Vem är du My?”

”Flytta ner till öland”

”Sluta blogga (Dvs Jobba)”

”du har gått upp i vikt och ser det säkert son ett misslyckande”

”sluta blogga”

WOW! Jag har varit offline några dagar. Inte varit ute på Facebook, instagram, Mail eller annat. Offline helt enkelt. Har precis läst mina kommentarer… alltså Wow?!

Majoriteten är ju ändå helt fantastiska🙏🏻❤️ Vilka ord, vilken kärlek och omtanke🙏🏻 -Tack!

Men vissa… dra mig baklänges så konstigt en del människor resonerar…..🤦🏼‍♀️

AD479550-A2C9-41DF-A9F2-53B35B480C0F

-Okay! Backa bandet! Och förbered dig på ett lååååååångt inlägg.

Om du är en av dom som inte gillar mina långa, personlig inlägg. Skippa då detta! För detta är både långt och personligt!

Jag är JAG. Med fel och brister. Med upp & downs. Bloggen är MIN blogg. Den styr jag. Den ÄR mitt levebröd. Tack vare bloggen har jag lyckats betala av diverse skulder sedan konkursen. Hålla mig på benen och försörjt mig och Lilleman och kunnat leva ett BRA liv. 

PT jobbet. Inget misslyckande. Jag skaffade den utbildningen för att omvandla en hobby till ett yrke. För att lära mig mer om kroppen, och träning. För att kunna jobba med träningsresor och event där ni mina kära bloggläsare får möjlighet att följa med, träna, hänga, inspireras och lära känna mig på riktigt. Att jobba heltid som pt är och har aldrig varit ett alternativ. Utbildningen hade jag planerat att göra länge. Passade perfekt att börja 2 månader efter konkursen då den i 3 månader gav mig en anledning att gå upp, klä på mig och helt fokusera på något annat. Känna gemensam med klasskamrater, och skingra mina tankar. Och vet ni vad, även om den var sviiiin tuff. Ja, den teoretiska biten, så klarade jag den. Grym ego-boost som verkligen  behövdes där och då.

Mäklarutbildningen. Ja, 4 kurser av ca 12. Tufft som fan även här. Men så är det ju med utbildningar…. det är tufft. Jag pausad tills vidare. Med mitt nya jobb på Lifestyle så kommer jag antagligen inte att ta upp det igen…. inte som det känns nu.

”Låtsas vara VD” skrev någon. Som förövrigt skriver långa haranger om allt och lite till, trots att vederbörande inte känns mig eller känner till min situation met än det jag skriver här inne. förstår inte den kommentaren😂

Jag har varit VD sedan 18 års ålder. Blev butikschef redan som 15 åring. Har alltid haft ansvarsområden i mina jobb. Naturligt för mig. Drev flera företag, parallellt med min egna butik hade jag en grossistverksamhet i Holland, söder om Amsterdam. Kunder som fristående butiker, ica och citygross. Ingenting jag skyltade med. 

Öland. ”Flytta ner till öland” skriver några i kommentarerna.

-Suck! Känns inte detta utagerat då jag skrivit om det hundra gånger?!

För sista gången! Sedan kommer jag bara att kopiera in länken till detta inlägget och skriva LÄS och länka in till detta!

om fler ska försöka förklara att öland är det bästa för mig och det enda ”rätta”.

-Fel, fel och trippelt fel!

För det första så är öland för mig är en mörk plats. Öland river upp minnen av förflutet och mörka tider. Det jag har gått igenom där är en av sakerna som jag bearbetar fortfarande. ( observera, att älta och bearbeta är två skilda saker!!!)

För att understryka det en gång för alla! Även OM jag själv hade velat bo på öland så är inte det ett allternativ. Det går inte. Det är OMÖJLIGT! Så vänligen  ta med detta konkreta faktum  i utläggen innan vissa talar om vart jag ska bo och hur jag ska leva.

Ludvig gick på förskola i Sigtuna. Fram tills FÖRRA året. Världens bästa Kods 2 Home i Sigtuna. Vi hade våran vardag, hand bästisar, och vårat liv där. Inför skolstart kunde man inte längre ha två förskolor.

Då sattes jag inför ett vägskäl. Driva igenom en boendetvist där det var 50/50 mellan mig och hans pappas familj.Vi hade en odramatisk dialog om detta… vi var överens om att vi helt enkelt inte kunde vara överens. Båda vill ha honom. (Såklart)

-JAG valde att backa. Jag stoppade tvisten!

Diskurerade med min Jonas, kollegor, närstående och hans pappa. Jag flyttade ner för att själv bli den som får pendla.

-JAG gjorde den uppoffringen, av ren och skär kärlek❤️!

Jag tog detta beslutet, TROTS att det inte är det bästa för MIG. Trots att det innebär ca 10 000:- extra i utgifter VARJE månad. (Minst)

-En liten parentes, vad tjänar DU som dömmer mig i denna frågan… Vad tjänar du själv i månaden? Kanske skulle fundera på det och lägga till även detta faktum att jag har dubbla boende kostnader, resetid etc, vilket i sin ut leder till att jag måste jobba hårt för att kunna försöka mig, utan att behöva ge upp den lösningen  JAG ( med support från jonas ) har skapat för att jag anser att detta är det bästa för Lilleman, just nu!

Anledningen? Jag ville inte att Lilleman skulle behöva känna beslutsångest, behöva välja och framföra sin åsikt i diverse socialtjänst intervjuer som barnen får vara med om i för boendetvist. Jag ville inte att min då 6 åriga pojke skulle behöva välja mellan sin mamma eller pappa! ALDRIG i livet att jag skulle utsätta honom för det!

Jag satte STOPP. Alla i min omgivning försökte stoppa mig, då dessa VET anledningen till att jag inte KAN bo på Öland. Dom vet även HUR öland känslomässigt påverkar mig, och varför.

Jag gjorde detta utan att ta hänsyn till mina egna känslor, för min sons skull, och hans bror som är lika gammal . Så jag bestämde mig. Sålänge han går i skolan så får jag anpassa mig, trolla med knäna och helt enkelt bara se till att ge oss dom förutsättningar som denna situation kräver.

Sagt och gjort! Jag pendlar ca 220 mil/månaden. Jag betalar flygbiljetter och rese kostnader. Bokar biljetter, schemalägger pusslar med lov, helgdagar och ett rullande schema…

-JAG uppoffrar mig och gör allt och lite till för att få detta att fungera!👊🏻

Väl på plats på Öland så dök de upp ett annat boende. Som om någon ängel där uppe kände vad vi behövde.

Vi hittade till Kollbergården🙏🏻❤️🙌🏻

C92A8239

Jag sa upp mitt förstahandskontrakt på den lägenheten vi hade på ca 70 kvadrat. Flyttade in i vårat fantastiska torp på ca 40 kvadrat. Omgiven av djurs hästar, höns, kaniner, katt och hund. Med barn i samma ålder som bor på samma gård som vi. -FANTASTISKT! 🙏🏻 

Även om det var mindre så fick vi en trädgård för lek, bus och uppväxt på flera hektar istället för en balkong mitt i Färjestaden! Där blev det lättare för mig att ”andas” och vara. Tillgång till badtunna, bastu, trädkoja, natur och havet 5 min från torpet.  Lyckan i Ludvigs ögon när han och kompisarna springer in och ut mellan varandra är oslagbar.

Men så sent som förra veckan när jag kom ner…. första kommentarer han säger ”Mamma, kan vi inte åka hen till Stockhom, till Jonas” observera att han säger HEM❤️

För Ludvig är det hem. Hemma hos oss, på gården där även Jonas är så ofta han kan. Hemma hos Jonas och mig i Täby. Och hemma hos hans pappa

annorlunda? Ja, långt ifrån dem kärnfamilj som jag drömde om. Men samtidigt. Jag blev lämnad med Lilleman när han var tio-12 veckor, mot min egen vilja. Pga av otrohet och graviditet med Ludvigs idag älskade lillebror, född samma år.

Jag kunde låtit denna situationen förstört hel mitt liv. Blivit bitter och sorgsen… men NEJ! Jag vägrar, ingen skulle må bra av det. Självklart har det gjort ont. Ont så in i helvete! Men samtidigt så har vi idag, en bra dialog. Ludvig får dubbel kärlek. Hans styvmamma och gans styvpappa är också hans familj….. Så dessa kommentera som säger att jag har dåligt samvete för Lilleman har helt fel.

Jag VET att han VET att jag gör och alltid kommer att göra allt och lite till som krävs för hans bästa❤️

Sen kan ni som vill som skriver elaka kommenterar men ca 10% insyn om våran situation skriva precis vad nu vill. Vi kommer ändå sätta Lilleman i första rummet och pussla på det sätt vi gör! Om helgerna av all separeade familjer skulle göra som vi, så skulle betydligt fler barn må mycket bättre!

6863BD43-33BA-4E33-A188-9C96212176D6

Jag fick ett bakslag nu. Ja, so what?!

 De människor som själva har erfarenhet av en eller levt med någon som har en utmattningsdepression VET vad det innebär. Det finns ingen Quick-fix.

Det är en växande problematik i Sverige pga av den stressade vardag som vi lever i. Jag har i över tio år kört på och gasat, gasat och gasat tills väggen satte stopp. Jag körde rakt in i en bergvägg!

Jag mår mycket bättre. Precis som jag skriver så reflekterar jag, stannar upp och tänker efter. Jag är både god, tacksam och stolt över hur långt ja Jimmi i min process. Detta är extremt individuellt och jag är en bra bit påväg. Mina bakslag kommer alltmer sällan, och jag fallet inte lika djupt i depression nu, som jag gjort tidigare. En återhämtning av en utmattningsdepression kan ta flera år. Jag har fått behandling i ca 1.5 är, och är u gehör halvvägs. Jag kommer aldrig kunna leva som jag gjort tidigare jobbar på att hitta förhållningssätt till en fungerande vardag där jag hittar en fungerande balans med aktivitet, vila och återhämtning.

Just nu var det privata saker som påverkar. Tiden på året, i kombination med en fullspäckad vecka med långa arbetsdagar, för lite sömn, slarv med näringsrik mat och jag tullade på mina rutiner. Sovit uruselt, slarvat med återhämtningen och ignorerar första signalerna. MEN, jag lyssnade tillslut, stannade upp och la i bromsen. Det är inte svart eller vitt. Det är en jätte svår balansgång. Jag valde därför att”logga ut”, prioritera mig själv och fyllde helgen med bra energi, vila och återhämtning och ingav mig med fantastiska VÄNNER❤️

(De vänner samma människa om och om skriver om var uppenbarligen endast sociala media ”vänner” inga riktiga vänner. Mina riktiga vänner har jag inte förlorat. Men i min svåra tid så såg jag ganska snabbt vem som var vad.

(En fantastiskt insikt som jag med distans till är extremt tacksam för 🙏🏻)

I helgen tog vi sovmorgon. Både Jonas och jag sov till ca 11-11:30 både lör & sön. På lördagen var vi på Jonas brors bröllop. -MAGISKT!

Här med brudparet, Jonas lillebror Petter och hans underbara fru Ida 💕

DC4FEB4A-7C2A-40DB-9E9B-565DC346D484

6842AC3E-CE2B-4F8D-84D8-6F886B24F20F

TACK Ida & Petter att vi fick dela denna oförglömliga dag tillsamman med er 🙏🏻❤️

A1ACA1F8-95BD-4B51-8F4C-B6D4A8150B42

Vi sov ut på söndagen. Åt lunch med Jonas mamma & pappa, farbror och fru som kom hem till oss. Vilade nån timme innan vi åkte till Lidingö och hem till Alban och Kin 💕

födelsedags barnet i mitten… 404F5E8E-D9A7-4451-BD94-24C8F80A652A

Alban fyllde år och alla vännerna samlade på eftermiddagen, grillade, umgicks och firade honom🎂

Perfekt avslutning på en lugn och skön helg utan sociala medier. 

14CF5FFC-F843-4282-82F3-CD923AA648E7

Jag Kunde inte önskar mig en bättre helg!

-Grattis världens bästa Alban💕 Han är betydligt  äldre än mig själv, vis och klok. Omtänksam och genuin…

DCA22691-2D5A-4FDC-B2DB-5A3D37EEA29F

 Jag skrev att jag loggar ut ett par dagar, jag skrev även att vi inte skulle göra en stor grej av det, att jag inte skulle sluta blogga och att det hänger ihop med mitt bakslag, och en känslig period på året för mig.

Bemötande ifrån vissa fick ju nästan öronen att trilla av när jag började läsa högt för mig själv. Jösses vad lågt!

Nääääää! mer pepp till varandra. I min blogg får ni följa min vardag i med och motgång. Allt snack om ”kändisar” hit och dit. Alla som har ett jobb där man på något sätt är offentlig (artist, bloggare, tv profil, radio profile osv) är ju offentliga. Detta är ingenting jag lägger någon vikt i.

jag utesluter inte dessa människor som min vänner pga av ett offentligt jobb. Tänk om jag skulle göra det med andra branscher, lärare, säljare, eller brandmän kanske?!😂🙈

 Det var bland det dummaste jag hört! Jag ser människan, ni som skriver så fånigt om detta ser ”kändisen” dvs, den mediabild ni får ta del av…

-Fånigt!

Nog om detta. Ny vecka, hösten är här och vardagen rullar igång efter några dagar off för min del… fyllda med glädje, kärlek och födelsedagsfirande❤️

-Hörs senare!

/ My Martens 

 

 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (159)
 • Sara

  Fina My. ? Du är bra glöm aldrig det. Du är den bästa mamman för lilleman glöm aldrig det. Ta hand om dig och din lilla familj på det sätt som du tycker är bäst. ❤️❤️❤️Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig. Kram Sara ?

 • Monica

  Underbara bilder!! En käftsmäll för alla surisar….??

 • Lotta Lennartsson

  Du är den bästa mamma som verkligen bryr sig om Lilleman gör allt för honom så skit i alla elaka människor nu ta hand om dig kramisar ???

 • Wow

  Oj vilket försvarstal, att du orkar. Tre reflektioner:
  1. Du skriver att du har dubbla boendekostnader. Det kan väl ändå inte vara så. Jonas betalar väl sin hyra och du din? Allt annat vore rent vansinne – det kan du hälsa honom i så fall.
  2. Trodde att du loggade ut för att ta det lite lugnt och komma till sans med vissa saker. Nu har du ju ändå ränt runt som ett skållat troll hela helgen. När ska du vila på riktigt? Det verkar som om du behöver det.
  3. Du KAN inte bo på Öland. Jo det KAN du – man kan det man vill och väljer. Långsinthet har aldrig drivit en människa framåt så lägg ned det där bara.
  I övrigt så – ja ta hand om dig.

  • My

   Nej, jag kan inte bo på öland. Oavsett vad du tycker och tänker då är det inte så. Svårt att läsa vad jag skriver?
   går inte att vara tydligare från min sida… Återhämtning kan ske i många former. Att vara utan mobil, sociala medier och mail i kärlekens tecken på ett bröllop med min familj är ett av sätten….
   Släpp det eller låt mig vara…. Ber ödmjukast ?? Med vänlig hälsning, My

   • Charlotte

    Vissa tycks tro att du gått in i ”väggen” då hen ovan din kommentar antyder indirekt att du borde ligga i sängen eller bara vara hemma o vila. Du har väl bara pausat o andats lite UTAN att vara uppdaterad jämt. Det är DET som är grejen med att hämta sig. Fattar inte folk att det är ett krävande jobb att vara uppdaterad hela tiden så är det synd om dom. Men JAG fattar ??

  • Marleene

   Vem är du att skriva vad hon kan och inte kan? Lev ditt liv och passar inte de du läser på Mys sida, dra vidare vet jag!!! Hur kan du ens ha mage att tala om vad hon ska göra och inte? Sen gömma sig bakom namnet Wow vuxet eller… Nej du troll sluta med negativt skit vem växer av de 2018. Hjälp till och lyft en kvinna som kämpar och hejja på istället på när hon bli svag.
   Nu till My. Bra jobbat, kämpa på, jag läser och kommenterar inte men hejar i det tysta. Nu kunde jag tyvärr inte hålla tyst… För mig är du en förebild med ditt sätt att kämpa och inte ge upp?

  • Anonym

   Precis. Tar en paus o lägger timmar o åter timmar på läsa o jaga sin kommentarer. Tjena

 • ♡ Diana ♡

  Men fina My, vilka hemska och jobbiga kommentarer du får stå ut med. <3 <3
  Du är den bästa mamman lilleman kan ha. Du gör allt och lite till.
  Du har många bollar i luften och det är för att du är driven av dig och suktas av många projekt. Självklart behöver man dra i handbromsen då och då.
  Jag vet att det är lättare sagt än gjort men försök att ignorera, ge de inte plats att synas på din blogg de där trollen. Vi alla vet att det är folk som mår dåligt, som är avundsjuka. Låt de inte synas.
  kram <3

 • Sus

  Vi vet hur tufft du har haft det och ingen kan nog tvivla på hur du slitit håret av fig för att få ihop allt.
  Det jag tror jag och många med mig menar, baserat på vad du har berättat, är att du sätter dina känslor av att inte klara av att bo på Öland först i stället för att stanna kvar där din son bor.
  Det är fullt normalt att ha varannan vecka-liv som frånskild, det har jag också levt i, men att bosätta sig i Stockholm när din son bor på Öland måste vara tufft för honom. Kan inte hjälpa att tänka om din egen dåliga relation med din egen mamma gör att du inte kan vara nära din son 100% (inte medvetet utan omedvetet)?
  Jag tror att många med mig reagerar på att du fokuserar så mycket på karriär när det enda rätta borde vara att bo där din son befinner sig. Jag kan det där om separationsångest och den får man av situstioner där man måste ta avsked gång på gång på gång…
  Med det sagt betyder det inte att vi inte vill dig väl. Du har en väldigt personlig blogg som många av oss uppskattar att du delar med dig av. Och jag är verkligen glad att du hittat kärleken!

  • My

   Tack för omtanken Sus….. Men det är just det… du (och många andra) missar poängen. Det handlar inte om mina känslor, det är ett faktum att det inte går att bo på Öland. Känslorna är en bisak i sammanhanget, faktumet är ändå detsamma… Jag har föröka att sätta ord på detta om och om igen. Utan framgång, förstår verkligen inte varför. Jag uppskattar din kommentar, och din omtanke… Det är en helt annan sak när man fram lägger fram det så som du gör… =)
   Med vänlig hälsning, My Martens

 • Tina

  Bästa My. Låt idioterna hålla på, ge dom ingenting att bita i…..
  Bamsekramar till dig
  Till er ”DUKTIGA” förstå-sig-påare”….hur många morsor och farsor är inte karriärsmänniskor`? Fixar barnflickor? Undrar om ni skriker lika mycket då….

 • Babs

  Var väl ändå bara en liten kort tid utan sociala media. Stoppa längre tid. Du flaxar hit och dit ingen rast ingen ro. Läk och vila utan blogg är mitt recept.Vill mycket men inget blir helhjärtat. Välmening.

 • ÅsaC

  Suck, vad vissa håller på. Det är en av anledningarna till att jag ofta inte läser kommentarerna utan bara blogginlägg. Tyvärr har du inte samma möjlighet som jag att strunta i dem.
  Jag tycker du/ni som föräldrar till Ludvig har kommit långt I ert samarbete. Hur många av dem som kommenterar skulle vilja ha något att göra med sitt barns pappa när denne har varit otrogen under ens gravitidet? Nu är det som det är och ni försöker ändå samarbeta.
  Ni har Ludvig varannan vecka och varför ska du inte kunna göra som du vill och bo var du vill under den veckan som du inte har Ludvig? Han är ju hos sin pappas familj då.
  Jag tycker det är så underbart att du har träffat Jonas och har landat i ett förhållande som verkar bra.
  Kram

 • Sandra

  Visste att det skulle komma en massa elaka kommentarer efter ditt förra inlägg… Folk som ger det ena rådet efter det andra. Taskiga kommentarer. De gottar sig i att du mår dåligt. Hemskt men sant.
  Ditt ”försvarsinlägg” har vi läst många många gånger.
  Du behöver inte upprepa dig för de sk trollen, dvs de bittra och elaka människorna bryr sig inte om det, de kommer fortsätta ändå med sina dåliga råd. Så som jag sagt tidigare, strunta i dem. Ge dem inte näring, det är precis det de har fått och de slutar inte.
  Att du ska flytta till Öland är bara en sak de verkar vara fixerade av. Vi har väl redan avverkat den punkten. Det funkar inte, du mår inte bra av det etc.
  Gått upp i vikt? Du har väl gått ner det mesta. Också elakheter. Det är önsketänkande från deras sida.
  Du förtjänar inte alla dessa elakheter
  Det är så lätt för andra att tala om hur du ska leva ditt liv. Vi som läsare vet ju inte allt som händer i ditt liv

 • Susanne nyman

  Men ärligt talat snälla nån vad är det med människor som sitter bakom en skärm?????? De tappar fullständigt allt och tror de kan skriva vad de vill..
  Ett exempel min dotter på upp en bild på en liten kattunge som fanns i hennes trädgård..en väldigt skygg unge..hon gav den mat..men kunde inte närma sig den för den var för rädd..katthjältarna delade hennes bild o frågade om någon kunde ta sig an katten o herrejisses vad folk gick igång över 300 kommentarer o merparten var ilska för att min dotter inte tagit in katten själv…hon skrev klart o tydligt hon var allergisk… visste inte att det fanns så mycket arga människor…
  Till dig vill jag bara säga all kärlek till dig ?? känner inte dig men det du gör för din son hur du kämpar för ditt eget mående du är fantastisk ????kämpa på och försök att ignorera alla misundsamma människor som finns?

 • Sara

  Fina My. 😘 Du är bra glöm aldrig det. Du är den bästa mamman för lilleman glöm aldrig det. Ta hand om dig och din lilla familj på det sätt som du tycker är bäst. ❤️❤️❤️Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig. Kram Sara 💕

 • Monica

  Underbara bilder!! En käftsmäll för alla surisar….😉💞

 • Lotta Lennartsson

  Du är den bästa mamma som verkligen bryr sig om Lilleman gör allt för honom så skit i alla elaka människor nu ta hand om dig kramisar 💖💞💕

 • Wow

  Oj vilket försvarstal, att du orkar. Tre reflektioner:
  1. Du skriver att du har dubbla boendekostnader. Det kan väl ändå inte vara så. Jonas betalar väl sin hyra och du din? Allt annat vore rent vansinne – det kan du hälsa honom i så fall.
  2. Trodde att du loggade ut för att ta det lite lugnt och komma till sans med vissa saker. Nu har du ju ändå ränt runt som ett skållat troll hela helgen. När ska du vila på riktigt? Det verkar som om du behöver det.
  3. Du KAN inte bo på Öland. Jo det KAN du – man kan det man vill och väljer. Långsinthet har aldrig drivit en människa framåt så lägg ned det där bara.

  I övrigt så – ja ta hand om dig.

  • My

   Nej, jag kan inte bo på öland. Oavsett vad du tycker och tänker då är det inte så. Svårt att läsa vad jag skriver?
   går inte att vara tydligare från min sida… Återhämtning kan ske i många former. Att vara utan mobil, sociala medier och mail i kärlekens tecken på ett bröllop med min familj är ett av sätten….

   Släpp det eller låt mig vara…. Ber ödmjukast 🙏🏻 Med vänlig hälsning, My

   • Charlotte

    Vissa tycks tro att du gått in i ”väggen” då hen ovan din kommentar antyder indirekt att du borde ligga i sängen eller bara vara hemma o vila. Du har väl bara pausat o andats lite UTAN att vara uppdaterad jämt. Det är DET som är grejen med att hämta sig. Fattar inte folk att det är ett krävande jobb att vara uppdaterad hela tiden så är det synd om dom. Men JAG fattar 😉💜

  • Marleene

   Vem är du att skriva vad hon kan och inte kan? Lev ditt liv och passar inte de du läser på Mys sida, dra vidare vet jag!!! Hur kan du ens ha mage att tala om vad hon ska göra och inte? Sen gömma sig bakom namnet Wow vuxet eller… Nej du troll sluta med negativt skit vem växer av de 2018. Hjälp till och lyft en kvinna som kämpar och hejja på istället på när hon bli svag.
   Nu till My. Bra jobbat, kämpa på, jag läser och kommenterar inte men hejar i det tysta. Nu kunde jag tyvärr inte hålla tyst… För mig är du en förebild med ditt sätt att kämpa och inte ge upp💞

  • Anonym

   Precis. Tar en paus o lägger timmar o åter timmar på läsa o jaga sin kommentarer. Tjena

 • ♡ Diana ♡

  Men fina My, vilka hemska och jobbiga kommentarer du får stå ut med. <3 <3
  Du är den bästa mamman lilleman kan ha. Du gör allt och lite till.
  Du har många bollar i luften och det är för att du är driven av dig och suktas av många projekt. Självklart behöver man dra i handbromsen då och då.
  Jag vet att det är lättare sagt än gjort men försök att ignorera, ge de inte plats att synas på din blogg de där trollen. Vi alla vet att det är folk som mår dåligt, som är avundsjuka. Låt de inte synas.

  kram <3

 • Sus

  Vi vet hur tufft du har haft det och ingen kan nog tvivla på hur du slitit håret av fig för att få ihop allt.

  Det jag tror jag och många med mig menar, baserat på vad du har berättat, är att du sätter dina känslor av att inte klara av att bo på Öland först i stället för att stanna kvar där din son bor.

  Det är fullt normalt att ha varannan vecka-liv som frånskild, det har jag också levt i, men att bosätta sig i Stockholm när din son bor på Öland måste vara tufft för honom. Kan inte hjälpa att tänka om din egen dåliga relation med din egen mamma gör att du inte kan vara nära din son 100% (inte medvetet utan omedvetet)?

  Jag tror att många med mig reagerar på att du fokuserar så mycket på karriär när det enda rätta borde vara att bo där din son befinner sig. Jag kan det där om separationsångest och den får man av situstioner där man måste ta avsked gång på gång på gång…

  Med det sagt betyder det inte att vi inte vill dig väl. Du har en väldigt personlig blogg som många av oss uppskattar att du delar med dig av. Och jag är verkligen glad att du hittat kärleken!

  • My

   Tack för omtanken Sus….. Men det är just det… du (och många andra) missar poängen. Det handlar inte om mina känslor, det är ett faktum att det inte går att bo på Öland. Känslorna är en bisak i sammanhanget, faktumet är ändå detsamma… Jag har föröka att sätta ord på detta om och om igen. Utan framgång, förstår verkligen inte varför. Jag uppskattar din kommentar, och din omtanke… Det är en helt annan sak när man fram lägger fram det så som du gör… =)
   Med vänlig hälsning, My Martens

 • Tina

  Bästa My. Låt idioterna hålla på, ge dom ingenting att bita i…..
  Bamsekramar till dig

  Till er ”DUKTIGA” förstå-sig-påare”….hur många morsor och farsor är inte karriärsmänniskor`? Fixar barnflickor? Undrar om ni skriker lika mycket då….

 • Babs

  Var väl ändå bara en liten kort tid utan sociala media. Stoppa längre tid. Du flaxar hit och dit ingen rast ingen ro. Läk och vila utan blogg är mitt recept.Vill mycket men inget blir helhjärtat. Välmening.

 • ÅsaC

  Suck, vad vissa håller på. Det är en av anledningarna till att jag ofta inte läser kommentarerna utan bara blogginlägg. Tyvärr har du inte samma möjlighet som jag att strunta i dem.

  Jag tycker du/ni som föräldrar till Ludvig har kommit långt I ert samarbete. Hur många av dem som kommenterar skulle vilja ha något att göra med sitt barns pappa när denne har varit otrogen under ens gravitidet? Nu är det som det är och ni försöker ändå samarbeta.
  Ni har Ludvig varannan vecka och varför ska du inte kunna göra som du vill och bo var du vill under den veckan som du inte har Ludvig? Han är ju hos sin pappas familj då.
  Jag tycker det är så underbart att du har träffat Jonas och har landat i ett förhållande som verkar bra.
  Kram

 • Sandra

  Visste att det skulle komma en massa elaka kommentarer efter ditt förra inlägg… Folk som ger det ena rådet efter det andra. Taskiga kommentarer. De gottar sig i att du mår dåligt. Hemskt men sant.
  Ditt ”försvarsinlägg” har vi läst många många gånger.
  Du behöver inte upprepa dig för de sk trollen, dvs de bittra och elaka människorna bryr sig inte om det, de kommer fortsätta ändå med sina dåliga råd. Så som jag sagt tidigare, strunta i dem. Ge dem inte näring, det är precis det de har fått och de slutar inte.
  Att du ska flytta till Öland är bara en sak de verkar vara fixerade av. Vi har väl redan avverkat den punkten. Det funkar inte, du mår inte bra av det etc.
  Gått upp i vikt? Du har väl gått ner det mesta. Också elakheter. Det är önsketänkande från deras sida.
  Du förtjänar inte alla dessa elakheter
  Det är så lätt för andra att tala om hur du ska leva ditt liv. Vi som läsare vet ju inte allt som händer i ditt liv

 • Lena

  Men herregud. Ser ni inte mönstret som My har på sina inlägg…?? Nu går besökssiffrorna ner – och då kommer Mys mående, som ett brev på posten. Hon mår dåligt… måste ta en paus… viktigt att lyssna på sig själv… osv osv osv. Men nu – med facit i hand. Så var bloggpausen (på grund av BAKSLAG i måendet) inget annat än fejk fejk fejk. På dessa dagar (sedan i fredags) har My hunnit med … bröllop (på lördag) och lunch hemma med svärisarna och födelsedagsfirande hos dr Alban på söndag. Vilket bakslag My. Måste kännas riktigt riktigt tugnt.

  • Mollan

   Trist men ligger nog något i det, de andra ni har tagit upp som har mått lika dåligt har då tagit det väldigt lugnt i alla fall.

  • lisen

   Det är inte ovanligt att återhämtningen hos folk som mår psykiskt dåligt, sker hos deras släkt och vänner. Men Mollan och Lena här ville väl bara insinuera och spekulera i saker som de inte förstår och framställa My i dålig dager, som de elaka jävla häxor de är?

   • Mollan

    Nej absolut inte känner också folk med denna diagnos och de skulle aldrig orka med detta efter ett bakslag så det jämför jag med ifall du måste veta.

  • Anonym

   Hahaha. Ett jättwbakslag!!!

  • Tina

   Lena, eller vad du nu heter….
   Känns det bra i ditt hjärta att skriva som du gör? Försök tänk tanken: Hur skulle det kännas om det var jag som…..
   Men förmodligen har du ingen empati eller medkänsla alls. Du tror dig veta, kanske är du någon av My´s så kallade före detta vänner, som nu passar på. Då säger jag bara….stick och brinn……

 • Jane

  Att säga sluta blogga behöver väl ändå inte vara elakt menat utan omtänksamt, du har så mycket på gång och när du dessutom har ett annat fulltidsjobb så låter det väldigt mycket med tanke på vad du har gått igenom och fortfarande gör.

 • Susanne nyman

  Men ärligt talat snälla nån vad är det med människor som sitter bakom en skärm?????? De tappar fullständigt allt och tror de kan skriva vad de vill..
  Ett exempel min dotter på upp en bild på en liten kattunge som fanns i hennes trädgård..en väldigt skygg unge..hon gav den mat..men kunde inte närma sig den för den var för rädd..katthjältarna delade hennes bild o frågade om någon kunde ta sig an katten o herrejisses vad folk gick igång över 300 kommentarer o merparten var ilska för att min dotter inte tagit in katten själv…hon skrev klart o tydligt hon var allergisk… visste inte att det fanns så mycket arga människor…
  Till dig vill jag bara säga all kärlek till dig 💕💕 känner inte dig men det du gör för din son hur du kämpar för ditt eget mående du är fantastisk 💕💕💕💕kämpa på och försök att ignorera alla misundsamma människor som finns💕

 • Lena A

  Du är den bästa mamman för Ludvig, glöm aldrig det ?
  Förstår inte varför många bryr sig om var du bor…Ni har ju gemensam vårdnad o när Ludvig är hos sin pappa kan du ju bo var du vill. Lägg den energin på annat, ni som har sånt brye om var My bor

 • K

  Halledalia vad du går igång så fort du blir det minsta ifrågasatt???

 • Annika

  Jadu My….Här inne hos dig och DIN blogg finns många knäppgökar!!! Det spelar ingen roll vad du skriver för dem är SÅ intelligensbefriade…. Dem fattar INTE bättre…..Jädransnötter hela bunten!
  Klart som korvspad att DU inte ska bo på Öland…Du gör ALLT för Ludvigs bästa….Det kan vem som helst se och läsa….Tänk vilken tur HAN har som har två föräldrar som vill hans bästa….Det är INTE alla barn förunat….
  Mysig helg ni har haft och SÅ snygga både DU och Jonas är på bröllopet…WOW…. Önskar er en trevlig kväll! KramPåDigFinaMy ???

 • Lars Karlsson

  Ja du My.
  Jag fick en känsla av positiv energi när jag läser ditt lite längre inlägg.
  Så härligt skrivet och lätt att förstå hur du känner.
  Du gör helt rätt.
  Men jag blir tokig på alla som skriver en massa göka och tycker att du ska göra si och så.
  Nu ska jag berätta en hemlis för dig.
  Kan ju bli en chock för dig och alla elackingarna här.
  Men nej jag sparar dem tills jag springer på dig någonstans.
  Kram L

 • K

  Märkliga kommentarer! Jag tänker att du är vackrare än någonsin, verkar må jättebra och vara harmonisk med Jonas och sist men inte minst var det du som bröt vårdnadstvisten. Du fattade ett livsavgörande beslut med enbart Ludvigs bästa i åtanke. Det var smärtsamt att läsa och då var det många som skrev att de absolut inte tyckte att du skulle ”ge upp”. Jag kan dock tycka att pappan borde bidra ekonomiskt med resor. Kämpa på My, du verkar ha haft en underbar helg!

 • Ann

  Hej har du läst Johanna Toftbys bok har hört och läst av andra bloggar att den ska vara jättebra. Fick hem den i brevlådan idag så nu har jag något att läsa.
  Påtal av Bobbys slimtabletter så fick jag sluta med dem då jag fick så mkt gaser och uppsvälld mage vilket inte var roligt. Gjorde ju ont också.

 • Linda

  Sluta blogga skrev jag. Tycker nog du har lite för höga tankar om dig själv. Hela Sverige behöver inte få ditt liv dokumenterat . Du klarar ju tydligen inte av att leva ett glamoröst bloggliv utan att gå i väggen!
  Lägg ner o lev ditt liv på riktigt istället .
  Suck… synd att du inte förstår det själv

  • Lars Karlsson

   Linda du kan ju sluta att läsa och kommentera i stället.
   Gör något annat i stället.
   MVH L

  • Lena A

   Synd att du inte förstår Linda att du behöver absolut inte läsa Mys blogg

   • Ida

    Synd att du inte förstår Linda att dina kommentarer är töntiga, irrelevanta och elaka. Det är faktiskt mest synd om Dig. Vem är du att säga åt henne att sluta blogga? När blev du den som bestämmer vad honnska och inte ska lägga ut. Sköt ditt eget liv och dina egna kommentarer (vilka Sverige nog hellre slipper än Mys blogg). Det är du själv som ska lägga av. Sucks vidare nån annanstans. Tönt.

    • Linda

     Hahha Tönt? Aj det gjorde ont ???nä sluta blogga för att må bra vännen. Synd att du gick igång på den. Men synd att man vill leva det ytliga livet i bekostnad på sin hälsa. Ren välvilja inget annat

 • Lena

  Men herregud. Ser ni inte mönstret som My har på sina inlägg…?? Nu går besökssiffrorna ner – och då kommer Mys mående, som ett brev på posten. Hon mår dåligt… måste ta en paus… viktigt att lyssna på sig själv… osv osv osv. Men nu – med facit i hand. Så var bloggpausen (på grund av BAKSLAG i måendet) inget annat än fejk fejk fejk. På dessa dagar (sedan i fredags) har My hunnit med … bröllop (på lördag) och lunch hemma med svärisarna och födelsedagsfirande hos dr Alban på söndag. Vilket bakslag My. Måste kännas riktigt riktigt tugnt.

  • Mollan

   Trist men ligger nog något i det, de andra ni har tagit upp som har mått lika dåligt har då tagit det väldigt lugnt i alla fall.

  • lisen

   Det är inte ovanligt att återhämtningen hos folk som mår psykiskt dåligt, sker hos deras släkt och vänner. Men Mollan och Lena här ville väl bara insinuera och spekulera i saker som de inte förstår och framställa My i dålig dager, som de elaka jävla häxor de är?

   • Mollan

    Nej absolut inte känner också folk med denna diagnos och de skulle aldrig orka med detta efter ett bakslag så det jämför jag med ifall du måste veta.

  • Anonym

   Hahaha. Ett jättwbakslag!!!

  • Tina

   Lena, eller vad du nu heter….
   Känns det bra i ditt hjärta att skriva som du gör? Försök tänk tanken: Hur skulle det kännas om det var jag som…..
   Men förmodligen har du ingen empati eller medkänsla alls. Du tror dig veta, kanske är du någon av My´s så kallade före detta vänner, som nu passar på. Då säger jag bara….stick och brinn……

 • Jane

  Att säga sluta blogga behöver väl ändå inte vara elakt menat utan omtänksamt, du har så mycket på gång och när du dessutom har ett annat fulltidsjobb så låter det väldigt mycket med tanke på vad du har gått igenom och fortfarande gör.

 • Eva

  Ni som förminskar o dömmer Mys val i livet, tycker jag ska spy galla på någon annan blogg. Antingen e ni barnungar eller oxå e ni födda med guldsked i munnen? För ni verkar inte veta hur livet är. BÅDE med mot och medgångar.
  My, du har i ung ålder gått igenom en hel del. Men du vågar chansa, våga prova olika saker och detta medför att du klarar det mesta. Kram o Lycka till ❤️❤️❤️

 • Frida

  Hej ny, jag läser ofta din blogg av och till ,måste jag tillägga, ibland har jag tyckt den nästan gjort mig deppad då du bara skrev om ångestenmosv.Men då gjorde jag valet ta en paus, inte skriva elaka saker, alla har rätten all forma sitt eget liv egna regler å det som fungerar för dem.
  Å det tycker jag er bra du gör. Sen tycker jag folk ska ge F…n i å drömma andra kanske istället ta en titt på sig själva.
  Att leva med DEPPRESSION å ångest, är nåt jag med lever med.
  Å jag kan tycka att folk som inte har haft det ska inte kasta skit eller lägga sig i för då vet man inte Hur det är å ha det leva med det.
  Tänk vad härligt det ist varit om nån så jaja du gick inte klart läkarutbildningen, men du fann ng bättre för just DIG å din familj.
  Kör på my, i din takt å i vetskapen att när du ska dra i ha dbromsen å andas..
  Kramar

 • Bytt nick

  Tappat tron på mänskligheten gjorde jag för länge sen men att det var så här illa gör mig upprörd. Jag undrar verkligen vilka ni är som sitter gömda bakom era datorer och spyr ur er all skit. Skulle verkligen vilja veta vilka ni var. Vad ni har för jobb om ni har ett och hur ni lever era liv. Ibland undrar jag om ni är helt vanliga människor som lever ett normalt liv utanför datavärlden men när ni sätter er vid datorn då förvandlas ni till galna dårar.
  Ni tjatar och tjatar och tjatar tills bergen går sin väg om att My ska flytta till Öland för Ludvigs skull. Kanske det är Ludvigs pappa som ska flytta istället eller? Vem var otrogen och skaffade barn när han nyss fått barn? Inte My inte. Det är inte så bra på cv.t. Kanske skulle han betala varannan veckas körning ner till Öland. Varför skriver ni inte så? Varför skulle inte My kunna bo på månen den vecka hon inte har sonen? Hans pappa har ju honom då. Den dag han fyller 12 så får han själv avgöra var han vill bo och låt honom då göra det utan att nån lägger sig i det. Det kanske sker tidigare, att han säger till att han vill bo hos sin mamma på heltid och i Sthlm. Skulle ni skrika då? Nej, han måste bo hos sin pappa. Skulle hans pappa gå med på det? Skulle ha offra sig som My offrat sig?
  Sen sista saken för jag orkar verkligen inte med er korkskallar längre (oh, vad skönt) ja, och det skiter jag i, My hade inga vänner och hon är så ensam och inget jobb. Ser ni hur min tunga fladdrar åt er nu? Hon var på kalas, på bröllop, och ja, man blir bjuden om man inte är omtyckt. Jag skulle definitivt bjuda folk jag inte gillade på mina kalas, mina bröllop, mina mm mm mm. Nej, det skulle jag inte.
  Så alla goa dårar och pack därute. Adjö från mig för jag kommer inte kommentera er nått mer. Sjönk tillräckligt lågt med att skriva det här inlägget åt er.

 • Lena A

  Du är den bästa mamman för Ludvig, glöm aldrig det 💕

  Förstår inte varför många bryr sig om var du bor…Ni har ju gemensam vårdnad o när Ludvig är hos sin pappa kan du ju bo var du vill. Lägg den energin på annat, ni som har sånt brye om var My bor

 • Anna

  Under ett tag kanske du ska fundera på att moderera kommentarer? Att godkänna innan du lägger upp dem. Det du då skapar är ett forum där goda relationer som stärker den enskilde kan få spridas. Lägg ut det namn som skriver dåliga,elaka saker med texten ”kommentar borttagen”
  Jag upplever att din ambition är att vi ska stötta varandra inte trycka ned varandra.
  Ta hand om dig!
  Kram

 • en annan Ann

  My lägg din energi på något annat än
  knäppgökarna som inte har något bättre för sej.
  Kan lova att dom har nog stora problem
  som dom borde ta tag i istället.
  Ta hand om dej.

 • K

  Halledalia vad du går igång så fort du blir det minsta ifrågasatt🙄🙄🙄

 • Annika

  Jadu My….Här inne hos dig och DIN blogg finns många knäppgökar!!! Det spelar ingen roll vad du skriver för dem är SÅ intelligensbefriade…. Dem fattar INTE bättre…..Jädransnötter hela bunten!
  Klart som korvspad att DU inte ska bo på Öland…Du gör ALLT för Ludvigs bästa….Det kan vem som helst se och läsa….Tänk vilken tur HAN har som har två föräldrar som vill hans bästa….Det är INTE alla barn förunat….

  Mysig helg ni har haft och SÅ snygga både DU och Jonas är på bröllopet…WOW…. Önskar er en trevlig kväll! KramPåDigFinaMy 💗💗💗

 • Lars Karlsson

  Ja du My.
  Jag fick en känsla av positiv energi när jag läser ditt lite längre inlägg.
  Så härligt skrivet och lätt att förstå hur du känner.
  Du gör helt rätt.
  Men jag blir tokig på alla som skriver en massa göka och tycker att du ska göra si och så.
  Nu ska jag berätta en hemlis för dig.
  Kan ju bli en chock för dig och alla elackingarna här.
  Men nej jag sparar dem tills jag springer på dig någonstans.
  Kram L

 • Indra

  Herregud, vilka kommentarer. Peace och Love, ❤️? varför skriver en del så oförskämda saker? Hade ni sagt så till My rakt i ansiktet? Skulle inte tro det.
  Man tycker olika, man behöver för den sakens skull inte vara rent elak.
  Jag hade inte flyttat så långt från mitt barn i den situation jag är i. Hur jag hade gjort om jag varit med om de saker My har varit med om, de vet jag inte, ingen vet, utom den som varit med om det. Hon får göra de som känns rätt för henne. Vi gör det som är rätt för oss.
  Måste säja My att den där bilden på hästen och dig är så himla fin. Det säjs ju att man är likt ett djur, och ditt hår och hästens man.. den bara är så fin. ❤️??‍♀️
  Ha de gott, ta hand om dig..
  Tänk bort alla energitjuvar, du verkar ju ha gott om andra goa människor runt dig.
  Jag brukar inte kommentera men jag blir så ledsen när jag ser sånt här kommentarsfält. Så vara snälla mot varandra ?

 • K

  Märkliga kommentarer! Jag tänker att du är vackrare än någonsin, verkar må jättebra och vara harmonisk med Jonas och sist men inte minst var det du som bröt vårdnadstvisten. Du fattade ett livsavgörande beslut med enbart Ludvigs bästa i åtanke. Det var smärtsamt att läsa och då var det många som skrev att de absolut inte tyckte att du skulle ”ge upp”. Jag kan dock tycka att pappan borde bidra ekonomiskt med resor. Kämpa på My, du verkar ha haft en underbar helg!

 • Ann

  Hej har du läst Johanna Toftbys bok har hört och läst av andra bloggar att den ska vara jättebra. Fick hem den i brevlådan idag så nu har jag något att läsa.

  Påtal av Bobbys slimtabletter så fick jag sluta med dem då jag fick så mkt gaser och uppsvälld mage vilket inte var roligt. Gjorde ju ont också.

 • Linda

  Sluta blogga skrev jag. Tycker nog du har lite för höga tankar om dig själv. Hela Sverige behöver inte få ditt liv dokumenterat . Du klarar ju tydligen inte av att leva ett glamoröst bloggliv utan att gå i väggen!
  Lägg ner o lev ditt liv på riktigt istället .
  Suck… synd att du inte förstår det själv

  • Lars Karlsson

   Linda du kan ju sluta att läsa och kommentera i stället.
   Gör något annat i stället.
   MVH L

  • Lena A

   Synd att du inte förstår Linda att du behöver absolut inte läsa Mys blogg

   • Ida

    Synd att du inte förstår Linda att dina kommentarer är töntiga, irrelevanta och elaka. Det är faktiskt mest synd om Dig. Vem är du att säga åt henne att sluta blogga? När blev du den som bestämmer vad honnska och inte ska lägga ut. Sköt ditt eget liv och dina egna kommentarer (vilka Sverige nog hellre slipper än Mys blogg). Det är du själv som ska lägga av. Sucks vidare nån annanstans. Tönt.

    • Linda

     Hahha Tönt? Aj det gjorde ont 😂😂😂nä sluta blogga för att må bra vännen. Synd att du gick igång på den. Men synd att man vill leva det ytliga livet i bekostnad på sin hälsa. Ren välvilja inget annat

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  MY,
  Tycker du är fantastikt duktig, modig, ärlig och genuin! Forstätt vara du! Då går rakt igen om rutan, datorn, etern, och det är det som vissa människor inte kan ta. Vi någorlunda normala (vem är helt normal) förstår din situation även om vi aldrig riktigt kan sätta oss in i den hektiska situation du befinner dig i. Du gjorde helt rätt och tog en liten time out, och sluta inte blogga för allt i världen. Väldigt många, inklusive mig själv, skulle bli väldigt ledsna. Det finns en anledning till att du får så många fina jobb och samarbeten! Det är alltid samma sak och vissa vill inte ge dig erkännande för att dom helt enkelt inte förstår. Fortsätt vara du. Du är vacker, söt, verkar super gullig och snäll och driven. Bäst av allt du är ärlig, mänsklig och är dig själv!
  Sköt om dig och stor kram till dig!
  //Berith

 • Eva

  Ni som förminskar o dömmer Mys val i livet, tycker jag ska spy galla på någon annan blogg. Antingen e ni barnungar eller oxå e ni födda med guldsked i munnen? För ni verkar inte veta hur livet är. BÅDE med mot och medgångar.
  My, du har i ung ålder gått igenom en hel del. Men du vågar chansa, våga prova olika saker och detta medför att du klarar det mesta. Kram o Lycka till ❤️❤️❤️

 • Frida

  Hej ny, jag läser ofta din blogg av och till ,måste jag tillägga, ibland har jag tyckt den nästan gjort mig deppad då du bara skrev om ångestenmosv.Men då gjorde jag valet ta en paus, inte skriva elaka saker, alla har rätten all forma sitt eget liv egna regler å det som fungerar för dem.
  Å det tycker jag er bra du gör. Sen tycker jag folk ska ge F…n i å drömma andra kanske istället ta en titt på sig själva.
  Att leva med DEPPRESSION å ångest, är nåt jag med lever med.
  Å jag kan tycka att folk som inte har haft det ska inte kasta skit eller lägga sig i för då vet man inte Hur det är å ha det leva med det.
  Tänk vad härligt det ist varit om nån så jaja du gick inte klart läkarutbildningen, men du fann ng bättre för just DIG å din familj.
  Kör på my, i din takt å i vetskapen att när du ska dra i ha dbromsen å andas..
  Kramar

 • Bytt nick

  Tappat tron på mänskligheten gjorde jag för länge sen men att det var så här illa gör mig upprörd. Jag undrar verkligen vilka ni är som sitter gömda bakom era datorer och spyr ur er all skit. Skulle verkligen vilja veta vilka ni var. Vad ni har för jobb om ni har ett och hur ni lever era liv. Ibland undrar jag om ni är helt vanliga människor som lever ett normalt liv utanför datavärlden men när ni sätter er vid datorn då förvandlas ni till galna dårar.

  Ni tjatar och tjatar och tjatar tills bergen går sin väg om att My ska flytta till Öland för Ludvigs skull. Kanske det är Ludvigs pappa som ska flytta istället eller? Vem var otrogen och skaffade barn när han nyss fått barn? Inte My inte. Det är inte så bra på cv.t. Kanske skulle han betala varannan veckas körning ner till Öland. Varför skriver ni inte så? Varför skulle inte My kunna bo på månen den vecka hon inte har sonen? Hans pappa har ju honom då. Den dag han fyller 12 så får han själv avgöra var han vill bo och låt honom då göra det utan att nån lägger sig i det. Det kanske sker tidigare, att han säger till att han vill bo hos sin mamma på heltid och i Sthlm. Skulle ni skrika då? Nej, han måste bo hos sin pappa. Skulle hans pappa gå med på det? Skulle ha offra sig som My offrat sig?

  Sen sista saken för jag orkar verkligen inte med er korkskallar längre (oh, vad skönt) ja, och det skiter jag i, My hade inga vänner och hon är så ensam och inget jobb. Ser ni hur min tunga fladdrar åt er nu? Hon var på kalas, på bröllop, och ja, man blir bjuden om man inte är omtyckt. Jag skulle definitivt bjuda folk jag inte gillade på mina kalas, mina bröllop, mina mm mm mm. Nej, det skulle jag inte.

  Så alla goa dårar och pack därute. Adjö från mig för jag kommer inte kommentera er nått mer. Sjönk tillräckligt lågt med att skriva det här inlägget åt er.

 • anna

  Kan du inte berätta lite om din resa genom livet, om konkursen, bakslag. Vore intressent att få ta del av din historia.

 • Hanna

  My jag tycker du verkar grym en riktgt kämpe som sliter o ger allt för att det ska bli så bra som det kan utifrån så som det ser ut just nu. Det kommer ju alltid finnas de som kommer @gå igång negativt på dig@då de är avis o på många sätt lever för att klanka ner o försöka göra andra illa på nätet. Men jag tycker du helt enkelt ska jobba med att skita i dessa jag tänker att vi andra läsare ändå vet o förstår att just dessa personer är som de är o det är ingen idé att ens svara dem. Det ger bara mer rök till elden om du förstår vad jag menar.
  Alla vi människor mår bra ibland sämre ibland o så går ju även
  Du eftersom du just är människa.
  Jag tycker i alla fall du har gjort ett fantastiskt arbete med dig själv o du kämpar verkligen för det bästa ! Dessutom
  Har du verkligen på bilderna att döma blivit vrålsnygg. Wow !
  Du inspirerar många inklusive mig själv !
  Du verkar vara en grym kämpe med jäkligt bra fokus ! Sen får väl andra tycka vad de vill !
  Heja dig My !!

 • Anna

  Under ett tag kanske du ska fundera på att moderera kommentarer? Att godkänna innan du lägger upp dem. Det du då skapar är ett forum där goda relationer som stärker den enskilde kan få spridas. Lägg ut det namn som skriver dåliga,elaka saker med texten ”kommentar borttagen”
  Jag upplever att din ambition är att vi ska stötta varandra inte trycka ned varandra.
  Ta hand om dig!
  Kram

 • en annan Ann

  My lägg din energi på något annat än
  knäppgökarna som inte har något bättre för sej.
  Kan lova att dom har nog stora problem
  som dom borde ta tag i istället.
  Ta hand om dej.

 • Indra

  Herregud, vilka kommentarer. Peace och Love, ❤️💕 varför skriver en del så oförskämda saker? Hade ni sagt så till My rakt i ansiktet? Skulle inte tro det.
  Man tycker olika, man behöver för den sakens skull inte vara rent elak.
  Jag hade inte flyttat så långt från mitt barn i den situation jag är i. Hur jag hade gjort om jag varit med om de saker My har varit med om, de vet jag inte, ingen vet, utom den som varit med om det. Hon får göra de som känns rätt för henne. Vi gör det som är rätt för oss.
  Måste säja My att den där bilden på hästen och dig är så himla fin. Det säjs ju att man är likt ett djur, och ditt hår och hästens man.. den bara är så fin. ❤️🐴🙎‍♀️
  Ha de gott, ta hand om dig..
  Tänk bort alla energitjuvar, du verkar ju ha gott om andra goa människor runt dig.
  Jag brukar inte kommentera men jag blir så ledsen när jag ser sånt här kommentarsfält. Så vara snälla mot varandra 🙏

 • anonym

  Åh vad jag önskar du dissar och tar bort människor här man inte mår bra av. Ingen vill läsa dumma kommentarer. Kram.

 • Helen

  Du behöver inte förklara My ? de som inte vill förstå kommer inte förstå hur mycket du än förklarar ? lägg din viktiga energi på din hälsa å familj istället å låt gnällspikarna vara ? kram ❤

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  MY,
  Tycker du är fantastikt duktig, modig, ärlig och genuin! Forstätt vara du! Då går rakt igen om rutan, datorn, etern, och det är det som vissa människor inte kan ta. Vi någorlunda normala (vem är helt normal) förstår din situation även om vi aldrig riktigt kan sätta oss in i den hektiska situation du befinner dig i. Du gjorde helt rätt och tog en liten time out, och sluta inte blogga för allt i världen. Väldigt många, inklusive mig själv, skulle bli väldigt ledsna. Det finns en anledning till att du får så många fina jobb och samarbeten! Det är alltid samma sak och vissa vill inte ge dig erkännande för att dom helt enkelt inte förstår. Fortsätt vara du. Du är vacker, söt, verkar super gullig och snäll och driven. Bäst av allt du är ärlig, mänsklig och är dig själv!
  Sköt om dig och stor kram till dig!
  //Berith

 • anna

  Kan du inte berätta lite om din resa genom livet, om konkursen, bakslag. Vore intressent att få ta del av din historia.

 • Hanna

  My jag tycker du verkar grym en riktgt kämpe som sliter o ger allt för att det ska bli så bra som det kan utifrån så som det ser ut just nu. Det kommer ju alltid finnas de som kommer @gå igång negativt på dig@då de är avis o på många sätt lever för att klanka ner o försöka göra andra illa på nätet. Men jag tycker du helt enkelt ska jobba med att skita i dessa jag tänker att vi andra läsare ändå vet o förstår att just dessa personer är som de är o det är ingen idé att ens svara dem. Det ger bara mer rök till elden om du förstår vad jag menar.

  Alla vi människor mår bra ibland sämre ibland o så går ju även
  Du eftersom du just är människa.

  Jag tycker i alla fall du har gjort ett fantastiskt arbete med dig själv o du kämpar verkligen för det bästa ! Dessutom
  Har du verkligen på bilderna att döma blivit vrålsnygg. Wow !
  Du inspirerar många inklusive mig själv !

  Du verkar vara en grym kämpe med jäkligt bra fokus ! Sen får väl andra tycka vad de vill !

  Heja dig My !!

 • Marie

  Att läsa den här bloggen är som en riktig dokusåpa.
  Det skrivs snyftinlägg- så drar det igång!
  Det skrivs högt i det blå inlägg-så drar det igång!
  Alltid för och emot bland kommentarerna som idiotförklarar varann. Varför kommenterar man hela tiden varandras kommentarer? Det man tycker är idiotiskt kan man väl bara ignorera? Nä det ska hackas å hållas på… My som drivit den här bloggen i många år och har den som sitt ”leverbröd” vet nog vad hon gör annars hade hon nog inte släppt igenom ”skiten”

  • Mollan

   Håller verkligen med det är mest kommentarer till kommentarer härinne och förstår inte varför de inte själva gör som de tycker att My ska göra ”låta bli att kommentera och bry sig om idioterna” men mååånga kommentarer blir det i alla fall.

 • M

  Jag skulle bara vilja fråga EN sak.
  Hur lång tid tog din utredning innan de kunde konstatera ADHD? Och hur gjordes den?
  Svara bara om du vill.
  Kramar till dig som får ta så mycket skit och ändå fortsätter förklara. Du behöver inte göra det vet du.

 • Ullis

  Nu varför känner du att du måste ”försvara” dig? Varför inte lyfta upp alla positiva kommentarer du får vilket faktiskt är merparten.

 • anonym

  Åh vad jag önskar du dissar och tar bort människor här man inte mår bra av. Ingen vill läsa dumma kommentarer. Kram.

 • Helen

  Du behöver inte förklara My 💖 de som inte vill förstå kommer inte förstå hur mycket du än förklarar 😁 lägg din viktiga energi på din hälsa å familj istället å låt gnällspikarna vara 💖 kram ❤

 • Marie

  Att läsa den här bloggen är som en riktig dokusåpa.
  Det skrivs snyftinlägg- så drar det igång!
  Det skrivs högt i det blå inlägg-så drar det igång!
  Alltid för och emot bland kommentarerna som idiotförklarar varann. Varför kommenterar man hela tiden varandras kommentarer? Det man tycker är idiotiskt kan man väl bara ignorera? Nä det ska hackas å hållas på… My som drivit den här bloggen i många år och har den som sitt ”leverbröd” vet nog vad hon gör annars hade hon nog inte släppt igenom ”skiten”

  • Mollan

   Håller verkligen med det är mest kommentarer till kommentarer härinne och förstår inte varför de inte själva gör som de tycker att My ska göra ”låta bli att kommentera och bry sig om idioterna” men mååånga kommentarer blir det i alla fall.

 • M

  Jag skulle bara vilja fråga EN sak.
  Hur lång tid tog din utredning innan de kunde konstatera ADHD? Och hur gjordes den?
  Svara bara om du vill.
  Kramar till dig som får ta så mycket skit och ändå fortsätter förklara. Du behöver inte göra det vet du.

 • Ullis

  Nu varför känner du att du måste ”försvara” dig? Varför inte lyfta upp alla positiva kommentarer du får vilket faktiskt är merparten.

 • Tess

  Vilken härlig helg du har haft och vilket mysigt Hippie tema de hade på sitt bröllop, jag blev glad bara av att se dem. Mysigt att få ha haft Jonas hemma på en helg också, jag har förstått att det inte tillhör vanligheterna direkt.
  Jag måste bara tillägga att jag har slutat gå in och läsa kommentarerna här, för du har ju tydligen åtminstonde ett troll som inte gör annat än analyserar och slår ner på varje ord du skriver och lägger in egna tolkningar. Nu gick jag in för att skriva om bröllopet och fastän du skreva att nu får det vara nog så skriver de igen? Ett tips från mig är: var inte så jävla ärlig, det är en god egenskap men du är inte oärlig om du inte bara bloggar under några dagar utan att nämna något. Det är ju många som gör det, familjerna annorlunda tex. Andra bloggare och de skriver inte i förväg att de inte kommer blogga. Vad fasen, själv hinner jag inte ens läsa bloggar dagligen så det är ju knepigt om ni ska hinna skriva dem. Kram och huvudsaken du och Ludvig är på det klara med vad som gäller så kan du skita i vad andra tycker och tänker. Det är DITT barn och ERT liv.

 • Tess

  Vilken härlig helg du har haft och vilket mysigt Hippie tema de hade på sitt bröllop, jag blev glad bara av att se dem. Mysigt att få ha haft Jonas hemma på en helg också, jag har förstått att det inte tillhör vanligheterna direkt.
  Jag måste bara tillägga att jag har slutat gå in och läsa kommentarerna här, för du har ju tydligen åtminstonde ett troll som inte gör annat än analyserar och slår ner på varje ord du skriver och lägger in egna tolkningar. Nu gick jag in för att skriva om bröllopet och fastän du skreva att nu får det vara nog så skriver de igen? Ett tips från mig är: var inte så jävla ärlig, det är en god egenskap men du är inte oärlig om du inte bara bloggar under några dagar utan att nämna något. Det är ju många som gör det, familjerna annorlunda tex. Andra bloggare och de skriver inte i förväg att de inte kommer blogga. Vad fasen, själv hinner jag inte ens läsa bloggar dagligen så det är ju knepigt om ni ska hinna skriva dem. Kram och huvudsaken du och Ludvig är på det klara med vad som gäller så kan du skita i vad andra tycker och tänker. Det är DITT barn och ERT liv.

 • Mastermind

  du lever på din blogg skriver du…finns inte inyernet på öland?
  stackars stackars din son.
  men smart att du inye hakade på vårdnadstvisten,den hade du inte ”vunnit”

 • SoL

  Hej My!
  Jag som inte har koll på hur yrket bloggare fungerar har en fråga: Har man en grundlön som bloggare och hur sätts den? Eller får man betalt för antal inlägg? Jag antar att du får mer betalt för reklam och annonskampanjer. Min egentliga fråga är då: Hur drar man in pengar som bloggare, vad får man betalt för? Är du anställd av någon eller har du det som ett företag?
  Själv får jag min månadslön, klart liksom.
  Jag ÄR genuint intresserad ?

 • Anna

  Vilka fina bilder! Tänk vad många nya fina människor du träffat genom Jonas, härligt.
  Ha en bra vecka My! Kram

 • Mastermind

  du lever på din blogg skriver du…finns inte inyernet på öland?

  stackars stackars din son.
  men smart att du inye hakade på vårdnadstvisten,den hade du inte ”vunnit”

 • SoL

  Hej My!
  Jag som inte har koll på hur yrket bloggare fungerar har en fråga: Har man en grundlön som bloggare och hur sätts den? Eller får man betalt för antal inlägg? Jag antar att du får mer betalt för reklam och annonskampanjer. Min egentliga fråga är då: Hur drar man in pengar som bloggare, vad får man betalt för? Är du anställd av någon eller har du det som ett företag?
  Själv får jag min månadslön, klart liksom.
  Jag ÄR genuint intresserad 🙂

 • Anna

  Vilka fina bilder! Tänk vad många nya fina människor du träffat genom Jonas, härligt.
  Ha en bra vecka My! Kram

 • Terese

  Hej My
  Jag har tipsat dig förut men måste bara få rekomendera dig helamanniskan.biz i Gbg!!
  Superduperbra!!!
  Läs under ”reba”.
  Helt unikt & inte bara hjälper mot ångest utan kan ta bort det helt.
  Jag är inte galen, fanatisk eller sjuk på nåt vis ? bara en tacksam mamma till en numera frisk dotter.
  Kram

  • Charlotte

   Therese, menar du hypnoscentrum i Göteborg? Det är ju tydligen nåt nytt koncept. Min dotter har gått 2 sessioner i förra veckan och ska gå ca 4 st till. Sen får vi se vad som händer. Väldigt spännande måste jag säga.

   • Terese

    Nej detta heter Hela människan. Du kan googla. Det är en fantastisk kvinna som heter Annelie som jobbar där. Först undrade jag var jag hamnat men efter 10 min va jag såld.
    Hon har räddat livet på min dotter som inte ville leva längre.

  • My

   Tack för tips! Ska absolut kolla upp ??❤️

 • Terese

  Hej My
  Jag har tipsat dig förut men måste bara få rekomendera dig helamanniskan.biz i Gbg!!
  Superduperbra!!!
  Läs under ”reba”.
  Helt unikt & inte bara hjälper mot ångest utan kan ta bort det helt.
  Jag är inte galen, fanatisk eller sjuk på nåt vis 😅 bara en tacksam mamma till en numera frisk dotter.
  Kram

  • Charlotte

   Therese, menar du hypnoscentrum i Göteborg? Det är ju tydligen nåt nytt koncept. Min dotter har gått 2 sessioner i förra veckan och ska gå ca 4 st till. Sen får vi se vad som händer. Väldigt spännande måste jag säga.

   • Terese

    Nej detta heter Hela människan. Du kan googla. Det är en fantastisk kvinna som heter Annelie som jobbar där. Först undrade jag var jag hamnat men efter 10 min va jag såld.
    Hon har räddat livet på min dotter som inte ville leva längre.

  • My

   Tack för tips! Ska absolut kolla upp 🙏🏻❤️

 • Anita

  Mastermind dra något gammalt över dig

 • Anita

  Mastermind dra något gammalt över dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.