Tagga om & tagga till! ICIW

I samarbete med ICIW8CCD5BD6-FB52-4F1A-8FBC-AE4BC8F26519

Hej från värmen!

Alltså det är varmt nu! Nästan 40 grader! Jag fattar varför spanjorerna tar ”siesta” på dagen! Även jag har gjort det idag… Jag sitter i skuggan med en Lohilo och försöker tagga till, till nästa pass! Ska köra en Wood med Mike och gänget om en halvtimme….. 😅💪🏻😎

E21836F0-4D49-4EE3-8D80-AF6AC3C4170A

Tagga till & tagga om! För er som följet mig på instagram så kan ni se delar av morgonpasset där! 😎 Jag börjar känna mig rätt sliten just nu 🤣

Hade precis en teldejt med Lilleman. Grinade när vi la på. Alltså jag kan va HUR stark som helst i många situationer. Men när det kommer till honom blir jag blödig ❤️😭

Han längtade efter mig, och jag efter honom! Så på torsdag landar Lilleman på Bromma, sedan jag 1 h efter på Arlanda😅 ( hade sååå tur att jag fick tag i biljetter till denna weekend! Det är nämligen ironman i kalmar 😬 Men nu kan Jonas ta emot honom, sedan hämtar dom mig☺️❤️🙏🏻 Sista weekend innan skolstart! Jag längtar ihjäl mig!!!!!!!! Jag vet att jag hade honom i 1.5 månad. Men det spelar ingen roll! 😅 Nog om det. Alla ni föräldrar, ni fattar vad jag menar! 😎

Tillbaka till mina träningskläder! Mina tok-snygga träningskläder kommer ifrån ICIW, dom har precis släppt dessa 😍👇🏻OMG!!! 

6D2C9156-60A0-4357-8F88-0BC5F9E15ACF

Alltså HUR snygga!? Dom släpper nya kollektioner som aldrig förr🔥🔥🔥

Använd koden my15 för 15%, in och fyll på träningsgarderoben HÄR 

/ My Martens 

Kommentarer (66)
 • Ingegerd

  Så små träningstoppar som både är urringade och midjekorta.. skulle jag klämma in min hängbuk i en sån och sen gå på gymmet jo jo vilka goda skratt folk skulle få. Varför gör du bara reklam för produkter skapade för smala tajta kroppar? Känner mig kränkt faktiskt.

  • Lena

   Känner du dig kränkt inne på sportaffärerna oxå? Där ser det nämligen likadant ut på skyltdockorna. Tar du XXL så finns det nog i my’s sortiment , ser bara lite konstigt ut om hon har det på sig då hon säkert är en S i strl eller möjligtvis en M.
   Du vill bara provocera för så dum i skallen som inte fattar de är INGEN!!

   • St

    Varför skulle hon provocera.
    Jag skulle heller aldrig klämma in mig i behåtop och supertighta tights. Det skulle välla ut både här och där oavsett storlek.
    Jag skulle ha toppen under ett linne möjligtvis och ett par
    byxor som inte sitter som korvskinn.
    Influensers har världens möjlighet att påverka och välja vad de vill reklama för och My väljer väl detta för att hon vet att hon har kropp till det. Gillar ju att visa upp sin rumpa bl a. ?inget ont i det nu för hon kan göra det.
    Men det finns kläder av andra sorter som inte sitter som ålskinn.
    Men man ska tydligen vara snygg och välbyggd redan när man tränar för första gången. ?
    Jag skulle heller aldrig träna offentligt ( av orsaker jag behåller för mig själv ) men de gångerna jag tränar vill
    jag ha nåt lätt och luftigt på mig.
    Vart jag vill komma är att företag som vill samarbeta med influensers och som har en annan typ av kläder, har alla möjligheter att nå ut till
    många med ett samarbete med många influensers.
    Den som vill ha tight har det, den som vill ha annat har det.
    Men varför ska man slå ner på den som tycker annat

    • Lena

     Jo jag tycker nog allt att skriver man att man känner sig ”kränkt” på en blogg då man inte ens känner personen i fråga som bara visar upp träningskläder är provocerande. Hur kan man känna sig kränkt av de?
     Är man överviktig eller underviktig är man ju medveten om de och får ju då handla därefter. My kan ju välja att visa sig i slappa och lediga kläder oxå men nu väljer hon dessa pga att HON är intresserad av just denna stil av kläder.
     Kränkta Sverige lever vi i nuförtiden. Löjligt!!

 • Ingegerd

  Så små träningstoppar som både är urringade och midjekorta.. skulle jag klämma in min hängbuk i en sån och sen gå på gymmet jo jo vilka goda skratt folk skulle få. Varför gör du bara reklam för produkter skapade för smala tajta kroppar? Känner mig kränkt faktiskt.

  • Lena

   Känner du dig kränkt inne på sportaffärerna oxå? Där ser det nämligen likadant ut på skyltdockorna. Tar du XXL så finns det nog i my’s sortiment , ser bara lite konstigt ut om hon har det på sig då hon säkert är en S i strl eller möjligtvis en M.

   Du vill bara provocera för så dum i skallen som inte fattar de är INGEN!!

   • St

    Varför skulle hon provocera.
    Jag skulle heller aldrig klämma in mig i behåtop och supertighta tights. Det skulle välla ut både här och där oavsett storlek.
    Jag skulle ha toppen under ett linne möjligtvis och ett par
    byxor som inte sitter som korvskinn.
    Influensers har världens möjlighet att påverka och välja vad de vill reklama för och My väljer väl detta för att hon vet att hon har kropp till det. Gillar ju att visa upp sin rumpa bl a. 😂inget ont i det nu för hon kan göra det.
    Men det finns kläder av andra sorter som inte sitter som ålskinn.
    Men man ska tydligen vara snygg och välbyggd redan när man tränar för första gången. 😉
    Jag skulle heller aldrig träna offentligt ( av orsaker jag behåller för mig själv ) men de gångerna jag tränar vill
    jag ha nåt lätt och luftigt på mig.
    Vart jag vill komma är att företag som vill samarbeta med influensers och som har en annan typ av kläder, har alla möjligheter att nå ut till
    många med ett samarbete med många influensers.
    Den som vill ha tight har det, den som vill ha annat har det.
    Men varför ska man slå ner på den som tycker annat

    • Lena

     Jo jag tycker nog allt att skriver man att man känner sig ”kränkt” på en blogg då man inte ens känner personen i fråga som bara visar upp träningskläder är provocerande. Hur kan man känna sig kränkt av de?

     Är man överviktig eller underviktig är man ju medveten om de och får ju då handla därefter. My kan ju välja att visa sig i slappa och lediga kläder oxå men nu väljer hon dessa pga att HON är intresserad av just denna stil av kläder.

     Kränkta Sverige lever vi i nuförtiden. Löjligt!!

 • Kina

  Jättesnygga mönster absolut men ser nästan aldrig tjejer träna i bara toppar utan i linnen.

  • Malin

   Tänker detsamma. Oftast tränar man väl i sporttop och linne över. Men de flesta företagen väljer att sälja matchande top och tights. Min top kanske syns lite, sticker fram under linnet. Men jag har hellre en neutral enfärgad top. Och så skulle jag gärna ha ett linne som matchar tightsen. Både linne o tights behöver ju inte vara helmönstrade. Men tex mönstrade tights som de my har på bilden och ett linne i matchande färg med kanske en rand av det mönstrade tyget.
   Litet tips till klädföretagen bara ??‍♀️

   • My

    Bra tips ??? Men här nere är det 28 grader just nu….. Så linnen och t-shorts går bort just nu ?

    • Kina

     Visa och reklamera för kan man väl göra ändå och linnena är ju tunna och i material som ”tar upp svett”.

     • My

      Ja, men om du tränar i 35-40 grader, högsintesivt så finns det ingenting i världen som tar upp mitt svett… Jag har en handduk som jag torkar mig med också…. men mitt val, är att träna i topp och tights. Det är skönast så.
      Jag hade även det när jag vägde 100 kg. -Just saying ???‍♀️
      Det viktiga är väl ändå att alla gör som dom vill. Du tränar i det du vill, och jag i det jag vill ?
      – Deal?

     • Mira

      Snälla My nu handlade det ju om att göra reklam och visa upp på bloggen inte vad du är intresserad av att träna i, varför så ofta dessa mindre trevliga svar.

 • Kina

  Jättesnygga mönster absolut men ser nästan aldrig tjejer träna i bara toppar utan i linnen.

  • Malin

   Tänker detsamma. Oftast tränar man väl i sporttop och linne över. Men de flesta företagen väljer att sälja matchande top och tights. Min top kanske syns lite, sticker fram under linnet. Men jag har hellre en neutral enfärgad top. Och så skulle jag gärna ha ett linne som matchar tightsen. Både linne o tights behöver ju inte vara helmönstrade. Men tex mönstrade tights som de my har på bilden och ett linne i matchande färg med kanske en rand av det mönstrade tyget.
   Litet tips till klädföretagen bara 😁🤷‍♀️

   • My

    Bra tips 😍🙌🏻 Men här nere är det 28 grader just nu….. Så linnen och t-shorts går bort just nu 😅

    • Kina

     Visa och reklamera för kan man väl göra ändå och linnena är ju tunna och i material som ”tar upp svett”.

     • My

      Ja, men om du tränar i 35-40 grader, högsintesivt så finns det ingenting i världen som tar upp mitt svett… Jag har en handduk som jag torkar mig med också…. men mitt val, är att träna i topp och tights. Det är skönast så.

      Jag hade även det när jag vägde 100 kg. -Just saying 😎🤷🏼‍♀️

      Det viktiga är väl ändå att alla gör som dom vill. Du tränar i det du vill, och jag i det jag vill 😄

      – Deal?

     • Mira

      Snälla My nu handlade det ju om att göra reklam och visa upp på bloggen inte vad du är intresserad av att träna i, varför så ofta dessa mindre trevliga svar.

 • L

  Tycker fröken Lena är lite spydig. OM folk säger att dom inte kan tänka sig att ta på sig saker som sitter som ålskinn, varför skulle det vara än det ena än det andra?
  Jag var smal som sjutton, vältränad och hade otroligt snygg kropp som ung men jag ville inte visa upp mig. Jag tränade i vanliga träningskläder.
  Idag skulle jag iofs inte träna då jag pga orsaker är överviktig. Jag anser att gå är en betydligt bättre sport för att gå ner i vikt och ev om man nu ska träna muskler, träna lågintensivt. Träna hårt och så ofta som My gör kommer sluta i förslitningsskador. Det har det gjort för oss andra som tränade som galningar. MÅTTA ska det vara.
  Jag är ledsen att jag tröttnat på denna blogg då den BARA handlar om träning och tighta kläder.
  My! Det är inte kul att läsa samma sak om och om igen, och se dig klädd i samma tighta kläder dagligen. Klädd i träningskläder, ja, men dessa tighta och med en kropp som både är opererad och opererad igen, nja. Skulle du inte blanda? Nu får man ju scrolla hela tiden och det finns inget att läsa. Hoppa på mig nu alla för min åsikt.

  • Kicki

   L, jag tänker inte hoppa på dig.
   Men vi har ju våra egna liv i våra egna händer.
   Läs inte det som känns tjatigt …..
   För Ingegerd, läs inte bloggen om du bli kränkt … Du har valet i dina egna händer, undvik det som sårar eller känns jobbigt!
   Svårare än så är det inte!
   Ett tips till ALLA
   – Välj bort allt som ger er negativ energi!
   Se till att göra/läsa/umgås med de/det som ger er energi!
   All kärlek till My och alla läsare <3

  • My

   Hej L!
   Jag nu ( precis som på tidigare resor) så befinner jag mig på en träningsresa. Vi vaknar, tränar, äter, tränar. Solar paddlar, tränar och äter igen ?
   Är jag med Lilleman tex så får ni ta del av det…. med allt vad det innebär. Men jag bygger upp en livstil där träning och aktiva hobbys ( som tex paddling, inlines lek och bus) kommer ingå…..
   Och precis som innan. Bloggen följer det jag gör…., ☺️
   Ledsen om du tröttnat. Men jag har verkligen landat i mitt element. Där jag vill vara, och börjar bygga upp det liv jag vill leva…. Mer träning kommer det att bli.
   Om du inte tycker om det så kanske jag helt enkelt inte är rätt blogg för dig…. ☺️ Kram kram ?

   • St

    Du har ju ett antal gånger frågat dina läsare vad de ville läsa om på bloggen.
    Sista gången fick du som vanligt lite blandade svar.
    Säg inte att den läsare som skriver att den tröttnat på träning ska läsa nåt annat.
    Du kanske ska ta l i t e fasta på folks önskemål för du lär väl få in nån krona på bloggen.
    Livet för dig kan väl inte BARA bestå av träning och Lilleman?
    Även om du påstår att du landat i det som är viktigt för dig så kanske du lite lite bör tänka på att din blogg var fantastisk innan men många bilder och blandade inlägg ( dock lite FÖR långa ibland ?)
    Varför inte ta till sig det dina läsare önskat, lite blandat, smått och gott.
    Jag har som sagt läst din blogg med stor behållning men ärligt så tror jag att dessa numer eviga inlägg om träning med dig i träningskläder får oss som är lite minsta träningsinriktade att tröttna lite.
    Jag tror du skiter fullständigt i om du missar nån gammal tant eller två på din blogg. För det kommer du att göra utan att behöva uppmana folk att lämna bloggen.
    Du behöver nog dina läsare även i fortsättningen och hoppas du blandar på lite friskare än det varit sista tiden även om du anser det är både jobb och fritid för dig nu.
    Som sagt, önskar dig lycka i allt du gör men fråga inte vad folk vill ha om du ändå inte tänker ta det till dig.

    • Mollan

     Så bra skrivet St. Älskar själv att träna men tycker det är lite för mycket bilder nu iförd små tajta träningskläder och dessa cliffhangers suck som väldigt många var trötta på. Nej varför be om input vilket har hänt många gånger och sen inte bry sig om eller ta till sig det folk tycker???

     • My

      För att jag ÄR på en träningsresa, för att JAG älskar att träna, och för att bloggen följer MIG och det JAG gör ??‍♀️?
      På riktigt! Träna med mig i 35-40 grader, linnen/ t-shorts åker av ? Om inte, behåll dom på? Upp till dig, alla ska göra som dom själva vill.
      Träna i det DU trivs i. Jag vill ha tighta kläder, för den typ av träning som jag kör, i mina mark eller vändningar går stången mot kroppen…. det underlättar mediedrev kläder ?️‍♂️
      Men som sagt, allt gör som dom själva vill….
      Vad ska jag blogga om härifrån? När detta är en renodlad träningsresa med fler aktiviteter dagligen?
      Politik? Väder? ?? Nej, nu är jag här…. då får man följa vad jag gör ? Ta en paus sålänge…… på alla mina träningsresor, för föer ska det bli ??
      Jag älskar det jag gör, brinner för att träna, svettas, utvecklas och resa ???️‍♂️
      Så det enklaste för dig och ST måste ju ändå bara vara att ta en paus under dessa resor, eller lämna denna blogg…. ? ☺️
      Man ska göra det som får en inspirerad, eller läsa det man VILL lösa om ? jag tror inte att denna bloggen är det längre……
      Men som sagt, det är upp till var och en☺️
      Nu måste jag logga ut, för vet du… strax dags för mitt andra pass idag ?️‍♂️ / My

    • My

     Nej jag skiter inte fullständigt i någon. Så fungerar inte jag ? Men nu är jag här, på Mikes gym, i mina träningskläder.
     Jag har kul, njuter av det som erbjuds här ( träning) och tänket njuta av det mina sista dagar innan jag är hemma och vardagen drar igång……
     Ta en paus under mina resor, om du ändå vill läsa men inte gillar att se mig i tighta träningskläder ???‍♀️
     Nu ska jag…… Träna igen??
     Kram & hej!

 • L

  Tycker fröken Lena är lite spydig. OM folk säger att dom inte kan tänka sig att ta på sig saker som sitter som ålskinn, varför skulle det vara än det ena än det andra?

  Jag var smal som sjutton, vältränad och hade otroligt snygg kropp som ung men jag ville inte visa upp mig. Jag tränade i vanliga träningskläder.

  Idag skulle jag iofs inte träna då jag pga orsaker är överviktig. Jag anser att gå är en betydligt bättre sport för att gå ner i vikt och ev om man nu ska träna muskler, träna lågintensivt. Träna hårt och så ofta som My gör kommer sluta i förslitningsskador. Det har det gjort för oss andra som tränade som galningar. MÅTTA ska det vara.

  Jag är ledsen att jag tröttnat på denna blogg då den BARA handlar om träning och tighta kläder.

  My! Det är inte kul att läsa samma sak om och om igen, och se dig klädd i samma tighta kläder dagligen. Klädd i träningskläder, ja, men dessa tighta och med en kropp som både är opererad och opererad igen, nja. Skulle du inte blanda? Nu får man ju scrolla hela tiden och det finns inget att läsa. Hoppa på mig nu alla för min åsikt.

  • Kicki

   L, jag tänker inte hoppa på dig.

   Men vi har ju våra egna liv i våra egna händer.
   Läs inte det som känns tjatigt …..
   För Ingegerd, läs inte bloggen om du bli kränkt … Du har valet i dina egna händer, undvik det som sårar eller känns jobbigt!
   Svårare än så är det inte!

   Ett tips till ALLA
   – Välj bort allt som ger er negativ energi!
   Se till att göra/läsa/umgås med de/det som ger er energi!

