Imlätgwt innehåller reklamlänk ❤️

Morgonmys med kissarna!

43452E79-C045-422F-A8F2-53C1DF6180CE

Dom här två hårbollarna är ju för goa! Klockan 03:30 väckte dom mig😭😱

– Det är INTE vanligt!

Men maten var slut, och mina nattugglor till husdjur ville såklart äta….

Sen kunde jag inte somna om. Det gick inte.vred och vände.  Många tankar som snurrar. Studion, hur vi ska planera sommaren. Vi ska åka till min mamma i min hemstad Vadstena. Ska kanske åka upp till Huddik ett par dagar igen. Vi har inga direkta planer förutom det. Vi får se. Mest håll oss hemma, ta dagen som den kommer…. Så som vi gör just nu! Hitta en dag på grönan när det inte är så mycket folk 😅 både Lilleman och jag älskar att åka karusell 🎢🎡

Vi är ju lediga nu. Försöker att låta Lilleman ha sovmorgon varje dag 😅 Nu ska jag bara få katterna att förstå det också 🤣

Jag startar varje morgon med selleri juice. Pressar den, och dricker den ren och fräsch. Alltså selleri är SÅ bra för kroppen!😍

Jag ska försöka hålla denna rutinen nu… Varje morgon. Starta dagen med detta. Inte äta/dricka någonting efter 20-30 min. Det rensar ur kroppen och boostar på ett grymt sätt! 🙌🏻

A11AA998-B999-406C-A558-623A3E0BC012 FB8DD0BA-8929-441A-85D8-883FE15EAA5D

Morgonpromenad …… Och gym! Bästa kombon! Styrka och cardio!

Igår eftermiddag var jag och Ludvig på Crossfit Atum. Bästa känslan att va tillbaka på gymmet efter alla mina träningshelger och resor som jag ”stört” mina rutiner ☺️

Jag har varit lite svajig med träning, kost och rutiner senare veckorna. Visst har jag tränat, och ätit cleant. Men jag behöver verkligen mina rutiner för att må som bäst!😄

Så nu ska jag vara lite ”snällare” mot mig själv, och prioritera och strukturera upp igen. Prioritera mig själv först! Det är inte ”fel” att vara egoistiskt, det är en investering för både hälsan och familjen ❤️

Om jag orkar, vill och kan så tar jag gärna en PW utomhus på morgonen… annars blir det efter gymmet på bandet. Men jag föredrar naturen alla dagar i veckan 🙏🏻🙌🏻

8C47BA3B-05E2-402B-BB3C-533314CDC18A

Jag har precis fått leverans av bästa WELLME, dom är sååååå bra!

Ligger i saluhallen på Östermalmstorg, perfekt för luncher i parken. Eller att dör catering till event, eller mina kommande träningsbootcamp. Hälsosam mat, bästa servicen 🙌🏻💚

– Spana in deras hemsida HÄR 👈🏻

Skräddarsydd matlåda får mig. Två portioner i samma låda 😍

Eftersom jag har varit lite svajig med mina rutiner så har jag bett om hjälp, och kommer hämta upp mina matlådor närmaste veckan! -Bästa Wellme! 

8FADA718-167E-470E-800D-83070169DEB2

Nu ska vi snart lämna lägenheten…. Jag ska hyra en borrmaskin och möte upp Fredrik från He Fitness som ska hjälpa mig montera lite till…. SÅ kul!☺️

-Vi hörs sen….

kram kram

/My Martens  

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)
 • Molly

  Hej, på vilket sätt rensar selleri? Är det just bara selleri som är bra?
  Ska du ha din son hela sommarlovet?

 • Åsa

  Vad känner du av för hälsoeffekter av selleri?
  Tänker på Sven Melanders ”det går lika bra med selleri” 😀.

  • St

   Det går inte alls lika bra med selleri❓❓😂
   Googla istället för att fråga så ska du se det finns två sidor av sellerins effekt också ( som med allt annat)
   De ska va gurkmeja, honung, rödbetor, selleri osv osv. Inget livsmedel i sig har såpass hälsobringande effekter att det räcker med ett. Näe, en varierad kost med MYCKET frukt och grönt och då och då nåt uns av desss mirakelgrönsaker, då kommer vi långt och behöver inte utsätta oss för att äta EN enda äcklig grönsak dagligen.
   Som sagt GOOGLA på selleri så får du fram både gott och ont och kan avgöra själv om du vill ha det. 😂😂

 • St

  Du skriver att du föredrar naturen vid dina PW. Har du natur i närheten där du bor nu eller får du lov ta dig nån annanstans då? Där du bodde innan hade du ju naturen inpå knutarna verkade det som.
  ( lämnar du din Lilleman ensam hemma när du går eller är han med?)
  Jag förstår att du har mycket omkring dig och att du är sponsrad av matlådeföretaget, men oavsett, det måste ju bli billigare göra matlådor själv. Om du nu ska hjälpa folk med träning så är ju maten också jätteviktigt och de allra flesta har kanske inte råd köpa matlådor så kanske du skulle lära lite mer om kost och lägga in det i ditt träningsprogram för andra. Nu tänker jag inte bara på ÄGG 😂 för många kanske vill bli sunda utan att bygga muskler.

  • My

   Lilleman är själv hemma när jag för. Han sover Som en stock. Plus att känner grannen. Så ”om” det skulle vara något så har han mobilen, och granen tillgänglig. Stockholm är fantastiskt med alla grönområden 😍 även i city. Men då jag vill vara nära hemmet när Lilleman är själv så går jag runt, runt, och runt kvarteret och Vasaparken 😅 max 2 min borta! För min egen skull….

   Kosten. Jag kommer aldrig att bli någon mästare i köket. Jag tycker det är super-trist, och jag prioriterar det inte! ☺️ Jag är kostrådgivare och levererar individanpassade kostupplägg utifrån målsättning osv. Viktreducering, muskelbygge osv.

   Men att börja blogga om mat/kost…. Nä, det kommer aldrig hända 😅

   låt mig säga säger. Vi håller oss till det vi är bra på. Jag kan tipsa om hennes matblogg, Frida bakar, bla.

   Då och då får jag feeling, kan slänga upp ett smoothie recept eller liknande. Men ytterst sällsynt ☺️

   Kostupplägg kan man köpa av mig i kombination med personlig träning…

 • st

  Skrev inte att du skulle blogga om mat/kost, men du bör ju kunna en del om nu kostupplägg ska ingå i träningsdelen för folk-

  • My

   Jag är både utbildad och erfaren inom kosten och har ju jobbat med det i flera år ☺️ Men det är ju individuellt anpassat för varje person. Så att blogga om det känns varken naturligt, inspirerande eller något jag vill göra..

 • Therese

  Hur gör du selleri juicen. Har du något mer i. Super blogg 😀mycket tips med kost och träning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *