Sovmorgon och blyfötter!

 

E2977A88-6225-4C87-A238-50D2A7CE6456

Godmorgon!

Jösses vilken tuff kamp mellan kropp och knopp nu på morgonen. Jag ställde inte klockan, utan vaknade själv… lite tidigare än vad jag tänkt. Men jag kände mig ändå utvilad, så jag gick upp och började plocka lite…

Tog mig ut på en PW där jag i början filmade en lite guidad tur på min insta-story där ni kan se lite hur omgivningen ser ut där vi bor nu… När jag loggad ut och skulle börja jogga så kände jag mig som om jag hade bly fötter! Alltså det blev SÅ tungt! Energin bara försvann….  Så jag sänkte tempot och gick istället efter några försök.

Det blev en lååååång promenad, men i ett lugnt  tempo.

Jag la mig på gräset intill vattnet på ett ställe och blundade i solen. Sen fick jag verkligen samla kraft för att orka gå hem igen 🙈😂

Nu är jag hemma, en kaffe i handen och i solen på balkongen ☕️ Konstigt det där. Jag kände mig så pigg, men tappade orken från en sekund till en annan. Ja, så kan det gå ibland. Nu ska jag njuta av mitt kaffe…. Sen åka in till stan och mota upp Bobby och Jimi ❤️ Vi hörs senare!

Kram kram

/My Martens 

6FF9D14D-8EEA-4736-B531-2DD2CF659E4F

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (12)
 • Anna

  Känner igen precis, kroppen säger till att du ska ta det lugnt. Rusa inte nu, även om det känns Ok så gör mindre. Blir du inte trött av sociala sammanhang? Själv får jag verkligen balansera där även att jag vill och är social men hjärnan orkar liksom inte. Trevlig helg! Kram

 • Ullis

  Samma för mig. Har lärt mig att ifall jag ändå pushar mig själv så kommer bakslaget sen. Har blivit bättre på att lyssna på kroppen och kan gå och sova ibland på dagen när jag känner så.

 • CC

  Precis som min morgon ??pw, satte mig i solen vid klippor, jobbigt att gå vidare efter det. Men det blev 6,5 km. Hoppas att du får en fin lördag ☀️☀️☀️

 • Anna

  Känner igen precis, kroppen säger till att du ska ta det lugnt. Rusa inte nu, även om det känns Ok så gör mindre. Blir du inte trött av sociala sammanhang? Själv får jag verkligen balansera där även att jag vill och är social men hjärnan orkar liksom inte. Trevlig helg! Kram

 • Stina

  Önskar jag hade ork att ens ta mig ut på en promenad på morgonen.

 • Ullis

  Samma för mig. Har lärt mig att ifall jag ändå pushar mig själv så kommer bakslaget sen. Har blivit bättre på att lyssna på kroppen och kan gå och sova ibland på dagen när jag känner så.

 • CC

  Precis som min morgon 😊👊pw, satte mig i solen vid klippor, jobbigt att gå vidare efter det. Men det blev 6,5 km. Hoppas att du får en fin lördag ☀️☀️☀️

 • Stina

  Önskar jag hade ork att ens ta mig ut på en promenad på morgonen.

 • Lars Karlsson

  Jag såg filmen.
  Så härlig natur.
  Var säkert meningen att du skulle njuta och ta det lugnt.
  Själv åkte jag till Ö-n.
  Käkade luffsa i Ottenby intill fyren.
  På fastlandet var det åska och regn.
  Kom på Ö-n också när jag lämnade.
  Såg knappt bron.
  Ha de nu gott.
  Kram L

 • Lars Karlsson

  Jag såg filmen.
  Så härlig natur.
  Var säkert meningen att du skulle njuta och ta det lugnt.
  Själv åkte jag till Ö-n.
  Käkade luffsa i Ottenby intill fyren.
  På fastlandet var det åska och regn.
  Kom på Ö-n också när jag lämnade.
  Såg knappt bron.
  Ha de nu gott.
  Kram L

 • Susanne

  Du tog slut helt enkelt. Så får ja rätt ofta efter jag fick utmattningdepp. För 15 år sedan. Då gäller det å lyssna på kroppen. Kram

 • Susanne

  Du tog slut helt enkelt. Så får ja rätt ofta efter jag fick utmattningdepp. För 15 år sedan. Då gäller det å lyssna på kroppen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.