INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Nu vänder det… NU börjar semestern!

Inlägget innehåller reklamlänk

Godmorgon!

Äntligen så skiner solen ☀️🙌🏻

Ja, inte hela tiden förstås…. Molnigt som tusan, men molnen flyger snabbt förbi. Så det är sol o nån minut, sedan skugga… Sedan sol igen, ja du fattar😃 Hur eller hur, 100% förbättring sedan tidigare dagar. Jag känner det i hela kroppen, NU vänder det! NU börjar semestern 🙏🏻🌴☀️

99593BB1-B3A3-4F5C-9D8E-8D009C376D6C

Jag gick upp någr timmar tidigare än Jonas. Tog mig ut på en PW utan mobil! (Det är inte mitt vanliga jag! ) Men jag har funderat mycket på det där…. Jag är nästan alltid ”uppkopplad” eller tillgänglig. Imorse gjorde jag ett test och lämnade den hemma. Ska jag vara helt ärlig, så gav det inte den där  ”sköna” känsla som jag hade trott.

-Jag missade ju en massa blogg/instagram material 😅😂😝

Tillbaka från PW så körde jag ett styrkepass på gymmet. Ca 20 min, men det räcker gott för att  jag få träningsvärk imorgon.

Nu har vi precis ätit frukost… Hotel frukost år ju så gott! Men också lätt att man äter lite fööör mycket! Jag kör lite varannan dag, ena dagen omelett och kaffe. Nästa dag såhär 😍🥐

Detta åt jag imorse…. Frukt, cornflakes, en croissant, kaffe och juicen är Jonas 😍

C2E76F8C-44E7-4CC3-B14A-3D3ADCDCCDD1

Jonas kör lite mer ”English breakfast” . Mer varm mat, bönor, bacon, korv, ris, stekt ägg… och några smörgåsar med marmelad 🍳🍞🥓

B1CDEE09-4BF9-4054-A4AA-7F9B62D345D5 2621CB52-C378-4FAD-BC50-615DD4A76187Min indian ❤️

Att han är MED på bloggen och följer med mig på vissa event/galor där man blir fotograferad är ”mycket” för honom…. (Men uppskattat från mig 🙏🏻❤️)

Min man VILL helt enkelt inte le på bild…. Han är inte olycklig för det! Utan trivs bättre med ”sin pose” där han är mer ”allvarlig”😊

Han vill egentligen inte vara med på bild överhuvdtaget, men har VALT att ställa upp på hela ”grejen” då jag som bloggare lever som jag gör och det för mig är en väldigt stor inkomst, min livsstil och en stor del av det jag gör ☺️😅

-Så till alla ”blogg-tanter” som klankar ner huruvida Jonas ler eller inte på bild…. Nu vänder vi blad och släpper det 😉

571DDC4D-8918-41D4-BA94-13A6528BD925

BOBBYS SUPERHAIR & Beautyslim är självklart med på resan….. 🙌🏻❤️

Kapslarna du ser brevis är fisk-olja (omega 3 ) och min rosacea medicin förutom dessa så tar jag magnesium för att sova bättre på kvällarna och för att hjälpa musklerna att slappna av och återhämta sig bättre, nu när jag lägger i en växel till i träningen 😅💪🏻

1065B155-603D-4F9E-9EE9-66CFA9595A50 84975F10-2A5C-42A2-BEAD-40003B62DD08

Många vill komma igång efter årskiftet…. (jag också 😃 )

Beautyslim är en ”kolhydrats omsättning” som minskar tröttheten, ger mer energi, tar bort sötsuget  och ger mer ork till träningen 💪🏻👊🏻

-Huuur bra?!😍

Superhair är min absoluta favorit!

En hårnäring som sakta men säker bygger upp mitt egna hår och gär det både starkare & friskare som aldrig förr 🙌🏻 (googla före och efterbilder)

Använd koden my20 så får du 20% vid köp av två eller fler! Läs mer och beställ HÄR 👈🏻

CDE8C228-EFF7-4567-98A0-3492ECCF8A2D

Nu ska vi försöka fånga solstundera och njuta av LUGN och RO 🙏🏻❤️

Kram /My Martens

30 Komentarer

 1. Hej, jag har faktiskt reagerat på just det du själv säger, att du hela tiden verkar uppkopplad. Du lägger upp Instafilmer hela tiden, vilket jag tycker är kul, men tror din hälsa skulle må bättre av att vara lite mer här och nu. Försök stäng av internet några timmar per dag under semestern och landa, var här och nu, annars är det svårt att slappna av vilket leder till inre stress.
  Mobilstrålningen bryter även den ner celler i kroppen, så att ta paus för den sakens skull är inte fel det heller. Njut nu av semestern ❤

 2. Hej, jag har faktiskt reagerat på just det du själv säger, att du hela tiden verkar uppkopplad. Du lägger upp Instafilmer hela tiden, vilket jag tycker är kul, men tror din hälsa skulle må bättre av att vara lite mer här och nu. Försök stäng av internet några timmar per dag under semestern och landa, var här och nu, annars är det svårt att slappna av vilket leder till inre stress.
  Mobilstrålningen bryter även den ner celler i kroppen, så att ta paus för den sakens skull är inte fel det heller. Njut nu av semestern ❤

 3. Hopps ni har det underbart nu dagarna som är kvar ? här på ön är det skittråkigt väder, grått å grönt.. så njut av värmen och varandra ??

 4. Njut av semestern med din kärlek. Vad är det för en pajas som kräver att Jonas ska le, han är som han är och får den förbli. Att folk bara orkar, du måste ju få dig en massa goda skratt av dessa sjuka kommentarer, och du, skratt förlänger ju livet och bitterhet (hos vissa läsare), ja, det förkortar livet.
  Ha det nu underbart! Har ju nu exakt i ett år ätit hårkapslarna som funkar men tänker om jag ska oxå prova ”slim” tabletterna… ?!?
  Och du som sa dig vara blek, du är en väldigt söt ”bleking”, du har så fin hud och lyster.

 5. Hopps ni har det underbart nu dagarna som är kvar 😃 här på ön är det skittråkigt väder, grått å grönt.. så njut av värmen och varandra 😁💕

 6. Njut av semestern med din kärlek. Vad är det för en pajas som kräver att Jonas ska le, han är som han är och får den förbli. Att folk bara orkar, du måste ju få dig en massa goda skratt av dessa sjuka kommentarer, och du, skratt förlänger ju livet och bitterhet (hos vissa läsare), ja, det förkortar livet.
  Ha det nu underbart! Har ju nu exakt i ett år ätit hårkapslarna som funkar men tänker om jag ska oxå prova ”slim” tabletterna… ?!?
  Och du som sa dig vara blek, du är en väldigt söt ”bleking”, du har så fin hud och lyster.

 7. Vad för medicin äter du för rosacea ? Nyfiken eftersom jag själv har det. Ha nu, när solen äntligen dykt en fantastisk semester ? kram

 8. Vad för medicin äter du för rosacea ? Nyfiken eftersom jag själv har det. Ha nu, när solen äntligen dykt en fantastisk semester 🙂 kram

 9. Hej My,
  Hur lång tid tar det innan man börjar få effekt med beautyslim? Jag har ätit slut på en burk och precis börjat på nr.2 men jag märker ingen skillnad alls ?
  Önskar er massor av sol resten av semestern ☀️

  • Det beror lite på…. Jag kände att sötsuget blev mindre efter ca 2 veckor… inne på 3-4 veckan började jag känna att energin blev mer …, det är individuellt, och ibland tar det några veckor till. Mitt tips. Att öka dosen till 2kapsaör/dagen i 2-3 veckor, så brukar jag göra när jag ”kör igång” . Sedan försöker du att minimera socker i ”rena former” alltså, allt onödigt socker. Lycka du minimera det i kombination med beautyslim så hjälper du till att besegra sötsuget snabbare… jag ska be Bobby svara här också :)en någr frågor. Vad är ditt mål, hur ser kost och träning/motion ut idag? Kram

   • Tack snälla för ditt svar ? Oj, jag har tagit 2/dag sen dag 1 ? Trodde det var så ?
    Jag är ju sockerberoende och jag har ff inte lyckats dra ner på sockret, jag hade hoppats att dessa tabletter skulle hjälpa mig dra ner på suget.
    Jag fick diagnosen Hypotyreos (underfunktion i sköldkörteln) för 1 dryg månad sen men har varit sjuk sen i somras och därmed gått upp mycket i vikt (ämnesomsättningen går på sparlåga) Har ingen energi alls från att tränat 3-5 dgr/vecka under flera år. Nu skulle jag kunna somna innan jag kommer upp till 3:e vån.
    Nästa vecka ska jag öka min medicin & kommer göra det tills jag mår bra.
    Jag utesluter inte att det kan vara ett ”problem” för att inte beautyslim funkar? Kosten försöker jag sköta genom att inte äta kolhydrater så ofta, men ibland är det svårt att motstå när man har en sambo som är världens bästa kock & gärna har grädde i maten osv. Just nu känns det som jag gett upp… så tröstlöst när man bara fortsätter öka i vikt ?

 10. Hej My,
  Hur lång tid tar det innan man börjar få effekt med beautyslim? Jag har ätit slut på en burk och precis börjat på nr.2 men jag märker ingen skillnad alls 😔
  Önskar er massor av sol resten av semestern ☀️

  • Det beror lite på…. Jag kände att sötsuget blev mindre efter ca 2 veckor… inne på 3-4 veckan började jag känna att energin blev mer …, det är individuellt, och ibland tar det några veckor till. Mitt tips. Att öka dosen till 2kapsaör/dagen i 2-3 veckor, så brukar jag göra när jag ”kör igång” . Sedan försöker du att minimera socker i ”rena former” alltså, allt onödigt socker. Lycka du minimera det i kombination med beautyslim så hjälper du till att besegra sötsuget snabbare… jag ska be Bobby svara här också :)en någr frågor. Vad är ditt mål, hur ser kost och träning/motion ut idag? Kram

   • Tack snälla för ditt svar 💖 Oj, jag har tagit 2/dag sen dag 1 😱 Trodde det var så 🙈
    Jag är ju sockerberoende och jag har ff inte lyckats dra ner på sockret, jag hade hoppats att dessa tabletter skulle hjälpa mig dra ner på suget.
    Jag fick diagnosen Hypotyreos (underfunktion i sköldkörteln) för 1 dryg månad sen men har varit sjuk sen i somras och därmed gått upp mycket i vikt (ämnesomsättningen går på sparlåga) Har ingen energi alls från att tränat 3-5 dgr/vecka under flera år. Nu skulle jag kunna somna innan jag kommer upp till 3:e vån.
    Nästa vecka ska jag öka min medicin & kommer göra det tills jag mår bra.
    Jag utesluter inte att det kan vara ett ”problem” för att inte beautyslim funkar? Kosten försöker jag sköta genom att inte äta kolhydrater så ofta, men ibland är det svårt att motstå när man har en sambo som är världens bästa kock & gärna har grädde i maten osv. Just nu känns det som jag gett upp… så tröstlöst när man bara fortsätter öka i vikt 😥

 11. Tack för en bra och ärlig blogg, som jag läser varje dag! Jag är också uppkopplad jämt och ibland borde man nog inte vara det. MEN – när du är på stranden själv i Thailand kanske du borde ha telefonen iaf – för säkerheten tänker jag? Har aldrig varit där men utomlands är ju alltid okänt tänker jag? Vet inte, kom bara att tänka på det. Ang. din kille då tycker jag det är så roligt att läsa hur olika ni är, det är jag och min man också. Och så fint hur du verkar vara så medveten om dom ansträngningar som han gör för dig (och du gör ju säkert det för honom med). Det är ju så kärleken håller längst. Njut av semestern!

  • Tack ??? Tanken har slagit mig också… tidigt på morgonen så är det nästan inga turister ute… så just då känner jag mig tryggare med det ☺️ Vi är vääääldigt olika men ger och tar båda två ☺️❤️ Sakta men säkert börjar vi hitta våran balans…. Kram

 12. Tack för en bra och ärlig blogg, som jag läser varje dag! Jag är också uppkopplad jämt och ibland borde man nog inte vara det. MEN – när du är på stranden själv i Thailand kanske du borde ha telefonen iaf – för säkerheten tänker jag? Har aldrig varit där men utomlands är ju alltid okänt tänker jag? Vet inte, kom bara att tänka på det. Ang. din kille då tycker jag det är så roligt att läsa hur olika ni är, det är jag och min man också. Och så fint hur du verkar vara så medveten om dom ansträngningar som han gör för dig (och du gör ju säkert det för honom med). Det är ju så kärleken håller längst. Njut av semestern!

  • Tack 🙏🏻😃 Tanken har slagit mig också… tidigt på morgonen så är det nästan inga turister ute… så just då känner jag mig tryggare med det ☺️ Vi är vääääldigt olika men ger och tar båda två ☺️❤️ Sakta men säkert börjar vi hitta våran balans…. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tre − 1 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My