INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Framme på Aqua Vista Power by playitas -Hurgahda

BE7592AB-FC89-4866-AD81-5C98C8C5D791

Heeej!

Nu är vi äntligen framme😎 Våra resenärer åker direktflyg ner, med Apollos egna flyg. Vi flög som sagt reguljärt igår, med några byten påvägen 😅 ca 12 timmar senare var vi på plats. Anledningen var att vi skulle vara på plats några dagar innan…  

Jonas skjutsade oss till Arlanda ❤️

1AE3F095-8587-4F35-83E5-CA0B71C91516

6400A7B4-B1FB-4BCF-BCFE-BF4ADE3FA590

Imorse kom vi till frukostbuffén. Fantastisk! SÅ mycket gott 😍🙌🏻 Men.. mitt kostchema känner ni till 😅 Till min stora förtjusning så startade Ako sin egen diet igår. Så idag var jag inte ensam om att äta strikt 😎

-kolla in hans tallrik!! 8 ägg! 3 bananer 🙈😂

2776B1D5-13E6-499B-A19F-AEC04A841585 05319E31-DE91-4602-80BB-399AC0CF53BF 18C4C607-EB30-4A85-8BAB-49D78B631793

Just nu är jag i en ”bra period” i kostschemat…. Mitt sötsug har nämligen börjat ge med sig…. sååå skönt!  Här ska ni få se några bilder från anläggningen….  

-Vilket grymt ställe! 🙌🏻🌟

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ni ska få se mer under tiden vi är här. Ville mest kika in och säga hej och låta er få en snabb-titt ☺️

B5E4B829-6443-4152-B73A-B24E8B09AD2D AD096962-4A9F-4C79-8552-1FEE6CBE3AAD A07993DF-6AC5-4F0B-9549-8DF4EFEA3A1C CA99B051-0248-4732-B81D-31F4DAA12C5F 9719B6E3-C467-46C2-8A86-AB376D0F548D E906DD94-3776-4199-AD21-A1CB7385DC38

Just ni ligger vi vid poolen. Vi gör absolut ingenting..,. Ako sover 😴 Måste vara för att han börjat på kostschemat 😂 hehe!

C99A924F-D33F-4B3E-9580-0E302BCD2C88

Simon våra nyfunna vän som jobbar här nere. Så han har gett en massa tips och presenterat stället närmare för oss 😄 Tipsat om vad vi borde se/göra när vi är här….

Jag hade heeeelt missat att det låg ett vattenland här bakom. Ludvig hade älskar det! Så nästa gång får han följa med om vi kan anpassa det med ledighet 😄 

C27EAACB-E5E7-4DE9-897D-CC34DA81C71B

Jag njuter 😎🙏🏻 Detta var PRECIS vad jag behövde just nu…. 24-25 grader, sol, träning och umgås med!  härliga människor!

Jag Får passa på att njuta av lugnet… för snart vaknar Ako och då är det dags för träning 😅💪🏻

-Vi hörs sen!

Kram kram

/My Martens 

40 Komentarer

 1. Såg dig på instastory och så här smal som du är nu har du inte varit någon gång sen du startade din blogg. Det kostchemat skulle jag behöva gå efter. Jag blir bara tjockare och tjockare tyvärr. Ha det så trevligt där du är.

  • Det kostschemat skulle då inte jag följa om det är viktminskning du önskar. Räkna kalorier eller gå med i viktväktarna. Ät sunt, rör på dig. Då kan man unna sig ibland också.
   Tror nog Ako ( kanske My också )är mest ute efter att bygga kropp.
   Man mår inte bra av såna dieter.
   Skulle jag äta den mängden ägg och bananer skulle jag för det första få världens gallstensanfall och för det andra spy som en gris.
   Ät vettigt och rör på dig. Där har du grunden till viktminskning.

   • Det är skillnad på honom och lug. Han bygger. Han tränar flera pass om dagen och har gjort det under mååååånga år. Hans kropp svarar på ett sätt, din på ett annat, och min på ett tredje.. Allt handlar om vad man har för individuell målsättning. Mål, vad man vill och varför ?

  • GC: Den diet My använder sig av just nu är inget att rekommendera om du vill ha långsiktigt resultat, det är nog mest ett sätt att snabbt ”komma i form” till träningsresan men inget du kan hålla på med någon längre tid.

   • Men gud! Nu är du HELT ute och cyklar…. Jag kör ett år… Jag går INTE på diet! Det skulle stressa min kropp gör hårt! Jag går
    På kostschema och lägger om hela mitt liv… räknar med att det kommer ta ett år innan jag är ”tillbaka” och där jag landar i en hållbar livsstil….

 2. Du ska inte vara så missnöjd GC, träna lagom och ät normalt, dom här människorna har enorma bekräftelsebehov och mår nog aldrig riktigt bra några längre stunder

 3. Såg dig på instastory och så här smal som du är nu har du inte varit någon gång sen du startade din blogg. Det kostchemat skulle jag behöva gå efter. Jag blir bara tjockare och tjockare tyvärr. Ha det så trevligt där du är.

  • Det kostschemat skulle då inte jag följa om det är viktminskning du önskar. Räkna kalorier eller gå med i viktväktarna. Ät sunt, rör på dig. Då kan man unna sig ibland också.
   Tror nog Ako ( kanske My också )är mest ute efter att bygga kropp.
   Man mår inte bra av såna dieter.
   Skulle jag äta den mängden ägg och bananer skulle jag för det första få världens gallstensanfall och för det andra spy som en gris.
   Ät vettigt och rör på dig. Där har du grunden till viktminskning.

   • Det är skillnad på honom och lug. Han bygger. Han tränar flera pass om dagen och har gjort det under mååååånga år. Hans kropp svarar på ett sätt, din på ett annat, och min på ett tredje.. Allt handlar om vad man har för individuell målsättning. Mål, vad man vill och varför 🙂

  • GC: Den diet My använder sig av just nu är inget att rekommendera om du vill ha långsiktigt resultat, det är nog mest ett sätt att snabbt ”komma i form” till träningsresan men inget du kan hålla på med någon längre tid.

   • Men gud! Nu är du HELT ute och cyklar…. Jag kör ett år… Jag går INTE på diet! Det skulle stressa min kropp gör hårt! Jag går
    På kostschema och lägger om hela mitt liv… räknar med att det kommer ta ett år innan jag är ”tillbaka” och där jag landar i en hållbar livsstil….

 4. Du ska inte vara så missnöjd GC, träna lagom och ät normalt, dom här människorna har enorma bekräftelsebehov och mår nog aldrig riktigt bra några längre stunder

 5. Förstår att du inte vill bryta din diet , men blir der inte jobbigt att inte unna sig nån god drink eller nåt annat gott på resan? Hur strikt är du? Ser för övrigt fantastiskt härligt ut?

 6. Förstår att du inte vill bryta din diet , men blir der inte jobbigt att inte unna sig nån god drink eller nåt annat gott på resan? Hur strikt är du? Ser för övrigt fantastiskt härligt ut🌞

 7. Vidrigt att se er ägg o banandiet ! Så många ägg är verkligen inte bra för kolesterolet. Ägg nyttigt men i normala mängder.
  Vad är det som styr er att äta er diet. Njut istället av livet och sluta att bara koncentrera er på hur kroppen ser ut.

  • Gulorna är lämnade … tycker själv att det ser äckligt ut men de är deras val. Vill dom bygga krpppar och anser att det är livsnjutning för dom så behöves inga pekpinnar här. My vet om att många tycker som många av er skriver, men struntar som sagt i de o lever sitt liv som HON vill.

 8. Hur länge ska du gå på kostschemat? Är det nu för resan eller ska du fortsätta ”för gott”? Låter väldigt utmanande i mina öron! Men så är jag lite av en livsnjutare när det kommer till mat också ? ”man kan äta allt men inte alltid” är min filosofi.

  • Räknar med ett år ? ett år för att landa i helhetsbalansen… För att bygga upp och komma ifatt tekniskt. Men det handlar om en hållbar livsstil för min del. Jag har gjort ett val. Jag jobbar mot det valet och de besluten just nu… Men ca ett år för att landa o det jag håller på att skapa ?

 9. Vidrigt att se er ägg o banandiet ! Så många ägg är verkligen inte bra för kolesterolet. Ägg nyttigt men i normala mängder.
  Vad är det som styr er att äta er diet. Njut istället av livet och sluta att bara koncentrera er på hur kroppen ser ut.

  • Gulorna är lämnade … tycker själv att det ser äckligt ut men de är deras val. Vill dom bygga krpppar och anser att det är livsnjutning för dom så behöves inga pekpinnar här. My vet om att många tycker som många av er skriver, men struntar som sagt i de o lever sitt liv som HON vill.

 10. Hur länge ska du gå på kostschemat? Är det nu för resan eller ska du fortsätta ”för gott”? Låter väldigt utmanande i mina öron! Men så är jag lite av en livsnjutare när det kommer till mat också 🙂 ”man kan äta allt men inte alltid” är min filosofi.

  • Räknar med ett år 🙂 ett år för att landa i helhetsbalansen… För att bygga upp och komma ifatt tekniskt. Men det handlar om en hållbar livsstil för min del. Jag har gjort ett val. Jag jobbar mot det valet och de besluten just nu… Men ca ett år för att landa o det jag håller på att skapa 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

17 + fjorton =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My