BB164EBC-2533-43B8-8954-73CACA26C1B9

Politik är alltid komplicerat…. valkampanjen är i full gång. Såhär röstar jag ☝🏻 -Hur röstar du? 😂

Posted in: Vardag
Kommentarer (49)
 • Jezz

  Men åååå vad godissugen jag blev nu ??

 • Louise

  Röstar på SD!

 • Annelie

  Det finns bara ett parti SD, om man vill ha en förändring och få slut
  på allt våld och mycket annat också.

 • Charlotte

  På SD? Haha kul va? Så ni vill betala mindre skatt och gå tillbaka till vårdbidrag för kvinnan bla bla bla… Man kan INTE bygga en regering på invandrarna. Oooops så dumma ni är…

 • Jezz

  Men åååå vad godissugen jag blev nu 😂😂

 • Louise

  Röstar på SD!

 • Annelie

  Det finns bara ett parti SD, om man vill ha en förändring och få slut
  på allt våld och mycket annat också.

 • Charlotte

  På SD? Haha kul va? Så ni vill betala mindre skatt och gå tillbaka till vårdbidrag för kvinnan bla bla bla… Man kan INTE bygga en regering på invandrarna. Oooops så dumma ni är…

  • Petra J

   Håller faktiskt med! Ett alldeles för viktigt val för att skämta bort det anser jag. Men vi tycker ju alla olika…

   • My

    Mitt sätt att hantera alla jobbiga situationer både privat och i yrkeslivet är att förgylla det med lite humor och självdistans. Ett gott skratt inför detta otroligt viktiga val är bra för både kropp och själ ? Varför gå runt och vara gravallvarlig? Det skapar inte en bättre regering, ett tryggare land och en fungerande politik. Skarpläge är skarp läge, men ett gott skratt och ute humor längsmed vägen tror jag gynnar alla i slutändan =)

    • Ann

     Tack å hej, detta var droppen.

    • Ann

     Förstår inte hur man kan skoja och skratta bort allvarliga situationer. Då är det bättre att man läser på och tar reda på fakta så att man får en bättre förståelse.
     Vill tillägga att jag inte röstar på SD.
     Vilket jag hoppas att du inte heller gör.

     • My

      Jag röstar inte på SD! Verkligen inte. Detta har jag skrivit öppet om tidigare. Jag har röstat på moderaterna tidigare, men precis som många andra känns en osäkerhet inför kommande val….
      Jag skojar inte bort någonting, utan bjuder på att skratt i vardagen ☺️ Det påverkar inga beslut, eller tar bort något allvarligt. Det ger bara ett skratt i vardagen ? Jag tycker bilden är sjukt kul, och det är skönt att släppa spänningarna om så vara för en liten stund… med att gott skratt o detta allvarliga ämne ☺️ Mer komplicerat än så är det inte

  • Petra J

   Håller faktiskt med! Ett alldeles för viktigt val för att skämta bort det anser jag. Men vi tycker ju alla olika…

   • My

    Mitt sätt att hantera alla jobbiga situationer både privat och i yrkeslivet är att förgylla det med lite humor och självdistans. Ett gott skratt inför detta otroligt viktiga val är bra för både kropp och själ 😉 Varför gå runt och vara gravallvarlig? Det skapar inte en bättre regering, ett tryggare land och en fungerande politik. Skarpläge är skarp läge, men ett gott skratt och ute humor längsmed vägen tror jag gynnar alla i slutändan =)

    • Ann

     Tack å hej, detta var droppen.

    • Ann

     Förstår inte hur man kan skoja och skratta bort allvarliga situationer. Då är det bättre att man läser på och tar reda på fakta så att man får en bättre förståelse.

     Vill tillägga att jag inte röstar på SD.
     Vilket jag hoppas att du inte heller gör.

     • My

      Jag röstar inte på SD! Verkligen inte. Detta har jag skrivit öppet om tidigare. Jag har röstat på moderaterna tidigare, men precis som många andra känns en osäkerhet inför kommande val….

      Jag skojar inte bort någonting, utan bjuder på att skratt i vardagen ☺️ Det påverkar inga beslut, eller tar bort något allvarligt. Det ger bara ett skratt i vardagen 😂 Jag tycker bilden är sjukt kul, och det är skönt att släppa spänningarna om så vara för en liten stund… med att gott skratt o detta allvarliga ämne ☺️ Mer komplicerat än så är det inte

 • Tina

  Jag surfade in på valkompassen igår, för att få lite mera kött på benen.
  Jag orkar inte följa valdebatter och medias drev i detta.
  Jag blev inte klokare av det. Att rösta på SD löser tyvärr inte alla brott m.m som någon skrev.
  Men ff vet jag inte, och av ”princip” diskuterar jag inte politik, varken med vänner eller på jobbet.
  Ha en bra helg My o Lilleman

 • Linda

  SD såklart. Det enda partiet som kan rädda det här landet nu. Ökad invandring och ökning av vapenbrott, våldtäkter och gängbråk… en slump eller ?

 • Anonym

  Från MP till SD…..

 • Tina

  Jag surfade in på valkompassen igår, för att få lite mera kött på benen.
  Jag orkar inte följa valdebatter och medias drev i detta.
  Jag blev inte klokare av det. Att rösta på SD löser tyvärr inte alla brott m.m som någon skrev.
  Men ff vet jag inte, och av ”princip” diskuterar jag inte politik, varken med vänner eller på jobbet.

  Ha en bra helg My o Lilleman

 • Anita

  Charlotte om någon är dum här så är det du verkligen blåst.

 • Linda

  SD såklart. Det enda partiet som kan rädda det här landet nu. Ökad invandring och ökning av vapenbrott, våldtäkter och gängbråk… en slump eller ?

 • Anonym

  Från MP till SD…..

 • Anita

  Charlotte om någon är dum här så är det du verkligen blåst.

 • Annika

  Röstar på SD…..Det gjorde jag 4014 oxå.

 • M

  Jag vet exakt vad JAG ska rösta på och det är INTE SD!
  Har ni som skriver att ni ska rösta på dem verkligen läst hela deras partiprogram?
  Tror inte det!
  Bara en sån sak som att de åter vill förpassa kvinnan till diskbänken, att de anser att det enda vettiga för barn är mamma och pappa. Alltså får inte homosexuella och lesbiska ens tänka tanken att skaffa barn.
  Sen att den som är svensk, men som byter identitet, tro eller levnadssätt kan i deras värld komma att mista sin rätt att vara svensk!
  Nästa gång jag stöter på en SD;are ska jag fråga vad de tänkt göra med dessa människor.
  Nästan alla idag har nån i bekantskapskretsen som är av annat ursprung, homo eller transpersoner, och det ger jag en slant på att de flesta SD;are också har ändå fortsätter de gå på som de gör.
  Det kallas dubbelmoral.
  Vad gör en SD;are om dennes barn kommer hem och säger att den är bög t ex?
  Ställ dessa frågor till dem.
  Ställ dessa frågor till er själva, men framförallt läs deras i många stycken skrämmande partiprogram.
  Inte vill vi väl ha ett Hitler Sverige.
  De kommer aldrig att ensamma komma tillrätta med vare sig det ena eller det andra.
  Så ta och tänk till en sekund. Och till er som nu känner att ni måste försvara dessa brungossar/flickor så säger jag bara att jag tänker inte diskutera i kommentarer här, men när ni läst hela partiprogrammet och sätter er in i tankarna bakom , då tycker jag ni ska sätta på er en SD knapp och gå ut på gator och torg och vara beredda på att svara på folks frågor OCH att ni då har förklaring till allt som står där.

  • Carro

   +1! Ni som skriver att ni tänker rösta på SD (är det verkligen så många?? ?) – läs på vad de vill genomföra i vårt samhälle. Alltså verkligen läs på. Se lite längre än nästippen räcker. Personligen tänker jag lägga min röst på det parti som säger att de aldrig kommer att samarbeta med dessa nynazister. Tänk valet i Tyskland 1932. Skulle ni verkligen vilja ha något liknande på ert samvete?? Människosynen (och kvinnosynen som SD står för gör mig mörkrädd på riktigt.

 • Annika

  Röstar på SD…..Det gjorde jag 4014 oxå.

 • Pernilla L

  Jag tycker den affischen var rolig.
  Har inte bestämt vad jag ska rösta på, önskar att det hade pratats mer om djurrätt. Djur är en svag grupp för de kan inte föra sin egen talan

 • M

  Jag vet exakt vad JAG ska rösta på och det är INTE SD!
  Har ni som skriver att ni ska rösta på dem verkligen läst hela deras partiprogram?
  Tror inte det!
  Bara en sån sak som att de åter vill förpassa kvinnan till diskbänken, att de anser att det enda vettiga för barn är mamma och pappa. Alltså får inte homosexuella och lesbiska ens tänka tanken att skaffa barn.
  Sen att den som är svensk, men som byter identitet, tro eller levnadssätt kan i deras värld komma att mista sin rätt att vara svensk!
  Nästa gång jag stöter på en SD;are ska jag fråga vad de tänkt göra med dessa människor.
  Nästan alla idag har nån i bekantskapskretsen som är av annat ursprung, homo eller transpersoner, och det ger jag en slant på att de flesta SD;are också har ändå fortsätter de gå på som de gör.
  Det kallas dubbelmoral.
  Vad gör en SD;are om dennes barn kommer hem och säger att den är bög t ex?
  Ställ dessa frågor till dem.
  Ställ dessa frågor till er själva, men framförallt läs deras i många stycken skrämmande partiprogram.
  Inte vill vi väl ha ett Hitler Sverige.
  De kommer aldrig att ensamma komma tillrätta med vare sig det ena eller det andra.
  Så ta och tänk till en sekund. Och till er som nu känner att ni måste försvara dessa brungossar/flickor så säger jag bara att jag tänker inte diskutera i kommentarer här, men när ni läst hela partiprogrammet och sätter er in i tankarna bakom , då tycker jag ni ska sätta på er en SD knapp och gå ut på gator och torg och vara beredda på att svara på folks frågor OCH att ni då har förklaring till allt som står där.

  • Carro

   +1! Ni som skriver att ni tänker rösta på SD (är det verkligen så många?? 😱) – läs på vad de vill genomföra i vårt samhälle. Alltså verkligen läs på. Se lite längre än nästippen räcker. Personligen tänker jag lägga min röst på det parti som säger att de aldrig kommer att samarbeta med dessa nynazister. Tänk valet i Tyskland 1932. Skulle ni verkligen vilja ha något liknande på ert samvete?? Människosynen (och kvinnosynen som SD står för gör mig mörkrädd på riktigt.

 • Pernilla L

  Jag tycker den affischen var rolig.
  Har inte bestämt vad jag ska rösta på, önskar att det hade pratats mer om djurrätt. Djur är en svag grupp för de kan inte föra sin egen talan

 • Bytt nick

  Jösses, orka gnälla om en rolig bild. Politik är en sak, skämt en annan. Inte undra på att världen är på väg att gå under när folk klagar på en ynka bild.
  Själv vet jag vad jag ska rösta på för jag sätter mig in i, skriver och frågar och där jag får svar och inte svävande ingenting får min röst. Så enkelt. MP hoppas jag åker ur för dom är inte kloka någonstans.

 • Bytt nick

  Jösses, orka gnälla om en rolig bild. Politik är en sak, skämt en annan. Inte undra på att världen är på väg att gå under när folk klagar på en ynka bild.

  Själv vet jag vad jag ska rösta på för jag sätter mig in i, skriver och frågar och där jag får svar och inte svävande ingenting får min röst. Så enkelt. MP hoppas jag åker ur för dom är inte kloka någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.