BEB6A23D-99A8-45F8-A94A-4014CBA733E5

Heeeej!

Jösses vilken stom av elakheter bland kommentarerna igen 😅 MEN, som flera av er skriver… det är ca 5 % av nötter och troll som försöker förpesta stämningen här inne! För alla övriga 95% skull så har jag försökt radera dom flesta. MEN, är ju inte aktiv här inne hela tiden. Så det har jag alltså gjort stötvis.

För er som regelbundet efterfrågar min extrapappas katt, den har flyttat hem till Jonas barndomsvän som bor en bit ifrån oss. Lillan som den heter fungerade inte med våra katter tyvärr… Men hon har det hur bra som helst i ett stort hus, med stor trädgård att leka i…..😊

För er som gnäller för att jag skrivit två inlägg om att det varit riktiga skit-dagar, så kan jag väl bara hålla med….  Men jag går igenom något j*vligt jobbigt just nu. Men behöver såklart inte skriva om det…….. Vi skiter i skit-dagarna! 😝😂

Nu har jag motvilligt  (tänkte nämligen dra täcket över huvudet och deppa/grina lite till) efter övertalning av mina vänner, bla Bobby… Snoffsst till mig, sprayat upp håret, satt på mig klackarna 💃🏼 för att alldeles strax hoppa in i en taxi och åka till Ett event som min vän Alexander håller i….

Ska jag vara helt ärlig så känns det bättre med lite piff 😊

-Fake-it till You make it! 😉 SMILEY😁

2227E6AE-8C88-43BB-B879-1D09ABB89853

Träningsvärken är ju som värst i början.

Igårkväll körde jag teknik och styrketräning med Ako. Imorse, 06:15 ett box-pass Hos Pischa 👊🏻 ( se instastory  ) Så träningsvärken är brutal, så OM jag behovet gå på toan tex…. så kommer jag bli sittande där….. Kan nämligen knappt resa mig 😂

Nu är jag hemma hos Bobby. Ensam hemma, Jimi jobbar…. och Bobby är på plats på eventet och stylar alla modeller.

Vi ska ha mys-kväll efter eventet och titta på film ❤️

Så nu ska jag sätta på mig kappan och gå ner till taxin 🚖 Häng med på instastory om du vill.

Kram kram

/My Martens