C688146B-8423-4255-BD69-6148DA51810D

Hej vännen!

Inatt kom snön till Öland ☃️🙌🏻 Jag körde ner igår….. Halvtaskigt väglag, men klarade mig undan ”snöstormen” som slog till inatt 🚘

Hämtade Lilleman, spenderade kvällen hos extrapappa och hans fru på hemmet. Dom bor fortfarande inte tillsamman… men träffas dagligen ❤️🙏🏻

Nu har vi precis varit hos dom igen. En lugn och skön förmiddag tillsammans. Idag var min extrapappa trött….. Somnade när vi var där, med sin hand i min. Hans tryggs hand, som genom så många år stöttad och väglett mig genom både stora och mindre beslut…..

1FB9A4A9-8027-4F1B-8746-926371426353

MEN, i det stora hela är han ändå mycket starkare än vad både läkarna och vi vågat hoppats på när stroken slog till och förändrade allt 🙏🏻 (Jävla stroke!!! 😰💔 )

Nu ska Ludvig och jag ta en roadtrip till Stockholm igen….. 🚘 lugnt och försiktigt, då väglaget är sämre idag, och trafiken är stökig. Jag började gråta framför Ludvig när vi lämnade hemmet….

-Varför frågade han, försiktigt?

Ja… Jag är så glad och TACKSAM att vi fortfarande har min extrapappa hos oss ❤️😭 Samtidigt som jag är arg för att ingenting någonsin kommer att bli som förut! Jätte arg! och ledsen över att se både sorgen och rädslan i hans ögon…. och rädd för ovissheten.

Hela jag är ett känslomässigt kaos inombords. På ytan är jag lugn som en filbunke, men inombords är det många olika känslor.

Men ens sak som slår mig extra mycket i situationen där vi var en hårfin gräns ifrån att förlora min extrapappa…… Och julen närmar sig som för mig handlar om familj och gemenskap🎄❤️ (Även om julen inte alltid inneburit just det genom mitt liv)

-Ta vara på den tid vi får tillsammans, ta inte någon eller något för givet! Lev i nuet och ta vara på den tid vi får tillsammans ❤️ Hur klyschigt det än låter så är det SÅ sant……

Min morgon började med en kaffe utomhus hos dessa godingar ….. -Bra start på dagen!

56AB26F5-8CA7-496E-9C17-B26C203F716F

DEE54CA5-155B-4C92-B3B2-D71DE2824B8D

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (22)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.