inspo kollage …

This post contains adlinks


Klänning / Skor / Väska / Scrunchie / Solglasögon / Armband

Ett inspo-kollage helt i min smak😍 Älskar kombon av marinblått, brunt, beige och guld 🌟👌🏻

Men nu är resväskan packad och jag ska strax få skjuts av Jonas till Arlanda ❤️

Väskan är fullpackad med träningskläder 😄🙌🏻🌴

-Mot Kroatien! 😎

EDA54A4F-FFFC-4163-8D7C-7A4788C13FCF

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (28)
 • Lisa

  Inte reser du väl i träningskläder???? Bekvämt men inte kul för medpassagerare.

 • STE

  Trodde du skulle till Öland och Lilleman

  • My

   Nej… han var hos mig 1.5 vecka, sedan Teneriffa 1.5 vecka med sin pappas familj 🌴 dom pendlar dit… -frågor på det?

   • Gabriella

    Pendlar dom till Teneriffa? Verkar lite bökigt:-)

   • St

    Förlåt en liten fråga. Men omfattas han inte av skolplikten? Får inte ihop det riktigt

    • My

     Vad är det du inte får ihop?

     • My

      Jo, varför skulle
      Inte han inkluderas? Fattar inte? Varför undrar du? 🤗

      Våra barn, som går på
      Öland/kalmar har påsklov efter påsk. Innan påsk har man flera röda dagar, i kombination med helg.

      Halva Sverige har innan, resten efter. För våran del innebär detta långledigt. Så vi han vara i Sthlm/Gävle nästan 1 vecka, sedan var han på Teneriffa. Och fick ta ledigt en dag pga av flighten. Denna ledighet beviljade för honom och hans bror som går i samma klass…. något ni kanske vill att jag redovisar? Flighter, bytesdagar, ledighetsbeviljan? Eller?

      VARFÖR ska jag behöva sitta här inne och redovisa det? 😅🙈 tror du på fullaste allvar, att jag inte låter min son gå i skolan?

    • Linn

     Hej ! Här kan du läsa om elevs frånvaro och ledighet. Det finns mer på skolverket. Väl bekomme !
     https://www.skolverket.se/regler-och-ansvar/ansvar-i-skolfragor/ledighet-i-skolan

   • St

    1,5 v hos dig och 1,5 på Teneriffa
    Det ger 3 veckor
    Därför frågade jag. Utan att du behövt bli otrevlig !
    För så långt påsklov har ingen hur du än räknar

    • My

     Det blev drygt två veckor sammanhängande ledigt….

    • My

     Hej ST! Lägger in mitt svar till Lena hör.

     Jag loggar in, på bloggen från bussen i Kroatien. Vill vara SNÄLL och svara på kommentarer. Möts av detta. Har svarar otydligt, skrivit ca. Men har kille exakt nu. Suttit här och förvarat mig. Igen… så JÄVLA trött på det! Det räcker lixom nu…. Jag är inte otrevlig. Bara väldigt trött på vissa återkommande ifrågasättande situationer gällande min son! Det är jobbigt nog som det är. Jag har levt med en ångest sedan den dagen hans pappa lämnade mig. Separations ångest. Jag har vart ”dum snäll” här inne…. Kommer ändra på det. Så därför lägger jag in samma Svar här☺️ För nu har / fröken Martens fått nog. Integritet 2.0 från och med nu….. varma, glada, positiva hälsningar 😄🙏🏻❤️ /My

     Men Lena, (och ni andra) våra barn hade påsklov veckan EFTER påsk! Dvs klev av onsdagen innan pga av röda dagar…… onsdagen innan plus veckan efter = 13 dagar plus EN dag ledighet pga Av flight är precis så som vi gjort. Jag skrev NÄSTAN 1 vecka Gävle/Sthlm, det blev 6 dagar. Teneriffa resterande….

     Vem är du ( och ni andra) som lägger energi på att sitta här inne och insinuera på att det ”är något som inte stämmer” 🙈

     -Att ni bara orkar? Varför? Syfte? Mår ni bättre?

     Detta blir min hemläxa. Jag ska sluta vara så öppen med vad och hur vi gör. Ni tar er såna rättigheter/friheter att lägga er i/ ifrågasätta och insinuera på det ena konstigare än det andra…. 🤦🏼‍♀️

     Hmm. Mycket märkligt! Men som sagt, jag tar det på MIG!

     Min hemläxa blir att hålla en MYCKET högre integritet, och inte ge er detaljer så som jag tidigare gjort. Jag har skämt bort er!

     Jag trodde, i min värld att det skulle vara peppande, och inspirerande för andra föräldrar som varit/är i liknande situationer. Att man ska kunna bolla saker och ventilera… Dela med sig av hur man får ihop vardagen och livspusslet som splittrad familj, mamma/pappa, förtagen osv.

     Men det slutar bara med att jag får sitta och förklara mig, ursäkta mig och överbevisa…..

     Det var INTE min tanke. Så nu kommer jag att behålla det privat för mig själv…. Vara medvetet ”luddig” i våra upplägg, och sluta svara de som vara är ute efter att trycka ner/ kritisera/ ifrågasätt / leta fel/ på allt som rör mig som mamma!

     Nu kommer jag att fokusera på de positiva, och bli mycket bättre på att hålla saker mer privata än tidigare……
     /My Martens

 • Lotta Lennartsson

  Önskar dig en trevlig resa kramisar från doriz och mig 😍😍😍🤗🤗

 • Lena

  Hej du behöver inte svara men 1 vecka i stockHolm och 1.5 vecka utomlands så långt påsklov har man inte. Men det är nåt som du o Ludvigs pappa får stå för om han missar skolan. Det är skolplikt och de gäller alla barn även om man går i ettan. Men som sagt ca det är din o Ludvigs pappa som sköter de.

  • My

   Men Lena, (och ni andra) våra barn hade påsklov veckan EFTER påsk! Dvs klev av onsdagen innan pga av röda dagar…… onsdagen innan plus veckan efter = 13 dagar plus EN dag ledighet pga Av flight är precis så som vi gjort. Jag skrev NÄSTAN 1 vecka Gävle/Sthlm, det blev 6 dagar. Teneriffa resterande….

   Vem är du ( och ni andra) som lägger energi på att sitta här inne och insinuera på att det ”är något som inte stämmer” 🙈

   -Att ni bara orkar? Varför? Syfte? Mår ni bättre?

   Detta blir min hemläxa. Jag ska sluta vara så öppen med vad och hur vi gör. Ni tar er såna rättigheter/friheter att lägga er i/ ifrågasätta och insinuera på det ena konstigare än det andra…. 🤦🏼‍♀️

   Hmm. Mycket märkligt! Men som sagt, jag tar det på MIG!

   Min hemläxa blir att hålla en MYCKET högre integritet, och inte ge er detaljer så som jag tidigare gjort. Jag har skämt bort er!

   Jag trodde, i min värld att det skulle vara peppande, och inspirerande för andra föräldrar som varit/är i liknande situationer. Att man ska kunna bolla saker och ventilera… Dela med sig av hur man får ihop vardagen och livspusslet som splittrad familj, mamma/pappa, förtagen osv.

   Men det slutar bara med att jag får sitta och förklara mig, ursäkta mig och överbevisa…..

   Det var INTE min tanke. Så nu kommer jag att behålla det privat för mig själv…. Vara medvetet ”luddig” i våra upplägg, och sluta svara de som vara är ute efter att trycka ner/ kritisera/ ifrågasätt / leta fel/ på allt som rör mig som mamma!

   Nu kommer jag att fokusera på de positiva, och bli mycket bättre på att hålla saker mer privata än tidigare……
   /My Martens

   • My

    Hej ”anonym” 😴
    Högst relevanta frågor? När jag svarat på dessa frågor från SAMMA personer i en vecka? Nej…. det är det inte. Från och med nu. Integritet 2.0.

    Mina svar kommer vara :

    Det har vi löst internt inom familjen. Punkt jag är trött på att återupprepa mig till samma 5-6 personer som en gammal rostig grammofon skiva. Det räcker nu!

    • Mollan

     Det gör du rätt i du behöver inte svara och kommentera som du gör speciellt inte när det gäller din son det blir bara en mindre trevlig ton så lägg ner det tycker jag. Folk måste då få fråga och tycka utan att vara elaka så klart, annars blir det väldigt konstigt eller så får du stänga kommentarerna helt enkelt.

 • Ullis

  Jag tycker du gär helt rätt att hålla sonen utanför. Han är ingen lilleman längre utan rätt stor nu. Så helt rätt att hålla honom utanför bloggen så långt det går.

  • Charlotte

   Ni som läser bloggen här hos my, läser ni andra bloggar oxå? Om inte så kan jag tala om för er att så gott som ALLA bloggar innehåller familjer med barn som visas. Varför ska my hålla sin son utanför? Jag läser många bloggar och har aldrig läst från någon att de ska hålla sina barn utanför sin blogg.

   Men ni är väl några stycken här som jämt och ständigt ska komma med helt sjuka påståenden och konstiga frågor. Inte för så mem några här verkar allmänt lite dumma i huvudet:/

   Har skrivit till dig my innan att du ska ge fanken i att svara dessa människor just pga att det går inte in hos dem, för mycket luft mellan öronen. Du ska stånga dig blodig my, dom kommer aldrig fatta. Försök hellre sålla ut och få ett annat klientel på din blogg även om det försvinner några:)

 • St

  Är man verkligen dum i huvudet om man ställer en fråga. My skrev att killen hade haft 1,5 v plus 1,5 v ledigt. Det gör tre veckor och då frågade jag helt stillsamt om skolplikten. Men då började hon ändra på tiden osv. Det var skit samma men bara en fundering från mig OCH fler tydligen. Att My attackerar alla med samma styrka får stå för henne. Jag läser många bloggar och ser jag nåt bra skriver jag det samtidigt som jag kan ifrågasätta och fråga om vissa saker.
  Men för mig är det inte av elakhet. Dit är det långt.
  Sen får hon och andra bloggare skriva precis vad de vill om sina ungar men jag tror det kan vändas till nåt negativt längre fram. Tyvärr ! För det som läggs ut kommer alltid finnas där.
  Bloggen är nu nästan helt ointressant för övrigt med i stort sett bara träningskläder.
  Men det är min åsikt och jag läser hellre de som delar med sig av lite av allt.
  Hoppas du tar det till dig My, för det tror jag de flesta gör.

  • My

   Nä… det skrev jag inte…. jag skrev 1 vecka ocy ca 1.5. (Såvitt jag kan se, om kag inte är helt snurrig nu🙈😂)

   och ingen är dum i huvudet! Men folk är helt skeva i att ständigt kritisera mig som mamma till Lilleman.. pallar inte det lägre. Då rinner bägaren över och jag morrar😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *