INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Yoga & Träningshelg! Kollberggården – Öland

Reklam för min Må-Bra-Helg på Kollberggården.  Foto: Linda Borlin 

9E91B3C8-8803-47D1-B650-2675DA03CDDE

Hej på er!

Då var det dags att presentera nästa träningshelg som är en riktig Må-bra-helg! 😄

Detta är inte vart som helst. Detta är på min idylliska drömplats där vi har vårat Ölands-boende. Vi bor på Kollbergården i ett litet charmigt torp.

Kollbergården är en islandshästgård med en FANTASTISK Yoga studio 🙏🏻

När jag kom dit första gången för att titta på boendet som jag då eventuellt skulle hyra som blev jag helt förälskad. Både i platsen, omgivningen… men framförallt av Malin❤️

Malin driver gården med sin man och alla sina barn. Malin har precis som jag en bakgrund av utmattningsdepression.

Malin har en fantastisk energi och har hittat sin väg tillbaka, genom Yoga, meditation och sina hästar🙌🏻🙏🏻

idag mår Malin bra. Hon har hittat sin balans och lever som hon lär, och precis som jag…. Så brinner hon för att inspirerar andra u samma positiva anda. 

Malin är en sann inspiration för mig och har även blivit en god vän. Malin håller i yogaklasser för alla Ölänningar, och nu tycker jag att det är dags att låta er få möjligheten att komma ”hem till oss” och få uppleva yogan tillsammans med Malin och mig…. 

AA1I6252 AA1I6195

Yoga och Träningshelg på Hästgården Kollberggården – Öland

Kollbergården  lör 15 jun– Sön 16 jun

Pris 2995 kr, inkl. Vegetarisk, hälsosam kost & logi,

Eller 1995 kr, utan boende,  inkl alla måltider Yoga och träningspass. 

Fri tillgång till utespa med jaccuzzi och vedeldad bastu.

Det är begränsat antal platser, då vi värnar om den personliga känslan och garanterar max 20 deltagare☺️

 -Boka Din plats direkt!

( in och boka HÄR

 AA1I6159

Låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på lantliga Kursgården Kollberggården. Yogastudio ligger på en Islandshästgård, ridning erbjuds för den som vill. Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av både mig och Malin.

Helgen passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Träningen passar alla åldrar. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kom som du är.

-Vi anpassar yogan och träningen utifrån dig personligen☺️

Om du redan är erfaren och vill ta din yogan/träning till nästa nivå så hjälper vi dig med det också….

AA1I6328

Vi vill ge er en fantastisk helg med både yoga och träning men för att i stora drag beskriva vad den innehåller, så gör jag det här….. 

 Helgen innehåller,  avslappnande yoga i denna vackra studio, utomhusträning, Powerwalk via alvaret till stranden, Ridtur eller Prova-på-ridning, ( OM du vill), Goodiebag, Varma bad, Vedeldad bastu, föreläsning, Rikligt med god vegetarisk mat, boende, inspiration och en massa härlig frisk Ölandsluft! 

-Ta med kläder för alla väder! Oftast skiner dock solen på Öland!😉

6DE52B19-174D-4097-B560-B38095A22D1A

 

Nu mina vänner så vill jag att ni gör mig den stora tjänsten och DELAR detta inlägget på din facebook, för att så många som möjligt ska ta del av min lilla pärla nere på Öland….

-Tack på förhand! 

/ My Martens 

 

40 Komentarer

  • Men ”KW”
   Är du tillbaka? Trots dina löften om att inte störa/besvära mig mer? Är det du som ligger bakom alla hot och handskrivna brev, för att du tror att vi inte kan spåra det?
   Vi har ju med hjälp av trollljägarna spårat dig… ska du skylla på din ”inneboende släkting” igen? Smsa långa sms och förklara och be om ursäkt?
   Ska jag behöva gå hela vägen med polisanmälningar, kontakta din arbetsgivare, och ansöka om besöksförbud och beskydd från dina trakasserier?
   Nu har du hållt på sedan 2013. Det räcker nu! Detta är inget hot, detta är ett löfte! Min gräns är nådd…..

  • Men ”KW”

   Är du tillbaka? Trots dina löften om att inte störa/besvära mig mer? Är det du som ligger bakom alla hot och handskrivna brev, för att du tror att vi inte kan spåra det?

   Vi har ju med hjälp av trollljägarna spårat dig… ska du skylla på din ”inneboende släkting” igen? Smsa långa sms och förklara och be om ursäkt?

   Ska jag behöva gå hela vägen med polisanmälningar, kontakta din arbetsgivare, och ansöka om besöksförbud och beskydd från dina trakasserier?

   Nu har du hållt på sedan 2013. Det räcker nu! Detta är inget hot, detta är ett löfte! Min gräns är nådd…..

   • Förtal ?? Nämn ett. Eller flera. Har enbart kommenterat fakta.
    O Flashback är inte jag som skapat.
    Det finns FU en anledning att du har en tråd.
    De flesta kommentarer här gäller ju just dina lögner o påhitt.
    Ett ’vanligt’ inlägg får du typ 0-2 kommentarer på. De andra där du trampat i klaveret dräller d av kommentarer som nästan alla påpekar din lögnaktighet o andrar bilder och har dig. Varför inte bara vara ärlig o medge att du gjort fel? Det är det människor retar sig på.
    Och vad var det som var olämpligt av det folk skrivit på Flashback ? Fakta du inte vill stå för?
    s

   • Förtal ?? Nämn ett. Eller flera. Har enbart kommenterat fakta.

    O Flashback är inte jag som skapat.
    Det finns FU en anledning att du har en tråd.
    De flesta kommentarer här gäller ju just dina lögner o påhitt.
    Ett ’vanligt’ inlägg får du typ 0-2 kommentarer på. De andra där du trampat i klaveret dräller d av kommentarer som nästan alla påpekar din lögnaktighet o andrar bilder och har dig. Varför inte bara vara ärlig o medge att du gjort fel? Det är det människor retar sig på.

    Och vad var det som var olämpligt av det folk skrivit på Flashback ? Fakta du inte vill stå för?
    s

 1. Förtal ?? Nämn ett. Eller flera. Har enbart kommenterat fakta.
  O Flashback är inte jag som skapat.
  Det finns FU en anledning att du har en tråd.
  De flesta kommentarer här gäller ju just dina lögner o påhitt.
  Ett ’vanligt’ inlägg får du typ 0-2 kommentarer på. De andra där du trampat i klaveret dräller d av kommentarer som nästan alla påpekar din lögnaktighet o andrar bilder och har dig. Varför inte bara vara ärlig o medge att du gjort fel? Det är det människor retar sig på.
  s

 2. Förtal ?? Nämn ett. Eller flera. Har enbart kommenterat fakta.

  O Flashback är inte jag som skapat.
  Det finns FU en anledning att du har en tråd.
  De flesta kommentarer här gäller ju just dina lögner o påhitt.
  Ett ’vanligt’ inlägg får du typ 0-2 kommentarer på. De andra där du trampat i klaveret dräller d av kommentarer som nästan alla påpekar din lögnaktighet o andrar bilder och har dig. Varför inte bara vara ärlig o medge att du gjort fel? Det är det människor retar sig på.

  s

 3. Nämn de förtal o trakasserier jag skrivit. Finns det någon sanning i det så kom ut med det. Jag vet att det aldrig förekommit av mig så kommer du på nåt så är det åter igen en lögn.
  Jag jobbar på en tidning så jag vet precis vad o hur man får o kan skriva. Så berätta nu. Jag gissar att du INTE kommer svara på detta då det inte existerar några förtal o trakasserier. Iaf inte från mig!
  //S

 4. Nämn de förtal o trakasserier jag skrivit. Finns det någon sanning i det så kom ut med det. Jag vet att det aldrig förekommit av mig så kommer du på nåt så är det åter igen en lögn.
  Jag jobbar på en tidning så jag vet precis vad o hur man får o kan skriva. Så berätta nu. Jag gissar att du INTE kommer svara på detta då det inte existerar några förtal o trakasserier. Iaf inte från mig!

  //S

 5. Nä, se det kunde hon inte! För har har inga som helst belägg för det hon skriver o anklagar folk för huller om buller. Spelar ingen roll om det är en fråga eller konkret påstående ang hennes återkommande lögner. Så tragisk. Släng dina dussin offerkoftor.

 6. Nä, se det kunde hon inte! För har har inga som helst belägg för det hon skriver o anklagar folk för huller om buller. Spelar ingen roll om det är en fråga eller konkret påstående ang hennes återkommande lögner. Så tragisk. Släng dina dussin offerkoftor.

 7. 9 kommentarer ”sa inhouse m kv”?
  Ta en promenad, köp en glass, träffa en vän…nä just det…
  Men du, känns det inte jobbigt att den här bloggen betyder så mycket för dig?
  Läs en bok istället.

 8. 9 kommentarer ”sa inhouse m kv”?
  Ta en promenad, köp en glass, träffa en vän…nä just det…
  Men du, känns det inte jobbigt att den här bloggen betyder så mycket för dig?
  Läs en bok istället.

 9. Jag får ju inget svar! För det finns ingen substans. Det är ju som vanligt då hon hänger ut folk eller försöker släta ut lögner o påhitt!

 10. Jag får ju inget svar! För det finns ingen substans. Det är ju som vanligt då hon hänger ut folk eller försöker släta ut lögner o påhitt!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...