20170822-HermanCaroan-114445-0051

Hej vännen!

Nu har jag några frågor. Vad skulle du vilja se mer av härinne? Ge mig lite inspiration, jag vill höra DIN åsikt! ☺️🙏🏻

 Den struktur jag hade som ambition att skapa här inne… Efter My’s Blommor och  i samband med när  jag själv kraschade har jag inte levt upp till.

Alltså inte någon annans förväntningar utan mina egna…. Nu är det dags att strukturera upp något. Jag vill fortfarande behålla samma personliga  relation vi skapat tillsamman, där du får följa vardagen. Men ändå skapa en röd tråd i vissa ämnen som ligger mig varmt om hjärtat ☺️

Jag tänkte tidigare göra bloggen mera ”fyrkantig” tänkte måla upp den med ”veckans ämne” osv. Alltså ha återkommande inlägg med olika ämnen vecka för vecka.

Vissa tycket inte om mina långa ”känslosamma” inlägg, utan vill ha korta och opersonliga. Andra vill bara ha mina långa känslosamma ämnen.

-Jätte svårt för mig att veta vad ni vill 😌

Bloggen har blivit som min dagbok. Ni har fått följa mig i min vardag. I med och motgång. (MINST sagt!) På ett öppet och personligt sätt har jag delar med mig av mycket…

Nu tex, nu mår jag mycket bättre. Jag är trygg i mig själv, och har börjat hitta min balans. Jag är mer ödmjuk och tacksam inför små vardagliga  saker som jag tidigare tog för givet. (En ångestfri dag, bra sömn, när jag känner mig pigg och stark osv) 

Men OM jag skulle strukturera upp lite. Med några återkommande ämnen tex.  Träningstips från det jag själv gör. Outfit inlägg, recept, reflektioner…. vill man läsa det?

-Vill DU läsa det? -VAD vill du läsa? Hjälp mig nu, ta dig tiden och verkat vad du skulle vilja se mer eller mindre av 🙏🏻

-Shoot, låt mig få veta 🙏🏻

20170822-HermanCaroan-114427-0039

-Sa jag förresten att jag är kär & galen? 😍❤️

Det är jag! I min raka motsats! Vi är så omaka att vi helt eller kompletterar varandras så bra att vi är ”perfekt match” 😄 Yin & Yan!

Nu måste jag dementera vissa rykten!

Det spekuleras i om vi ska ha en tv show i höst! Man tror tydligen att vi ska ha en realityshow om vårat bröllop!

-Det ska vi inte! 

Min Jonas och jag planerar våran framtid. Vi jobbar hårt för att ta oss dit vi båda vill. Med allt vad det innnebär…. 😏 Men vi vill göra saker i ”rätt” ordning. I en ordning som passar oss…

Vad det gäller bröllopsplanerna som alla frågar om heeeela tiden så njuter vi av vara nyförlovade 💍

Så sent som förra veckan ringde ”Kvällspressen” och frågade om vi skulle göra en Tv produktion, då man på ”ryktesvägarna” hade hört att det skulle heta ”My’s Bröllop”

-Nej, det dementerar jag bums! 😂

Vi har tex inte ens valt ut våra ringar ännu…  Våra förlovningsringar alltså!

Jonas friade med en vacker familjering som funnits i deras familj i flera generationer. Ca 150 årsgammal. (Se tidigare inlägg HÄR )

En frågering som enligt tradition ska sitta på höger hand när vi valt våra ringar. Den är otroligt vacker, men på tok förstor!  Jag ska minska den,men har inte velat lämna ifrån mig den… och inte heller fått tummen ur att ta tag i det  (trots att jag är livrädd för att tappa den 😅😬)

Men det är det vi planerar närmast. Att välja ut våra förlovningsringar💍

Så som du kanske förstår så är bröllopet inte i fokus ännu…… 

Det betyder inte att vi inte ska gifta oss. Det ska vi.

Men vi vill först fokusera på större gemensamt boende. Där Ludvig får sitt egna rum. Där vi kan bygga bo och se oss växa som familj….. Nu har vi renoverat Jonas lägenhet. Värderat, och börjat undersök marknaden…. -En bra start! 

Vi har hittatt en hållbar lösning med dubbla boenden och pendling öland/Sthlm där vi får det bästa av två världar ❤️

20170822-HermanCaroan-114507-0059

Som sagt. Jag har börjat hitta en balans, inte ensam utan med min indian ❤️

Men något bröllop med oss kommer du inte att få se i tv-rutan i höst! Så slut spekulerat om den saken…..  

kram kram

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (110)
 • Kina

  Det var ju bra något så personligt ska man då absolut hålla helt privat.

 • anonym

  Jag älskar inredning och kläder o smink. Så det kan du ta upp i bloggen hur mycket du vill. Kram.

 • M

  Nu ska jag vara ärlig vad gäller mig själv och vad jag vill läsa. Tycker nog mest att du ska fortsätta som hittills. Är en ganska bra blandning som det är.
  Men…
  De flesta som läser behöver inte veta om och om igen allt du gått igenom. Du upprepar gärna det och då blir inläggen för långa ( och många om samma sak)
  Ev nya läsare kan ju faktiskt läsa bakåt i bloggen.
  Sen tycker jag inte du ska göra en träningsblogg av det heller, för tyvärr är det så att du alltför många gånger börjar skriva om träning men sen blir det nåt avbrott och just den träningsresa är över.
  Skriv precis som nu, om allt, om stort som smått. Ja, precis om ditt liv som det är.
  Som hittills.
  Men ta inte illa upp, slopa de långlånga inläggen om det som VARIT.
  Lägg fokus på det som är idag och framtiden.
  Ja, du frågade och fick svar.
  Till er andra som tänker skriva vad ni tycker, koncentrera er på vad NI vill läsa istället för att kommentera min (eller andras kommentarer )

  • J

   Jag håller med M! Tyvärr är det ganska ofta upprepningar ang det som varit och du drar med jämna mellanrum igång nån träningsgrej men fullföljer sällan/ aldrig.
   Annars är det mysigt att läsa din blogg som en dagbok, om ditt, Ludvigs och Jonas liv och er vardag ?

   • My

    Vad det gäller träningen så är det precis så som det ser ut. Tränar gör jag året runt, men även dess inlägg följer min vardag. Så de gånger jag lägger i en växel eller sätter igång en utmaning så borde jag sätta en tidslimit (se ett av mina svar ovan gällande detta… ) Då det är just det att vid dessa tillfällen som min vardag ger mig möjlighet att prioritera träningen mer så bord jag skriva just det… Tar med mig din åsikt och ska ha en bättre kontinuitet där jag även sätter tidslimit på tex utmaningar =) -Tack för din feedback! Kram =)

  • Åsa

   Jag tänker kommentera ditt inlägg M för jag tycker precis som du

 • Terese

  Jag gillar när bloggar är som dagböcker. Dvs när man får följa vardagen, med & motgångar osv.
  Men nåt jag söker inspiration i just nu är smoothies i olika varianter. Både recept & kanske vad de är bra för. Tex energikick, förbränning, immunförsvaret osv.
  Även lite allmänna kosttips, gärna utan socker ?
  Önskar dig & lilla familjen all lycka.

 • Charlotte

  M, GÅ och LÄGG dig! Klockan är snart mycket och de är dax.!!

 • Madeleine

  Jag tycker att det är kul när du skriver lite om varifrån kläderna kommer, har lite samma klädsmak. Lite annat än Replay jeansen en hade för typ 15 år sen när en hängde i Nabben ?
  Eftersom du ofta har mycket bilder blir det lättläst och inte tungt att läsa.

  • My

   Haha! Älskar Nabbe tiden och saknar mina Replay jeans. Jag har två favvo-par nerpackade någonstans =) Träffades vi där?
   Kram

   • Madeleine

    Ja, det var tider det! Jag ”bodde” där i krokarna ett tag, så jag kommer ihåg dig från de, det var ju hemmaparty lite varstans rätt ofta på den tiden.
    Ha ha, mina ligger med i någon kartong, klart en inte slänger dem!

 • Majsan

  Fortsätt som nu….????

 • Ullika

  Tycker du kan fortsätta i samma stil som tidigare det passar de flesta. Sen tror jag att du har fått en lugn och trygg famn att luta dig mot nu så din framtid ser ljus ut. Lycka till och kram.

 • GC

  Jag vill ha din blogg som den varit. Som din dagbok. Är du glad så berättar du vad som glädjer dig. Och är du ledsen så berättar du vad som hänt som tynger dig. Precis som du gjort hela tiden. Har du köpt något fint så är det alltid kul att se. Din blogg är lite blandad som livet. Alltså ändra inte på något, allt är bra. Kram ❤

 • Lars Karlsson

  Det är ju din blogg så du får ju skriva vad och hur du vill men du ställde en fråga.
  Jag gillar det du skriver.
  Även vi killar hänger med i dina rader.
  Finns mycket för oss också.
  Bröllopet hinner ni med . Håll den takten som passar er.
  Kram L

  • My

   Tack Lars =) Ja, feedback är bra… Utan eran feedback så har jag svårt att utveckla mig lika snabbt som jag vill =) Man kan aldrig vara alla till lags, men jag uppskattar verkligen att ni är så många som ger mig sin åsikt gällande detta =) -trevlig helg! Kram

 • Mollan

  Tycker M formulerade det väldigt bra.

 • Kina

  Det var ju bra något så personligt ska man då absolut hålla helt privat.

 • anonym

  Jag älskar inredning och kläder o smink. Så det kan du ta upp i bloggen hur mycket du vill. Kram.

 • M

  Nu ska jag vara ärlig vad gäller mig själv och vad jag vill läsa. Tycker nog mest att du ska fortsätta som hittills. Är en ganska bra blandning som det är.
  Men…
  De flesta som läser behöver inte veta om och om igen allt du gått igenom. Du upprepar gärna det och då blir inläggen för långa ( och många om samma sak)
  Ev nya läsare kan ju faktiskt läsa bakåt i bloggen.
  Sen tycker jag inte du ska göra en träningsblogg av det heller, för tyvärr är det så att du alltför många gånger börjar skriva om träning men sen blir det nåt avbrott och just den träningsresa är över.
  Skriv precis som nu, om allt, om stort som smått. Ja, precis om ditt liv som det är.
  Som hittills.
  Men ta inte illa upp, slopa de långlånga inläggen om det som VARIT.
  Lägg fokus på det som är idag och framtiden.
  Ja, du frågade och fick svar.
  Till er andra som tänker skriva vad ni tycker, koncentrera er på vad NI vill läsa istället för att kommentera min (eller andras kommentarer )

  • J

   Jag håller med M! Tyvärr är det ganska ofta upprepningar ang det som varit och du drar med jämna mellanrum igång nån träningsgrej men fullföljer sällan/ aldrig.
   Annars är det mysigt att läsa din blogg som en dagbok, om ditt, Ludvigs och Jonas liv och er vardag 🙂

   • My

    Vad det gäller träningen så är det precis så som det ser ut. Tränar gör jag året runt, men även dess inlägg följer min vardag. Så de gånger jag lägger i en växel eller sätter igång en utmaning så borde jag sätta en tidslimit (se ett av mina svar ovan gällande detta… ) Då det är just det att vid dessa tillfällen som min vardag ger mig möjlighet att prioritera träningen mer så bord jag skriva just det… Tar med mig din åsikt och ska ha en bättre kontinuitet där jag även sätter tidslimit på tex utmaningar =) -Tack för din feedback! Kram =)

  • Åsa

   Jag tänker kommentera ditt inlägg M för jag tycker precis som du

 • Terese

  Jag gillar när bloggar är som dagböcker. Dvs när man får följa vardagen, med & motgångar osv.
  Men nåt jag söker inspiration i just nu är smoothies i olika varianter. Både recept & kanske vad de är bra för. Tex energikick, förbränning, immunförsvaret osv.
  Även lite allmänna kosttips, gärna utan socker 🙂
  Önskar dig & lilla familjen all lycka.

 • Charlotte

  M, GÅ och LÄGG dig! Klockan är snart mycket och de är dax.!!

 • Madeleine

  Jag tycker att det är kul när du skriver lite om varifrån kläderna kommer, har lite samma klädsmak. Lite annat än Replay jeansen en hade för typ 15 år sen när en hängde i Nabben 😂

  Eftersom du ofta har mycket bilder blir det lättläst och inte tungt att läsa.

  • My

   Haha! Älskar Nabbe tiden och saknar mina Replay jeans. Jag har två favvo-par nerpackade någonstans =) Träffades vi där?

   Kram

   • Madeleine

    Ja, det var tider det! Jag ”bodde” där i krokarna ett tag, så jag kommer ihåg dig från de, det var ju hemmaparty lite varstans rätt ofta på den tiden.
    Ha ha, mina ligger med i någon kartong, klart en inte slänger dem!

 • Majsan

  Fortsätt som nu….💙🌹💙🌹

 • Ullika

  Tycker du kan fortsätta i samma stil som tidigare det passar de flesta. Sen tror jag att du har fått en lugn och trygg famn att luta dig mot nu så din framtid ser ljus ut. Lycka till och kram.

 • GC

  Jag vill ha din blogg som den varit. Som din dagbok. Är du glad så berättar du vad som glädjer dig. Och är du ledsen så berättar du vad som hänt som tynger dig. Precis som du gjort hela tiden. Har du köpt något fint så är det alltid kul att se. Din blogg är lite blandad som livet. Alltså ändra inte på något, allt är bra. Kram ❤

 • Lars Karlsson

  Det är ju din blogg så du får ju skriva vad och hur du vill men du ställde en fråga.
  Jag gillar det du skriver.
  Även vi killar hänger med i dina rader.
  Finns mycket för oss också.
  Bröllopet hinner ni med . Håll den takten som passar er.
  Kram L

  • My

   Tack Lars =) Ja, feedback är bra… Utan eran feedback så har jag svårt att utveckla mig lika snabbt som jag vill =) Man kan aldrig vara alla till lags, men jag uppskattar verkligen att ni är så många som ger mig sin åsikt gällande detta =) -trevlig helg! Kram

 • Mollan

  Tycker M formulerade det väldigt bra.

 • Karin

  Personligen tycker jag att samma saker återkommer för ofta. Om du vill återupprepa dig är det bättre med en länk till ett tidigare inlägg. Jag tror att det är vad läsarna opponerar sig mot när det gäller långa inlägg. Inte längden i sig utan att de redan läst samma sak tidigare. Eftersom du är utbildad inom träning och kost tycker jag att du varje vecka borde ha ett stående inlägg med tips om detta. Lägg ut en övning per vecka med ev en film. Lägg ut bra tips om kost. Starta träningsutmaningar. Dela med dig av din kunskap och erfarenhet genom konkreta tips.

 • Karin

  Personligen tycker jag att samma saker återkommer för ofta. Om du vill återupprepa dig är det bättre med en länk till ett tidigare inlägg. Jag tror att det är vad läsarna opponerar sig mot när det gäller långa inlägg. Inte längden i sig utan att de redan läst samma sak tidigare. Eftersom du är utbildad inom träning och kost tycker jag att du varje vecka borde ha ett stående inlägg med tips om detta. Lägg ut en övning per vecka med ev en film. Lägg ut bra tips om kost. Starta träningsutmaningar. Dela med dig av din kunskap och erfarenhet genom konkreta tips.

 • Ann

  Tack för tipset om Johannas kost och hälsa som en gav här i kommentarerna. Det är precis en sådan blogg jag sökt. Gillar allt som har med kost, motion och hälsa att göra då jag brinner för det.
  My du har ju gått utbildning i detta så du kan väl ge tips inom detta. Det viktiga är bara att du håller fast vid det då och inte plötsligt slutar som du gjort förr. Ta en titt på Johannas blogg och få lite inspiration.

  • My

   Hej Ann! Johannas kost är en supermysig blogg =) Den är jätte bra! ja…. Men när jag kör en utmaning så ska jag nog sätta en tidslimit. Just för att det är precis så det är för min del. Tränar gör jag året runt. Men beroende på vart jag är (sthlm-öland-resor osv) och hur vardagen ser ut för övrigt så lägger jag i en större växel periodvis. Tränar mer utomhus under vissa årstider osv… Men jag tar me mig det du skriver och att ha mer kontinuitet i att skriva om min träning och hälsa tror jag kan vara bra. De gånger jag lägger i en växel till kan jag bli bättre på att förmedla just det. Och även ha en tidsintervall för en utmaning tex… -Vad tror du och ni andra om det upplägget? Träning är någonting jag brinner för, och mer än gärna lyfter fram.. men utan att gå över till ett bli en träningslogg för det kommer det aldrig att bli =)

 • Ullis

  Helt ärligt så tror jag de flesta skummar igenom när det blir för långa inlägg. Några av de största bloggarna har mycket bilder och hellre flera kortare inlägg än hela romaner. Det behöver inte vara opersonligt för det. Ofta sitter man och läser en blogg på bussen, mellan saker eller i väntan på att barnens träning ska bli klar osv. Många har inte tid för långa utlägg. Och ja…för oss som läser dig länge, det blir tjatigt och mycket upprepningar. Det är väl ändå oss du vill behålla. Så var gärna personlig men spara dem längre inläggen till din bok. Och försök att hålla inläggen lite kortare eller dela upp dem i flera.

  • My

   Sant… många läser påväg till och från någonting så har man inte den tiden att sätta sig in i ett för långt inlägg. =) Det jag från min sida har försökt att göra på senare tid är att de längre inläggen har jag redan i första raden försöka att skriva att det är just ett längre inlägg, så att man kan skrolla/hoppa över det om man inte vill eller har tiden/lusten att läsa det =) Bloggen har ju verkligen blivit min ventil på vissa sätt, och ibland komma redo där längre.. men tack för feedback, jag tar me mig detta =)

 • Jane

  Skulle vara kul att få se lite mer från alla de fotografering / reklamer / reportage du är med i, ”behind the scenes” eller en link så vi kan läsa om de när de är publicerade, det vore intressant tycker jag.

  • My

   Håller med! Det vill jag verkligen bli bättre på =) Ibland får man inte publicera i aktuell tid… men, Oftast får man det, det uppskattar vissa bolag.Jag som inte är en ”modell-modell” utan snarare reklam-modell och ofta gör plåtningar för en kampanj tex är inte lika rutinerad som en ”riktig” modell. Så jag tar mig inte tiden att ta bilder ”behind the scenes” bilder. Men denna åsikt tar jag med mig, det ska jag bli bättre på =)

   • Jane

    Kul, men så kan du väl länka till allt det du har gjort och som är ute och klart det här året vore så kul att se tycker jag, har sett ditt eget märke och underkläderna men finns säkert så mycket mer, sidor / tidningar man inte själv är inne på och kan se.

    • My

     Absolut =) Men svårt att följa upp allt iof, och mycket har jag dessutom länkat upp till =) Men tar med mig det och försöker förbättra det =)

     • Jane

      Har sett det du har länkat till men finns det mer så kopiera gärna in, så vi får se allt du gjort vore så kul. Tack för svar.

     • My

      Det är omöjligt att leta upp alla länkar i efterhand dom har publicerats här inne på bloggen , på Facebook, instorma och i vissa instatsory löpande under årets gång =) Självklart svarar jag, så ofta jag kan och hinner =) -Trevlig helg! Kram

 • Lena

  Tycker din blogg är bra som den är ? med en bra blandning av känslor o det mer ytliga. Jag gillar kontrasterna. Det är därför jag läser din blogg ?

 • Lena

  Kortare inlägg om din vardag. Tex hur en arbetsdag ser ut för dig som vd. Att få följa dig en dag på jobbet.
  Läser gärna personliga inlägg, men inte om deg jag redan läst, som kraschen, konkursen, ”listan” etc. uttömt och utjatat. Finns mer av dig än att alltid återkomma till det som varit. Länka isåfall till dessa inlägg.
  Vill läsa något nytt och personligt om dig. Nya åsikter och tankar.
  Ha en trevlig fredag!

 • Ann

  Tack för tipset om Johannas kost och hälsa som en gav här i kommentarerna. Det är precis en sådan blogg jag sökt. Gillar allt som har med kost, motion och hälsa att göra då jag brinner för det.

  My du har ju gått utbildning i detta så du kan väl ge tips inom detta. Det viktiga är bara att du håller fast vid det då och inte plötsligt slutar som du gjort förr. Ta en titt på Johannas blogg och få lite inspiration.

  • My

   Hej Ann! Johannas kost är en supermysig blogg =) Den är jätte bra! ja…. Men när jag kör en utmaning så ska jag nog sätta en tidslimit. Just för att det är precis så det är för min del. Tränar gör jag året runt. Men beroende på vart jag är (sthlm-öland-resor osv) och hur vardagen ser ut för övrigt så lägger jag i en större växel periodvis. Tränar mer utomhus under vissa årstider osv… Men jag tar me mig det du skriver och att ha mer kontinuitet i att skriva om min träning och hälsa tror jag kan vara bra. De gånger jag lägger i en växel till kan jag bli bättre på att förmedla just det. Och även ha en tidsintervall för en utmaning tex… -Vad tror du och ni andra om det upplägget? Träning är någonting jag brinner för, och mer än gärna lyfter fram.. men utan att gå över till ett bli en träningslogg för det kommer det aldrig att bli =)

 • Bytt nick

  Jag tycker den är ganska bra som den är. Mindre träning, inte så mycket träning. Det finns i varenda blogg tycker jag och man ledsnar nått så fruktansvärt när alla lägger in det. Träningskläder och så är helt ok, nån gång nån ny träningssak, inte samma hela tiden. Finns så många träningssaker men det är samma, samma hela tiden. Det här tycker jag och hoppa nu inte på mig för det är vad jag tycker. En blandning, jag gillar inte röda trådar utan man kan hoppa och hatta som man vill, det ska vara äkta och inte att man satt sig ner och funderat ut och så postar man veckans tankar. Då blir det verkligen styrt och opersonligt. Det ska vara upp och ner, hur som helst, som livet är.
  Däremot att köra nått som vi läsare kan vara med och konstruktivt/kritiskt men trevligt prata om vore kul. Du ställer en fråga, vad tycker alla om det eller kommer med ett tema och så får vi diskutera det tillsammans allihopa vad vi tycker vore roligt. Veckans fråga, veckans ?.

 • Ullis

  Helt ärligt så tror jag de flesta skummar igenom när det blir för långa inlägg. Några av de största bloggarna har mycket bilder och hellre flera kortare inlägg än hela romaner. Det behöver inte vara opersonligt för det. Ofta sitter man och läser en blogg på bussen, mellan saker eller i väntan på att barnens träning ska bli klar osv. Många har inte tid för långa utlägg. Och ja…för oss som läser dig länge, det blir tjatigt och mycket upprepningar. Det är väl ändå oss du vill behålla. Så var gärna personlig men spara dem längre inläggen till din bok. Och försök att hålla inläggen lite kortare eller dela upp dem i flera.

  • My

   Sant… många läser påväg till och från någonting så har man inte den tiden att sätta sig in i ett för långt inlägg. =) Det jag från min sida har försökt att göra på senare tid är att de längre inläggen har jag redan i första raden försöka att skriva att det är just ett längre inlägg, så att man kan skrolla/hoppa över det om man inte vill eller har tiden/lusten att läsa det =) Bloggen har ju verkligen blivit min ventil på vissa sätt, och ibland komma redo där längre.. men tack för feedback, jag tar me mig detta =)

 • Jane

  Skulle vara kul att få se lite mer från alla de fotografering / reklamer / reportage du är med i, ”behind the scenes” eller en link så vi kan läsa om de när de är publicerade, det vore intressant tycker jag.

  • My

   Håller med! Det vill jag verkligen bli bättre på =) Ibland får man inte publicera i aktuell tid… men, Oftast får man det, det uppskattar vissa bolag.Jag som inte är en ”modell-modell” utan snarare reklam-modell och ofta gör plåtningar för en kampanj tex är inte lika rutinerad som en ”riktig” modell. Så jag tar mig inte tiden att ta bilder ”behind the scenes” bilder. Men denna åsikt tar jag med mig, det ska jag bli bättre på =)

   • Jane

    Kul, men så kan du väl länka till allt det du har gjort och som är ute och klart det här året vore så kul att se tycker jag, har sett ditt eget märke och underkläderna men finns säkert så mycket mer, sidor / tidningar man inte själv är inne på och kan se.

    • My

     Absolut =) Men svårt att följa upp allt iof, och mycket har jag dessutom länkat upp till =) Men tar med mig det och försöker förbättra det =)

     • Jane

      Har sett det du har länkat till men finns det mer så kopiera gärna in, så vi får se allt du gjort vore så kul. Tack för svar.

     • My

      Det är omöjligt att leta upp alla länkar i efterhand dom har publicerats här inne på bloggen , på Facebook, instorma och i vissa instatsory löpande under årets gång =) Självklart svarar jag, så ofta jag kan och hinner =) -Trevlig helg! Kram

 • Lena

  Tycker din blogg är bra som den är 💜 med en bra blandning av känslor o det mer ytliga. Jag gillar kontrasterna. Det är därför jag läser din blogg 🤗

 • Lena

  Kortare inlägg om din vardag. Tex hur en arbetsdag ser ut för dig som vd. Att få följa dig en dag på jobbet.

  Läser gärna personliga inlägg, men inte om deg jag redan läst, som kraschen, konkursen, ”listan” etc. uttömt och utjatat. Finns mer av dig än att alltid återkomma till det som varit. Länka isåfall till dessa inlägg.

  Vill läsa något nytt och personligt om dig. Nya åsikter och tankar.

  Ha en trevlig fredag!

 • Bytt nick

  Jag tycker den är ganska bra som den är. Mindre träning, inte så mycket träning. Det finns i varenda blogg tycker jag och man ledsnar nått så fruktansvärt när alla lägger in det. Träningskläder och så är helt ok, nån gång nån ny träningssak, inte samma hela tiden. Finns så många träningssaker men det är samma, samma hela tiden. Det här tycker jag och hoppa nu inte på mig för det är vad jag tycker. En blandning, jag gillar inte röda trådar utan man kan hoppa och hatta som man vill, det ska vara äkta och inte att man satt sig ner och funderat ut och så postar man veckans tankar. Då blir det verkligen styrt och opersonligt. Det ska vara upp och ner, hur som helst, som livet är.

  Däremot att köra nått som vi läsare kan vara med och konstruktivt/kritiskt men trevligt prata om vore kul. Du ställer en fråga, vad tycker alla om det eller kommer med ett tema och så får vi diskutera det tillsammans allihopa vad vi tycker vore roligt. Veckans fråga, veckans ?.

 • Lotta Lennartsson

  Herregud vad får de alltifrån men hade varit roligt eller??? skojar bara ha det nu så bra kramisar ?????

 • CC

  Bra som den är! Jag stör mig inte på längre inlägg , ibland är det kortare inlägg , ibland längre , att du tar tar upp ditt mående och uppväxt ibland är inget konstigt alls, det är ju du! Kram?

 • Lotta Lennartsson

  Herregud vad får de alltifrån men hade varit roligt eller😂😂😂 skojar bara ha det nu så bra kramisar 🐾🐾💕💖🤗

 • Sanna

  Hej fina❤️Tycker inte bloggen kan bli mer ärlig och mänsklig än vad den är. Den har liksom inget filter eller en glättig yta, som många har. Gillar din blogg och tycker som jag sagt tidigare,den växer och är en av de bästa bloggarna. Trevlig helg finis❤️
  Kram

 • CC

  Bra som den är! Jag stör mig inte på längre inlägg , ibland är det kortare inlägg , ibland längre , att du tar tar upp ditt mående och uppväxt ibland är inget konstigt alls, det är ju du! Kram🌸

 • Sarah

  Hej My tycker du skriver bra ! Fortsätt ! Lite tips hur tränar du utomhus förutom Pw ? Några tips ? Kram ??

 • eva

  Jag tycker din blogg är bra som den är ! Angående ringen så antingen sätt den på fingret ijämte som är lite tjockare, eller köp en tunn tunn ring som du sätter framför så du inte tappar den.
  Kram och ha en bra kväll.

 • Sanna

  Hej fina❤️Tycker inte bloggen kan bli mer ärlig och mänsklig än vad den är. Den har liksom inget filter eller en glättig yta, som många har. Gillar din blogg och tycker som jag sagt tidigare,den växer och är en av de bästa bloggarna. Trevlig helg finis❤️
  Kram

 • Petra

  Tycker den är bra som den är. Jag gillar när det är en blandning mellan korta och långa inlägg. Jag uppskattar mer när du skriver om dig ”själv”. Kan bli lite mätt på alla träningstips, härliga pw, ”nyttig OCH gott”tips, absolut inte bara i din blogg, utan det finns i ALLA bloggar och tidningar och tv och alla typer av sociale medier. Bliggerskor/bloggare måste nog vara den mest nyttiga och hälsosammaste av alla yrkeskategorier?. Men alla dom inläggen scrollar jag alltid förbi, så dom stör mig inte så där jättemycket egentligen. Men om du ändå frågar?
  Finns en tjej som bloggar, niiinis, fantastisk blogg, hon är otroligt jordnära och äkta. Ett tips?
  (Nu menar jag INTE att du inte är det utan att hennes blogg är bra)
  Kram på dig❤️

 • Sarah

  Hej My tycker du skriver bra ! Fortsätt ! Lite tips hur tränar du utomhus förutom Pw ? Några tips ? Kram 🌸🌸

 • eva

  Jag tycker din blogg är bra som den är ! Angående ringen så antingen sätt den på fingret ijämte som är lite tjockare, eller köp en tunn tunn ring som du sätter framför så du inte tappar den.
  Kram och ha en bra kväll.

 • Petra

  Tycker den är bra som den är. Jag gillar när det är en blandning mellan korta och långa inlägg. Jag uppskattar mer när du skriver om dig ”själv”. Kan bli lite mätt på alla träningstips, härliga pw, ”nyttig OCH gott”tips, absolut inte bara i din blogg, utan det finns i ALLA bloggar och tidningar och tv och alla typer av sociale medier. Bliggerskor/bloggare måste nog vara den mest nyttiga och hälsosammaste av alla yrkeskategorier😘. Men alla dom inläggen scrollar jag alltid förbi, så dom stör mig inte så där jättemycket egentligen. Men om du ändå frågar😊
  Finns en tjej som bloggar, niiinis, fantastisk blogg, hon är otroligt jordnära och äkta. Ett tips😁
  (Nu menar jag INTE att du inte är det utan att hennes blogg är bra)
  Kram på dig❤️

 • Sofie

  Hej My!
  Tycker fokus är för mycket på träning, vill man läsa om träning väljer man en helt annan typ av blogg med någon som kanske är i bättre form eller har tränat mer kontinuerligt ?
  Långa inlägg är bara superkul! Du är varm och personlig och det känns inte så påklistrat! Jag tycker det känns som du skriver det som är i ditt huvud precis just då. Ärligt och uppfiskande!
  Hejja dej! <3

 • Sofie

  Hej My!

  Tycker fokus är för mycket på träning, vill man läsa om träning väljer man en helt annan typ av blogg med någon som kanske är i bättre form eller har tränat mer kontinuerligt 🙂
  Långa inlägg är bara superkul! Du är varm och personlig och det känns inte så påklistrat! Jag tycker det känns som du skriver det som är i ditt huvud precis just då. Ärligt och uppfiskande!
  Hejja dej! <3

 • Johanna

  Hej! Nu svarar jag lite sent på detta inlägg men jag vill verkligen tacka för fina ord om min blogg ?
  Jag hade nöjet att träffa dig My i somras på träningshelgen i Färjestaden. Vilken helg vi hade. Den kommer vi sent glömma jag och min syster, och träningsvärken efteråt ?? Jag tycker verkligen att du är en bra förebild. Jag började läsa din blogg efter träningshelgen och jag uppfattar dig på bloggen precis som jag uppfattade dig i ”verkligheten”, äkta och ödmjuk. En glädjespridare ❤️ Tycker att det är en bra blandning på din blogg. Fortsätt vara precis som du är ?
  Kram Johanna
  http://www.johannaskost.wordpress.se

 • Johanna

  Hej! Nu svarar jag lite sent på detta inlägg men jag vill verkligen tacka för fina ord om min blogg 🌸

  Jag hade nöjet att träffa dig My i somras på träningshelgen i Färjestaden. Vilken helg vi hade. Den kommer vi sent glömma jag och min syster, och träningsvärken efteråt 😳😂 Jag tycker verkligen att du är en bra förebild. Jag började läsa din blogg efter träningshelgen och jag uppfattar dig på bloggen precis som jag uppfattade dig i ”verkligheten”, äkta och ödmjuk. En glädjespridare ❤️ Tycker att det är en bra blandning på din blogg. Fortsätt vara precis som du är 🌸
  Kram Johanna
  http://www.johannaskost.wordpress.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.