inlägget innehåller reklamlänk.

101057C0-4872-4124-A074-ACF0430686F6

Hej på er!

Först och främst… SORRY för att jag loggat. Ibland hamnar jag i min egna lilla ”bubbla”🤷🏼‍♀️

Försvinner bort från socialmedier en stund. Sista dygnet har varit händelserikt! -MINST SAGT! 😅

Först och främst så börjar ju året dra sig mot sitt slut…. Det innebär en del jobb för mig. Så det har jag förött att jobba undan helt enkelt. Samtidigt så va det full fart när jag åkte till Arlanda och lämnade Lilleman. Jag fick ju en briljant ide igår som jag skrev✈️

-HIHI! jag är så glad och taggad just nu att jag nästan spricker! Resfeber-deluxe och en to-do-list jag på något sätt sak försöka ta mig igenom💃🏼🌴✈️

Jag fick nämligen för mig att jag och Jonas skulle åka efter Ludvigs pappas familj, och överraska  Ludvig på hans födelsedags där nere🎈🎉 (I samråd med hans pappa och sambo såklart)

MEN, i jul/nyårstider är det begränsat med platser, svindyrt och ett mega projekt att få till en resa. Suck, pust och stön!😫😝

När jag väl bestämmer mig för någonting…. Då brukar jag inte ge upp! Grejen var den att vi satt i effektiv tid räknat med letande av Teneriffa resor (till ”rätt” sida, i närheten av deras familj) i ca 3 timmar😅

Det stod att det fanns tillgängliga resor, men när man klickade vidare så försvann den, eller så ändrades datumet eller reslängden…..

Jag ringde dessutom upp TRE olika researrangörer och försökte få till en resa…

Men det gick helt enkelt inte☹️😩

Så besviken som jag blev så surade jag bort hela kvällen och gick omkring och muttrade för mig själv🤬😤

Saken är nämligen den att Jonas och jag har aldrig rest tillsammans.

Han ”tycker inte om” att resa. Han menar att efter ha turnerat med Basic element i över 20 år så är han trött på Hotel och resor.

(jag kan fatta grejen till viss del…. MEN)

Jag menar ”du kan väl inte jämför en romantisk resa med mig och att vara ledig på en varm plats, med sol, bad och got mat… med en resa med dina bandkollegor i finska städer med dubbla flighter inreikesflighter och jobb?!?!”  -Eller?🙋🏼‍♀️

Så nu när han verkligen VILLE resa och jag nästan kände hur jag började känna sanden mellan tårna så blev jag ju dubbelt så besviken, när ut inte lyckades boka något!

Men imorse när jag vaknade så fick jag en annan ide😃

sagt och gjort, presenterade den förJonas som ( dra mig baklänges blev, blev glad och HÖLL med)

Så vi började leta efter en annan resa. Förlikade mig med att jag inte denna gång skulle kunna överaska Ludvig på Teneriffa, men känner att nu när dialogen ändå är så öppen mellan oss och hans andra familj, så kan vi kanske göra det en annan gång, längre fram och med framförhållning ☺️

Att hitta en vettig resa innan nyår som man inte ruinerar sig på, det är kört. Men vi letade letade och letade…..

säkert 3-4 timmar till, och lyckades tillslut hitta en PERFEKT resa till Thailand!🙌🏻🌴✈️

-Wiiiiiii! Mitt absoluta favorit semester ställe!😍 jag ÄLSKAR Thailand! Att få åka dit med min Indian är nog det bästa som kunnat hände just nu! Sagt och gjort, på tisdag morgon sticker vi!❤️

-SOM JAG LÄNGTAR! Mitt hjärta slåt trippelvolter av glädje! ❤️💃🏼

 Hmm, en sak grämer mig lite. Du vet en sån där liten oros-klump i magen. Jag måste bara få tag på mina chefer🙈😅😎.  Jag har sökt dom en sisådär typ 27 gånger innan jag bokade.

Jag måste nämligen möblera om schemat en aning, inte jätte mycket… Men ändå =) Det här med att vara anställd är nytt för mig. Jag ÄLSKAR mitt jobb, och är SÅ taggad på 2019, men framförhållning och ledighet är ju någonting jag måste lära mig 😅 

Nåja, ingen mega-grej. Jag har redan strukturera om och fixat till dom dagarna jag missar. Men jag vill ju ändå ha deras okay, helst INNAN jag bokade🙈

Jag reserverat den först och fick en uppdatering om att det nu bara fanns 1 rum kvar och två platser på planet så vågade jag inte vänta längre…..😅✈️ Bokat och klart!

(-Så Peter & Nico, om ni läser detta så kan ni väl kanske ringa mig… 🙋🏼‍♀️☎️📞)

Så när jag snart bara fått växla några ord och får deras samtycke i min spontana ide så kan jag släppa det dåliga samvetet och vata fokusera på packandet😊

1F2DF3EE-AEE8-4217-B981-ED734660B00F

Kort varsel….. Jonas fick köra upp till Skärplinge idag, till hans föräldrar. Där ska nämligen Sture & Stina få bo medan vi är i Thailand.

Det har gått jätte bra och båda är nyfikna på deras hus och njuter av dom stora fönsterpartierna med en massa fåglar och annat skoj att titta på.

-Hihi! Älskar Stures nya frisyr! 😍

E3D7A2F6-A952-4854-B910-A6E04D7FE10C

Nu till Bobbys Superhair och Bobbys Beauty Slim.

Oftast vara positiva kommentarer från nöjda användare ☺️ Men denna gången några negativa kommentarer kring detta.

 saken är den att självklart får vi tycka olika. Ert som funkar för mig kanske inte funkar för dig… och tvärt om!

Men den som säger att det inte finns några mirakelpiller som fungerar, den har fel! 😄

Visst kan vi äta oss till mycket. Men med dagens kost och vardag så är det MÅNGA som inte gör det.

jag själv bla behöver boosta upp med både vitaminer och mineraler pga av näringsfattig kost. Men jag håller med, DET GÅR. Om man har kunskapen, tiden och prioriterar det ☺️

Ta tex ”Sol” som i en av alla hennes kommentarer skrev:

// ”Jag har väldigt tjock hår och har alltid haft, men ville göra ett experiment med kapslarna för att se om det blev ännu tjockare, men det blev inte det…så precis som jag trodde så är dom en bluff…kommersiell och dyr smörja. Vi har olika hårtyper, thats it…vi har olika kroppsformer, thats it…quickfix och mirakelpiller ger jag inget för. Skulle det finnas genvägar borde det finnas forskning och evidens och de medlen/preparaten skulle blir storsäljare, om det nu skulle stämma…men forskningen har inte nappat på det för man ser att det inte finns någon vinst i det eller evidens” //

-Tack Sol för dina kommentarer 🙏🏻💕 Jag håller inte med dig i allt, men i en hel del ☺️

Hon skrev även andra saker som var bra tips om örter bla kika bland kommentarerna för att ta del av hennes tips ☺️

Men Sol och ni andra som är nyfikna. SJÄLVKLART  gör inte Superhair, inte håret som redan vuxit ut ännu tjockare (som hon skriver. )

Bobbys Superhair påverkar naturligtvis inte håret på längderna!!

Det sätter ju fart på hårtillväxten och hårsäkarna där det NYA håret kommer ut! Jag har ju själv visat mina spröda sönderblekta toppar jag haft. sakta men säkert när jag fått fart på mitt hår och det börjat växa ut, tack vare superhair så har jag kunnat klippa bort det slitna och sönderblekta som jag haft… 

Titta här på min före bild. KATASTROF👇🏻. (Ett resultat av många år av hemska behandlingar när jag inte visste bättre! )

Titta NOGA på bilden, vissa av mina hemska ”tussar” är bara nån decimeter från skalpen -INTE kul!

Jag skrattar på bilden, för att jag var nervös och skämdes inför Bobby😂🙈

Jag kan bli lite fnissig om jag är väldigt nervös eller obekväm med någonting…

 Men sen började jag gråta och frågade om jag någonsin skulle kunna få ordning på mitt hår.

Bobby fnissade också åt min uppgivna syn men lovade mig att vi skulle få ordning på det. Men att jag skulle ge det TID och TÅLAMOD.

han förklarade att jag skulle dubbla dosen ett tag. (till och från) men äta Superhair dagligen och att resultatet kommer efter 6-12 månader och att jag inte skulle ge up på vägen, eller sluta då heller… 

 Nu är mitt egna hår MYCKET fylligare och starkare!🙏🏻🌟🙌🏻

TACK Bobby för att du är du, och för att du gjort välrldens bästa hårnäring somjag och många andra flitigt använder!  ❤️

ABFD992D-B0C1-48E9-86EB-773BE584A09C

På mig är det nya håret som kommer ut är både tjockare, friskare och strakare än tidigare. Vilket vi nu dokumenterat och följt steg för steg. Jag och MÅNGA andra upplever samma sak. Vanliga konsumenter och andra ambassadörer som precis som jag låtit våra läsare följa detta steg för steg… Resultatet ÄR FANTASTISKT!🌟🙏🏻

Det är inget mirakelpiller, som inte fungerar! Det är en hårnäring som verkligen levererar det den utlovar!🙌🏻

Den är enligt mig och många andra överlägsen på dagens marknaden. Den har bla ett högt innehåll av ämnet BIOTON. Bioton ökar hårtillväxten där det redan växer hår. Så ja… även under armarna, och på benen där jag rakar/vaxar mig. Inte extremt, bara lite snabbare hårväxt även där.  Men det är det banne mig värt!😍

 För den kallufs som jag börjar få på huvudet, det kommer på sikt ge mig det hår som jag länge drömt om, men förstört genom alla behandlingar där jag i tonåren började bleka sönder mitt hår. ( SÅ dumt!)

Tack vare Superhair så växer håret som aldrig förr, och kvaliteten har blivit SÅÅÅ mycket bättre! Men för bästa resultat så bör man äta i 6-12 månader. Jag äter dessutom dubbel dos, 2 – 3 kapslar dagligen. (vegetabiliska kapslar och svensktillverkad produkt).

Eftersom att Bobby genom åren blivit en av mina absolut bästa vänner och jag även jobbar tight med honom så ser och läser jag alla tack-mail och kommentarer gällande Superhair❤️🙏🏻

Jag VET vilken skillnad det gjort för mig och MÅNGA, MÅNGA andra. Det är ju därför denna kapsel säger som smör i solsken både på nätet men hos alla Hälsokost-butiker som dessutom är väldigt selektiva med vilka produkter som ställer sig bakom och tar in i sortimentet! 😄

6904DF49-A508-4D92-862D-0F998B582C95

Så om även du vill få fart på ditt egna hår. Ät REGELBUNDET, (gärna dubbel dos i perioder), Håll ut! Ge inte upp efter ett par veckor bara för att du inte ser resultat direkt,

-Det KOMMER!😊

Nu är det sista dagarna på året, jag kör ju en kampanj då du får 20% vid köp av 2 eller fler med koden my20.

ELLER bara idag och imorgon så kan du ta 3, men betala för 2 Då blir det ännu billigare!

ta 3 bet för 2 erbjudandet gäler BARA idag och imorgon!

Sedan tar vi bort det erbjudandet. Du behöva ringen kod. Utan tar du 3 produkter så debiteras du bara för två. Gäller även Beautyslim om du vill blanda….. 

In och  beställ HÄR 👈🏻

-Du kommer inte ångra dig!

 Nu MÅSTE jag logga ut och börja packa, vattna blommorna, städa, och framförallt tona ner min resfeber som jag aldrig brukar få?!  Jag är så speedad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag brukar vara bra på snabba och spontana grejer! men denna gången gick det snabbt även för mig… hehe!😎

Jag har ingen aning om vart mina sommarkläder är….. Kaos här hemma just nu!😅

Men något annat kul, var att Ludvigs ”bonus mamma” precis skickade denna bilden på lilleman som är nyduschad efter att badat och busat i poolen på Teneriffa. Han har det toppen! DET värmer i mammahjärtat! 🙏🏻❤️

0BD0B152-2B04-4866-ABC4-E35AB5A14244

Kram på er!

/ My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (57)
 • Sara

  Ha så mysigt i Thailand. ? Njut av ☀ och bad och varandra. ? Kram Sara ?

 • SoL

  Hej.
  Jag vill först säga att min kommentar inte var negativ, utan konstruktiv. Som jag sa har jag provat dom i 6 månader och jag förväntade mig inte tjockare hår, däremot så hade jag en tanke på att de 10 -12 cm som vuxit ut under den perioden borde vara av annan kvalitet, men det var det inte heller. Så för min del gav det alltså inget resultat. Vad jag vill säga med det är att alla får inte önskat/utlovat resultat och det är viktigt att även lyfta det i produktreklam.
  Jag är alltså ingen person som är negativ i mina kommentarer utan bara villl kommentera mitt resultat.
  Jag önskar Dig en trevlig resa och Ett Gott Nytt År! ?

 • Lotta Lennartsson

  Ha nu det så gott och bara njut av varandra önskar er båda ett riktigt gott nytt år kram ???

 • M

  Min spontana reaktion är, ( TA INTE ILLA UPP NU) att det på nåt sätt är ”bra” att du inte fick en resa dit din son är. Har du haft honom alla födelsedagar hittills så känns det inte mer än rättvist att hans pappafamilj får ha honom över denna födelsedag.
  Ärligt talat My, killen blir äldre och kanske inte riktigt på samma sätt bryr sig om mamma är med eller inte.
  Sen undrar jag om inte du som VD kan planera lite ledighet själv ?( hoppas dock dina chefer svarar så du kan resa med gott samvete)
  Men ha det nu så gott med din Jonas.

  • My

   Oj då! Där kom din ”andra” sida fram igen.
   Jag har varit egen företagare sedan jag var 17 år. Jag har i perioder i bara min egna butik, haft 16 anställda under mig. Varit både chef och vd. Men man kommunicerar ändå….. det hör lixom till. Det har ingenting med makt eller beslutanderätt. Snarare en dialog för att kommunicera det som pågår hela tiden. I vardagen, under julledighet osv. Projekten stannar inte av för att det är en röd dag, eller om någon ör sjuk eller ledig. Dom ska rulla på ändå.
   Kanske var det dumt att jag skrev som jag gjorde (MED glimten i ögat) kanske lite för internt mellan oss…. Men jag tyckte att det kunde vara lite småroligt ?
   ”Killen blir äldre” skriver du. Ja, det får vi hoppas. Han är nu,7 år. En kille som älskar båda sina föräldrar… konstigt? Nä, inte direkt. Att sitta där du sitter och om och om igen skriva trevliga kommentarer varvat med kommentarer som dessa? -Why? ??‍♀️ Så onödigt och energikrävande det måste kännas….

   • anonym

    Att du svarar på skit kommentarer det förstår jag inte? Lägg din energi på vänliga människor istället. Kram.

   • M

    Du läser mina kommentarer på fel sätt.
    Om du haft sonen varje födelsedag så kanske det inte gör så hemskt mycket om pappafamiljen får ha honom en av dessa.
    Jag menar inget illa men ungarna kan ju gilla att allt inte är likadant varje gång.
    Att han blir äldre gör att han faktiskt blir mer självgående och kanske behöver inte mamma styra upp.
    Att du är VD betyder ju att du har en chefsposition och då menade jag att du kanske kunde styra dina ledigheter själv och delegera till andra. Självklart vet jag att man i alls positioner på en arbetsplats måste ta hänsyn till andra.
    När jag läser det du skriver så undrar jag vad som händer om nu dina chefer skulle svara att du inte kan åka ( med så kort varsel)
    Andra anställda på andra arbetsplatser har nog väldigt svårt att kunna komma iväg om man kommer men EN dags varsel.
    Det är därför jag undrar om du trots allt som VD inte har en del i bestämmandet själv.
    Du lyckas för det mesta läsa ut mina kommentarer till att de är negativa men likväl som man själv ska läsa igenom det man skrivit så kanske man borde läsa två gånger vad andra skriver också,
    Ha det så bra på er resa och Gott Nytt År.

  • Charlotte

   Vilken inställning? Tur hit o tur dit:/ kan väl aldrig bli för mycket för ett barn att få se sina bägge föräldrar ihop på sin födelsedag oavsett vems tur det är. Tänk så glad o överraskad han kmr bli. Å vilka minnen sen för honom. Känslan för honom att vara så älskad ❤️

 • Sara

  Ha så mysigt i Thailand. 😊 Njut av ☀ och bad och varandra. 😊 Kram Sara 💕

 • SoL

  Hej.
  Jag vill först säga att min kommentar inte var negativ, utan konstruktiv. Som jag sa har jag provat dom i 6 månader och jag förväntade mig inte tjockare hår, däremot så hade jag en tanke på att de 10 -12 cm som vuxit ut under den perioden borde vara av annan kvalitet, men det var det inte heller. Så för min del gav det alltså inget resultat. Vad jag vill säga med det är att alla får inte önskat/utlovat resultat och det är viktigt att även lyfta det i produktreklam.
  Jag är alltså ingen person som är negativ i mina kommentarer utan bara villl kommentera mitt resultat.

  Jag önskar Dig en trevlig resa och Ett Gott Nytt År! 🙂

 • Lotta Lennartsson

  Ha nu det så gott och bara njut av varandra önskar er båda ett riktigt gott nytt år kram 💖🐾🐾

 • Kat

  Hej, som jag skrivit tidigare, har använt Bobbys hårtjohejsan sen 180104 och håret är starkare och tjockare, jag är supernöjd och har beställt en omgång till.
  Gott nytt år till er båda och se detta som en honeymoonlight. All kärlek!

 • Mari

  Oh vad härligt,önskar jag också hade en indian att resa med ? njut nu av er resa och varandra ?

 • M

  Min spontana reaktion är, ( TA INTE ILLA UPP NU) att det på nåt sätt är ”bra” att du inte fick en resa dit din son är. Har du haft honom alla födelsedagar hittills så känns det inte mer än rättvist att hans pappafamilj får ha honom över denna födelsedag.
  Ärligt talat My, killen blir äldre och kanske inte riktigt på samma sätt bryr sig om mamma är med eller inte.
  Sen undrar jag om inte du som VD kan planera lite ledighet själv ?( hoppas dock dina chefer svarar så du kan resa med gott samvete)
  Men ha det nu så gott med din Jonas.

  • My

   Oj då! Där kom din ”andra” sida fram igen.

   Jag har varit egen företagare sedan jag var 17 år. Jag har i perioder i bara min egna butik, haft 16 anställda under mig. Varit både chef och vd. Men man kommunicerar ändå….. det hör lixom till. Det har ingenting med makt eller beslutanderätt. Snarare en dialog för att kommunicera det som pågår hela tiden. I vardagen, under julledighet osv. Projekten stannar inte av för att det är en röd dag, eller om någon ör sjuk eller ledig. Dom ska rulla på ändå.

   Kanske var det dumt att jag skrev som jag gjorde (MED glimten i ögat) kanske lite för internt mellan oss…. Men jag tyckte att det kunde vara lite småroligt 😄

   ”Killen blir äldre” skriver du. Ja, det får vi hoppas. Han är nu,7 år. En kille som älskar båda sina föräldrar… konstigt? Nä, inte direkt. Att sitta där du sitter och om och om igen skriva trevliga kommentarer varvat med kommentarer som dessa? -Why? 🤷🏼‍♀️ Så onödigt och energikrävande det måste kännas….

   • anonym

    Att du svarar på skit kommentarer det förstår jag inte? Lägg din energi på vänliga människor istället. Kram.

   • M

    Du läser mina kommentarer på fel sätt.
    Om du haft sonen varje födelsedag så kanske det inte gör så hemskt mycket om pappafamiljen får ha honom en av dessa.
    Jag menar inget illa men ungarna kan ju gilla att allt inte är likadant varje gång.
    Att han blir äldre gör att han faktiskt blir mer självgående och kanske behöver inte mamma styra upp.
    Att du är VD betyder ju att du har en chefsposition och då menade jag att du kanske kunde styra dina ledigheter själv och delegera till andra. Självklart vet jag att man i alls positioner på en arbetsplats måste ta hänsyn till andra.
    När jag läser det du skriver så undrar jag vad som händer om nu dina chefer skulle svara att du inte kan åka ( med så kort varsel)
    Andra anställda på andra arbetsplatser har nog väldigt svårt att kunna komma iväg om man kommer men EN dags varsel.
    Det är därför jag undrar om du trots allt som VD inte har en del i bestämmandet själv.
    Du lyckas för det mesta läsa ut mina kommentarer till att de är negativa men likväl som man själv ska läsa igenom det man skrivit så kanske man borde läsa två gånger vad andra skriver också,
    Ha det så bra på er resa och Gott Nytt År.

  • Charlotte

   Vilken inställning? Tur hit o tur dit:/ kan väl aldrig bli för mycket för ett barn att få se sina bägge föräldrar ihop på sin födelsedag oavsett vems tur det är. Tänk så glad o överraskad han kmr bli. Å vilka minnen sen för honom. Känslan för honom att vara så älskad ❤️

 • Kat

  Hej, som jag skrivit tidigare, har använt Bobbys hårtjohejsan sen 180104 och håret är starkare och tjockare, jag är supernöjd och har beställt en omgång till.
  Gott nytt år till er båda och se detta som en honeymoonlight. All kärlek!

 • Mari

  Oh vad härligt,önskar jag också hade en indian att resa med 😊 njut nu av er resa och varandra 💕

 • Karin

  Njut av er resa hoppas den blir minnesvärd och underbar??. Jag tycker du borde få ha din son alla högtider som du vill och alla födesedagar men förstår att Ludvig vill va med sin pappa och familj. Allt för honom först och främst??. Gott Nytt år på er och njut av sol och hav??☀️

 • Jenny

  Vad hände med dina grönsaks-piller du tog fram My?
  Det var länge sedan du skrev något om dem eller hade något erbjudande.
  Hoppas ni får en fin resa ?

 • Karin

  Njut av er resa hoppas den blir minnesvärd och underbar😊💕. Jag tycker du borde få ha din son alla högtider som du vill och alla födesedagar men förstår att Ludvig vill va med sin pappa och familj. Allt för honom först och främst😊👍. Gott Nytt år på er och njut av sol och hav🌞🌝☀️

 • Jenny

  Vad hände med dina grönsaks-piller du tog fram My?
  Det var länge sedan du skrev något om dem eller hade något erbjudande.
  Hoppas ni får en fin resa 🙂

 • Liza

  Beställde slim nu på erbjudande och hoppas de kan ge mig en liten skjuts i rätt riktning mot Kampen mot mitt sockerbehov.
  Massor med kramar till dig och hoppas ni får en härlig semester tillsammans!
  Gott nytt år!

 • Liza

  Beställde slim nu på erbjudande och hoppas de kan ge mig en liten skjuts i rätt riktning mot Kampen mot mitt sockerbehov.

  Massor med kramar till dig och hoppas ni får en härlig semester tillsammans!
  Gott nytt år!

 • Minna

  Åh vad härligt! Thailand är som balsam för kropp och själ. Älskar landet, kulturen, människorna, maten och värmen. Ha en underbar resa det är du verkligen värd. Och ps svara inte på de elaka och avundsjuka negativa människornas inlägg

 • Minna

  Åh vad härligt! Thailand är som balsam för kropp och själ. Älskar landet, kulturen, människorna, maten och värmen. Ha en underbar resa det är du verkligen värd. Och ps svara inte på de elaka och avundsjuka negativa människornas inlägg

 • Linda

  ? GOTT NYTT ÅR MY & JONAS! ? Ha en fin semster & njut av ledighet och varandra! Kram ❤️

 • Linda

  🎉 GOTT NYTT ÅR MY & JONAS! 🎉 Ha en fin semster & njut av ledighet och varandra! Kram ❤️

 • Jessica -Shetlandsfrun

  Så härligt att det blev en resa för er två iallafall! Jag skulle tänka som du angående hans inställning till att resa ? (vilket är helt förståeligt dock efter en sådan karriär), tror säkert han får ett litet nytt ressug efter detta (angående resor med dig då) Ha det underbart!

 • Jessica -Shetlandsfrun

  Så härligt att det blev en resa för er två iallafall! Jag skulle tänka som du angående hans inställning till att resa 😉 (vilket är helt förståeligt dock efter en sådan karriär), tror säkert han får ett litet nytt ressug efter detta (angående resor med dig då) Ha det underbart!

 • Ina

  Ha en fin semester, My! Trevligt att ni får åka iväg.
  Till alla; köp inga piller, vad de än ska hjälpa mot eller för. Alltså vem tror ens på sånt?!

  • My

   Tack för omtanken ??❤️☺️
   Vad det gäller piller…. vetenskapliga studier, baserat på år av forskning. Våran mat, och kost ser inte ut som förr. Vårat samhället är uppbyggt med en enorm stress vilket påverkar hälsan. Vissa saker kan man behöva komplettera med… Då hjälper dessa piller ☺️ Finns dock mycket ”skit” på marknaden… men dessa är svensktillverkade och har massa studier bakom sig ☺️
   Men alla gör som dom själv vill.. kram

 • Ina

  Ha en fin semester, My! Trevligt att ni får åka iväg.

  Till alla; köp inga piller, vad de än ska hjälpa mot eller för. Alltså vem tror ens på sånt?!

  • My

   Tack för omtanken 🙏🏻❤️☺️

   Vad det gäller piller…. vetenskapliga studier, baserat på år av forskning. Våran mat, och kost ser inte ut som förr. Vårat samhället är uppbyggt med en enorm stress vilket påverkar hälsan. Vissa saker kan man behöva komplettera med… Då hjälper dessa piller ☺️ Finns dock mycket ”skit” på marknaden… men dessa är svensktillverkade och har massa studier bakom sig ☺️
   Men alla gör som dom själv vill.. kram

 • A

  Vilken bild på katten!! I tidigare inlägg undrade du vad vi vill läsa om. Som nu, det du vill skriva om tänker jag. Men gärna lyfta dyslexi, så himla viktigt ämne. Ha en ljuvlig resa och Gott Nytt År!

 • A

  Vilken bild på katten!! I tidigare inlägg undrade du vad vi vill läsa om. Som nu, det du vill skriva om tänker jag. Men gärna lyfta dyslexi, så himla viktigt ämne. Ha en ljuvlig resa och Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.