Inlägget innehåller reklamlänk 

59E520A1-A611-4D70-8A44-3A10F7D8DFF4

Hej från värmen! Det är riiiiktigt varmt idag! Närmre bestämt 37 grader 😎🌴 Ville bara kika in och säga hej 👋🏻

Här med min nyfunna vän Pepper💞

AF7AF9A6-2145-4E47-B68E-62C63CAFB2B1

Hon bor på Mikes Gym sedan många, många år…. Alltså hon är så go! Kjelig, snäll och lever grisarnas-dröm-liv! ❤️🙏🏻

A5CA3579-FC03-407A-A1A0-5B345DC5E8E8

 På tal om annat, missa inte Strongers stora sommar-rea! Upp till 50% 😍 där du hittar bla detta snygga set! In och kika HÄR 

Nu ska jag ta en siesta 😴

/ My Martens 

Kommentarer (10)
 • Charlotte

  Grymt grymt, en liten eller kanske stor gris du haft möte med? Spelar ingen roll, grisen verkar ju trevlig ?
  Ja du my, du verkar ha de super! Blir lite avis just pga att jag blivit en något slapp en i sommar. God mat och många långa stillasittanden med vänner. Men har ändå en insikt i hur jag ska bryta detta. Är inget träningsfreak och kommer aldrig att bli , men det är allt fint att se på din blogg hur du kämpar OCH då får du mig med?

  • My

   Hihi! Ja, en stooor gris ? Hon är så söt & rolig! ?
   Vad kul att höra…. ?? Tack! Du behöver inte bli ”träningsfreak”. Läs mitt senaste inlägg, där jag skriver om just det… Men lite daglig aktivitet är aldrig fel ?? Kram

 • Charlotte

  Grymt grymt, en liten eller kanske stor gris du haft möte med? Spelar ingen roll, grisen verkar ju trevlig 🙂

  Ja du my, du verkar ha de super! Blir lite avis just pga att jag blivit en något slapp en i sommar. God mat och många långa stillasittanden med vänner. Men har ändå en insikt i hur jag ska bryta detta. Är inget träningsfreak och kommer aldrig att bli , men det är allt fint att se på din blogg hur du kämpar OCH då får du mig med😀

  • My

   Hihi! Ja, en stooor gris 😍 Hon är så söt & rolig! 😂

   Vad kul att höra…. 🙏🏻 Tack! Du behöver inte bli ”träningsfreak”. Läs mitt senaste inlägg, där jag skriver om just det… Men lite daglig aktivitet är aldrig fel 💪🏻 Kram

 • Maria

  Hej My
  Äter du verkligen inga grönsaker alls? Låter jättekonstigt. Tänk alla vitaminer, mineraler, fibrer och näringsämnen du inte får i dig. Det går aldrig ersätta med piller.
  Det går att tillaga grönsaker på 1000-tals goda sätt ?
  Bra blogg annars.

  • My

   Precis så är det… och jag har testat tusentals vis att få i mig grönsaker på, utan att lyckas ? Därför gör jag grönsaksjuice som jag håller för näsan och sveper, för att få i mig mitt daglig dagsbehov ?

 • Maria

  Hej My
  Äter du verkligen inga grönsaker alls? Låter jättekonstigt. Tänk alla vitaminer, mineraler, fibrer och näringsämnen du inte får i dig. Det går aldrig ersätta med piller.
  Det går att tillaga grönsaker på 1000-tals goda sätt 🥰
  Bra blogg annars.

  • My

   Precis så är det… och jag har testat tusentals vis att få i mig grönsaker på, utan att lyckas 😝 Därför gör jag grönsaksjuice som jag håller för näsan och sveper, för att få i mig mitt daglig dagsbehov 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.