INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Vad äter du helst till frukost?

 

0119D0CF-E6A2-466B-B97A-A5346BA021D4

Hej på er! 8 km morgon promenad 💪🏻

Friskt och skönt! Älskar att strata dagen med tärning eller PW! Det är en ny rutin som jag håller på att traggla in! Förta veckorna är alltid svåra… Men nu när jag upplever det lite ljusare för varje dag, så känns det lättare att gå upp☺️

-Märker du också av att dagarna är liiiite ljusare och liiite längre?

EF4CDA81-2032-48FB-B39C-7D6F6258EEA0

Nu är jag är påväg till frukost föreläsning med goa Leila 😍  Du ska såklart få ta del av detta. Häng med på storyn om du vill…. (instagram story)

Men, med tanke på just frukost……. Nu är jag lite nyfiken…. -Vad äter DU helst till frukost?

Kan vi inte tipsa varandra lite här inne? Dela med er av era personliga frukostfavoriter 😍 Jag är ute efter fler alternativ på nyttiga/hälsosamma frukostar som man håller sig mätt på☺️

Jag tex äter ju havregrynsgröt i alla möjliga former… ( fördelar, det går snabbt, är nyttigt, billigt, mättande och väldigt gott)

Jag har försökt att hitta på hundra sätt att variera den på…. Just för att jag inte ska tröttna😂

Jag lovar att vara kreativ och börja lägga upp mina favoriter allt eftersom, så att du kan ta del av dom 😌

Men nu tillbaka till dig, dela GÄRNA med dig av dina frukostfavoriter🙏🏻

/My Martens

92 Komentarer

 1. Jag äter Herbalife formel 1 shake och en Herbalife bar varje morgon.
  Jag håller mig helt mätt fram till lunch och mitt godissug har helt försvunnit.
  Har även hjälpt min oroliga IBS mage.
  Helt klart det bästa!

  • Åhhhh! Vad glad jag blir av att läsa detta =) Kosten är SÅ individuell, det handlar ju om att hitta något som passar en själv. IBS och sötsug är ju två saker som kan vara extremt påfrestande… Så jag blir glad att du hittat ett sätt som fungerar för dig =) -Trevlig helg! Kram kram

 2. Jag äter inte någon spännande frukost. Min består av lättyoughurt naturell med havreringar (osötade) o lite hela linfrön. Ett glas apelsinjuice. På fm så äter jag en smörgås gjord av proteinbröd och lite smör och lagrad ost. Anledningen till att jag äter mackan på fm istället till frukosten är för att jag blir annars så hungrig under förmiddagen.

 3. Jag äter Herbalife formel 1 shake och en Herbalife bar varje morgon.
  Jag håller mig helt mätt fram till lunch och mitt godissug har helt försvunnit.
  Har även hjälpt min oroliga IBS mage.
  Helt klart det bästa!

  • Åhhhh! Vad glad jag blir av att läsa detta =) Kosten är SÅ individuell, det handlar ju om att hitta något som passar en själv. IBS och sötsug är ju två saker som kan vara extremt påfrestande… Så jag blir glad att du hittat ett sätt som fungerar för dig =) -Trevlig helg! Kram kram

 4. Jag äter inte någon spännande frukost. Min består av lättyoughurt naturell med havreringar (osötade) o lite hela linfrön. Ett glas apelsinjuice. På fm så äter jag en smörgås gjord av proteinbröd och lite smör och lagrad ost. Anledningen till att jag äter mackan på fm istället till frukosten är för att jag blir annars så hungrig under förmiddagen.

 5. Jag äter alltid havregrynsgröt med hallon, nötter och kanel. Å så mjölk då och 2 kokta ägg och kaffe till. Sen står jag ju mig inte så bra utan måste äta igen efter 2h…. Kvittar vad jag äter för jag måste äta var 3e timme för då svälter jag…
  Ha en trevlig dag, jag började min med träning 3.45 haha
  https://lotte4.blogspot.se

 6. Jag äter alltid havregrynsgröt med hallon, nötter och kanel. Å så mjölk då och 2 kokta ägg och kaffe till. Sen står jag ju mig inte så bra utan måste äta igen efter 2h…. Kvittar vad jag äter för jag måste äta var 3e timme för då svälter jag…
  Ha en trevlig dag, jag började min med träning 3.45 haha
  https://lotte4.blogspot.se

 7. Till frukost äter jag Oatly havreghurt med granola (Garants gluten-och sockerfria innehållande linfrön, dadlar och hasselnötter).
  Älskar verkligen havreghurt då den är mer mättande och mildare för magen än traditionell fil eller yoghurt ?.

 8. Min favorit helgfrukost är bananvåfflor med färska bär på – oslagbart!! Sen juice o två koppar kaffe sånär helgen på topp.
  För 4 våfflor om någon vill testa:
  2 mogna bananer
  2 dl havregryn
  3 ägg
  3 msk havremjölk
  1tsk vaniljpulver
  Baka o njuuut?

 9. Till frukost äter jag Oatly havreghurt med granola (Garants gluten-och sockerfria innehållande linfrön, dadlar och hasselnötter).
  Älskar verkligen havreghurt då den är mer mättande och mildare för magen än traditionell fil eller yoghurt 😊.

 10. Min favorit helgfrukost är bananvåfflor med färska bär på – oslagbart!! Sen juice o två koppar kaffe sånär helgen på topp.
  För 4 våfflor om någon vill testa:
  2 mogna bananer
  2 dl havregryn
  3 ägg
  3 msk havremjölk
  1tsk vaniljpulver
  Baka o njuuut😊

 11. Jag äter nästan alltid havregrynsgröt med äpple, kanel och mjölk. Ibland tar jag hallon/blåbär istället för äppel och kanel. Står mig bäst fram till lunch på detta.
  Behöver också tips på variation även om jag gillar havregrynsgröten.

 12. Jag äter nästan alltid havregrynsgröt med äpple, kanel och mjölk. Ibland tar jag hallon/blåbär istället för äppel och kanel. Står mig bäst fram till lunch på detta.
  Behöver också tips på variation även om jag gillar havregrynsgröten.

 13. Ägggröt brukar jag göra! 1,25dl havregryn, 2,5dl vatten och lite salt. In i micron 1,5min sen ut. Knäck i ägg och rör om tills allt är blandat. Sen in i micron igen ca 2min. Blir som en pudding och mättar mer än vanlig gröt. Brukar köpa barnmatsburkar med fruktpuré att ha på, ex katrinplommonpuré. Havremjölk el mandelmjölk till. Men just nu har jag paus från detta. Äter soygurt (plant!) med minifras i. Blandar naturell med ex vaniljsmak för att få 1/3 så söt som bara den smaksatta är. ?.

 14. Ägggröt brukar jag göra! 1,25dl havregryn, 2,5dl vatten och lite salt. In i micron 1,5min sen ut. Knäck i ägg och rör om tills allt är blandat. Sen in i micron igen ca 2min. Blir som en pudding och mättar mer än vanlig gröt. Brukar köpa barnmatsburkar med fruktpuré att ha på, ex katrinplommonpuré. Havremjölk el mandelmjölk till. Men just nu har jag paus från detta. Äter soygurt (plant!) med minifras i. Blandar naturell med ex vaniljsmak för att få 1/3 så söt som bara den smaksatta är. 😊.

 15. Havregrynsgröt med äpple som kokas ner i gröten, kanel och mjölk. Står mig lätt 4,5 h… Ibland lite linfrön ovanpå. Smakar nästan som tomtegröt ?

 16. Overnight Oats med lime! Min absoluta favoritfrukost ?
  1 dl havregryn, 1 dl standardmjölk, 1 dl grekisk yoghurt + skal och saft från en lime
  Rör ihop och låt stå kallt över natten. Gott med färsk frukt till!

 17. Havregrynsgröt med äpple som kokas ner i gröten, kanel och mjölk. Står mig lätt 4,5 h… Ibland lite linfrön ovanpå. Smakar nästan som tomtegröt 🙂

 18. Overnight Oats med lime! Min absoluta favoritfrukost 🙂

  1 dl havregryn, 1 dl standardmjölk, 1 dl grekisk yoghurt + skal och saft från en lime

  Rör ihop och låt stå kallt över natten. Gott med färsk frukt till!

 19. 1 rostad macka med mosad avocado på, lite äggröra, 1 glas Brämhults juice och slutligen 1-2 koppar kaffe m mjölk.
  På helgen äter jag 2 mackor med ägg och kaviar. 1 glas juice och 1 kopp te.

 20. 1 rostad macka med mosad avocado på, lite äggröra, 1 glas Brämhults juice och slutligen 1-2 koppar kaffe m mjölk.

  På helgen äter jag 2 mackor med ägg och kaviar. 1 glas juice och 1 kopp te.

 21. Pepsi max och överblivet godis…. ?
  Är i samma sits som du men du har kommit längre i din återhämtning. Kämpar varje dag för att överleva och då är tyvärr kosten det sista som prioriteras, fast jag vet så väl att den spelar stor roll.
  Tur att jag har en man som lagar mat annars vet i sjutton om jag ätit mat överhuvudtaget ?

  • Åhhhh! Det är sååå svårt att prioritera just det, när man inte mår så bra. Men frön att be din man om hjälp. Ingen bantning eller liknande. Bara näringsrik mat, som fyller på kroppen med så mycket energi som möjligt =) Stor kram
   PS: socker bör minimeras så gott det går, ur alla hälsoperspektiv. Det främjar inte din återhämtning… Kram igen =)

 22. Pepsi max och överblivet godis…. 😌
  Är i samma sits som du men du har kommit längre i din återhämtning. Kämpar varje dag för att överleva och då är tyvärr kosten det sista som prioriteras, fast jag vet så väl att den spelar stor roll.
  Tur att jag har en man som lagar mat annars vet i sjutton om jag ätit mat överhuvudtaget 🙄

  • Åhhhh! Det är sååå svårt att prioritera just det, när man inte mår så bra. Men frön att be din man om hjälp. Ingen bantning eller liknande. Bara näringsrik mat, som fyller på kroppen med så mycket energi som möjligt =) Stor kram

   PS: socker bör minimeras så gott det går, ur alla hälsoperspektiv. Det främjar inte din återhämtning… Kram igen =)

 23. Jag äter helst en Wetabix med Alpro Coccosmjölk…lite kanel, rostade solrosfrön och pumpakärnor. Sen varierar jag med en kiwi, mandarin eller banan som jag skivar på.
  Det håller jag mig mätt på till lunch. Jag äter frukost varannan dag ungefär. Tar en periodisk fasta varannan. Har lyckats gå ner 9 kg på ca 4 månader. Tränar hemma 3-4 ggr/v och tar en powerwalk på 5 km 3 ggr/v.
  Är rätt nöjd nu, men siktar på 3-4 kg till på minuskontot, i en lugn takt.
  Känner mig stark och det var målet egentligen.

 24. Jag äter helst en Wetabix med Alpro Coccosmjölk…lite kanel, rostade solrosfrön och pumpakärnor. Sen varierar jag med en kiwi, mandarin eller banan som jag skivar på.
  Det håller jag mig mätt på till lunch. Jag äter frukost varannan dag ungefär. Tar en periodisk fasta varannan. Har lyckats gå ner 9 kg på ca 4 månader. Tränar hemma 3-4 ggr/v och tar en powerwalk på 5 km 3 ggr/v.
  Är rätt nöjd nu, men siktar på 3-4 kg till på minuskontot, i en lugn takt.
  Känner mig stark och det var målet egentligen.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

sju − 2 =

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...