INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Reflektion…. Åren har sprungit iväg och jag har blivit äldre…

CC7D7C94-27BF-43E8-9228-E680F8B9C832

Godmorgon!

Idag var även jag trött….. Vi var nämligen ute igår.

-Det är jag INTE van vid! 😅😎

Har nästan glömt hur man gör….. Men jag höll igång och vi var inte hemma förrän strax efter 04:00 🙈 Så när jag klev upp så var jag så trött att huvudet kändes tyngre än tyngst!

Istället för min styrketräning så tog kah en lugn promemad, och simmade några rundor i poolen. Det var ingen annan där, SÅ mysigt!🙏🏻

2B775DE1-B2A5-4C9F-B6BC-991A1DCA287FDet var väldigt kul igår!

Några kompisar till Jonas är här nere. Vi bor bara en bit ifrån varandra. Dom umgås med alla dom svenskarna som driver klubbar här nere. (Whiteroom, grabbarna grus osv ) Jag går ju typ aldrig ut när jag är på semester. Ja, knappt hemma heller nuförtiden 😅😎 Men igår gjorde jag det! -Svin kul!

Fick en massa ” Flashback” ifrån whiteroom tiden i Stockholm innan den lades ner 🤣

Hur som! Summering av kvällen! Jag insåg att åren gått och jag har blivit äldre….  MYCKET äldre!  😅🤣✌🏻

Jag är inte ”med” i club världen längre och har mer än dålig koll!

(Jag stod och stirrade på en kille, som stirrade tillbaka… antagligen för att jag stirrade 😂🤦🏼‍♀️ Vem är det där frågade Jag Jonas tillslut…. Han flinade åt mig och sa ”Dimitri Vegas” . Varpå jag tar upp mobilen i smyg och googlar 😂 )

 Med mitt ”gammla gäng” så var vi ändå ute en del… Då hängde jag med. Men sista 1.5 åren i stort sett utan alkohol och utgång så hänger jag inte med längre 🤷🏼‍♀️ Jag har ingenting emot att gå ut. Men när jag har mått som jag har mått så har det inte varor en bra kombo med ångesten och utmattningsdepression. Men såhär, nån gång IBLAND…. Nu när jag mår mycket bättre,

 -Hur kul som helst! 😄

Summering av kvällen: Spontan, väldigt sen för att vara jag, rolig 🙌🏻💃🏼och ingenting som jag gör om på lääänge! 😎

Får se om jag lägger upp bilder ifrån kvällen när jag får bilderna från dom andra……  🤣

345818F2-9FBE-4E34-84AA-DB4D6209600D

Nu… en promenad, några rundor med simmming och en frukost senare så mår jag bra igen 🦋 Övar på min ”mindefullness” att bara vara…. Andas, reflektera och vara i nuet och för en liten stund ta kontrollen över min tankar så att tankarna inte kontrollerar mig. Det går bättre och bättre. Även omjag är långt ifrån ”bra” på just det…. 💕 Nu får vi se om mina nyfunna vänner gör oss sällskap vid poolen idag 🌴

-Hörs sen!

/My Martens 

 

n

9 Komentarer

    • Min extrapappa har det förj*vligt. Ingenting är sig likt. Han längtar hem. Han vill ha tillbaka sitt liv. Vill bo med sin fru. Från att vara helt självgående, med eget företag där han var aktiv och jobbade fram tills hans stroke… så jag skulle inte påstå att det är särkilt bra. Men han kämpar. Han kämpar precis så som han alltid gjort….. -Tack för omtanken ??

    • Min extrapappa har det förj*vligt. Ingenting är sig likt. Han längtar hem. Han vill ha tillbaka sitt liv. Vill bo med sin fru. Från att vara helt självgående, med eget företag där han var aktiv och jobbade fram tills hans stroke… så jag skulle inte påstå att det är särkilt bra. Men han kämpar. Han kämpar precis så som han alltid gjort….. -Tack för omtanken ??

  1. Men kära ”Annette”… vilken dum fråga. Låt My ha semester, hon tänkjer nog på honom men VAD HAR DU MED DET ATT GÖRA ????

  2. Men kära ”Annette”… vilken dum fråga. Låt My ha semester, hon tänker nog på honom men VAD HAR DU MED DET ATT GÖRA ????

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tretton − tolv =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My