Träningsvärk, nya rutiner, matlådor och sigtuna.

25FABB06-F265-4299-A49B-97F56F5C86A5

Hej!

Både idag och igår har jag spenderat mååånga timmar på gymmet. Jag har varit på Crossfit Atum. Det ligger i Statshagen, i Stockholm.

Jag har kört  låååånga pass med Ako, både igår och idag. Där vi gått igenom alla träningspass han satt ihop till mig. Teknik, teknik och mera teknik😅

Det är dessutom andra dagen på mitt kostschema. Jag ska äta MYCKET mer än vad jag gjort tidigare… Igår missade jag ett mellanmål, och insåg det i efterhand🙈 Nu behöver jag struktur och rutiner för att få till detta och komma in i det ordentligt! 

Som vanligt när jag ska komma in i nya rutiner och omvandla gamla vanor till nya vanor, så år det tufft! Det tar ett tag, och träningsvärken är brutal! 🤣😝👊🏻

Jag menar verkligen, vidrig, hemsk och fruktansvärd!😝

-Men det är också en såååå grym känsla!

Jag vet att jag kommer få slita röven av mig… och att första veckorna är värst! Men precis som Ako tjatar om, ”Gör den obekväma känslan bekväm, Övervinn dina hinder”

C8D043AD-58ED-4D39-A61C-4AC803038EAA

Han skällde lite på mig igår… Jag var trött, ca 1.5 h in i träningen…. Jag började slarva med tekniken…. 🙈

Då började Ako ”nolla” mina rep. Alltså inte räkna dom när jag inte gick tillräckligt djupt!🤦🏼‍♀️😅

Tillslut avslutade jag med att lyckas göra dom där sista som han ville få mig att göra….. (trots att det kändes omöjligt just för stunden och tanken på att ge upp blev min största motståndare )

Då poängterade han ”VARFÖR slarva, och minimera effekten, och istället göra 18 istället för 12 korrekta?? Det blir ju vara ännu jobbigare och sämre resultat, skärpning”  

-Får väl erkänna att kg håller med… 😇 Många gånger är det det mentala som tar emot först! 

8AD5EF38-2042-40AB-8762-3BF014BAE8B8

Han har SÅÅÅ rätt! Han är hård, men också ”mjuk” och peppande! Han håller en bra balans däremellan.

-Vilket passar mig perfekt 🙏🏻💚

För grejen är…. att hela min utmattningsdepp och min långa resa tillbaka har gett mitt hjärnspöken. Jag har tvivlat på mig själv, byggt upp en skyddsmur med bortförklaringar och ursäkter för att inte behöva ”faca” min rädsla att misslyckas. Min rädsla att falla igen….

I vissa fall är jag stark som en oxe, trygg i mig själv och då kan ingenting stoppa mig. Verkligen ingenting👊🏻

Men när jag tappade min hälsa och alla fysiska konsekvenser det drog med sig…. Så tappade jag självförtroendet.

Det är en minst lika stor utmaning för mig, som att ”bli varm i kläderna” på gymmet och bugga upp muskler och styrka igen☺️

Påtal om träningskläder, mitt set på detta pass är ifrån stronger, dom har fått in såååå mycket snyggt 😍 Spana in deras kollektion HÄR .

En morot och belöning gör mig är nya träningskläder 😇

B57FD24E-63D9-46A5-8D99-A2394A47DFF5

Som sagt, nya vanor tar tid att skapa. Trots maximal träningsvärk så tog jag mig ut på min cardio ikväll… Det tog emot, men det i går i mitt schema. Inga fler ursäkter!💪🏻

Förutom x-antal gympass så ska jag gå 1h /dagen. Imorse vaknade jag hos mina ”sigtuna grannar”. Då prioriterade jag  sovmorgon och mys med tjejerna istället för promenad. Därför hade jag sparat den till ikväll…💪🏻

Jag gick runt, runt och runt 🤣 Är mörkrädd och vågar inte gå min vanliga runda då jag vill hålla mig där det är upplyst…. Men det funkade ju det också 😉 även om jag  säte sett smått knäpp ut 😂

3.4 miles = 5.47 km.

Inte super långt, men  det räckte gott för mig ikväll 😅

-Finns det ingen app som är på svenska? Tips mottages gärna 🙏🏻

A07DE1B2-5FF2-4AB4-8BAD-2739BCDBB61A

Vill du följa med mig och Ako till Egypten? En av vårens roligaste träningsresor?

Då är det hög tid att boka 😃 Detta är nämligen en riktig lyx-vecka för ett budget-pris 👌🏻🌴✈️

(liknande resor med all mat , två instruktör brukar ligga på ca 17-21 900:- /vecka)  Men detta är våran första gemensamma resa tillsamman, så därför har vi lyckats hålla priset nere (förhandlat) och kan erbjuda er detta för under tio-tusen! 😄

-All inclusive för endast 9998:- 🌟 inkl flyg, träning, mat, och denna fantastiska anläggning!

Ska lägga upp bilder på anläggningen imorgon, men sålänge gå in och läs mer om resan HÄR .

598141BF-89FC-4CBA-8D24-6B9836C0B035

Jag och Ako kompletterar varandra på ett grymt bra sätt….. 😃🙌🏻💪🏻

Vi garanterar dig en oförglömlig vecka, med sol, bad och en j*kla massa träning!

Du kommer att vara fullmatad med ny energi, nya kunskaper som du får ta med dig hem 😊 området vi ska bo på är fantastiskt 🌟👌🏻

7448F185-707A-4A2A-B4E1-24BDEE789358

Även om han är vältränad som få… så är han inte ”lika farlig” som han ser ut… 😉 Han är hård på utsidan, men ”mjuk” på insidan!

Så oavsett vart du själv ligger i din träning, och kunskap. Så kan du tryggt komma som du är, vi tar hand om dig och anpassar det utifrån dina förutsättningar 😃💪🏻💚

714016A4-FD56-45E9-AA1C-61411BB1F10D

-hoppas att din helg varit bra ☺️

Nu ska jag dela upp mitt storkok, i matlådor, (väga och krångla på ett sätt jag inte gjort på länge!🙈😅😂)

Egentligen är det inte så komplicerat. Kalorier in, kalorier ut. Näringsrik mat, bra fetter, en blandning av både Kött, kolhydrater och grönt! 😎

Sen ska jag ta en dusch, lägga in en ansiktsmask som jag ska sova med…. packa gymväskan inför imorgon.

Sedan se om min man vill krypa nere i sängen och titta på en film ☺️ (Han har varit borta på gig)

Jag måste lägga mig tidigt!  X-antal timmars sömn ingår också i mitt program!😊

/My Martens

Ps: såhär mysigt hade vi det i Sigtuna… Trots att vi var på mysiga RC så stod jag emot alla go-saker. Jag tig en liten cappuccino på havremjölk som var 👌🏻 Jag älskar min lilla sigtuna-familj 💕 Dom väntar sin tredje familjemedlem just nu 🙏🏻

523C9AF1-AADC-4E8A-85A8-490B3DFBECCB D9940422-1C5D-4B35-AE62-F339F532D7B2

16 Komentarer

  1. Du är grym ? blir så inspirerad av dig, hur ser ditt kostschema ut? Hur äter du under en dag? Frukost? Mellanmål? Kvällsmål? Tacksam för tips då jag behöver gå ner 10 kg, har svårt med vad man ska äta, är också ute o går 1 h/dag till att börja med o ska sen börja på gym ?

    • Då kanske du själv ska kontakta nån som kan sätta ihop schema till dig, och betala för det. Om jag jobbade med det, som Ako, så skulle inte jag bli så glad om kunder, som My, spred ut mitt jobb gratis till andra. Dessutom är ju Mys schema anpassat till henne, du kanske behöver nåt helt annat.

  2. Du är grym 👏 blir så inspirerad av dig, hur ser ditt kostschema ut? Hur äter du under en dag? Frukost? Mellanmål? Kvällsmål? Tacksam för tips då jag behöver gå ner 10 kg, har svårt med vad man ska äta, är också ute o går 1 h/dag till att börja med o ska sen börja på gym 😊

    • Då kanske du själv ska kontakta nån som kan sätta ihop schema till dig, och betala för det. Om jag jobbade med det, som Ako, så skulle inte jag bli så glad om kunder, som My, spred ut mitt jobb gratis till andra. Dessutom är ju Mys schema anpassat till henne, du kanske behöver nåt helt annat.

  3. Bra med nya rutiner. Igen. Ska också steppa upp min träning. Löptränar 4ggr veckan men vill komma igång med annat också. Då jag pluggar passar det bra att resa. Så jag ska anmäla mig till Er träningsresa 4 april. Så pepp!!!!!

  4. Bra med nya rutiner. Igen. Ska också steppa upp min träning. Löptränar 4ggr veckan men vill komma igång med annat också. Då jag pluggar passar det bra att resa. Så jag ska anmäla mig till Er träningsresa 4 april. Så pepp!!!!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...