883F44FA-59E5-4D23-AEE0-8DC7A7BAE98E 4D0C4D5B-0289-4383-9296-B855E1DA2B48

Hej från en trött tjej 👋🏻

På sen lunchdejt med Jonas mitt i julklappshandel. Och för att svara för vissa av kommentarerna så NEJ. Der viktigaste är inte klapparna. Det viktigaste är gemenskapen och för min del att få ihop det med alla mina när kära. Jag ska köra som en ”skild råtta” 😂🐀 Mellan Sthlm-öland, öland-Vadstena. Vadstena-Sthlm. Sthlm-Gävle 🙈 på ett dygn….

Jag personligen tycker om att ge bort presenter. Jag älskar att sitta uppe sent och slå in fina julklappar, krulla snören och dekorera med polkagrisar och torkade apelsin skivor ☺️ Men det kag JAG. Vill man inte ta del av mina tips eller erbjudanden så kan man enkelt skrolla förbi dessa… då det markeras längst upp👆🏻

Men med tanke på att vi ser hur många ordrar varje länk ger och så vidare…. Så finns det iallfalla väldigt många som uppskattar det☺️🎁 Men som sagt… absolut inget tvång, och inte heller det viktigaste på julen ❤️

Nu ska jag beta mig igenom min to-do-list. Sedan ska katterna på rakning, klappar slås in och väskor ska packas…. -Hörs sen!

Kram

/My Martens 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • Jenny

  Det tråkiga med att behöva scrolla förbi all reklam i din blogg är ju att man missar hela inläggen då du blandar in reklam i vanliga inlägg.
  Tex innan detta inlägg var 5 av 6 inlägg reklam, det blir inte mycket kvar att läsa i bloggen då, tyvärr… ?

 • Jenny

  Det tråkiga med att behöva scrolla förbi all reklam i din blogg är ju att man missar hela inläggen då du blandar in reklam i vanliga inlägg.
  Tex innan detta inlägg var 5 av 6 inlägg reklam, det blir inte mycket kvar att läsa i bloggen då, tyvärr… 🙁

 • Majsan

  GOD JUL till dig & din familj My!!! Hoppas du får en fin jul???

 • Majsan

  GOD JUL till dig & din familj My!!! Hoppas du får en fin jul🤶🎅🌲

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.