Gonatt….

0B0E7DE9-CB6D-4577-ABF2-C1888C877CE7

Heeej!

Skönt att det börjar lugna ner sig i kommentarsfältet😅🙏🏻

 Nu ligger jag nerbäddar i sängen. Stina och sture vid fotändan. Sängen är obäddad, och jag hade ambitioner om att både tvätta, bädda rent och fixa ikväll…. men energin tog slut. Så istället ligger jag redan nerbäddad, och kommer somna snart.

Det regnade när jag gick till bilen imorse. Men nån timme senare så sken solen och det kändes magiskt i luften 😄

Idag hade vi lunchmöte ute på ”Solsidan” Dvs, Saltsjöbaden.

Vi möttes upp på Grand Hotell Saltsjöbaden som är magiskt vackert. Läget är ju helt otroligt!

Jag, min lifestyle-kollega och Alexander Erwik har spännande grejer på G ☺️

FD2EBB7D-94BE-40BA-983D-E2EF80D03716

OM man blor sugen på att ha en båt? -Verkligen! 

01346F59-5A40-48F8-BEED-E1AF481A0D1A 37298C9D-5D00-4637-86EC-AB2633701997 C0BA48F0-DC2B-4AEA-9812-76D6DBD8A64E

I denna Salen kan man ha mycket skoj 😎

99FDC75B-5C23-49A1-9AF9-1701684551D1

Vi fick en fantastikt god lunch….. och njöt av sista sommarvärmen.

Min kollega Jenny 💕

9054904F-0FE2-422F-BD20-27ED8F683A6B 12F4FDF9-F98E-47B0-95E4-B83A853AC1DB E51BA233-96E7-4340-B5D2-4FA63EBAF4DB

Min tallrik ser alltid ”beige” ut om man jämför med alla krispiga sallader 🙈😎 Jag åt kyckling, rödvinssky och potatis…. -Min favvo!

Nu ska jag logga ut för kvällen. Jag kan ha lovat mina kollegor att mötas på gymmet vid 06:40 imorgon. Hmm gymdebut för min del sedan semestern. Vi får väl se om jag kommer upp 😅😎

kram & Gonatt

53A3ABEF-4C73-48B2-8B6A-BA02B17CA7A5

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (23)
 • ÅsaC

  Som du redan vet så är det viktigt att röra på sig, speciellt tror jag att det är viktigt när man inte är helt i balans. Det tar bort en hel del stress och annat. Funkar iallafall jättebra för mig. Tyvärr är det kanske svårt att få till motivationen när man inte är på topp.
  Kram

  • My

   Jag tränar utomhus dagligen…. kombinerar styrketräning med PW i naturen. Utan det hade jag inte klarat mig. Behöver det såååå mycket för både kropp & knopp. Men imorgon tänkte jag bekanta mig med gymmet också ☺️ Kram

   • ÅsaC

    Då är du mycket bättre än mig på att komma ut och motionera. För min del blir det 3-4 gg per vecka. Å som du skriver behövligt för både kropp och knopp.
    Ha en bra dag

 • Kina

  Solsidan är en del av Saltsjöbaden men en bit bort från hotellet.

 • Majsan

  Go’natt My!!!????

 • ÅsaC

  Som du redan vet så är det viktigt att röra på sig, speciellt tror jag att det är viktigt när man inte är helt i balans. Det tar bort en hel del stress och annat. Funkar iallafall jättebra för mig. Tyvärr är det kanske svårt att få till motivationen när man inte är på topp.
  Kram

  • My

   Jag tränar utomhus dagligen…. kombinerar styrketräning med PW i naturen. Utan det hade jag inte klarat mig. Behöver det såååå mycket för både kropp & knopp. Men imorgon tänkte jag bekanta mig med gymmet också ☺️ Kram

   • ÅsaC

    Då är du mycket bättre än mig på att komma ut och motionera. För min del blir det 3-4 gg per vecka. Å som du skriver behövligt för både kropp och knopp.
    Ha en bra dag

 • Kina

  Solsidan är en del av Saltsjöbaden men en bit bort från hotellet.

 • Majsan

  Go’natt My!!!🕰🌚🌙🌞

 • Annika

  Go’morron My!
  Jaha då kanske du är på gymmet nu då?! ?
  Dendär salen på hotellet hade varit perfekt att ha bröllopsfest i….. Fast kostar nog en förmögenhet.
  KramPåDigMy ???
  Förresten VARFÖR säger alla att sommaren är slut?….Vi brukar ju ha som varmast i September ☀️ Jaja den som lever får se.☺️

  • Laila

   Antagligen för att september är en höstmånad?
   Förhoppningsvis blir det brittsommar i oktober ?

   • My

    Det håller vi tummarna för =)

   • Annika

    Ja det är ju klart Laila och My….Det är en höstmånad ??? och så beror det ju på VAR man bor i vårt avlångaland….Själv bor jag i Malmö så här brukar vara varmt till långt in i oktober = massor av slöa ettriga getingar ?? Enda gången jag springer när jag ser en sådan?
    HaENBraDagBådaTvå! ☀️?

 • Annika

  Go’morron My!
  Jaha då kanske du är på gymmet nu då?! 🙋
  Dendär salen på hotellet hade varit perfekt att ha bröllopsfest i….. Fast kostar nog en förmögenhet.

  KramPåDigMy 💗💗💗
  Förresten VARFÖR säger alla att sommaren är slut?….Vi brukar ju ha som varmast i September ☀️ Jaja den som lever får se.☺️

  • Laila

   Antagligen för att september är en höstmånad?
   Förhoppningsvis blir det brittsommar i oktober 🙂

   • My

    Det håller vi tummarna för =)

   • Annika

    Ja det är ju klart Laila och My….Det är en höstmånad 🍂🌻🍄 och så beror det ju på VAR man bor i vårt avlångaland….Själv bor jag i Malmö så här brukar vara varmt till långt in i oktober = massor av slöa ettriga getingar 🐝🐝 Enda gången jag springer när jag ser en sådan😬

    HaENBraDagBådaTvå! ☀️🙋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.