B8164274-3117-414B-81B4-B4D86064E019


Imorse var jag riktigt morgontrött… Motvilligt klev jag upp ur sängen🙈

Just för att jag VET hur gott det gör mig. Den där morgonpromenaden i lugnet, innan alla vaknar, innan jag går online, innan vardagen och alla ”måsten” kickat in…. Den där stunden för mig själv, i naturen på en lång skön powerwalk🙏🏻

Det är en ren och skär investering i mig själv ✨💪🏻 Jag har bestämt mig! Jag ska inte ”glömma bort” mig och fastna i den onda spiralen igen. Jag ska sluta säga ja till ”alla andra” och bli mycket bättre på att säga JA till mig själv! Kan låta själviskt….. och vet du vad, detta är en av dom saker som vi alla borde vara liiite mer själviska på!

För om du inte tar hand om dig själv…. -Vem gör det då?❤️

Denna investering har jag jobbat på sedan jag blev utbränd. Jag har haft bättre och sämre stunder. Inland har jag backat något steg och halkat in i gamla inövade vanor. Precis som med alla vanor så är det svårt att bryta.

Det tar sin tid innan man skapat nya vanor som man verkligen lever efter. (Gäller både stora och små saker) Det är aldrig en spikrak väg till målet, snarare en riktig ”kringeli-krokväg” 😂.

Jag är en person som kan coacha dig, till din framgång… Men jag har under många, många år inte levt som jag lär. Jag har stressat, ”kört på”, gjort allt för att tillfredstllla den ”duktiga flickan” inom mig. Mitt ego. Slarvat med kost, snabba lösningar, långa dagar, minimal sömn… om och om igen i över 12 år levde jag så. Med facit i hand och distans till det…. Så blir jag nästan mörkrädd övers hur respektlös jag varit mot mig själv… 🤦🏼‍♀️

Men jag jobbar med mig själv. Aktivt, varje dag. Jag lyssnar in min kropp. Är lyhörd och känner efter. Jag insåg där strax innan jag fyllde 30. Att det inte var så farligt att vara svag, utan att det även kan vara en styrka att inse när man ska vara lite extra rädd om sig själv. Lyssna på signalerna. Stanna upp. Andas! 

Jag har bestämt mig. Min hälsa ska alltid få ligga i fokus 💪🏻👊🏻 För min egen skull… men över för Lilleman och min familjs skull ❤️

-Det är vad som motoversr mig, min familj ❤️

( syrgasmasken, hjälp dig själv först… ) 

Jag är en inte ”där” än, men jag är betydligt närmare idag, än vad jag var igår…. Ett steg o taget….. 💪🏻👊🏻

/My Martens