INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Bobbys Hårstudio, öppet för alla!

I samarbete med Bobby ❤️

Bobbys Hårstudio, öppet för alla! Snyggaste inredningen från HEADBRANDS, min egen Studio börjar ta form, Superhair, vänskap och PT-Staffan finns, nu äntligen online ! 

16BC2AD7-AC4F-4354-BA75-1AEE7EE78EA3

-Finaste Bobby & Tilda!😍

Jag är så bortskämd som har dessa fantastiska människor i mitt liv! ( och JIMI såklart ❤️🤣) Även dessa tre godingar har genom åren blivit några av mina närmaste vänner❤️❤️❤️

Med åren har jag blivit klokare. Satt större krav, på både mig själv och min omgivning….

-Vad betyder något? Vad värderar jag i en relation? Vilka människor vill jag ha omkring mig?

Jag har sollat bort en del. Jag har också blivit bort sollad.

Vissa tyckte inte om den ”nya tråkiga My”. Dvs, den My som började prioritera sig själv och sin hälsa först. Som hittade ett brinnande intresse för träningen och valde att investera i sin egen hälsa, men även att jobba heltid inom Wellness branschen och fokusera på det som får mig att MÅ bra, och det jag brinner för. 

Den My som valde bort alkohol och massa event och som blev mer selektiv med vad jag lägger min energi och tid på. Den My blev bortsollad och ”tråkig” enligt vissa 🤷🏼‍♀️🤣.

Det är helt okay. Vi är olika. Livet för oss in på olika saker. Livet❤️

”Lika barn, leka bäst”  sanningen är att det ligger mycket i just det. Olika är också bra. Att komplettera, inspirera och stötta varandra. Men grundvärderingarna bör ändå vara hyfsat lika ☺️

Bobby och Tilda har funnits vid min sida även under min svåra tid. När jag mådde som sämst. Sånt är lixom ovärdeligt, och Vänskapen har vuxit sig starkare! 

Vi kan tycka olika om vissa saker ( Bobby kommer skratta när han läser just den meningen….😂 ) tex min eventuella hu valp. Bobby protesterade högljutt! (Även Tilda och Jimi) på vårat 3-part samtal som vi har vissa kvällar  (FaceTime såklart) så gick dom ihop sig, och sa STOPP! Det irriterade ihjäl mig….

Men jag vet att dom gör det av kärlek. Vi är sådär jobbigt ärliga mot varandra 😅❤️ GÄLLANDE ALLT!

Nu dom sista veckorna har vi inte hunnit ses dagligen som vi  brukar. Tilda är nu i Italien på bröllop och semester. Bobby har öppnat sin nya salong och jobbat dygnet runt. Jimi är mäklare… ( =dygnet runt jobb😅 )

Jag hållet samtidigt på med min studio, som jag håller på att bygga upp. Jag försöker att inte jobba för mycket, då Lilleman och jag har sommarlov.

-Ni fattar, fullt upp!😅

Men förra veckan så fixade jag håret. Alltså salongen som nu ligger på Östermalmstorg är SÅ fin!

Stor, luftig, lyxig och varm och inbjudande! Bobby har förverkligat sin dröm igen 💫🙏🏻

Han och Tilda är ett riktigt dreamtem! Inredningen från HEADBRANDS är SÅ galet snygg! Tilda är hans högra hand, och tillsamman är dom oslagbara! 

Det finns ingen annanstans som man kan känna sig så trygg som i dessa frisörers händer!

Salongen är inte bara öppen för kändisar! Vilket många av er tror…..  😅

MEN, vill du ha håret lika snyggt som Carola, eller få frisyren trimmad som Rikard Sjöberg…. Ja, då löser dom det ☺️

07CCAF16-C5B4-4E63-9A24-B63FC238D415

Bobbys Hårstudio är öppen för ALLA!!!! Dom är 8 frisörer som du kan välja på att boka in dig hos…. 

Så in och kika på hemsidan, där du kan se hela teamet, och även boka din tid☺️

-Du hittar dom HÄR 💫👌🏻

Ni som äter Bobbys Superhair, Ni VET vilken skillnad dom gör! Dom bitar inte flintskalligast som någon frågade om… tyvärr 😅! Men det är ren och skär hårnäring som sätter fart på dina egna befintliga hårsäckar och gör håret både starkare, friskare och fylligare!

Ibland om man haft en stressig period i livet eller inte mått så bra, så behöver man boosta med extra näring. Vissa har sämre förutsättningar än andra, och är mer känslig för stress tex . Jag själv tappade nästan allt hår (kändes det som) när jag gick in i väggen… Jag grät när jag var utan extensions. Jag trodde aldrig att mitt egna hår skulle få bli såhär tjockt och fint  igen….🙏🏻😭 Jag var SÅ ledsen!

54F5FC0D-C3A6-40CF-A4D7-ADD7BF4DC4FE

Men tack vare Bobbys superhair så är det starkare, och friskare än någonsin… 🙏🏻

Titta på mina före/efterbilder, det finns ingenting som gjort mig så glad som att få tillbaka mitt egna hår 🙏🏻💞

 När jag känner att stress eller annat slår till, så dubblar jag dosen för att bromsa håravfallet innan det går för långt!

Nu till sommarkampanjer!🦋

Använd koden my20 för 20% ELLER det mest lönsamma att  beställa 3 men vara betala för 2, då använder du koden my3 😍 Beställer gör du HÄR

2351459A-4715-488A-A959-80DE92ACF2A9

Denna gången så slingade Tilda håret på mig, klippte topparna och färgade fransar och bryn 🙏🏻

561A116A-5547-4194-899D-628A6AC59855 8E098BF2-CD20-4BB3-AE5E-5BF31BAC1599Inga extensions och ändå ganska fylligt, och betydligt längre än innan ☺️🙏🏻 6F6C7A7B-6B43-42D1-BE76-4E731DDFDE8E CC93C18E-1ECE-43D0-ADB6-B24C3F4C9D43 

Färgen blev magisk 💫👆🏻😍 -Tilda, du är BÄST! 

356E3158-8305-4C14-A992-AD5657C42A17

Du som redan äter Superhair borde passa på att beställa 3 burkar. För dig som kanske är nyfiken och vill prova, så kan du ju använda my20 koden för 20%☺️

En annan favorit som numera finns på Bobbys Hårstudio är denna galet sköna borste ”Wet Brush” . Hejdå jobbiga tovor, på ett skonsamt sett som passar mig som är lite håröm PERFEKT! 😍

AC6ACB9C-3864-4AD4-B0BA-4252854C9360

Idag har jag kämpat i studion. Men inte ensam….. Fantastiska Pt-Staffan och Fredrik från HE Fitness har hjälpt mig hela dagen 🙏🏻💫 ( Lilleman också )

Men, mer om det imorgon …. Ikväll får ni nöja er med en tjuvkik☺️

För nu ska jag ha filmkväll med Lilleman ❤️

MEN, innan jag loggar ut, så vill jag att du spanar in min vän och kollega PT-STAFFANS nya hemsida, där han erbjuder kost & träningsprogram online 🙌🏻😍

Staffan har måååång års erfarenhet som personlig tränare och coach. Efterfrågan att få träna med honom är stor. Men långtifrån all bor i Sthlm, så därför finns han från och med nu även online! 

-Hur grymt?! In och kika HÄR 💪🏻👊🏻

1F22547F-1C5B-44BC-A52D-6C06E8D07E89

D3233E3B-0F6C-4824-A858-D29618A16C3F

Fler bilder och tankar från studion får du imorgon… Kram Kram

/My Martens 

13 Komentarer

 1. Åh vad har jag missat, ”skäms” ska du öppna ett gym eller ? Vad är det för studio? Iaf grattis till det, och du är så galet snygg nu , ha en fin dag kram HA!

 2. Så skönt för dig att din lokal kommer i ordning.
  När det gäller dina och Bobbys åsikter så håller jag helt med Bobby när det gäller hund.
  Snälla My, tänk en och två och tre gånger. Träningshelger, resor utomlands och jobb i studion. En hund är ingen SAK som man tar med vartsomhelst. Jag menar bara väl ska du veta. Det är så många ställen man inte kan ha hund med på. Inte ens bästa vänner kanske vill hunden är med.
  Du blir låst, du kanske får lov avstå från att äta ute, shoppa, promenera. Inget som säger att hunden vill vara ensam hemma ens kortare stunder.
  Man får inte ens ha katter utan tillsyn hur länge som helst.
  Snälla du, låt bli!

 3. Åh vad har jag missat, ”skäms” ska du öppna ett gym eller ? Vad är det för studio? Iaf grattis till det, och du är så galet snygg nu , ha en fin dag kram HA!

 4. Så skönt för dig att din lokal kommer i ordning.
  När det gäller dina och Bobbys åsikter så håller jag helt med Bobby när det gäller hund.
  Snälla My, tänk en och två och tre gånger. Träningshelger, resor utomlands och jobb i studion. En hund är ingen SAK som man tar med vartsomhelst. Jag menar bara väl ska du veta. Det är så många ställen man inte kan ha hund med på. Inte ens bästa vänner kanske vill hunden är med.
  Du blir låst, du kanske får lov avstå från att äta ute, shoppa, promenera. Inget som säger att hunden vill vara ensam hemma ens kortare stunder.
  Man får inte ens ha katter utan tillsyn hur länge som helst.
  Snälla du, låt bli!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

sjutton − åtta =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My