INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Separationsångest….. tomhet, och bitterhet….

Inlägget innehåller reklamlänk. 

F0A150CE-57F3-4D85-A44D-4B2BBB91B672Hej!

Helgen har varit underbar……… men. Ikväll är en sönder kväll när det känns så tungt att hjärtat svämmar över 💔

Nu har jag precis kommit tillbaka från en långpromenad. Gått längsmed vattnet och rensat tankarna. Satte mig på en parkbänk framför denna utsikt. Vackert, stilla och rofyllt.

Tog denna rundan efter att vi lämnat Lilleman på Bromma flygplats…..

(Sitter och svammel lite om detta på min instastory för dig som vill lyssna på det… )

Jag har surat, grinat, och ”bittrat” nu ikväll. 

För just ikväll känner jag mig tom. Tom, ledsen, och sårbar….. Jag VET att Lilleman skulle till sin pappas familj. Jag VET att vi har växelvis boende!

-Jag VEEET! Men vad hjälper det?!

-Det gör inte mindre ont för det! 💔 Det spelar ingen roll vad andra tycker! Det går aldrig över. Stundtals känns det faktiskt värre….

E70AF714-BCE3-4424-B3D7-63C8419EB350

Jag har flera vänninor som tycker att det är skönt att ha sina barn varannan vecka. Dom kallar det för ”lyx”!?!!?!

-Bläääääää vad provocerad jag blir😫 hade jag fött höra detta idag, så hade jag blivit rosenrasande! 

andra vänninor lever med sina respektive och önskar ha ett varannan vecka liv istället! Dom verkar tro att det är det ”perfekta livet”.

(Hur man nu kan tro det?! Det är en sorg. Det är banne mig en ren och skär sorg! För mig iallafall!)

Jag hatar dessa oönskade diskussioner. Gräset är inte grönare på andra sidan. Alla tycker såklart olika. Men jag har inte valt varannan vecka livet.

Jag har motvilligt lärt mig att acceptera det och försöker göra det bästa av situationen. Jag försöker att fokusera på det positiva och försöker ser till helheten, och fyllet tomrummen med distraktion med mycket jobb och träning.

Mina Ludvig veckor försöker jag få mer kvalitetstid och egentid. Punkt!

Men hur ikväll är jag skör. Blödig och bitter!

Hade jag kunnat så hade jag kidnappat honom och rymmt till Hawaii! 😎 Eller nä…… det hade jag inte haft samvete till.

Han har rätt till BÅDA sina föräldrar (och respektive) han har även rätt till alla sina syskon….. Men tanken har ju varit lockande då och då 😎🌴😌

Usch….. ja, ikväll är jag skör. Men det är helt okay att vara det ibland ❤️

Jag tror att många av er där ute som också är separerade och har någon form av växelvis boende förstår det jag skriver om… känslan, tomheten, sorgen, bitterheten, frustrationen.  Till er vill jag skocka en extra stor varm kram!

Kraaaaaaaaaaaaam ❤️

48DFE49D-5073-41D8-94C5-105C989B7D99

En tjuvkik från dagens plåtning….

Tröja/toppen jag har på mig i beige har jag även o grått. Den är SÅ söt! Vardags-chick, skön och dressad på samma gång!

Finna att klicka hem för 499:- HÄR  

Tok-snugga Byxor som passar både till vardag och fest. Ger en smickrande figur för oss med lite extra rumpa och höfter 🙌🏻

Du hittar dom  HÄR 👈🏻

Skor Prime Boots. ( gammal kollektion från Plain Vanilla ) Lika snygga i år igen! -Älsk på mocca! 

FOTO: Jenny Gunnarson 

2AC32D08-24E2-47BD-BB4A-C94EE032A0CC A9C530AA-DC01-4758-8E3F-CA528BF88EC2

Nu ska jag krypa ner i sängen med min indian och stänga av hjärnan med någon film.

