Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Snart, Snart ska jag svara på alla frågor…. ge mig bara liiite tid till.

 

Mingel event hos mina samarbetspartner på ADVIRAL

DCE30CD8-48A5-4746-B9C7-79F9199FEB1B

Hej fina! Först och främst…. FÖRLÅT!

Som du kanske förstått så händer det ganska mycket  mitt liv just nu. Inte lika många blogginlägg som vanligt. inte heller mina mest djupa och öppna inlägg.

Ni frågar mig om mitt jobb, min träning, min relation, mitt liv och allt möjligt däremellan. Jag brukar vara snabb och öppen med mina svar och vet om att jag ”skämt bort” er med just det.

Jag LOVAR att jag ska avsätta tid och sätta mig ner i lugn och ro och berätta.

-Jag mår bra, MYCKET bättre än på väldigt LÄNGE.

Men jag dealar med flera stora beslut vissa av er tycker att jag då ska vänta med att ”teasa” om saker. Men du som följt mig sedan länge vet att jag är öppen och delar med mig av det mesta…. Uppskattat av dom flesta, men självklart inte av alla. Men en sak har jag lärt mig, jag kommer ALDRIG att kunna vara alla till lags, så det la jag ner för längesen 😉 Jag är jag, och bloggen är som en dagbok av mitt liv och det jag tar mig an…

Jag trodde mig kunna dela med mig av en spännande grej strax efter att jag kom hem ifrån Egypten. Men då det kom röda dagar, påsk och lite annat emellan…. Så det ena kontraktet blev uppskjutet och jag ville inte berätta förrän det var 100% klart och jag hade kontraktet i handen. Men snart så 😉

Ni frågar även om min kost och min träning. Jag har skrivit flera gånger att jag ska skriva om det sen… Alltså så fort kan hinner. Men just nu ligger jag lite efter i mitt egna schema…. Så det har jag helt enkelt inte hunnit med. Jag kommer att dela med mig av det inom sinom tid.

Min kollega och vän Ako hjälper mig. Han är min coach, och han är GRYM på det han gör. jag går på strikt kostschema och träningsupplägg. Det tar alltid tid att komma in i det ( även för mig). Så just nu lägger jag väldigt mycket tid på att skapa nya fungerande HÅLLBARA rutiner som ska bi min vardag.

 Ni är även många som frågar om just det… Hur man kan ta hjälp av honom. Han driver tillsammans med sin kollega gymmet Crossfit Atum, som ligger på Kungsholmen. Så för er som bor i sthlms-området så kan ni ju såklart bli medlemmar där.

Förutom det så har han online coachning som ni också frågat om. Men saken är den att han har alltid x-antal begränsade platser. Han är väldigt mån om att coacha sina klinter individuellt och väljer kvalitet före kvantitet. Detta säger en hel del om honom, vilket är sjukt bra, och ganska unikt inom online coachning branschen…. Han vill ha 100% nöjda klinter, och prioriterar att lägga sin tid och själ i uppläggen. 

Så för att svara er på frågorna kring detta så är det helt enkelt så att han nästan alltid har en kö för nya klinter. Men att ni kan hålla utkik på hans instegar ( @akorahim ) där han då och då delar med sig av att det finns 1-2 platser kvar. Då är det först till kvarn som gäller.

Men du kan även läsa hans blogg (  HÄR  ) där han även där delar med sig av tips och tankar. Han har ju bloggat i huuur många år som helst innan. Men efter upphåll kommit igång igen. Så in och läs om du känner för det. 

07BDAAD2-4E5D-4535-86F5-EE03352B8AB7

Igårkväll var vi hos mina samarbetspartner på media företaget ADVIRAL. Det bjöds på underhållning, alldeles för mycket go-saker och flera av våra andra samarbetsparter fanns också på plats =) 

-Jag älskar deras event. Alltid en massa roliga överraskningar!

Grymma artister… bra uppstyrt och igår kunde du även tatuera dig på plats om du känner för det… nu är jag ju en tjej utan tatueringar, men ändå 😉 Jag känner mig nämligen inte som en såndär ”cool tjej” som alla andra med snygga gaddar. Men kul att se henne göra det på plats! 

98FFF8E7-F1AB-4F75-B081-0C444A7E56D2 B3B887AD-D0C2-45D1-810F-9FCBF7F28AEA 91737AEA-28CE-44E9-953C-BF55172D78E8

Mina favoriter fanns också på plats Vain Sthlm, alltså sååååå snygga lurar! Lite ”modern” retro-stil. 

Jag fick mitt första par nån gång innan jul. -Älskar dom!

Det är ett relativt nystartat företag som nu kommer att synas mer och mer, och jag är säker på att dom kommer att bli me vän populära! 

Vill du vara en av dom första att ha just Vain Sthlms lurar så kan du kika in deras sortiment HÄR  Jag har dom i turkost och grönt!

20E88B46-F52D-4DDE-A30C-635181168684 FB0064DF-A2DA-4733-A698-F0C2A294F19C F6921AEE-8139-42F3-9F39-5F8182ED2D0F

Det här med kostschema och att äta allt som bjuds ska jag lägga ett alldeles eget inlägg till… Igår tex så bjöds det på nygräddad pizza, goda choklad-klubbor, drinkar, alkohol, champagne….. Men vi valde att avstå.

Man behöver INTE skämmas för att stå över eller tacka nej när det bjuds på en massa go-saker. Det är upp till var och en,  -Så det så! 

FABEDAAD-DAA3-4A60-BC92-D6ED0E4E884C 2694FF72-54EE-4DFB-8B98-B2159CEFDCD0 0705C67A-0AD3-4199-A254-5A1677E0A1E0

Dessa såg ju onekligen väldigt goda ut….

3E9D2C4B-F6FA-449E-B5D0-1CA7F5C09F86 D0A6AB74-2CAD-47A4-8F26-EE1FFA01E09D

Vi träffade min gamla vän Johan! Alltså sååååå kul! Vi hängde mycket förr, i mitt ”gamla” gäng. Så det blev ett kärt återsände och vi skrattade många gånger åt alla gamla roliga minnen genom åren!

-Världens bästa Johan! 

0CE0E6B4-D707-4D43-BA98-63995C21AB30

Drinkarna såg ju riktigt goda ut… 😉 Men det är väldigt sällan som jag dricker alkohol nuförtiden. 

B38812DA-0F8B-437D-ADED-13CC5E3F4463 F40C1A08-F895-4BFF-8E92-EDCFD0945280 43EA9C0B-7116-445F-8105-DEBC92C46436

Renata Chlumska var också på plats. Alltså jag är såååå imponerad av denna grymma kvinna!  Vi hade ju förmånen att vara på hennes frukostföreläsning för några veckor sedan. Igår delade hon med sig av sitt kommande äventyr.

Hon ska nämligen flyga ut i rymden. Hon tärnar för fullt och kommer att vara förtig astronaut när hon är klar… -hejja hejja! 

04B61540-C71F-4F2D-A6EB-9C165A300AC2

0F235B22-3F16-45AC-8C7D-36D7F2D41F3C

Ja… det var några rader kring gårdagens event och varför jag inte riktigt räcker till för alla frågor just nu. Jag hoppas att ni kan ha liiiite överseende med det en liten stund till. jag förmer verkligen att hålla ”balansen” och fokuserar just nu på mig själv, min hälsa, och min träning. Och Lilleman som alltid är min nr 1 såklart.

Nu ska jag logga ut för kvällen. Packa väskan och gå och lägga mig tidigt. Imorgon ringer nämligen klockan tidigt. jag ska ta med mig min kollega jenny och åka till Steam Hotel i Västerås. Där väntar ett träningsvent med min vän Annika Sjöö. Så därifrån kommer nästa uppdatering 😉

Vill även passa på att önska dig en riktigt härlig helg! Tack för att DU finns!

Kram Kram

/ My Martens   

41 Komentarer

 1. Jag tror att du väntar på att ett kontrakt på en egen lägenhet ska bli klart, och att det är slut mellan dig och Jonas, och att du har slutat på ditt gamla jobb och att du och Aco är ihop, och att du ska börja jobba hos Aco.

 2. Varför har du inte kunnat besvara de här frågorna på det här sättet tidigare lugnt och sakligt, istället för som du har gjort ”den som väntar på något gott” ”jag är inte tillbaks i vardagen ännu…” ”du ska få klura några dagar till” alla mer eller mindre spydiga och mindre trevliga varje gång. Är man spontan och gärna vill berätta måste man förstå att man får sådana här frågor när det man har ”lovat” inte blir av, annars får man lov att vänta tills allt är klart så slipper man det här.

  • För att… just du, Kina ofta skriver ganska negativa, nedlåtande, och troliga kommentarer…. (när jag klickar på ditt IP, så får får jag upp alla dina kommentarer, och ser då ganska snabbt en ”röd tråd”)
   så just du får dessa svar ☺️
   Medan personer som skriver mer ödmjukt, och genuint går dessa svar…
   Det är just det att i skrift kan det lätt att bli missförstånd…
   Jag är jag. Du är du. Att vi är olika är helt okay ??

   • Here we go again men det är inte bara jag som har fått de här kommentarerna så du vet, det finns andra som har frågat precis samma sak och fått samma svar, du kan ju uppenbarligen svara vänligt så varför inte göra det varje gånger, du kanske ska ändra din inställning till att tolka frågor som ställs från samma ip nummer (vilket du går upp i väldigt mycket) och inte tolka allt som negativt.

     • Så är man negativ för att man frågar något du själv har sagt du vill berätta? förstår inte helt. Nu kom du ju med en bra förklaring som väl alla skulle förstå från början.

 3. Jag tror att du väntar på att ett kontrakt på en egen lägenhet ska bli klart, och att det är slut mellan dig och Jonas, och att du har slutat på ditt gamla jobb och att du och Aco är ihop, och att du ska börja jobba hos Aco.

 4. Flytt och nytt jobb inom träningsresor tror jag.
  Spännande att vänta på nyheter.
  My har ju ingen skyldighet mot oss läsare.

 5. Varför har du inte kunnat besvara de här frågorna på det här sättet tidigare lugnt och sakligt, istället för som du har gjort ”den som väntar på något gott” ”jag är inte tillbaks i vardagen ännu…” ”du ska få klura några dagar till” alla mer eller mindre spydiga och mindre trevliga varje gång. Är man spontan och gärna vill berätta måste man förstå att man får sådana här frågor när det man har ”lovat” inte blir av, annars får man lov att vänta tills allt är klart så slipper man det här.

  • För att… just du, Kina ofta skriver ganska negativa, nedlåtande, och troliga kommentarer…. (när jag klickar på ditt IP, så får får jag upp alla dina kommentarer, och ser då ganska snabbt en ”röd tråd”)

   så just du får dessa svar ☺️

   Medan personer som skriver mer ödmjukt, och genuint går dessa svar…

   Det är just det att i skrift kan det lätt att bli missförstånd…

   Jag är jag. Du är du. Att vi är olika är helt okay 😉💕

   • Here we go again men det är inte bara jag som har fått de här kommentarerna så du vet, det finns andra som har frågat precis samma sak och fått samma svar, du kan ju uppenbarligen svara vänligt så varför inte göra det varje gånger, du kanske ska ändra din inställning till att tolka frågor som ställs från samma ip nummer (vilket du går upp i väldigt mycket) och inte tolka allt som negativt.

     • Så är man negativ för att man frågar något du själv har sagt du vill berätta? förstår inte helt. Nu kom du ju med en bra förklaring som väl alla skulle förstå från början.

 6. ”Glassarliv”?? ?? Jag tror somliga har dålig koll på hur mkt en influencer måste förhålla sig till och hur mkt jobb det faktiskt innebär.. Lägg sedan till alla andra åtaganden som de ofta har. Tror ni pengarna flyger in av sig själva bara för att de gör ett reklaminlägg eller en uppdatering och att de sakerna tar 10 min i anspråk? Nä, där har ni nog missuppfattat hela grejjen.. Det må se vääääldigt glassigt ut många gånger men det kan jag lova er att det inte är.. Tänk en runda till…

 7. ”Glassarliv”?? 🤣🤣 Jag tror somliga har dålig koll på hur mkt en influencer måste förhålla sig till och hur mkt jobb det faktiskt innebär.. Lägg sedan till alla andra åtaganden som de ofta har. Tror ni pengarna flyger in av sig själva bara för att de gör ett reklaminlägg eller en uppdatering och att de sakerna tar 10 min i anspråk? Nä, där har ni nog missuppfattat hela grejjen.. Det må se vääääldigt glassigt ut många gånger men det kan jag lova er att det inte är.. Tänk en runda till…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...