D6CF3EFC-8E96-41E6-AB48-6DBA681F65C0

GRATTIS John Lundvik 🌟🙌🏻

Wow vilken energi, vilken show, vilken glädje! Flera riktigt duktiga artister i årets final! MEN, John var banne mig bäst! Stort grattis, och ett mega-lycka till i Eurovision 🌟🎉 

2FB79CCD-995F-4E69-850D-0BFFE3DD5352

Vad tyckte ni om årets melodifestivalen? Var det rätt låt som vann? 😄 Dela gärna med dig av dina tankar…..

kram kram

/My Martens 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • biggan

  Absolut rätt låt som vann! John var min favorit hela vägen. Tror och hoppas att han tar sig hela vägen i mål 👏👏

 • Karin

  Visst var de rätt låt!! Hoppas han vinner nästa steg med👍🎉

 • ÅsaC

  Jag tycker också att han var bäst. Hoppas att det går bra i nästa tävling med.

 • L

  Näää. Satan vilka dåliga låtar. Kan vi inte bättre än så här. Jösses. Skulle han vinna om ens komma med till final ska jag göra en Annie L, käka en sko, men sen pudla för det tänker jag inte göra. Satan vad dålig låten var. Vidrigt dålig.

 • Pär Nordqvist

  Hej hopp!
  Bilderna på John Lundvik här ovan, kan de användas för nyhetsrapportering från Melodifestivalen? Vem är i så fall fotografen? Jag har letat efter liknande bilder hos SVTs pressrum men inte hittat några. Jag frågar för sidan http://www.röste.nu.

  Med vänliga hälsningar
  Pär Nordqvist, Bollnäs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *