OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina!

Because i’m worth it😌 Blommor till mig själv 💫

Alltså precis utanför dörren… (nästan) så står det ett hav av blomster, VARJE dag 😍 En torghandlare som sliter, plockat upp och ner varje dag! (Så växte jag upp med min egen pappa, å jag vet vilket jobb det ligger bakom 😅 )

-Mitt gamla floristhjärta slår dubbelvolter!

Jag kommer ruinera mig 😂

så därför måste jag gå omvägar hem för att inte handla varje dag 🙈😅

Men idag slog jag till. En bunt liljor och lite eucalyptus fick förgylla tillvaron 💫👌🏻

1C4986DF-B278-4F2B-83E9-F59BB6CAFE51

Idag har jag mått bättre… Ingen feber, och mindre ont. Jag känner att det blir bättre och bättre 🙏🏻😌 så några dagar till så känner jag mig nog som människa igen. Återbesök nästa vecka, sedan planera tid för att ta bort tanden som antagligen måste opereras ut😷😩😬

Jag tog en promenad till Sveavägen idag. Jag längtar SÅ mycket efter gymmet! 😭 MEN jag sköter kosten och lugnar mig lite…. Inflammationen är kvar, och jag äter dubbel antibiotika så nu ska jag inte rusa iväg för att jag börjat må bättre. Lugnt och sansat så väntar jag. Behöver min kraft inför helgens event😊.

På Sveavägen ligger en eventuell leverantör till studion. Jag har börjat välja ut saker och riggat en order för att kunna inreda studion.

-Såå kul! Sneak peak 👇🏻😍 Jag kände mig som ett barn på julafton där inne 😌

A9B1DCA1-23E7-4D08-87AE-3DB3F87332F5

I helgen sticker jag och Pischa ner till Öland, och hotel Skansen ( HäR ) och kör ett träningevent 😄 Slutsålt med övernattning tyvärr…

Men, bor du i närheten och vill boka deltagande utan boende så finns det några få platser kvar ☺️

Pischa tar med sin nya bok också 😍 Så den finns på plats för dig som vill köpa ett signerat x ✨🙌🏻

1A86F22E-69D1-4090-86E5-9BC0FFDAFF70

Vi hörs imorgon kära du🙏🏻

Kram och gonatt

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *