DFAB2101-B37E-40F1-94A7-35709834BF9E

Ojojoj! Loggade in efter några dagar off! Hela havet stormar i kommentarsfältet 😂

Först och främst….. Jag har skrivit det innan, och repeterar det igen!

När jag klickar på kommentarens ip-nr så ser jag ALLA kommenterar ifrån vederbörande. Vilket innebär att jag på 2 sekunder kan se om det är en vanlig, trevlig människa med en annan åsikt än min egen (vilket är HELT okay)

Men jag kan också se om det är ett troll som oavbrutet, förtalar, trakasserar, kritiserar mig personligen ( min vikt, mitt utseende, mig som mamma, flickvän, personliga påhopp som inte är relevanta i sammanhanget ) !

När jag då om och om igen svarar trevligt tex ( nästa lite övertrevligt i hopp om att nå fram)

JAG: ”tack snälla du för din åsikt, men jag önskar en snällare ton. Jag blir ledsen av att höra att du tycker att jag är fet och misslyckad mamma som ingen i hela världen vill vara med. Du kan ju enkelt slippa mig genom att sluta läsa min blogg”

ibland behöver jag svara på samma språk, så att dom fattar. Lägg då till i informationen att det går MÅNADER mellan mina gånger jag ryter ifrån!

Denna gången gjorde jag det. ”F*ck off”, alla troll” från hjärtat, jag kunde nog inte vara tydligare faktiskt 😂👊🏻

Och saken är ju ändå den att DU, som LÄSARE kan enkelt välja bort mig, sluta läsa, sluta följa och lägga din tid på annat.

JAG kan INTE välja bort dig, för du kan fortsätta försöka förpesta min vardag genom att skriva det ena värre än det andra! ( OVSERVERA, olika åsikter är någonting HELT annat! )

Jag blir då uppriktigt förvånade över hur vissa människor trots att dom uppenbarligen hatar mig, ändå måste lägga sin tid, här inne hos mig, -Varför? Sååå onödigt! 🙈🤦🏼‍♀️

Majoriteten av gångerna svarar jag inte alls. Ändå blir det ett j*vla liv när jag ryter ifrån efter många påhopp innan!

7F28860A-8BD5-4C49-8BD5-7E2A615FB9A1

Dessa två mötte upp mig på Arlanda flygplats. Jag & Jesper landade vid 11 i torsdags. Lilleman landade en stund innan på Bromma. Jonas hämtade Lilleman, och dom båda hämtade mig 🙏🏻❤️

Vi har varit helt offline, och bara umgåtts med familjen och varandra 🙏🏻

Bildbomb från våran långweekend:

Vi började med lunch på Vapiano i Täby C. SOM jag längtat efter pasta! 😍

Fullkorns carbonara till mig! Storlek barn mättar mer än tillräckligt 😅

A2BAB6B8-0F7D-41F2-AD66-4441C792ED82 E0D59263-752D-4589-B25A-B80C6770C010 4BD5EB35-2678-41D6-98B3-338E1B1BEFF3 6607630C-D8A4-4D9F-B593-1B9686DA5E4C 600B19BD-5A23-45E6-AF29-3B0283B0B3D1 E99759C4-FF0F-453F-8CAB-9BEC727F5AB8 BA685F43-72C6-4E46-802B-2AA8E5BFB4C1 852DD5F6-04FF-47D0-9B06-FD6C74941A3B EF85EFFB-312B-45DF-A731-B33094F012AC

Lek och bus utanför Täby C. Bra intiativ av våran kommun😍

825C10B3-1E51-47E5-8530-5E5DA80CD132 CC131860-6CD0-4D08-9C7C-92463FCDF712

64C52629-9D8A-4B5A-BAC6-EA6B95189450 9076C057-EFCC-407D-8727-1486109C8909 F8FF5244-56DA-4F13-99A7-9C5056550D1D CF7DEF4E-4089-4FE8-9721-59EBC72A2EC5 0B039A43-429D-4E77-A5C4-A2816475CFDC

Kortspel, bus och lek med Julia & Jane på Lidingö 😍 Jag backade en äpple paj! Fick feeling!

5F0BB592-7AF5-4588-A161-487C082F8A6C CB709E54-1880-4AEC-AA7D-829C4C2205DF EABC9CDD-9750-4F75-9BC9-03FB5B01D20A 2290E529-91DC-4EE5-BCF8-1E5443433E61 9F3766E8-F51B-43D0-A280-7B69A52500FD C05924B5-6098-4427-A6D1-1DBC674D9410 04229476-DF5D-4AB0-A510-F0F99E02C473

Fiskelyckan car inte framme….. inga napp! ( förutom bottennapp ) MEN, det car mysigt ändå! Och nu har vi köpt fiskgrejer så att vi kan göra detta fler gånger 😄 En mysig långhelg! Ikväll står det film-mya på schemat! ❤️☺️

Men hörrni, allvarligt talat. Om du av en eller flera anledningar inte tycker om mig, eller stör dig på mig. LÄGG din energi på något ANNAT! Det borde vi alla göra…. Livet är gör kort för att slösa bort på saker vi inte gillar☺️

Ha en mysig kväll! 

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (72)
 • Lena

  Det är en gåta för mig hur man vill gå in på en blogg om man inte gillar den. Ofta är det ju samma personer som kommenterar o som sen tycker ”man har väl rätt till en åsikt”. Så helt klart gör du rätt som ryter ifrån. Du ska ju inte behöva ta emot hur mycket som helst. Jag tycker inte att du är otrevlig mot läsare, snarare stort tålamod.

 • Charlotte

  Klart du ska ryta ifrån my, kunde tagit i mer ? du har ett rikt liv med många roliga o härliga inslag. Du bara går från klarhet till klarhet och visar att du minsann tar för dig av livet och tar ingen skit!
  Kram?

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Du gör helt rätt och du kan kallt räkna med att dom som stör sig på att ”du ryter i från” egentligen är här inne av en helt annan anledning.
  Du är grym My och uppenbart retar det några att du är så driven och klarar allt på egen hand!
  Go Girl! Fin bild på er alla tre på flygplatsen!
  //Berith

 • St

  Inte tycker om dig? Självklart gör man det annars skulle jag varken läsa eller kommentera.
  Hoppas du tar mina kommentarer för vad de är. Nämligen åsikter som ibland skiljer sig från dina ( och andras) och ibland kan jag ju liksom ”spinna på” lite av vad du själv skrivit.
  Hoppas verkligen att du inte uppfattar mig som elak. Jag är inte elak och jag är inget troll.
  Härlig helg ni verkar ha haft och ni verkar även ha haft hyfsat väder.
  Kramar till er alla

 • Tina

  Fina My och din lilla fina familj. Kram från mig. ❤

 • Lena

  Det är en gåta för mig hur man vill gå in på en blogg om man inte gillar den. Ofta är det ju samma personer som kommenterar o som sen tycker ”man har väl rätt till en åsikt”. Så helt klart gör du rätt som ryter ifrån. Du ska ju inte behöva ta emot hur mycket som helst. Jag tycker inte att du är otrevlig mot läsare, snarare stort tålamod.

 • Anonym

  Härliga bilder , jag tycker du gör rätt som ”tar bladet från munnen” ang din fd vän !

  • My

   Jag har som sagt inte bekräftat annat än det som ”alla” redan vet…. detaljerna och allt annat håller jag för mig själv tills vidare… ??

   • A

    Trots att ”alla” vet så tycker jag att du ska radera ditt påstående. Du har tidigare sagt att DU inte tänker uttala dig pga det finns barn inblandade. Med all rätt. Men vad är skillnaden nu? Barnen finns ju fortfarande och du väljer plötsligt att hänga ut deras föräldrar. Visa dig bättre än ”alla” andra och fortsätt vara tyst om saken.

    • Annelie

     Förmodar att my inte ville säga nåt innan då det inte var ute offentligt bland allmänheten. Nu är det ju det och då gör det varken från eller till om det står några rader om det på my’s blogg. Så fattar jag de som.

    • My

     Finns ingen idé att radera det. Bliggbevakningen m.f har redan skärmdumpat.
     Det jag behåller för mig, det är värre… mycket värre. Tyvärr vet redan dessa barn alldeles gör mycket ? så inget nytt där heller …

     • Anonym

      Hej My tycker du gör rätt som skriver ut hur det har varit ! Du har ju nu en ganska stor plattform ! Vet systrarnas män om otroheten ? Ja Hanna liggerju i skillsmässa , men Maggans man vet han ? Fortsätt o skriv o dela med dig / anonym

     • My

      Självklart vet dom det…. det är ju precis det våran brief handlade om..,

   • Queen

    Jag är en av dem som länge har anat vad som pågått bakom kulisserna. My har helt enkelt suttit på för mycket info och därmed blivit för ”farlig”. Jag förstår mig inte på människor som inte vågar stå för vad de själva har gjort och tar konsekvenserna av sina egna val. Istället kastar de sin smuts över någon annan (projicerar), skapar ovänskap och konflikter och utser syndabockar som My som de mobbar ut, ofta som ett försök att tysta. En skock imbecilla får, ansluter okritiskt till den här typen av mobbare, utan att ens ha bemödat sig med att lyssna till båda parter i ”konflikten”. Detta psykologiska, mycket manipulativa spel är väldigt vanligt bland mobbare och antisociala och det är väldigt ofta bara ett försök att dölja/mörka/tysta sina egna fel, brister, elaka handlingar mot andra, snaskiga hemligheter, kriminalitet, missbruk etc. Det kan dröja många år innan folk inser sanningen och under tiden kan relationer mellan vänner, kompanjoner, familjemedlemmar, partners och kollegor ha förstörts för all framtid. Jag har tyvärr stött på den här typen av fega ynkryggar några gånger i mitt liv och mitt råd till dig My, är att sky dem som pesten. De skulle kunna gå över lik, bara för att skydda sina egna smutsiga bykar.

 • Charlotte

  Klart du ska ryta ifrån my, kunde tagit i mer 😉 du har ett rikt liv med många roliga o härliga inslag. Du bara går från klarhet till klarhet och visar att du minsann tar för dig av livet och tar ingen skit!

  Kram🌸

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Du gör helt rätt och du kan kallt räkna med att dom som stör sig på att ”du ryter i från” egentligen är här inne av en helt annan anledning.
  Du är grym My och uppenbart retar det några att du är så driven och klarar allt på egen hand!
  Go Girl! Fin bild på er alla tre på flygplatsen!
  //Berith

 • St

  Inte tycker om dig? Självklart gör man det annars skulle jag varken läsa eller kommentera.
  Hoppas du tar mina kommentarer för vad de är. Nämligen åsikter som ibland skiljer sig från dina ( och andras) och ibland kan jag ju liksom ”spinna på” lite av vad du själv skrivit.
  Hoppas verkligen att du inte uppfattar mig som elak. Jag är inte elak och jag är inget troll.
  Härlig helg ni verkar ha haft och ni verkar även ha haft hyfsat väder.
  Kramar till er alla

 • Tina

  Fina My och din lilla fina familj. Kram från mig. ❤

 • Anonym

  Härliga bilder , jag tycker du gör rätt som ”tar bladet från munnen” ang din fd vän !

  • My

   Jag har som sagt inte bekräftat annat än det som ”alla” redan vet…. detaljerna och allt annat håller jag för mig själv tills vidare… 🙏🏻

   • A

    Trots att ”alla” vet så tycker jag att du ska radera ditt påstående. Du har tidigare sagt att DU inte tänker uttala dig pga det finns barn inblandade. Med all rätt. Men vad är skillnaden nu? Barnen finns ju fortfarande och du väljer plötsligt att hänga ut deras föräldrar. Visa dig bättre än ”alla” andra och fortsätt vara tyst om saken.

    • Annelie

     Förmodar att my inte ville säga nåt innan då det inte var ute offentligt bland allmänheten. Nu är det ju det och då gör det varken från eller till om det står några rader om det på my’s blogg. Så fattar jag de som.

    • My

     Finns ingen idé att radera det. Bliggbevakningen m.f har redan skärmdumpat.

     Det jag behåller för mig, det är värre… mycket värre. Tyvärr vet redan dessa barn alldeles gör mycket 🙁 så inget nytt där heller …

     • Anonym

      Hej My tycker du gör rätt som skriver ut hur det har varit ! Du har ju nu en ganska stor plattform ! Vet systrarnas män om otroheten ? Ja Hanna liggerju i skillsmässa , men Maggans man vet han ? Fortsätt o skriv o dela med dig / anonym

     • My

      Självklart vet dom det…. det är ju precis det våran brief handlade om..,

   • Queen

    Jag är en av dem som länge har anat vad som pågått bakom kulisserna. My har helt enkelt suttit på för mycket info och därmed blivit för ”farlig”. Jag förstår mig inte på människor som inte vågar stå för vad de själva har gjort och tar konsekvenserna av sina egna val. Istället kastar de sin smuts över någon annan (projicerar), skapar ovänskap och konflikter och utser syndabockar som My som de mobbar ut, ofta som ett försök att tysta. En skock imbecilla får, ansluter okritiskt till den här typen av mobbare, utan att ens ha bemödat sig med att lyssna till båda parter i ”konflikten”. Detta psykologiska, mycket manipulativa spel är väldigt vanligt bland mobbare och antisociala och det är väldigt ofta bara ett försök att dölja/mörka/tysta sina egna fel, brister, elaka handlingar mot andra, snaskiga hemligheter, kriminalitet, missbruk etc. Det kan dröja många år innan folk inser sanningen och under tiden kan relationer mellan vänner, kompanjoner, familjemedlemmar, partners och kollegor ha förstörts för all framtid. Jag har tyvärr stött på den här typen av fega ynkryggar några gånger i mitt liv och mitt råd till dig My, är att sky dem som pesten. De skulle kunna gå över lik, bara för att skydda sina egna smutsiga bykar.

 • Lena

  Bra att du säger ifrån!! Jag gillar din blogg!! Och måste bara säga att du är så underbar!! Och så tycker jag att din son är så söt!!! Stor kram från Lena ???

 • Birgith

  Självklart gillar vi dig My annars skulle vi inte gå in och läsa din blogg. Kul att du skriver om både bra och dåliga dagar. Så som livet är för de flesta av oss.

 • Lena

  Bra att du säger ifrån!! Jag gillar din blogg!! Och måste bara säga att du är så underbar!! Och så tycker jag att din son är så söt!!! Stor kram från Lena 🥰🥰😊

 • Birgith

  Självklart gillar vi dig My annars skulle vi inte gå in och läsa din blogg. Kul att du skriver om både bra och dåliga dagar. Så som livet är för de flesta av oss.

 • Lotta Lennartsson

  Superkramar till dig ???

 • Lotta Lennartsson

  Superkramar till dig 🤗😎😍

 • Sophie

  Blocka ”trollen” My, men bra att du ryter ifrån och det gör inget alls om du säger diverse svordomar ibland måste man få säga FUCK YOU jävla troll!
  Om dom nu hatar dig sååå mycket, vad är det som driver dessa att ens skriva ”my martens blogg” på datorn? I don´t get it.
  Jag läser din blogg för jag tycker du är underbar. Stark. Driven. Vacker. Gudomlig kropp, kvinnlig! Osv osv osv. ♥ ♥ ♥
  Så jag säger också:
  FUCK OFF JÄVLA DUMMA ÄCKLIGA TROLL!!! ?

  • My

   Haha! Roligt ?????❤️ TACK! Blir så glad av att läsa denna! ??
   Tyvärr går det inte att blockera…. även om jag ibland önskar att jag kunde det ? kram

 • Anonym

  Och för varje gång du säger ifrån till trollen, så får dom mer ved till sin brasa … Tyvärr. Att ryta ifrån är exakt de trollen livnärar sig på. Gissar att dom mår gott av att få dig att din bristningsgräns. Tråkigt, riktigt tråkigt!

  • My

   Jag har inte brustit….. jag är vara väldigt tillfreds med att säga f*ck off till trollen!
   Det är samma sak som att säga dra åt fanders ?? ingen big deal, och något som kommer från mitt ❤️

 • Sophie

  Blocka ”trollen” My, men bra att du ryter ifrån och det gör inget alls om du säger diverse svordomar ibland måste man få säga FUCK YOU jävla troll!

  Om dom nu hatar dig sååå mycket, vad är det som driver dessa att ens skriva ”my martens blogg” på datorn? I don´t get it.

  Jag läser din blogg för jag tycker du är underbar. Stark. Driven. Vacker. Gudomlig kropp, kvinnlig! Osv osv osv. ♥ ♥ ♥

  Så jag säger också:
  FUCK OFF JÄVLA DUMMA ÄCKLIGA TROLL!!! 😉

  • My

   Haha! Roligt 😂😂😂🙏🏻❤️ TACK! Blir så glad av att läsa denna! 🙏🏻

   Tyvärr går det inte att blockera…. även om jag ibland önskar att jag kunde det 😄 kram

 • Anonym

  Och för varje gång du säger ifrån till trollen, så får dom mer ved till sin brasa … Tyvärr. Att ryta ifrån är exakt de trollen livnärar sig på. Gissar att dom mår gott av att få dig att din bristningsgräns. Tråkigt, riktigt tråkigt!

  • My

   Jag har inte brustit….. jag är vara väldigt tillfreds med att säga f*ck off till trollen!

   Det är samma sak som att säga dra åt fanders 😂😂 ingen big deal, och något som kommer från mitt ❤️

 • Majsan

  Fuck off är ett bra uttryck när man är trött på nått o liksom vill kasta det åt helvete.
  Folk som klagar på språket .. ääääää skit i det ?

 • Majsan

  Fuck off är ett bra uttryck när man är trött på nått o liksom vill kasta det åt helvete.
  Folk som klagar på språket .. ääääää skit i det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.