Imorgon är det full fart på jobbet igen. Och jag är taggad på en ny vecka med många spännande möten och den kommer rivstarta redan imorgon….

 kram kram

/My Martens 

73 Komentarer

 1. Hej!! Vad bra att du skriver av dig, ut med allt bara. ?????Vet precis hur det känns, har haft precis likadant med min son sen han var tre och nu är han 15, jag tänkte alltid att jag kommer få missa halva hans uppväxt och det hade jag inte valt själv?
  Nu är han så pass stor att han får välja var han vill bo och det är hos mig, så han träffar bara sin pappa varannan helg och ibland när han känner för det, vi bor inom cykelavstånd??
  Fortsätt att skriva av dig när du känner såhär det gör dig bara starkare. Du är en grym mamma och har en såå fin pojk!!
  Så många fina bilder du har lagt ut på honom i sommar?
  Skönt att han blev frisk fort och ni fick njuta. Tack för en mysig blog! Vackra my?
  Styrkekramar från mig!??

 2. OJ.. DÅ, måste JAG, vara en jättedårlig… mamma… som skickade henne 4 månader, .. 1 gången) .. med farmor,,,( hennes pappa, var/ er från makedonien , ( sågs inte på 3 månaders) för att vi skulle jobba? nu, är hon snart 24, år världen tryggaste ,, å har inte rest, klart, ännu❤️Å hon, är så trygg❤️ ( å ja vi seperade når dottern var 7… )

 3. Hej!! Vad bra att du skriver av dig, ut med allt bara. 😃👊🏻💪🏼Vet precis hur det känns, har haft precis likadant med min son sen han var tre och nu är han 15, jag tänkte alltid att jag kommer få missa halva hans uppväxt och det hade jag inte valt själv😢
  Nu är han så pass stor att han får välja var han vill bo och det är hos mig, så han träffar bara sin pappa varannan helg och ibland när han känner för det, vi bor inom cykelavstånd🙏🏼
  Fortsätt att skriva av dig när du känner såhär det gör dig bara starkare. Du är en grym mamma och har en såå fin pojk!!
  Så många fina bilder du har lagt ut på honom i sommar😍
  Skönt att han blev frisk fort och ni fick njuta. Tack för en mysig blog! Vackra my🌸
  Styrkekramar från mig!🌼🌻

 4. 01:26Svara
  Förstår att delad tid med ett barn gör fruktansvärt ont ?
  Var det aldrig ett alternativ att låta L bo i Stockholm och flyga till Öland på helgerna? Det är ju tvärtom nu. Varför kan inte L gå i skolan i Stockholm istället för på Öland. Upplägget skulle ju fortfarande vara detsamma men omvänt.

 5. Vet du my, jag tror att det är väldigt individuellt det där som du går igenom. Jag har själv varit varannan vecka mamma sen min dotter var 6 år. Idag är hon 20 år o bor med sin kille sen ett halvår. Jag kunde uppleva en lite lyxkänsla ibland att bara få va sådär busig o göra vad jag ville den veckan jag inte hade min dotter.
  Du har ju inte lilleman i samma stad och det gör säkert saken svårare. Min dotter bodde bara en liten bit med cykel ifrån mig. Jag visste ju om att hon fanns nära. Jag är helt övertygad om att jag inte känt nån ”lyx” känsla om det varit det avståndet du har till din son. Sen kan det säkert ha att göra med att du upplever nån slags separations ångest förknippat med din barndom o en känsla av att du ”överger” ditt barn. Dina egna undermedvetna känslor som tar fäste o förstärker allt. Dessa känslor är ju bara dina och inte lillemans. Han får det han ska i kärlek o trygghet. Det är väl klart att de optimala för er alla hade varit att bo nära varann, alla barn vill bo med mamma o pappa.Men livet blir inte alltid så jävla perfekt.
  Du verkar vara en underbar o kärleksfull mamma ❤️ kram från nattsuddaren som ska försöka sova efter att ha jobbat 3 nätter. Svårt att hamna rätt på dygnen igen.

