Pt-Staffan gästbloggar!

 

Hej PT Staffan här👋🏻

 7EC624EA-F296-4EE0-93E3-34E71D03392C
Jag har fått den stora äran att gästblogga hos My 😀
Hur trevligt ändå?
Men då undrar ni säkert!?
Vad är detta för en filur egentligen?
Jo det ska jag berätta för er.!
Mitt namn är Staffan Eklund ( men kanske mera känd som PT Staffan inom sociala medier och i hälsa och träningsbranschen.
Jag är född och uppväxt i en liten socken på norra Gotland som heter Bunge och ligger i Fårösund (Socken är detsamma som samhälle i gotländsk folkmun)
Du som har besökt Gotland tidigare, har säkert hört ordet “socken” i olika sammanhang.
Men vad har jag och My gemensamt förutom att vi båda är Öjbor och uppväxta på varsin Ö?
(även om alla vet att Gotland är lite bättre än Öland)
Det är liksom sedan gammalt..😅
Nej men skämt åt sido.!
(Gammal bild från förra sommaren👇🏻)
 9BF61B29-50CA-4288-AF62-F180BFEC5255
My är en person som jag verkligen ser upp till och hyser stor respekt för.
En självständig kvinna som är otroligt driven i allt hon gör.
Entreprenör ut i fingerspetsarna och varje gång vi ses eller pratas vid över telefon så har hon 9/10 gånger en ny ide hon vill bolla.
Hur inspirerande kvinna?
Hatten av säger jag bara! 🌟
Vi lärde känna varandra genom gemensamma vänner för några år sedan och har varit vänner och kollegor i branschen sedan dess..
Rätta mig om jag har fel nu My, men kan de redant vara 5 år som vi känt varandra?
Dock känns det som vi har känt varandra hela livet.
My är som som den där extra syrran som jag aldrig fick.
(ensambarn som jag är)
 
Sedan cirka 10 år tillbaka bor jag i Stockholm.
Jobbar som Online Coach, personlig tränare, kostrådgivare och massör.
Har sedan tonåren alltid varit intresserad utav hälsa och välmående och hur jag kan hjälpa andra att må bättre, oavsett bakgrund och vilken målsättning man har.
Så det föll mig naturligt med tiden att jobba inom hälsobranschen.

Jag är brinner för hälsa och träning, men tycker det ändå är viktigt att man ska kunna njuta av alla goda saker i livet. 

Min filosofi är att hälsa är så mycket mer än att bara räkna kalorier och äta spenat – jag tror på att det krävs en balans mellan en god kosthållning och de goda sakerna i livet för att uppnå och behålla sina mål. 

Hälsa handlar om välmående inifrån och ut och har egentligen ingenting med utseende eller fysik att göra.

Missförstå mig rätt! – Det är inte fel att ha eller att vilja ha en vältränad mage med rutor. Så länge det är utav rätt anledning. Det är bara viktigt att komma ihåg att det inte krävs rutor på magen för att vara stark, hälsosam, vältränad eller lycklig!

Jag och Mysan har en del spännande saker på gång framöver, för tillfället är det hemligt och har lovat att inte säga något till er ännu. Men ni kommer bli varse om det inom en kort framtid 😊

F8A8B53B-3FAB-4037-B2B4-ADAE6F8A9536

Om du vill veta mera om min PT Online Coachning tjänst så hittar du mera info på min hemsida här – https://ptstaffan.com/ 👈🏻

Jag också tycka det vore skoj om ni tog en kik på mitt instagramkonto, https://www.instagram.com/pt_staffan/ släng gärna iväg en kommentar och säg Hej vet ja! Eller skriv till mig på DM om du har några frågor eller funderingar 😀

8E051263-2D5C-4358-9BD0-313EF4179A26 A48A9EB1-80A2-4465-8A3E-B22ED1CDBEDB

Några ord och fraser som kan vara bra och kunna när du är på besök på Gotland och vill imponera på en Öjbo :

 1. Nättras = natten som var
 2. I jåns = nyss
 3. Rabbis = vildkanin
 4. Ladingg = vår
 5. Sårk = pojke
 6. Va mike jär klucku? = Vad är klockan?
 7. Kyttvarpe = hamburgare 
 8. Soleld = stark solbränna
Starka Kramar,
PT Staffan 😀💪🏻
Kommentarer (9)
 • Sara

  Reklam och en massa frågetecken.

 • GC

  Kul PT Staffan att du berättade lite om dig själv. Har fått höra mycket gott om dig här på bloggen av My redan , men extra kul då du själv berättar. Hyggligt av dig att hjälpa henne att få ihop så mycket till hennes nya studio. Vilket slit. Gott för My att ha en så god vän. Ni får ha det så bra båda två.

  • PT Staffan

   Hej GC.

   Tack för dina fina ord.!
   Vad roligt att höra att du hört gott om mig sedan tidigare.

   Det är ömsesidigt, My är en fantastisk vän och kollega.

   Önskar dig en fin vecka.

   Kram PT Staffan

 • Ullis

  Pt Staffan. Kul att du skrev men när man gör blogginlägg måste man också veta hur det blir för mottagaren. Jag läser med android på mobilen. Din text är olika stor, olika typsnitt, hopp mellan rum osv. Det gör den svårare att ta till sig då man måste förstora vissa textstycken för att ens kunna läsa. Detta kanske du kan tänka på vid fler inlägg.

  • PT Staffan

   Hej Ullis.

   Tack för din feedback 🙂
   I just detta fall så får jag dessvärre skylla på min goda vän My.!

   Vet inte varför texten blir som du beskriver den.
   Den såg helt annorlunda ut när den skrevs.

   Tack för att du tar upp det.
   Önskar dig en fin dag.

   Starka kramar
   PT Staffan

  • My

   Hej! Tack för feedback, men det ska inte spela någon roll…. jag har publicerat precis som vanligt. Och från min sida ser det ”normalt” ut 😅 hmm… skicka vidare till portalens som får kika. Våran portal är inte uppdaterad på väääldigt länge tyvärr. Men dom har lovat en förbättring inom ett par månader 🙏🏻☺️

 • Lollo

  Lite jobbig text att läsa ett vänligt råd till en annan gång sen kändes innehållet väldigt mycket som reklam i mina ögon.

 • Helena

  Nu verkar jag nog lite dum och är kanske de med rätta oxå:/ men vad ser ni all denna reklam som vissa skriver🤔 Ja förutom de som Staffan presenterar för sitt jobb då av naturliga skäl. Jag kanske är skadad 😊

  Även om inte jag är intresserad av träning i den utsträckningen som dig och my så är det ju alltid kul med lite ”gäster” på besök i bloggen 😉

 • Carina S

  Roligt att du berättar lite om dig, vi har ju ”hört” talas om dig, vi som följer Mys blogg.😀Lycka till och ha en fin sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *