan förrän idag, därför åkte han ner till Öland igår….☺️ 

2E04A8D2-0CD9-44B1-9443-E488B144E3E6 53CEC0FB-4FE9-45F1-B4AB-AB209897D5B0

Det blev tomt. Extremt tomt💔 Alltså den där känslan vänjer jag mig aldrig vid! 

Jag har dessutom varit bortskämd med att Lilleman varit här nästan hela sommaren🙏🏻❤️ och vi kunde inte avslutat sommaren på bättre sätt än våran sista långweekend… ☺️

-Men ändå! Saknaden är enorm! 🙈

Jag har alltid separationsångest men skulle ADLRIG visa Lilleman det. För den känslan vill man inte ge till honom…. 

Nu imorse när klockan ringde, så skickade jag sms. Önskade honom lycka till första dagen i skolan ☺️ Jag fick tillbaka denna bilden, han är taggad! Det gör mig glad☺️ 

-Cool kille!😎

957433D5-9F72-4A63-A08A-8F9C33C502EB

Just nu sitter jag på Sveavägen. Espressohouse utanför min doktorn. Har en tidig morgontid☺️

BD4843B8-49B0-4F22-AAE5-3C0F09AFBDA8 93FCA815-7F31-402E-A6CB-874165E8A42D

Kbt och provtagning….. kom hit redan vid halv 8 så jag fick en halvtimme över 😅

Så nu sitter jag här och myser med en havrelattè ☕️

C6B445ED-E120-41AB-AF72-5FE5AFF8DA5D 8DE30CE0-7D96-420F-B49C-FA87911551E0

Jag har fått första utkastet på nya onlinecoaching sidan. SÅ spännande! Jag ska kika under dagen😍

igår var jag första dagen på mitt nya jobb 😉 som går hang i hand med allt jag gör, med studion. Men träning/Wellness /hälsa, och med marknadsföring…

-Någon som kan gissa? 😍

Efter läkaren cyklar jag direkt till kontoret, ska träffa fler i teamet idag! Så kul! Så även om jag är lite låg av att Lilleman åkte ner öland så bubblar jag av energi jobbmässigt 💕 – Vi hörs senare! 

2F331368-C4A7-4551-99B4-F7D5653B9D47

/My Martens

Ps: att cykla i rusningstrafiken nu när  semester.., Det var något HELT annat! 😅🙈 

Posted in: Vardag
Kommentarer (62)
 • Charlotte

  Ja, tiden går så fort med barnen. Fattar inte att min dotter fyllde 20 år i somras. Hur gick de till liksom ?… ibland längtar jag tbax till när hon var liten och småskolan, men samtidigt glad att skoltiden är över för det var inte roligt alla ggr då det är tufft med skolan idag. Där är inte lilleman än så passa på och njut av all kunskap de där små gärna vill dela med sig av som de lär sig i skolan. ?

 • Agneta

  Härligt att våga satsa och öppna egen träningsstudio ?. Stort LYCKA TILL och fortsätt vara den du är, en stor inspirationskälla ??‍♂️❤️

 • Mollan

  Jag tycker ännu en gång att du ska berätta något när du vill, kan och har lust inte alla dessa gissningslekar och cliffhangers som ofta återkommer.

 • Eva

  Vill passa på att önska er ett stort lycka till❤️

 • Eva

  Glömde min fråga. Har du/ni någon åldersgräns på era resor både utomlands o även på helger. Uppåt alltså? Lr är det mest i din ålder? Kanske märklig fråga, men men?

 • Charlotte

  Ja, tiden går så fort med barnen. Fattar inte att min dotter fyllde 20 år i somras. Hur gick de till liksom 🥺… ibland längtar jag tbax till när hon var liten och småskolan, men samtidigt glad att skoltiden är över för det var inte roligt alla ggr då det är tufft med skolan idag. Där är inte lilleman än så passa på och njut av all kunskap de där små gärna vill dela med sig av som de lär sig i skolan. 💕

 • Agneta

  Härligt att våga satsa och öppna egen träningsstudio 💪. Stort LYCKA TILL och fortsätt vara den du är, en stor inspirationskälla 🙏🤸‍♂️❤️

 • Mollan

  Jag tycker ännu en gång att du ska berätta något när du vill, kan och har lust inte alla dessa gissningslekar och cliffhangers som ofta återkommer.

 • Minette

  Älskar din blogg, speciellt alla ”Snart så…” det skapar spänning och gör mig sjukt nyfiken, vill bara läsa mer och mer❤. Släpp lite i taget, fortsätt våga prova massor av nytt och våga avsluta när du vill, det är så osvenskt men så galet coolt. Kör kvinna kör. Som den coach jag är, med lång insyn så vet jag, att hungriga våghalsade entreprenörer kommer långt. Ps ut med fler snygga bikinibilder, det gör mig så pepp att ta tag i min slappa kropp Ds Ni nyfikna läsare, som undrar vem jag är, hittar mig på minettetigerfalk.maqt.se åter tack My för att du är just den du är.

 • Petra J

  Än viktigare att använda hjälm nu när trafiken är tuffare!

 • Eva

  Vill passa på att önska er ett stort lycka till❤️

 • Eva

  Glömde min fråga. Har du/ni någon åldersgräns på era resor både utomlands o även på helger. Uppåt alltså🙈 Lr är det mest i din ålder? Kanske märklig fråga, men men🤫

 • Minette

  Älskar din blogg, speciellt alla ”Snart så…” det skapar spänning och gör mig sjukt nyfiken, vill bara läsa mer och mer❤. Släpp lite i taget, fortsätt våga prova massor av nytt och våga avsluta när du vill, det är så osvenskt men så galet coolt. Kör kvinna kör. Som den coach jag är, med lång insyn så vet jag, att hungriga våghalsade entreprenörer kommer långt. Ps ut med fler snygga bikinibilder, det gör mig så pepp att ta tag i min slappa kropp Ds Ni nyfikna läsare, som undrar vem jag är, hittar mig på minettetigerfalk.maqt.se åter tack My för att du är just den du är.

 • Petra J

  Än viktigare att använda hjälm nu när trafiken är tuffare!

 • St

  FÅR jag fråga en sak.
  Börjar inte Lilleman i ettan nu?
  Eller har jag missat nåt?
  Förskoleklass, det som kallades nollan tidigare. Gick han inte det läsåret som gick ?
  Eller är jag helt vilse i spenaten ?
  Lycka till med vad det nu än är du ska göra mer än studion ( även om jag oftast tycker att har man sagt A ska man säga B också)
  Att cykla är kul och nyttigt och som vuxen förrgår man med gott exempel och använder alltid hjälm.

  • My

   Han börjar 2:a klass ☺️ Han har gått bpde förskoleklass & 1:an innan ☺️ Hjälm är viktigt!!!

   • St

    Ja jäddrars vad tiden går.
    Tack för svaret My. ( till er andra som svarar i Mys ställe, det behöver ni alltså inte)
    Han är snart ingen Lilleman längre ( fast det kommer han vara livet ut i dina ögon, barn är alltid barn)
    Kram

 • Mia

  Barnen blir äldre men inte vi?Ja du, åren går! Det är galet så fort tiden går och man får aldrig tillbaka förlorad tid med barnen. Gäller att försöka ta till vara på den. Alltså både i vardag ” och fest”. Fy vilken ångest att lämna…klart det är jobbigt även om du vet att han har det bra! Det förstår han säkert att du tycker/ vet- barn är smarta o läser av oss vuxna.
  Spännande My! Fortsättning följer alltså…?
  ❤️

 • Carina

  St
  Du som är så flitig här inne på att komentera och läsa allt borde väl ha bättre koll på vilken klass Lilleman har börjat i? Om inte annat så har My självklart koll på vilken klass hennes egna son har börjat i.

 • St

  FÅR jag fråga en sak.
  Börjar inte Lilleman i ettan nu?
  Eller har jag missat nåt?
  Förskoleklass, det som kallades nollan tidigare. Gick han inte det läsåret som gick ?
  Eller är jag helt vilse i spenaten 😂
  Lycka till med vad det nu än är du ska göra mer än studion ( även om jag oftast tycker att har man sagt A ska man säga B också)
  Att cykla är kul och nyttigt och som vuxen förrgår man med gott exempel och använder alltid hjälm.

  • My

   Han börjar 2:a klass ☺️ Han har gått bpde förskoleklass & 1:an innan ☺️ Hjälm är viktigt!!!

   • St

    Ja jäddrars vad tiden går.
    Tack för svaret My. ( till er andra som svarar i Mys ställe, det behöver ni alltså inte)
    Han är snart ingen Lilleman längre ( fast det kommer han vara livet ut i dina ögon, barn är alltid barn)
    Kram

 • Mollan

  Undrar om dina läsare gör det, ingen som har gissat något ännu ?.

 • Mia

  Barnen blir äldre men inte vi😉Ja du, åren går! Det är galet så fort tiden går och man får aldrig tillbaka förlorad tid med barnen. Gäller att försöka ta till vara på den. Alltså både i vardag ” och fest”. Fy vilken ångest att lämna…klart det är jobbigt även om du vet att han har det bra! Det förstår han säkert att du tycker/ vet- barn är smarta o läser av oss vuxna.
  Spännande My! Fortsättning följer alltså…😉
  ❤️

 • Carina

  St
  Du som är så flitig här inne på att komentera och läsa allt borde väl ha bättre koll på vilken klass Lilleman har börjat i? Om inte annat så har My självklart koll på vilken klass hennes egna son har börjat i.

 • Mollan

  Undrar om dina läsare gör det, ingen som har gissat något ännu 😀.

 • Lene

  Då gissar jag att det har något med Mikes gym att göra. Du hintade om det förra veckan när du gav en ledtråd.
  Jag tror du arbetar på kontor där du bokar träningsresor t ex till Marbella.?
  Det går hand i hand med det andra och din studio.
  Eller ett litet kontor med ett team som sköter online-tjänst med kost och träning.
  Snygg cykel! Älskar att cykla men inte i Stockholms trafik och alla stoppljus.

 • Lene

  Då gissar jag att det har något med Mikes gym att göra. Du hintade om det förra veckan när du gav en ledtråd.

  Jag tror du arbetar på kontor där du bokar träningsresor t ex till Marbella.?

  Det går hand i hand med det andra och din studio.

  Eller ett litet kontor med ett team som sköter online-tjänst med kost och träning.

  Snygg cykel! Älskar att cykla men inte i Stockholms trafik och alla stoppljus.

 • LM

  Jätte lycka till med dina nya projekt, jag kommer ta kontakt med Mike på Mikesgym och eftervård en bra lösning. Jätte tack för ditt förslag på Mikesgym

 • LM

  Jätte lycka till med dina nya projekt, jag kommer ta kontakt med Mike på Mikesgym och eftervård en bra lösning. Jätte tack för ditt förslag på Mikesgym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.