 6. Jag vet att det är en klen tröst, men du får tänka att tiden har ju gått SÅ fort redan nu och om några år kommer du tänka samma sak och då kanske L. väljer att bo med dig. Så blev det i mitt fall vilket jag är lycklig över, nu bodde vi i samma stad men det kändes ändå jättejobbigt speciellt den första dagen och ofta dök jag in i arbete, tog på mig extra pass då inte barnen var hemma. Samtidigt så även fast inte du valt denna situation eller jag så är jag glad i dag över att inte leva med mina barns pappa, det tror jag att även du är. ? Men jag vet hur du känner och det är klart att du får skriva om det, detta är ju DIN blogg. Kram och ha en fin vecka, snart är det Ludvig tid igen ? <3

 7. OJ.. DÅ, måste JAG, vara en jättedårlig… mamma… som skickade henne 4 månader, .. 1 gången) .. med farmor,,,( hennes pappa, var/ er från makedonien , ( sågs inte på 3 månaders) för att vi skulle jobba😅 nu, är hon snart 24, år världen tryggaste ,, å har inte rest, klart, ännu❤️Å hon, är så trygg❤️ ( å ja vi seperade når dottern var 7… )

 8. 01:26Svara
  Förstår att delad tid med ett barn gör fruktansvärt ont 💔

  Var det aldrig ett alternativ att låta L bo i Stockholm och flyga till Öland på helgerna? Det är ju tvärtom nu. Varför kan inte L gå i skolan i Stockholm istället för på Öland. Upplägget skulle ju fortfarande vara detsamma men omvänt.

 9. Vet du my, jag tror att det är väldigt individuellt det där som du går igenom. Jag har själv varit varannan vecka mamma sen min dotter var 6 år. Idag är hon 20 år o bor med sin kille sen ett halvår. Jag kunde uppleva en lite lyxkänsla ibland att bara få va sådär busig o göra vad jag ville den veckan jag inte hade min dotter.

  Du har ju inte lilleman i samma stad och det gör säkert saken svårare. Min dotter bodde bara en liten bit med cykel ifrån mig. Jag visste ju om att hon fanns nära. Jag är helt övertygad om att jag inte känt nån ”lyx” känsla om det varit det avståndet du har till din son. Sen kan det säkert ha att göra med att du upplever nån slags separations ångest förknippat med din barndom o en känsla av att du ”överger” ditt barn. Dina egna undermedvetna känslor som tar fäste o förstärker allt. Dessa känslor är ju bara dina och inte lillemans. Han får det han ska i kärlek o trygghet. Det är väl klart att de optimala för er alla hade varit att bo nära varann, alla barn vill bo med mamma o pappa.Men livet blir inte alltid så jävla perfekt.

  Du verkar vara en underbar o kärleksfull mamma ❤️ kram från nattsuddaren som ska försöka sova efter att ha jobbat 3 nätter. Svårt att hamna rätt på dygnen igen.

 10. Jag vet att det är en klen tröst, men du får tänka att tiden har ju gått SÅ fort redan nu och om några år kommer du tänka samma sak och då kanske L. väljer att bo med dig. Så blev det i mitt fall vilket jag är lycklig över, nu bodde vi i samma stad men det kändes ändå jättejobbigt speciellt den första dagen och ofta dök jag in i arbete, tog på mig extra pass då inte barnen var hemma. Samtidigt så även fast inte du valt denna situation eller jag så är jag glad i dag över att inte leva med mina barns pappa, det tror jag att även du är. 😉 Men jag vet hur du känner och det är klart att du får skriva om det, detta är ju DIN blogg. Kram och ha en fin vecka, snart är det Ludvig tid igen 🙂 <3

 11. Samma gamla tjat hela tiden över hur jobbigt ditt varannanveckas liv är… Men visst var det väl så att du skulle varit med Ludvig på Öland denna kommande veckan. Levt ett vanligt vardagsliv med din son och delat hans skolgång? Hur kommer det sig då att du gång på gång på gång väljer bort dina vardagsveckor på Öland? Förstår att du mår pissdåligt över dina dåliga val vad gäller att dela vardagen med Ludvig.

  • Stina du har inte vårat schema, eller vårat upplägg. I slutändan har vi lika många dagar och delar upp det på bästa sätt. Så den enda som sitter och sprider bullshit här är du, inte jag! Sitt inte inne på min blogg, och lägg ord och påståenden som inte stämmer! Pinsamt…. meningslöst, och bara väldigt fult…

  • Lena? Har du magknip? Mår du själv dåligt över något? VARFÖR, sitter du här inne och far om osanningar gällande min son, vårat rullande schema och upplägg. Vi delar mycket, genom min blogg. Men vårat fulla schema lägger jag inte ut. När och vart vi är. Jag har skrivit så många GP ger att vi har delad vårdnad, växelvis boende och lika många dagar. Ändå går det inte fram till dig? Kan ju inte vara tydligare. Bara logga ut, och lägg ner dina tarvliga osanningar och låt mig/oss vara om du ändå inte kan läsa, eller ta till dig det jag skriver så förstår jag inte varför du är här…. Tack och hej ??

   • Men My, du underskattar ju dina läsare. Som om vi inte kan matematik. Det må vara så att att ni har lika många dagar, du och pappan, men du är ju sällsynt dålig på att utnyttja just dina dagar med Ludvig. Alltså vardagen med Ludvig.
    Eftersom du så villigt delar när och var du umgås med Ludvig så är det bara att lägga ihop ett och ett. Du lämnade Öland den 20 augusti och nästa gång du EVENTUELLT åker ner till Ludvig blir den 14 september. Däremellan har du låtit honom flyga till Stockholm fredag till söndag.

    • Men hur sjuk i skallen är inte DU Hanna? Sitter du o kollar av scheman, tider o flyg? Jag har alltid hatar meningen ”skaffa dig ett liv” men här är den fasiken berättigad!!!

    • Kanske ska ni bara strunta i hur dom lägger upp sitt liv? Och läs en annan blogg vet ja. För det kan väl inte vara så att ni Hanna Stina Lena hänger här inne för att leta upp något som ni kan klaga på, något ni kan håna My för, något ni kan trampa på henne för…?

  • Men, va knepig du verkar vara. Varför vill man läsa om någon man tycker är tjatig? Du verkar något läskig o väldigt väldigt blåst..

 12. Vilken butik är kläderna från? vill inte bara trycka på en länk utan att veta var jag hamnar. Är bilderna för någon tidning eller liknande?
  Förstår stt det känns hårt att ha delad vårdnad och om det bara är en helg så går det ju väldigt fort.

 13. Samma gamla tjat hela tiden över hur jobbigt ditt varannanveckas liv är… Men visst var det väl så att du skulle varit med Ludvig på Öland denna kommande veckan. Levt ett vanligt vardagsliv med din son och delat hans skolgång? Hur kommer det sig då att du gång på gång på gång väljer bort dina vardagsveckor på Öland? Förstår att du mår pissdåligt över dina dåliga val vad gäller att dela vardagen med Ludvig.

  • Stina du har inte vårat schema, eller vårat upplägg. I slutändan har vi lika många dagar och delar upp det på bästa sätt. Så den enda som sitter och sprider bullshit här är du, inte jag! Sitt inte inne på min blogg, och lägg ord och påståenden som inte stämmer! Pinsamt…. meningslöst, och bara väldigt fult…

  • Lena? Har du magknip? Mår du själv dåligt över något? VARFÖR, sitter du här inne och far om osanningar gällande min son, vårat rullande schema och upplägg. Vi delar mycket, genom min blogg. Men vårat fulla schema lägger jag inte ut. När och vart vi är. Jag har skrivit så många GP ger att vi har delad vårdnad, växelvis boende och lika många dagar. Ändå går det inte fram till dig? Kan ju inte vara tydligare. Bara logga ut, och lägg ner dina tarvliga osanningar och låt mig/oss vara om du ändå inte kan läsa, eller ta till dig det jag skriver så förstår jag inte varför du är här…. Tack och hej 👋🏻

   • Men My, du underskattar ju dina läsare. Som om vi inte kan matematik. Det må vara så att att ni har lika många dagar, du och pappan, men du är ju sällsynt dålig på att utnyttja just dina dagar med Ludvig. Alltså vardagen med Ludvig.

    Eftersom du så villigt delar när och var du umgås med Ludvig så är det bara att lägga ihop ett och ett. Du lämnade Öland den 20 augusti och nästa gång du EVENTUELLT åker ner till Ludvig blir den 14 september. Däremellan har du låtit honom flyga till Stockholm fredag till söndag.

    • Men hur sjuk i skallen är inte DU Hanna? Sitter du o kollar av scheman, tider o flyg? Jag har alltid hatar meningen ”skaffa dig ett liv” men här är den fasiken berättigad!!!

    • Kanske ska ni bara strunta i hur dom lägger upp sitt liv? Och läs en annan blogg vet ja. För det kan väl inte vara så att ni Hanna Stina Lena hänger här inne för att leta upp något som ni kan klaga på, något ni kan håna My för, något ni kan trampa på henne för…?

 14. Du gör så rätt Du kloka kvinna som skriver om detta nu så svåra för just Dig. Bra att Jonas finns för Er båda. Föräldrars rätt till sina barn är lagreglerad men barns rätt till sina föräldrar det glömde visst lagstiftaren bort.
  Hur många pappor har inte ”glömt” sina barn…
  En tant som jag vet att det blir bättre för Dig och ju längre bort från sveket Du kommer ju bättre går allt annat också.
  Mina ögon tåras för detta berör så starkt. Stor Kram till Dig och så snygga kläder Du bär på bilden!

 15. Vilken butik är kläderna från? vill inte bara trycka på en länk utan att veta var jag hamnar. Är bilderna för någon tidning eller liknande?
  Förstår stt det känns hårt att ha delad vårdnad och om det bara är en helg så går det ju väldigt fort.

 16. Tycker nog lite synd om din son som måste flyga som en jojo fram och tillbaka. Har inte du ett hem nära honom? Allt kommer gå igen. Lyx hur kan det vara det att inte ha sitt barn hela tiden går över mitt förstånd. Egotrippat. Barnen är allt. Förstår dina känslor men inte vissa av dina vänners.

  • Egoistiskt? Tvärt om!
   Hand flyger minimalt. 1 resa i månaden, vi har två bostäder och har gjort allt och lite till för att få ihop detta pussel som är ultimat planerat…. JAG pendlar, och flackar. Jag gör det jag kan för att han ska ha den trygghet som han förtjänar. Jag skulle gå genom eld för honom och det är precis det jag gör just nu…❤️

 17. Jag har sagt det förrut. Du är grym My. Du gör det bästa av en otroligt tuff situation.
  Jag tycker ni verkar ha det jättefint ihop du o lilleman. Ni är så fina på fotona o kärleken lyser. Ni andra som inte vill höra med mys tugg ellee vad ni kallar det behöver ju inte gå in o läsa. Klicka bort henne tänker jag eller bete er som folk.
  My hur är tröjan i storleken? Normal liten stor o undrar även över de svarta fina byxorna hur är de i storleken?
  Ha en fin dag trots allt o kämpa vidare !

 18. Fina My!
  Mitt hjärta blöder när jag läser ditt inlägg. Att få se sin lille älskling varannan vecka vore en mardröm.
  Jag förstår att det känns tungt!
  Kramar Annika

 19. Du gör så rätt Du kloka kvinna som skriver om detta nu så svåra för just Dig. Bra att Jonas finns för Er båda. Föräldrars rätt till sina barn är lagreglerad men barns rätt till sina föräldrar det glömde visst lagstiftaren bort.
  Hur många pappor har inte ”glömt” sina barn…
  En tant som jag vet att det blir bättre för Dig och ju längre bort från sveket Du kommer ju bättre går allt annat också.
  Mina ögon tåras för detta berör så starkt. Stor Kram till Dig och så snygga kläder Du bär på bilden!

 20. Han har 2 föräldrar som gör det bästa för honom. Tänk så! Att ha en närvarande mamma o Pappa betyder allt. Jag skilde mig när barnen var små och vi har hjälps åt i alla år o de är trygga människor idag o har sagt att de alltid har känt sig viktiga för oss
  Sen hur du känner är din upplevelse. Att andra kan känna annorlunda är inte heller fel.
  Så mycket energi går åt att du mår så här hela tiden. Du har ju samtal med en psykolog och jag förstår att ni tar upp ditt mående ang det här.
  Ni har ju honom halva tiden var så ni träffas ju ändå 2 veckor i månaden!
  Hoppas du kan landa i det här o må bättre!

 21. Mitt hjärta brister! Min sambo vill att vi ska separera men jag står inte ut med tanken på att ha mitt barn varannan vecka!! Jag mår hellre dåligt i förhållandet än går med på det. Själviskt? Ja absolut. Men jag står inte ut med tanken. Hoppas vi kan rädda det och vända tillbaka till varandra fast just nu avskyr vi varandra. Mina hormoner efter förlossningen var helt ur balans så jag var väldigt arg och ledsen i början och det gick ut över min sambo som inte kan förlåta mig. Men tanken på att skiljas för varannan vecka med mitt lilla barn, den tanken är outhärdlig!! Snälla säg att det kommer bli bättre. Han är ju bara 9 månader ännu.

  • J, vad är det för man? Förövrigt behöver det inte betyda varannan vecka, många pappor, försvinner och har varannan helg och det är jobbigt det med, men ändå rimligt. Kan han inte förlåta ditt dåliga mående när barnet är så litet, vad är det för idiot. Ursäkta mig. Om ni ska fortsätta ihop, gå i terapi, för han behöver hjälp. Empatistörd. Tyvärr.
   My, du har Ludvig precis som du vill, hur ert schema ser ut, hur du har honom, har ingen annan med att göra, du har rätt att må dåligt när du lämnar honom. Ni som skriver hans fina pappa där han har sitt trygga hem, sin trygghet. Ja, superman, gör två på smällen samtidigt. Det är super det. Vilken man. Han har säkert sonat sig nu, men en dag kanske L väljer Stockholm och hans pappa kan inte säga nej och då kanske pendlingen blir åt andra hållet. Så ge er. Låt My sköta sitt själv. Ni är då inga trevliga människor, sitter på varenda blogg och spyr galla. Vi har ett liv kära läsare, ett, gör nått vettigt istället. Puss

  • Om han har eller kommer att träffa en ny kvinna ska du ändå bo ihop med honom då?
   Det kommer ju inte han vilja så då drar han ju ändå och det blir delat boende.

  • Om inte din sambo ändrar sig om att separera så ska du INTE klänga dig fast vid honom. Gå, och gör det snabbt i så fall. Innan barnet blir större och tro mig, barn känner och vet mycket mer än vad man tror redan i tidig ålder. Så är det INTE kärlek mellan er båda och det inte snabbt går att reparera så ska du gå. Tror mig…. då är det bättre att ha barnet varsin tid än att ni ALLA ska gå och må dåligt.

 22. Vad jobbigt! Jag förstår precis, har varannan vecka sedan i vintras och det känns som hjärtat ska gå sönder ibland ❤️ All kärlek till dig My!
  Till er som skriver nedlåtande kommentarer, läs inte bloggen! Varför ens lägga ner energi på att kommentera om man inte har nått snällt att säga ?

 23. Tycker nog lite synd om din son som måste flyga som en jojo fram och tillbaka. Har inte du ett hem nära honom? Allt kommer gå igen. Lyx hur kan det vara det att inte ha sitt barn hela tiden går över mitt förstånd. Egotrippat. Barnen är allt. Förstår dina känslor men inte vissa av dina vänners.

  • Egoistiskt? Tvärt om!

   Hand flyger minimalt. 1 resa i månaden, vi har två bostäder och har gjort allt och lite till för att få ihop detta pussel som är ultimat planerat…. JAG pendlar, och flackar. Jag gör det jag kan för att han ska ha den trygghet som han förtjänar. Jag skulle gå genom eld för honom och det är precis det jag gör just nu…❤️

 24. Jag har sagt det förrut. Du är grym My. Du gör det bästa av en otroligt tuff situation.
  Jag tycker ni verkar ha det jättefint ihop du o lilleman. Ni är så fina på fotona o kärleken lyser. Ni andra som inte vill höra med mys tugg ellee vad ni kallar det behöver ju inte gå in o läsa. Klicka bort henne tänker jag eller bete er som folk.

  My hur är tröjan i storleken? Normal liten stor o undrar även över de svarta fina byxorna hur är de i storleken?

  Ha en fin dag trots allt o kämpa vidare !

 25. Fina My!
  Mitt hjärta blöder när jag läser ditt inlägg. Att få se sin lille älskling varannan vecka vore en mardröm.
  Jag förstår att det känns tungt!
  Kramar Annika

 26. Han har 2 föräldrar som gör det bästa för honom. Tänk så! Att ha en närvarande mamma o Pappa betyder allt. Jag skilde mig när barnen var små och vi har hjälps åt i alla år o de är trygga människor idag o har sagt att de alltid har känt sig viktiga för oss
  Sen hur du känner är din upplevelse. Att andra kan känna annorlunda är inte heller fel.
  Så mycket energi går åt att du mår så här hela tiden. Du har ju samtal med en psykolog och jag förstår att ni tar upp ditt mående ang det här.
  Ni har ju honom halva tiden var så ni träffas ju ändå 2 veckor i månaden!
  Hoppas du kan landa i det här o må bättre!

 27. Mitt hjärta brister! Min sambo vill att vi ska separera men jag står inte ut med tanken på att ha mitt barn varannan vecka!! Jag mår hellre dåligt i förhållandet än går med på det. Själviskt? Ja absolut. Men jag står inte ut med tanken. Hoppas vi kan rädda det och vända tillbaka till varandra fast just nu avskyr vi varandra. Mina hormoner efter förlossningen var helt ur balans så jag var väldigt arg och ledsen i början och det gick ut över min sambo som inte kan förlåta mig. Men tanken på att skiljas för varannan vecka med mitt lilla barn, den tanken är outhärdlig!! Snälla säg att det kommer bli bättre. Han är ju bara 9 månader ännu.

  • J, vad är det för man? Förövrigt behöver det inte betyda varannan vecka, många pappor, försvinner och har varannan helg och det är jobbigt det med, men ändå rimligt. Kan han inte förlåta ditt dåliga mående när barnet är så litet, vad är det för idiot. Ursäkta mig. Om ni ska fortsätta ihop, gå i terapi, för han behöver hjälp. Empatistörd. Tyvärr.

   My, du har Ludvig precis som du vill, hur ert schema ser ut, hur du har honom, har ingen annan med att göra, du har rätt att må dåligt när du lämnar honom. Ni som skriver hans fina pappa där han har sitt trygga hem, sin trygghet. Ja, superman, gör två på smällen samtidigt. Det är super det. Vilken man. Han har säkert sonat sig nu, men en dag kanske L väljer Stockholm och hans pappa kan inte säga nej och då kanske pendlingen blir åt andra hållet. Så ge er. Låt My sköta sitt själv. Ni är då inga trevliga människor, sitter på varenda blogg och spyr galla. Vi har ett liv kära läsare, ett, gör nått vettigt istället. Puss

  • Om han har eller kommer att träffa en ny kvinna ska du ändå bo ihop med honom då?
   Det kommer ju inte han vilja så då drar han ju ändå och det blir delat boende.

  • Om inte din sambo ändrar sig om att separera så ska du INTE klänga dig fast vid honom. Gå, och gör det snabbt i så fall. Innan barnet blir större och tro mig, barn känner och vet mycket mer än vad man tror redan i tidig ålder. Så är det INTE kärlek mellan er båda och det inte snabbt går att reparera så ska du gå. Tror mig…. då är det bättre att ha barnet varsin tid än att ni ALLA ska gå och må dåligt.

 28. Vad jobbigt! Jag förstår precis, har varannan vecka sedan i vintras och det känns som hjärtat ska gå sönder ibland ❤️ All kärlek till dig My!

  Till er som skriver nedlåtande kommentarer, läs inte bloggen! Varför ens lägga ner energi på att kommentera om man inte har nått snällt att säga 😡

 29. Åh. Och å andra sidan… Det finns föräldrar som önskar att det fanns en pappa (eller mamma) som hade slagits med näbbar och klor för tiden med sitt barn. Jag är ensamstående med min son. Många av dom känslorna du beskriver känner även jag. Men av motsatt anledning? Jag önskar att vi hade delat tiden med vår son. Eller åtminstone 75/25. Vad som helst förutom 100/0. Jag är så trött, bitter, arg och ledsen i perioder. För att jag känner mig ensam, slutkörd, dålig och värdelös. Och för att jag hatar män som inte tar hand om sina barn. Tar sitt förbannade ansvar. Och även för att jag vill ha min egen tid men sällan får den. Jag säger inte att drömmen hade varit att vara förälder på halvtid, nej. Jag trodde vi skulle vara en familj för alltid. Dela det tuffa, men också det fantastiska äventyret som förälder. Nu är jag själv med det vi skapade. Jag älskar min son över allt annat, men herregud vad jag kan känna mig nere ibland. Och det är okej det också. Man måste inte skjuta undan egoism, bitterhet och avsky pga att det är skamligt att känna dom känslorna. Tvärtom, dom uppkommer av en anledning. Man får lära sig hantera känslorna och jobba med dom istället för emot. Men My, du har sån tur att Ludvigs pappa vill ha honom i sitt liv. En av mina dagdrömmar är (och nu kommer tårarna så blir det tokig stavning så vet du varför) att jag och min sons pappa hämtar sonen på förskolan tillsammans. Eller för all del att jag bara får stå och tjuvkolla när han blir hämtad av sin pappa. Vi separerade för över två år sen. Jag äts fortfarande upp av dåligt samvete dagligen. Blir det nånsin lättare?

 30. Åh. Och å andra sidan… Det finns föräldrar som önskar att det fanns en pappa (eller mamma) som hade slagits med näbbar och klor för tiden med sitt barn. Jag är ensamstående med min son. Många av dom känslorna du beskriver känner även jag. Men av motsatt anledning? Jag önskar att vi hade delat tiden med vår son. Eller åtminstone 75/25. Vad som helst förutom 100/0. Jag är så trött, bitter, arg och ledsen i perioder. För att jag känner mig ensam, slutkörd, dålig och värdelös. Och för att jag hatar män som inte tar hand om sina barn. Tar sitt förbannade ansvar. Och även för att jag vill ha min egen tid men sällan får den. Jag säger inte att drömmen hade varit att vara förälder på halvtid, nej. Jag trodde vi skulle vara en familj för alltid. Dela det tuffa, men också det fantastiska äventyret som förälder. Nu är jag själv med det vi skapade. Jag älskar min son över allt annat, men herregud vad jag kan känna mig nere ibland. Och det är okej det också. Man måste inte skjuta undan egoism, bitterhet och avsky pga att det är skamligt att känna dom känslorna. Tvärtom, dom uppkommer av en anledning. Man får lära sig hantera känslorna och jobba med dom istället för emot. Men My, du har sån tur att Ludvigs pappa vill ha honom i sitt liv. En av mina dagdrömmar är (och nu kommer tårarna så blir det tokig stavning så vet du varför) att jag och min sons pappa hämtar sonen på förskolan tillsammans. Eller för all del att jag bara får stå och tjuvkolla när han blir hämtad av sin pappa. Vi separerade för över två år sen. Jag äts fortfarande upp av dåligt samvete dagligen. Blir det nånsin lättare?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

fyra − fyra =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My