Alla hjärtans dag! 2019

D0B12802-0438-41E3-88DF-66E0B8A2967C

All hjärtans dag! ❤️

Den årliga kärleksdagen då man ska sprida extra mycket kärlek omkring sig 😍

Jag har verkligen en hat/kärlek till denna dag. Jag tycker grundidén är bra. Ett tillfälle att göra det lite extra mysigt, och skämma bort varandra extra mycket! ❣️

MEN. Det är också dagen då ALLA grissister (hela vägen bakåt i ledet till dom Holländska auktionerna) tre-fem dubblar priserna. Vi konsumenter tror oftast att det är floristerna och blomsterbutiken som höjt priserna. Men i själva verket är det grossisterna och odlarna som gjort det. (Tillgång och efterfråga)

så konsumenterna får betala sjukt mycket mer, butiken och floristerna får sämre mariginalen men ökad omsättning.

MEN, den stora risken (speciellt för dom mindre butikerna ) är att köpa in för mycket en dag som denna. Slår det fel, så kan det hända att dom backar helt…… 😵🤦🏼‍♀️🙈🌹

-Gud vilken glädjedödare jag är!  Men som gammal blomsterhandlare så vet jag hur det är….. Jag saknar också förberedelsens inför alla hjärtans dag. Omskyltningen i butiken, massproduktionen av varierade vackra kärleksfull buketter med ”extra allt” 😍

Idag kom min Jonas hem med blommor…. En riktig wow bukett! Jag blev sååå glad ❤️😭

Älskade kombon av rosor, liljor, freesia, germini, kvistar och strelitzia 😍

-Tack älskling! 

CD7A116F-57AD-4B91-9971-97F5DC567207

Idag har jag suttit med datorn hela dagen 😅 skönt att ”sy ihop” och komma ifatt med allt , när vi rest i veckan, och dagarna mest har gått till möten utanför kontoret.

Så även om jag surade över att jag inte kom in till stan utan bil, så måste jag erkänna att kontoret fungerar bra hemifrån idag 😊

Ikväll har vi ätit middag framför tv:n, och tittat på film,  B8BDD57C-0698-4BCB-88A3-01AC3E87211E

Varsin liten äppelpaj i hjärt-form, och istället för vaniljsås så serverade jag dom med sockerfri PROpud 😊

1F01CEF7-FC08-4113-90E0-CDD0E6CC1457

Nu ska jag sova….. kram och gonatt ❤️

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)
 • Lena

  Vilken fin bukett ❤️ Han kan din Jonas 🤗

 • M

  Jag gillar inte alla ❤️Dag då jag tycker betydelsen blivit helt fel. Det är inte en köpmännens dag.
  Men
  Trots det skulle jag blivit jätteglad om jag hade fått en så fin bukett.
  💕💐

 • Cilla

  Firar aldrig denna dag. I vår familj firar vi många andra dagar på året, då t.ex. nåt av barnen är extra glad för nåt, att solen skiner, att jag är friskare från min tråkiga sjukdom mm. Sånt är värt att fira istället för en massa trams på Alla hjärtans dag.

  • Charlotte

   Jo det kan vara påtvingat för en del att fira detta om man inte vill, men man kan oxå göra denna dag till något eget. Att lämna bort barnen och gå ut o äta t.ex, slippa laga mat och ägna några timmar med sin käresta. Själv tycker jag att alla hjärtans dag urartat då man drar in hela familjen o de ska bakas o fixas m.m. Tycker personligen att det ska vara mellan 2 älskande o i get annat.

 • robert

  Du har roslagsbanan runt knuten & sen har du bussar som går till mörby centrum /Danderyd sjukhus där i från så går tunnelbanan in till centralen.

 • Annica H

  Wow vilken underbar bukett 🙂 En riktig dröm!! Kram

 • Lill Lövgren

  Hej! Läser alltid din blogg, tycker både Du & den är bäst! Måste fråga, var har du köpt den svarta spets tunika/kimono du hade på instastory? Kram & trevlig helg❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *