Träning under semestern?

9681947E-B644-44D1-83CC-8C6B4109E453

Heeeej! Mitt i semestern för vissa, mitt i sommaren för alla 😎 Nu är värmen ÄNTLIGEN här🙏🏻

Jag personligen älskar det!

Många gnäller just nu över att man tappar rutinerna med träningen. Jag förstår. Jag menar rutinerna försvinner ju under semestern 😁

Det kan absolut vara svårt, jag själv försöker hålla balansen mellan jobb, Lillemans sommarlov, öppning av studio och att ”bara vara” .

När det är så här varmt som det är just nu så ser jag till att morgonträning. Spelar ingen roll hur trött jag är, bara gört💪🏻

För oavsett årstid, semester eller jobb. Prioritering & PLANERING.

-Planeringen sååå viktigt!

Jag känner mig själv, jag vet hur trött jag blir efter en dag på stranden med bad och bud med Lilleman. Därför ser jag till att få träningen gjord innan innan staden vaknar, innan värmen maxas!

Är du kvällspigg? Vänd på det då 😃 hitta ett sätt som fungerar för DIG! Finns inga genvägar 😉

Hur gör du med din träning under semestern? Berätta gärna 🙏🏻💚

/My Martens 

Kommentarer (6)
 • Jojo

  Om man gillar att träna så gör man det väl vare sig det är sommar eller inte helg eller vardag förstår inte riktigt varför man inte skulle göra det faktiskt har man ett intresse och mår bra av det så lägger man väl inte ner det bara för att man har semester. Träna kan man alltid men varför vill du egentligen veta det? tror inte du bryr dig så mycket om det på riktigt.

 • D Trump

  Jag tränar armarna genom att lyfta ölburken från bord till mun 15×3 repetitioner i timmen. Vill jag öka vikten tar jag två burkar samtidigt.

 • Charlotte

  Förstår vad du menar med ditt inlägg. När sommaren slår till med full kraft och ordentlig värme på det med semester så ser träningen något annorlunda ut för många som i vanliga fall tränar varje dag.

  Nu är ju inte jag något träningsfreak i sig och springer inte ner dörrarna på gym osv men är i god form ändå. Går inte på gymmet nu kan jag säga, men däremot har vi långa fina stränder här på västkusten där jag går längs med vattnet och lurarna i öronen med nån ljudbok. Hur härligt som helst. 😎🌸

 • Petra

  Tvärtemot många andra så har jag gjort en nystart med min träning under semestern. Har nu avverkat 9 (morgon) pass på 3 veckor samt en hel del kvällspromenader, i värmen. Nu gäller det bara att få ordning på kosten också och inte äta glass och dricka rose’ flera gånger i veckan. 😜

 • Emma

  Jag fortsätter med min löpning under hela sommaren och ser till att göra det på morgonen😃Sen kan jag njuta resten av dagen att träningen blev av…och det ger så mycket energi för dagen😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *