Boosta dig själv och ditt immunförsvar med Grönsaksboost

I samarbete med Skip Nutrition 💚

6DE52B19-174D-4097-B560-B38095A22D1A

Hej igen!

Ojojoj vilket långt inlägg jag skrev inatt. Jag tror att det var kombinationen av frustration och det fakturan vad stroken ställt till med, och hur demensen gör allting så hopplöst! Det är så otroligt svårt att se en personlighetsföränding som denna… att acceptera att demensen förändrat henen så mycket. Men jag antar att man hittar ett förhållningssätt och en ”vardag” i den nya situatione så småningom ❤️ Nu när jag sovit och varit ute på morgonen så känns allting lite bättre igen. Ljuset och träningen ger mig energi 💪🏻

Första träningspasset på 1.5 vecka, pga av de där streptokockerna! Går ju fortfarande på penicillin, men körde att lugnt pass! Ett helkropps med låg puls och fler rep👊🏻💪🏻 Skön känsla!

En lååååång skön promenad Runt Kleva och Kollbergprden där vi bor. Så vackert nu när snön ligger som ett täcke som ljusar upp allting igen 🙌🏻

26ACE8F1-0F7A-4B4E-A6B8-D15ABE3656BC 7E7486A8-DD5B-4D5A-8EE9-CC9C1D614619 25716F6A-C88D-4FF8-8C0F-48CDD985AFBA

På tisdag är jag tillbaka på pischas bootcamp igen. Som jag längtar! 😄 Halsfluss är ju inte att leka med insåg jag efter denna gången…. Men i det stora hela, bara ett hack i vardagen 🤗

Just nu är det ju förkylningstider….

( Februari = vabruari )

Så passa på att boosta upp kroppen och immunförsvaret INNAN du blir sjuk 😃

Just nu kan du klicka hem min GRÖNSAKSBOOST 🥦🥬🥦🥬 för kampanjpris 149:-  (istället för ord 299:- )

-Hur grymt 🙌🏻😃

11ADE8EB-4731-43A1-A937-BB268506146E

En liten reminder om varför jag tog fram min Grönsaksboost 🥬🥦

”Jag har aldrig någonsin tyckt om grönsaker. Varken som barn eller vuxen 🙈Jag har försökt att “lära” mig att tycka om grönsaker då jag som personlig tränare och coach förespråkar att äta mycket grönt, då det är någonting kroppen verkligen behöver, men det går inte. Jag lever inte som jag lär.

-Ludvig är tack och LOV tvärt om, han älskar grönsaker 😍🙏🏻🙌🏻🥦

Jag är som en vegetarian fast tvärtom. Detta är  och har varit en enorm utmaning genom hel mitt vuxna liv då jag får återupprepad vitamin/mineralbrist och lätt tappar energin samt ett försämrat immunförsvar 😅🙈 Detta har jag fått bekräftat hos läkare, flera gånger….

Efter lite research insåg jag att jag var långt ifrån ensam om detta.

För mig och många andra är det ett pussel att få ihop vardagen med hämtning, lämning på förskolan/dagis jobb/karriär och samtidigt få till både träning och en bra näringsrik kost.

Även hos alla er som tycker om grönsaker. Men inte bara där, det visade sig att många ”gym-killar” även dom fokuserar mycket på just protein men lätt missar grönsakerna.

För att inte tala om alla våra tonåringar😅

Så min egen slutsats var att underlätta vardagen med en grönsaksboost för mig och alla andra som behöver boosta sig själva och täcka upp sitt dagsbehov…….

-Inte så tokigt va? 😊

9FDF177B-A9FD-4E1A-A4A3-0995F69029ED

Så, in och beställ din grönsaksboost HÄR 👈🏻

Nu ska vi strax möta upp några kompisar i pulkabacken. Åka en stund, äta sen lunch ihop…. och sedan åka till min extrapappa ❤️

-En härlig dag står på schemat! ☃️

kram kram

/My Martens 

9 Komentarer

  1. ”Jag som personlig tränare och coach..” är du coachutbildad? Nyfiken!! ?
    Har också en fråga om PT-utbildningen – är en sådan utbildning/licens tidsbegränsad – alltså måste du göra något för att hålla den igång även om du just nu inte jobbar som PT? Eller kan du ha den vilande? Tack för en bra blogg!

    • Ja, det är jag ?
      Licensieringen kvarstår. Sen rekommderar jag att man fortsätter fördjupar sig i det som ligger en närmast och det man vill specialisera sig inom.
      Jag har tex byggt på med mamma/gravidträning och kost ?

      • Tack för svar – tänkte mest att du inte jobbar aktivt som PT just nu.. ? Var gick du din coachutbildning? Är sugen på det jag också men tycker det är svårt att hitta var man ska gå..

  2. ”Jag som personlig tränare och coach..” är du coachutbildad? Nyfiken!! 😊
    Har också en fråga om PT-utbildningen – är en sådan utbildning/licens tidsbegränsad – alltså måste du göra något för att hålla den igång även om du just nu inte jobbar som PT? Eller kan du ha den vilande? Tack för en bra blogg!

    • Ja, det är jag 🙂

      Licensieringen kvarstår. Sen rekommderar jag att man fortsätter fördjupar sig i det som ligger en närmast och det man vill specialisera sig inom.

      Jag har tex byggt på med mamma/gravidträning och kost 🙂

      • Tack för svar – tänkte mest att du inte jobbar aktivt som PT just nu.. 😊 Var gick du din coachutbildning? Är sugen på det jag också men tycker det är svårt att hitta var man ska gå..

  3. Vem har gjort din grönsaksboost, alltså vem har tagit fram den. Hur gick de tillväga, vilka steg går man igenom och hur lång tid tar det? Räcker det inte att äta vanliga grönsaker och det måste tas upp bättre av kroppen. Hur mkt har du själv varit med i själva processen av denna grönsaksboost?
    Beskriv gärna då det är intressant att få ta del av produkten och hur den kom till.

  4. Vem har gjort din grönsaksboost, alltså vem har tagit fram den. Hur gick de tillväga, vilka steg går man igenom och hur lång tid tar det? Räcker det inte att äta vanliga grönsaker och det måste tas upp bättre av kroppen. Hur mkt har du själv varit med i själva processen av denna grönsaksboost?
    Beskriv gärna då det är intressant att få ta del av produkten och hur den kom till.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...