Måndag, ny vecka, nya möjligheter! Ny växel! 💪🏻

587215A5-100B-422C-A124-E81CF2D051F3

Godmorgon! Hoppas att du sovit gott! Det har dessvärre inte jag. Blandade känslor just nu. Privat upp och ner 🤷🏼‍♀️ Jobbmässigt på topp! 

-Jag är Sååå peppad på denna dagen!😅

Idag ska jag nämligen sätta igång med mitt kostschema igen. Jag har haft två veckor utan. Dessutom oregelbunden träning sedan mina två antibiotika kurer pga av tand-j*Veln! Vad det gäller den så inväntar jag tid hos specialisten, för operation ( 😷🤭😵🙈) Som tidigast kommer ske i augusti. ( Väntar på remiss) 

Antibiotikan fick bort feber och inflammationen. Men tröttheten har varit brutal! 😝

Men nu känner jag mig piggare igen, och är extra peppad på att lägga om kost och lägga i en växel till i träningen! 👊🏻💪🏻   Så idag ska jag handla, preppa matlådor, lägga upp mina träningspass och komma igång med min morgoncardio igen ☺️

Jag börjar med att gå en lång PW innan Lilleman vaknat. Alltså han är en riktig 7-sovare! 😴

Men jag tycker han ska få njuta av sommarlovet 😌 idag har jag mobilen på högst volym!

För idag kanske först leveransen till studion kommer….. 🙏🏻 Inväntar samtal och är standby! Håller tummarna!!! ✊🏻

3BE2B33A-CBCF-46A0-88A6-BBF2324796BB

jag har just börjat min morgonrutiner med sellerijuice igen 😍 Nu ska jag väcka min Lilleman

( klocka är 08:48)  OM leveransen kommer på förmiddagen….. Så ska vi åka ut till mina sigtuna grannar och hälsa på! Så därför hoppas jag verkligen att leveransen kommer på förmiddagen. Montering sker senare i veckan.

-Vi hörs sen!

Kram kram

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (15)
 • Filler

  Fyllt på läpparna?

 • Grazynia

  Kan inte Doktor Alban hjälpa dig med tanden? Han är ju utbildad tandläkare. Han borde kunna ge dig en akuttid så du slipper vänta.

  • St

   Jag är den som tycker att man INTE ska kommentera andras kommentarer men ibland kan man inte låta bli.
   Arbetar Dr Alban som tandläkare. Nej, han jobbar som artist. Även OM han jobbade med det så ska ju My’s tand opereras och det tror jag inte man gör på en ”vanlig” klinik.
   Till er som spekulerar om My fyllt sina läppar med nåt så ”tror” jag också att hon gjort det. Men jag TROR och är inte säker, men nån skillnad ÄR det ju om man jämför med gamla bilder. Men man behöver inte säga det i elaka ord, man behöver inte säga det överhuvudtaget egentligen. Till My vill jag bara säga att kom ihåg att du ÄR vacker precis som du ÄR nu, men jag kan hålla med på att det känns helt rätt att förminska bysten lite ( som du ju själv skrivit att du ska göra) då blir proportionerna bättre och du kommer säkert slippa ev nack och ryggbesvär.
   Nu gör vi upp att vi slutar kommentera utseende, vi har säkert alla nåt vi själva är nöjda eller mindre nöjda med och inte vill vi höra det från andra,
   Vi ska försöka hålla på att vi duger som vi ÄR och att de sk ”influensers” som bara fixar sig stup i kvarten och har munnar som förstoppade rövhål, de tar vi helt enkelt och tar bort från våra liv för de är inga förebilder. Deras föräldrar borde hjälpa dem sätta stopp och försöka få dem att inse att vi duger ändå.
   Ok ?

  • Malin

   Jag tror knappast att det går till på de viset att bara för att man har vänner som typ då alban kan ta och fixa tandläkartider hur som helst till sina kompisar..

 • Lars Karlsson

  Bra lite ordning och reda igen.
  Såg ditt lilla problem med leveransen.
  Lite långt annars kunde jag hjälpt dig.
  Kram L

 • Andrea

  Grazynia ! Det hade han säkert gjort om han fortfarande jobbade som tandläkare och hade en tandläkarmottagning med de verktyg som krävs för att behandla / operera patienter , Och finns det nåt värre än folk som ska utnyttja ens yrkeskunskaper ?

 • Andrea

  Filler 13:08 Varför är det så viktigt för dej att veta om My fyllt läpparna eller ej så du tar dej tid att gå in här och fråga det ? Märkligt att du missat att det finns de som har naturligt fylliga läppar .. Min syster har till exempel fylligare läppar än My och utan fillers ! medans mina är två tunna streck 🙂 🙂 Det du 🙂

  • Moa

   Andrea, Folk stör sig på att hon förnekar att hon använder fillers. Man behöver inte vara någon raketforskare för att jämföra gamla bilder och nu. Blir de fylligare med åldern kanske?
   Det du 😜

   • My

    😂😂😂😂😂 suck! Jag har aldrig ens funderat på fillers! Varför skulle jag vilja ha det? Jag är 31 år, och har fina skrattrynkor som jag är stolt över 🤷🏼‍♀️

 • Charlotte

  Jag har alltid OCH även nu retat mig på folk som skriver så fort man inte tycker som bloggaren att ”har du/ni inget liv”? Formligen hatar meningen!!

  Precis som att man inte har något liv för att man tycker annorlunda? Men NU måste ju t.o.m jag tycka så:/ vem går in här jämt o ständigt och retar sig på om my har fillers eller ej? Att hon ljuger om de och bla bla bla… Du/ni har ju verkligen det, alltså inget direkt liv. Det måste vara väldigt andefattigt i så fall att tänka på my o hennes läppar hela tiden, jeeeeesus😬

 • Andrea

  Okey Moa ! undrar fortfarande varför någon som retar sej på en influenser och tydligen mår dåligt av det… ändå fortsätter att hänga på bloggen och dessutom kollar upp gamla bilder ? gör det ni tycker är kul istället för att grotta ner i negativitet ….

 • Andrea

  Exakt Charlotte .. !

 • L

  Hehe. Fyllda tuttar, fyllda läppar, hårförlängning, jobb hit, jobb dit , lögn här, lögn där och alla som läser har såna tankemödor om detta. Oh Lord säger jag bara.

  Ta en funderare och tänk på att vi bara har ett enda futtigt liv. Låt My och alla andra vara, se ut, ljuga om dom vill (vilket ändå kan vara liiite osunt) för en som aldrig ljuger men tjoflöjt ha det gött alla livsnjutare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *