INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Reflektion, tankar och målmedvetenhet

B8164274-3117-414B-81B4-B4D86064E019


Imorse var jag riktigt morgontrött… Motvilligt klev jag upp ur sängen🙈

Just för att jag VET hur gott det gör mig. Den där morgonpromenaden i lugnet, innan alla vaknar, innan jag går online, innan vardagen och alla ”måsten” kickat in…. Den där stunden för mig själv, i naturen på en lång skön powerwalk🙏🏻

Det är en ren och skär investering i mig själv ✨💪🏻 Jag har bestämt mig! Jag ska inte ”glömma bort” mig och fastna i den onda spiralen igen. Jag ska sluta säga ja till ”alla andra” och bli mycket bättre på att säga JA till mig själv! Kan låta själviskt….. och vet du vad, detta är en av dom saker som vi alla borde vara liiite mer själviska på!

För om du inte tar hand om dig själv…. -Vem gör det då?❤️

Denna investering har jag jobbat på sedan jag blev utbränd. Jag har haft bättre och sämre stunder. Inland har jag backat något steg och halkat in i gamla inövade vanor. Precis som med alla vanor så är det svårt att bryta.

Det tar sin tid innan man skapat nya vanor som man verkligen lever efter. (Gäller både stora och små saker) Det är aldrig en spikrak väg till målet, snarare en riktig ”kringeli-krokväg” 😂.

Jag är en person som kan coacha dig, till din framgång… Men jag har under många, många år inte levt som jag lär. Jag har stressat, ”kört på”, gjort allt för att tillfredstllla den ”duktiga flickan” inom mig. Mitt ego. Slarvat med kost, snabba lösningar, långa dagar, minimal sömn… om och om igen i över 12 år levde jag så. Med facit i hand och distans till det…. Så blir jag nästan mörkrädd övers hur respektlös jag varit mot mig själv… 🤦🏼‍♀️

Men jag jobbar med mig själv. Aktivt, varje dag. Jag lyssnar in min kropp. Är lyhörd och känner efter. Jag insåg där strax innan jag fyllde 30. Att det inte var så farligt att vara svag, utan att det även kan vara en styrka att inse när man ska vara lite extra rädd om sig själv. Lyssna på signalerna. Stanna upp. Andas! 

Jag har bestämt mig. Min hälsa ska alltid få ligga i fokus 💪🏻👊🏻 För min egen skull… men över för Lilleman och min familjs skull ❤️

-Det är vad som motoversr mig, min familj ❤️

( syrgasmasken, hjälp dig själv först… ) 

Jag är en inte ”där” än, men jag är betydligt närmare idag, än vad jag var igår…. Ett steg o taget….. 💪🏻👊🏻

/My Martens 

21 Komentarer

  • Men ”KW”
   Är du tillbaka? Trots dina löften om att inte störa/besvära mig mer? Är det du som ligger bakom alla hot och handskrivna brev, för att du tror att vi inte kan spåra det?
   Vi har ju med hjälp av trollljägarna spårat dig… ska du skylla på din ”inneboende släkting” igen? Smsa långa sms och förklara och be om ursäkt?
   Ska jag behöva gå hela vägen med polisanmälningar, kontakta din arbetsgivare, och ansöka om besöksförbud och beskydd från dina trakasserier?
   Nu har du hållt på sedan 2013. Det räcker nu! Detta är inget hot, detta är ett löfte! Min gräns är nådd…..

  • Men ”KW”

   Är du tillbaka? Trots dina löften om att inte störa/besvära mig mer? Är det du som ligger bakom alla hot och handskrivna brev, för att du tror att vi inte kan spåra det?

   Vi har ju med hjälp av trollljägarna spårat dig… ska du skylla på din ”inneboende släkting” igen? Smsa långa sms och förklara och be om ursäkt?

   Ska jag behöva gå hela vägen med polisanmälningar, kontakta din arbetsgivare, och ansöka om besöksförbud och beskydd från dina trakasserier?

   Nu har du hållt på sedan 2013. Det räcker nu! Detta är inget hot, detta är ett löfte! Min gräns är nådd…..

 1. Kram fina My🤗 p.s svara inte på dom elaka hatiska kommentarerna, dom är inte till dig utan en spegelbild på den personens mående.

 2. Jag är inte KW (CV) är hens initialer. Så fort du ifrågasätts ock ertappas med rena lögner hotar du med polis o lägger ut namn (felaktiga dessutom)
  Jag S har verkligen inte skickat brev eller hotat. Var försiktig med vad du anklagar både oskyldiga o skyldiga för. Det är brottsligt numera. Klarar du inte kritik o ifrågasättande och att bli påkommen m lögner bör du lägga ner bloggen. Dessutom går det inte att ta bort egna inlägg så där kom du med osanning igen!
  Anklaga inte oskyldiga! Det kan du bli anmäld för. Enda gången jag kommenterar är när du far m osanning.
  //S

   • På vad?
    Tål du inte att bli ifrågasatt? Mertalen av dina kommentarer handlar om just det : varför du kommer m lögner o osanning o hittepå.
    Och återigen kan du inte komma med ett enda konkret exempel på det du anklagar bla mig för.
    Kom igen: vad är det jag hotat med? Förtalat? Spara allt du, det finns ingenting skrivet som är intressant för ens polisen. Och blanda inte in mig i vad ev gjort o skrivit! Kom med konkreta exempel så ska jag med glädje svara, men det finns inga. Och att du ens har mage att anklaga mig för skickade brev mm. DET är förtal! Tänk innan du kastar skit.

 3. Jag är inte KW (CV) är hens initialer. Så fort du ifrågasätts ock ertappas med rena lögner hotar du med polis o lägger ut namn (felaktiga dessutom)
  Jag S har verkligen inte skickat brev eller hotat. Var försiktig med vad du anklagar både oskyldiga o skyldiga för. Det är brottsligt numera. Klarar du inte kritik o ifrågasättande och att bli påkommen m lögner bör du lägga ner bloggen. Dessutom går det inte att ta bort egna inlägg så där kom du med osanning igen!

  Anklaga inte oskyldiga! Det kan du bli anmäld för. Enda gången jag kommenterar är när du far m osanning.
  //S

   • På vad?
    Tål du inte att bli ifrågasatt? Mertalen av dina kommentarer handlar om just det : varför du kommer m lögner o osanning o hittepå.
    Och återigen kan du inte komma med ett enda konkret exempel på det du anklagar bla mig för.
    Kom igen: vad är det jag hotat med? Förtalat? Spara allt du, det finns ingenting skrivet som är intressant för ens polisen. Och blanda inte in mig i vad ev gjort o skrivit! Kom med konkreta exempel så ska jag med glädje svara, men det finns inga. Och att du ens har mage att anklaga mig för skickade brev mm. DET är förtal! Tänk innan du kastar skit.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My