I samarbete med October Stockholm.

Foto: Linda Brolin 

 

AA1I3346

hej fina!

Igår var ni många som hörde av er och sa att koden inte fungerade. Sorry för det. Detta hände under ca 1.5 h mitt på dagen. Vi åtgärdade och skickade ut separata meddelanden till er som hörde av er. Då jag är rädd för att det var fler än dom som hörde av sig som inte heller fick koden att fungera så har vi som kompensation sett till att den gäller hela dagen idag också fram till och med midnatt ikväll. Du använder alltså koden my30 och går in på länken HÄR 

Så får du 30% på HELA sortimentet. Alltså inte bara mascaran, även om jag verkligen kan rekommendera just den =)  

IMG_6943

Som sagt… sorry för igår. Ibland strular tekniken. Men nu får ni chansen igen!

-Vi hörs senare!

Kram Kram

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.