INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Covergirl Wellness – Så stolt!

2C4DAD9B-1035-43A6-A1BB-01B5F8409E05

Hej på er! Jag är Så stolt 🙏🏻😭

Vilken egoboost!!! Att få äran att pryda omslaget av Wellness ❤️ Där du även kan läsa min krönika om du vill ….

För er som undra hur det går på min roadtripp så kan ni gå in på min instastory och se vart jag hamnat 🤣🙈 Men inget ont som inte har något gott med sig❤️

Kram

/My Martens 

29 Komentarer

    • Jag är VD för communication bolaget. Under detta bolag har vi 10 aktuella magasin ☺️ Det var genom detta magasinet och detta cover som jag blev rekryterd som ingluncer. Omslaget bokades, kampanjer bokades… vi lärde känna varandra och sedan rekryterades jag som VD och projektansvarig och fick mitt dröm jobb ☺️ Ibland händer allt av en mening ?? Så just därför betyder detta cover väldigt mycket för mig ❤️

    • Jag är VD för communication bolaget. Under detta bolag har vi 10 aktuella magasin ☺️ Det var genom detta magasinet och detta cover som jag blev rekryterd som ingluncer. Omslaget bokades, kampanjer bokades… vi lärde känna varandra och sedan rekryterades jag som VD och projektansvarig och fick mitt dröm jobb ☺️ Ibland händer allt av en mening 🙏🏻 Så just därför betyder detta cover väldigt mycket för mig ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

5 + fem =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My