INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Bebismys på BB, Lets Dance, hemma i täby,

Innehåller reklamlänk

65114671-9F5A-4144-88BB-B9607358D22F

Hej fina!

Lördag morgon , solen skiner och jag har varit klarvaken sedan 05;00 🙈

Jonas och Ludvig sover… Ludvig somnade i sängen när vi tittande på film igår. Jag hade inte hjärta att bära ut honom. Han var nämligen lite krasslig. Han har varit genomförkyld hela veckan… men i förrgår blev han jätte varm och fick feber på natten 😞

Så igår fick han inte gå till skolan. Han hade feber på förmiddagen, sedan men varm till och från och genomförkyld. Vi körde upp till Stockholm strax efter lunch.

Han sov nästan hela vägen… Vilket han aldrig gör annars!

9FA77028-C05C-4411-8469-5B0872945BD4 FADD744D-B247-41E8-A1B1-EE1D6775CE2D

Väl på plats här uppe så lämnade jag honom hemma hos Jonas… sedan åkte jag till Wellme för att hämta upp lådor för helgen ☺️💚

Jag äter väldigt cleant just nu. Varierar magra proteiner, med ”bra” kolhydrater…. en j*kla massa mellanmål som kag får ställ alarm för att komma ihåg att äta 😅 Så här har Wellme klivit in och verkligen varit en hjälpande hand…. I deras lådor fårnjag kyckling & quinoa eller kyckling och svart vildris 😄

Förutom maten så hämtar jag shots…. fullproppade med nyttigheter så som Grönsaker och annat som ska boosta mig med lite extra energi!

D433A38C-AC59-4834-873F-66D26E9409FB

Jag börjar varje morgon med citron/ingefära vatten…. 👆🏻innan min PW. Så fräscht och gott! 😍

Allting kan man ju såklart göra själv… men om man inte hinner/har lust så är Wellme ett lysande allternativ! 🙏🏻💚 Ni var många som frågade vart dom finns. Dom ligger i Östermalmshallen, men i Stockholms området kan du få maten och dina beställningar utkörda…. Se exakt hur och vart på deras hemsida, HÄR 

Dom är väldigt omtalade för deras catering 😃 Perfekt för företagsevent, pressfrukosten, föreläsningar… Ja Vidar alla tillfällen man vill äta cleant, gott och nyttigt!

4B1E2148-A864-4219-883F-F31CE9A2F2E1

HUR många gånger har man inte suttit på en utbildningsdag tex, och så serverad det kaffe och bulle till fika. (Förmiddag & eftermiddag) . Det är ju såklart gott… Men man får i sig snabb energi, och sen dykar man i energinivå och blir trött och tappar energin lika snabbt som man fick den… Kombinationen med halvbra luft och mycket information att ta in gör ju också att man behöver behåll sin energi…. 

Då är detta ett MYCKET bättre alternativ! ( hälsa chefen det inför nästa utbildningsdag 😉 hehe! )

Efter att jag hämtat maten för helgen så åkte jag hem.. Mem då fick jag det där efterlängtade samtalet. mina Sigtuna-grannar har fått barn 💗

Så dom frågade om jag ville komma upp och bad mig att jag skulle hämta Hamurgare från Phils Burger 😂  

-OM jag ville! 🙏🏻 Styrde om bilen och körde direkt till Danderyds sjukhus ❤️

40BF7424-2B38-4FC5-82DD-288DC0F3A4C4

Sagt och gjort! Men påvägen ut från hamburgerställe så passerade jag ett bageri där jag köpte Julias favorit bullar, kardemumma bullar ☺️ Hehe!

(Intern grej… Men hon älskar kardemumma bullar) 

79161D56-CAAB-4ACB-8A0E-4ED0488153B5 F918B4C0-7091-430D-AFED-BC51AF2CC86B 651969F9-8F37-4C9C-BA69-79884A34D019

Världen sötaste lilla tjej!😭  Här ca 7h gammal! Huuuuur fantastiskt är inte detta!

Fascinerande hur små dom faktiskt är. Hur kroppen fungerar och hur ett liv plötsligt kommer till 🙏🏻

-Grattis världens bästa Julia & David! ❤️❤️❤️

5D90C9CA-BCC7-4A04-BB65-99944717E8E2

Det är deras tredje barn i ordningen…… Jag vill mig påstå att dom är ”proffs” vid detta laget 😅

Julia var sådär oförskämt fräsch och pigg efter förlossningen, att det var svårt att föreställa sig vad hon precis gått igenom… Jag är sååå glad för deras skull, och så göd att dom fick barn innan jag reste iväg. För på måndag flyger vi till Egypten. Vi har pratat mycket om när vi trodde attests det skulle dra igång….. Jag är väldigt glad att det satte igång innan jag åkte. För att få uppleva det jag fick uppleva igår.

Att få mysa med en lite nyfödd flicka som bara är ett par timmar gammal…. Det är ju helt fantastiskt!

Tänkte först köpa ”praktiska” kläder i baby-present. ( du vet några bodys, nån mössa och några tights)

Men kunde inte motstå denna fantastik senapsgula lilla kofta och klänning! 😍😍😍 -Hur söt?! 

D0C82AC1-6D04-4623-9C0B-000D293FF482

Hemma blev det fredagsmys. Lilleman dukade upp med popcorn och riskakor ☺️

Piggre med fortfarande väldigt förkyld… Vi tittade på Lets Dance💃🏼 Jag bäddade ner honom i soffan, innan vi la oss i våran säng för att titta på film… dom båda somnade, så jag själv la mig på soffan 😝

13D9AC30-F5CA-4B11-A448-05ABD3AA0415 7264ED93-3C82-4333-84EA-9709489E914E

Lets Dance gick tyvärr inte gick som vi ville…. Jag tyckte att juryn var FÖR hård mot Malin & Mendez, som tyvärr blev första paret som fick lämna 😭

Det är ju så denna tävling går till, någon måste lämna varje gång.😞

Malin kommer under helgen gå in och skriva några rader till er, här inne….. Men så länge skicka massa kärleks hälsningar till henne och Mendez ❤️ 

74F5CE89-278E-4FB9-9026-05616636F86E

I helgen ska jag pyssla om Lilleman, tvätta alla leriga kläder (🙈😅) och packa inför Egypten.

-Vi hörs senare! 

/My Martens 

31 Komentarer

 1. Men My, tänkte du inte på att du kunde ha haft virus från Lilleman med dig när du besöker nyfödd ? Kan vara rena döden för en så ny baby . Det finns rekommendationer att ENDAST babyns föräldrar får komma in på BB. Få sjukhus i Sverige som släpper in andra. Inte ens far- och morföräldrar får komma in. Det var ett dumt beslut av dig att åka dit!!

  • Suck! Se svaren ovan. Ja, upplysta föräldrar. Nej, han smittar inte. Anlendingen att han var hemma har jag valt att behålla för oss själva. Men enkelt att säga att det var en förkylning för att slippa en storm av ifrågasättande tex ☺️
   Besöket godkändes även av personen. Registrerades och frågade sol sagt var INNAN jag kom.
   När jag födde Ludvig hade jag TVÅ vänninor, min butikschef och min sons pappas barn där. .. godkändes då också.
   Nästa gång kommer jag säkerligen att ha Bode Bobby, Tilda & Jimi där. Samt föräldrarna som jag hälsade på nu… suuuper mysigt ju!

 2. Tänkte det samma, upplyste du mamman att din son var genom förkyld. Tänk om du smittat deras bebis nu. Håller tummarna för att du inte smittade den nyfödda nu.

 3. Men My, tänkte du inte på att du kunde ha haft virus från Lilleman med dig när du besöker nyfödd ? Kan vara rena döden för en så ny baby . Det finns rekommendationer att ENDAST babyns föräldrar får komma in på BB. Få sjukhus i Sverige som släpper in andra. Inte ens far- och morföräldrar får komma in. Det var ett dumt beslut av dig att åka dit!!

  • Suck! Se svaren ovan. Ja, upplysta föräldrar. Nej, han smittar inte. Anlendingen att han var hemma har jag valt att behålla för oss själva. Men enkelt att säga att det var en förkylning för att slippa en storm av ifrågasättande tex ☺️

   Besöket godkändes även av personen. Registrerades och frågade sol sagt var INNAN jag kom.

   När jag födde Ludvig hade jag TVÅ vänninor, min butikschef och min sons pappas barn där. .. godkändes då också.

   Nästa gång kommer jag säkerligen att ha Bode Bobby, Tilda & Jimi där. Samt föräldrarna som jag hälsade på nu… suuuper mysigt ju!

 4. Tänkte det samma, upplyste du mamman att din son var genom förkyld. Tänk om du smittat deras bebis nu. Håller tummarna för att du inte smittade den nyfödda nu.

  • Dom vet mer än ni? ingen fara…. annars skulle jag inte varit där…. så ingen ”Korttänkt” här inte.
   Men du var lite snabb att dömma/tänka till. Jag kanske medvetet VÄLJER att inte dela med mig exakt anledning till varför Lilleman var hemma…..

   • Kanske enklare en annan gång att bara skriva att din son är hemma från skolan för att han inte är riktig pigg, än att ”hitta på” en anledning som du nu verkar mena att du gjort.
    Att man inte har en nära som är smittbärare behöver inte innebära att man inte bär med sig smitta. Vi stöter dagligen på det i vår vardag på jobb affärer m.m. Därför rekommenderar de flesta BB avdelningar inga besök förutom den närstående. Många har även infört förbud. För att värna om de små liven och även modern som båda är känsliga den första tiden. Ofta handlar det om några enstaka dagar, när man kommer hem är det upp till en själv att bestämma när jag och mitt/vårt barn är redo för besök.

  • Dom vet mer än ni😉 ingen fara…. annars skulle jag inte varit där…. så ingen ”Korttänkt” här inte.

   Men du var lite snabb att dömma/tänka till. Jag kanske medvetet VÄLJER att inte dela med mig exakt anledning till varför Lilleman var hemma…..

   • Kanske enklare en annan gång att bara skriva att din son är hemma från skolan för att han inte är riktig pigg, än att ”hitta på” en anledning som du nu verkar mena att du gjort.
    Att man inte har en nära som är smittbärare behöver inte innebära att man inte bär med sig smitta. Vi stöter dagligen på det i vår vardag på jobb affärer m.m. Därför rekommenderar de flesta BB avdelningar inga besök förutom den närstående. Många har även infört förbud. För att värna om de små liven och även modern som båda är känsliga den första tiden. Ofta handlar det om några enstaka dagar, när man kommer hem är det upp till en själv att bestämma när jag och mitt/vårt barn är redo för besök.

  • Individuellt… Jag hade två av mina närmaste på BB. Kommer att ha det nästa gång också ? Suuuper mysigt! Och ett moment man vill dela med dom man känner för att dela det med…

  • Individuellt… Jag hade två av mina närmaste på BB. Kommer att ha det nästa gång också 😊 Suuuper mysigt! Och ett moment man vill dela med dom man känner för att dela det med…

 5. Håller med er
  Satt just och tänkte att det var oansvarigt av föräldrarna att be My komma dit och ännu mer oansvarigt av henne att åka när hon har en sjuk unge hemma.
  Vissa säger att man första månaden ska undvika att bebisar får kontakt med andra på grund av risk för sjukdomar. RS virus mm.
  Men här satte tydligen suget på hamburgare in hos föräldrarna.

  • Sjuk…. smittar inte.
   Anlendingen var nog mer att jag och bebis skulle få träffas… Dom är föräldrar. Tredje barnet. Och dom vet exakt vad som var ”felet” med Ludvig… så därför kunde jag komma upp… detta förändrades även med personalen som godkände besöket….. Gäsp? ibland undrar jag varför man ska dömma så snabbt??
   Inte skulle väl jag, Som både är vuxen och mamma själv, utsätta nyfödd för någon fara!

 6. Håller med er
  Satt just och tänkte att det var oansvarigt av föräldrarna att be My komma dit och ännu mer oansvarigt av henne att åka när hon har en sjuk unge hemma.
  Vissa säger att man första månaden ska undvika att bebisar får kontakt med andra på grund av risk för sjukdomar. RS virus mm.
  Men här satte tydligen suget på hamburgare in hos föräldrarna.

  • Sjuk…. smittar inte.

   Anlendingen var nog mer att jag och bebis skulle få träffas… Dom är föräldrar. Tredje barnet. Och dom vet exakt vad som var ”felet” med Ludvig… så därför kunde jag komma upp… detta förändrades även med personalen som godkände besöket….. Gäsp😴 ibland undrar jag varför man ska dömma så snabbt??

   Inte skulle väl jag, Som både är vuxen och mamma själv, utsätta nyfödd för någon fara!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

fyra × 5 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My