   All kärlek till My och alla läsare <3

  • My

   Hej L!

   Jag nu ( precis som på tidigare resor) så befinner jag mig på en träningsresa. Vi vaknar, tränar, äter, tränar. Solar paddlar, tränar och äter igen 😅

   Är jag med Lilleman tex så får ni ta del av det…. med allt vad det innebär. Men jag bygger upp en livstil där träning och aktiva hobbys ( som tex paddling, inlines lek och bus) kommer ingå…..

   Och precis som innan. Bloggen följer det jag gör…., ☺️

   Ledsen om du tröttnat. Men jag har verkligen landat i mitt element. Där jag vill vara, och börjar bygga upp det liv jag vill leva…. Mer träning kommer det att bli.

   Om du inte tycker om det så kanske jag helt enkelt inte är rätt blogg för dig…. ☺️ Kram kram 💕

   • St

    Du har ju ett antal gånger frågat dina läsare vad de ville läsa om på bloggen.
    Sista gången fick du som vanligt lite blandade svar.
    Säg inte att den läsare som skriver att den tröttnat på träning ska läsa nåt annat.
    Du kanske ska ta l i t e fasta på folks önskemål för du lär väl få in nån krona på bloggen.
    Livet för dig kan väl inte BARA bestå av träning och Lilleman?
    Även om du påstår att du landat i det som är viktigt för dig så kanske du lite lite bör tänka på att din blogg var fantastisk innan men många bilder och blandade inlägg ( dock lite FÖR långa ibland 😉)
    Varför inte ta till sig det dina läsare önskat, lite blandat, smått och gott.
    Jag har som sagt läst din blogg med stor behållning men ärligt så tror jag att dessa numer eviga inlägg om träning med dig i träningskläder får oss som är lite minsta träningsinriktade att tröttna lite.
    Jag tror du skiter fullständigt i om du missar nån gammal tant eller två på din blogg. För det kommer du att göra utan att behöva uppmana folk att lämna bloggen.
    Du behöver nog dina läsare även i fortsättningen och hoppas du blandar på lite friskare än det varit sista tiden även om du anser det är både jobb och fritid för dig nu.
    Som sagt, önskar dig lycka i allt du gör men fråga inte vad folk vill ha om du ändå inte tänker ta det till dig.

    • Mollan

     Så bra skrivet St. Älskar själv att träna men tycker det är lite för mycket bilder nu iförd små tajta träningskläder och dessa cliffhangers suck som väldigt många var trötta på. Nej varför be om input vilket har hänt många gånger och sen inte bry sig om eller ta till sig det folk tycker???

     • My

      För att jag ÄR på en träningsresa, för att JAG älskar att träna, och för att bloggen följer MIG och det JAG gör 🤷🏼‍♀️😂

      På riktigt! Träna med mig i 35-40 grader, linnen/ t-shorts åker av 😂 Om inte, behåll dom på😄 Upp till dig, alla ska göra som dom själva vill.

      Träna i det DU trivs i. Jag vill ha tighta kläder, för den typ av träning som jag kör, i mina mark eller vändningar går stången mot kroppen…. det underlättar mediedrev kläder 🏋️‍♂️

      Men som sagt, allt gör som dom själva vill….

      Vad ska jag blogga om härifrån? När detta är en renodlad träningsresa med fler aktiviteter dagligen?

      Politik? Väder? 😂🙈 Nej, nu är jag här…. då får man följa vad jag gör 😄 Ta en paus sålänge…… på alla mina träningsresor, för föer ska det bli 💪🏻

      Jag älskar det jag gör, brinner för att träna, svettas, utvecklas och resa 😄🌴🏋️‍♂️

      Så det enklaste för dig och ST måste ju ändå bara vara att ta en paus under dessa resor, eller lämna denna blogg…. ? ☺️

      Man ska göra det som får en inspirerad, eller läsa det man VILL lösa om 😄 jag tror inte att denna bloggen är det längre……

      Men som sagt, det är upp till var och en☺️

      Nu måste jag logga ut, för vet du… strax dags för mitt andra pass idag 🏋️‍♂️ / My

    • My

     Nej jag skiter inte fullständigt i någon. Så fungerar inte jag 🙈 Men nu är jag här, på Mikes gym, i mina träningskläder.

     Jag har kul, njuter av det som erbjuds här ( träning) och tänket njuta av det mina sista dagar innan jag är hemma och vardagen drar igång……

     Ta en paus under mina resor, om du ändå vill läsa men inte gillar att se mig i tighta träningskläder 😅🤷🏼‍♀️

     Nu ska jag…… Träna igen💪🏻

     Kram & hej!

 • Ingegerd

  Kicki, mitt inlägg var inte skrivet till dig utan till My. Lägg dig inte i!

  • Kicki

   Du har rätt, jag ska inte lägga mig i!!!
   Jag ber uppriktigt om ursäkt!
   Min tanke var endast att försöka ge någon form av positiv input, då jag verkligen tyckte synd om dig då du kände dig kränkt (men det kanske jag inte skulle ha brytt mig om, eftersom det var skrivet till M).
   Ingegerd jag önskar dig i alla fall en fin dag! <3

 • Ingegerd

  ….och desamma gäller dig Lena!! ?

 • Lotta

  Är Kicki Berith?

 • Ingegerd

  Kicki, mitt inlägg var inte skrivet till dig utan till My. Lägg dig inte i!

  • Kicki

   Du har rätt, jag ska inte lägga mig i!!!
   Jag ber uppriktigt om ursäkt!
   Min tanke var endast att försöka ge någon form av positiv input, då jag verkligen tyckte synd om dig då du kände dig kränkt (men det kanske jag inte skulle ha brytt mig om, eftersom det var skrivet till M).
   Ingegerd jag önskar dig i alla fall en fin dag! <3

 • Ingegerd

  ….och desamma gäller dig Lena!! 😡

 • Lotta

  Är Kicki Berith?

 • Zara

  Vilken resa du gör! ?????
  Så roligt att få vara med på ett hörn.
  Jag önskar förutom det du redan lägger ut att du delar någon ”sunkbild” med noppiga mysisar och en näve chips en grå vardag.
  Bara för att jag ska känna mindre prestationsångest och stress ??
  Ja…du fattar!
  Allt gott till Dig ❤️

 • Zara

  Vilken resa du gör! 💕👏🏼💪🏼
  Så roligt att få vara med på ett hörn.
  Jag önskar förutom det du redan lägger ut att du delar någon ”sunkbild” med noppiga mysisar och en näve chips en grå vardag.
  Bara för att jag ska känna mindre prestationsångest och stress 🙈😂
  Ja…du fattar!
  Allt gott till Dig ❤️

 • Jordnära

  Hej, My!
  Tycker att du har en toppen blogg!
  Jag blir så inspirerad av dina träningsinlägg och även alla fina träningskläder. Beställde med din rabattkod, Queen mesh set, tights och top, så bra passform och kvalitet. Tack, för rabattkoden. Är 55 + och tränar fyra dagar i veckan, hemma själv, plus dagliga promenader, oavsett väder. Känns stärkande att kunna ta på sig fina träningskläder när jag ser tillfredställande resultat runt midjan. Har läst på vad som händer med kroppen efter man fyllt 50 år, det är en hel del som man ska tänka på gällande kost och daglig motion. Åldern är ju egentligen bara en siffra. Man ska ”serva” kroppen såsom vi ”servar” bilen, då förebygger man både sjukdomar och övervikt. Ingenting är omöjligt om man vill ta hand om sin hälsa, efter de förutsättningar man har. Gillar man inte att gå på gym, så kan man träna hemma, köpa en yogamatta, träningsgummiband, några hantlar och sedan är man igång. Allt gå bara vilja finns hos var och en.
  Du är värdefull, glöm aldrig det!
  Kram

 • Jordnära

  Hej, My!
  Tycker att du har en toppen blogg!
  Jag blir så inspirerad av dina träningsinlägg och även alla fina träningskläder. Beställde med din rabattkod, Queen mesh set, tights och top, så bra passform och kvalitet. Tack, för rabattkoden. Är 55 + och tränar fyra dagar i veckan, hemma själv, plus dagliga promenader, oavsett väder. Känns stärkande att kunna ta på sig fina träningskläder när jag ser tillfredställande resultat runt midjan. Har läst på vad som händer med kroppen efter man fyllt 50 år, det är en hel del som man ska tänka på gällande kost och daglig motion. Åldern är ju egentligen bara en siffra. Man ska ”serva” kroppen såsom vi ”servar” bilen, då förebygger man både sjukdomar och övervikt. Ingenting är omöjligt om man vill ta hand om sin hälsa, efter de förutsättningar man har. Gillar man inte att gå på gym, så kan man träna hemma, köpa en yogamatta, träningsgummiband, några hantlar och sedan är man igång. Allt gå bara vilja finns hos var och en.
  Du är värdefull, glöm aldrig det!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.