Mini burgare och surgubbe!

50703524-3768-411C-9582-466031D89A70

Mini-hamburgare!

Lilleman skulle kunna leva på hamburgare. Till frukost, lunch och middag! Mc Donalds älskar han! Jag har aldrig tyckt om mc Donalds, varken som vuxen eller barn. Jag mår illa av doften, den friterade oljan och pommes! -Blääää! Däremot tycker jag om hamburgare. ”Riktig” hamburgare, hemmagjord eller högrevs burgare.

Men dessa små mini-burgare hittade jag i charken på Ica. Inte så tokiga!

Lilleman fick välja middag för att han ska flyga ner till Öland imorgon. Så självklart blev det detta 😂

3F03D242-2CDB-4D42-8B0F-2962AD948C62 FAAB0307-4F29-4706-9F8E-A44651E22D9B 3033A546-6C33-4294-A287-182113CCC2B1 F6E6E8A9-463B-4346-8CA0-634B98DFB20E

Liten bacon, ost, sallad, tonat, rå-lök och dressing ville han ha…

D189245F-9132-4F9D-8037-2BAF245B1917 C9F92735-2C12-4690-8A9C-BAF2FA476516 B9A1D502-1C68-4388-9C3C-3AEC2B5D0A65

Jonas är en riktig tjur-gubbe idag 😂  trött efter helgens gig. Till hans försvar så har dom rest extremt långt, och haft dubbla spelningar. Han har Sovit heeeeela dagen och klev upp till middagen först nu. Jag älskar att retas med honom när han är en Vresig och surgubbe! 😏🤣 Det är nämligen inte så ofta… Men ibland så! 

Så nu ska jag göra lite kaffe, och ta fram min ny-gjorda paj ☺️ Kanske blir han glad & go igen ☺️😂🙈

Vi hörs imorgon… Önskar dig en fin kväll!💕

Kram kram

/My Martens

PS: läs mitt förra inlägg där jag länkar upp debatten! 

Posted in: Vardag
Kommentarer (51)
 • ? Miss Öland ?

  Tråkigt med en sur gubbe som tydligen inte pallar med nattlivet längre, åldern tar ut sitt rätt. Kanske dax att gå vidare i livet och börja uppskatta sin blivande fru som fixar god mat och tar hand om boendet och barn medans han är på vift och fortfarande lever kvar i 90- talet. Nä fy, skärpning .inte menigen att du redan nu ska behöva gå på tårna efter att Jonas kommit hem efter spelningar? Föratt fanskapet är trött!! Nä varningstecken på det. Vill inte att du ska behöva bli mer sårad i ditt liv nu när du mår så bra.

 • Kina

  Mycket godare och sundare med hemlagade burgare som man kan göra hur stora / små msn vill och tillsammans med sina barn tycker jag ?.

 • 🌞 Miss Öland 🌞

  Tråkigt med en sur gubbe som tydligen inte pallar med nattlivet längre, åldern tar ut sitt rätt. Kanske dax att gå vidare i livet och börja uppskatta sin blivande fru som fixar god mat och tar hand om boendet och barn medans han är på vift och fortfarande lever kvar i 90- talet. Nä fy, skärpning .inte menigen att du redan nu ska behöva gå på tårna efter att Jonas kommit hem efter spelningar? Föratt fanskapet är trött!! Nä varningstecken på det. Vill inte att du ska behöva bli mer sårad i ditt liv nu när du mår så bra.

 • Anonym

  Det är väl inte konstigt om Jonas är sur när han får stå ut med din fjantiga uppenbarelse. Det hade väl vem som helst varit.
  Kan Ludvig bo hos dig nu när han börjar skolan?
  Är det lämpligt att du släpar honom runt på krogen när du har honom i din vård?

  • Lena

   Den ända som är fjant här är faktiskt du ? som går en på Mys blogg, som du uppenbarligen inte gillar o skriver negativa kommentarer. Det är fjantigt !

 • Kina

  Mycket godare och sundare med hemlagade burgare som man kan göra hur stora / små msn vill och tillsammans med sina barn tycker jag 👍.

 • fru spenat

  Kan meddela herrskapet att dom flesta karlar är sura ibland. Tro mig! Det är bara att lika läget. Man bör inte ta åt sig själv av det dock.
  Alla FI-tanter härinne kan ju scrolla nu men alltså – vi kvinnor är mer för att kompromissa och skapa god stämning i familjen än vad många män är. Därmed inte sagt att vi inte kan bli sura – men vi blir liksom inte gubbsura. Jag förstår exakt vad du menar My. Det är säkert borta i morgon.
  Den där tanten som tykade sig mot Jonas kan ju byta sitt liv mot hans någon vecka och ser hur pigg hon är när hon kommer hem på lördag kväll eller när det nu var.
  Du din lilla sura Anonym: Vad då släpa runt på krogen??? Dom var ute och åt med vänner. Dom gick ju liksom inte bananas på Sture direkt. Min mamma är så klart bäst men hade gärna haft en mamma som My också (ja även om jag inte alltid tycker som hon).

  • My

   hihi! ja, idag hade det gått över ? Det är tufft ibland när dom är iväg. Många tänker bara på själva spelningen. men oftast kör doks till arlanda, fager till tex Finland. landar åker bil.. och flyger inrikes en gång till. Bil igen.. mot hotell och spelning. Tekniksk koll innan, för att sedan gå på scenen oftast sent mellen 00-01 på natten och sedan samma resa igen, dubbla flighter osv =) Och ibland även en spelning dagen efter igen…. Jag dessutom är ju super trött. Pallar inte att vara vaken på nätterna, så därför bli detta en krock ibland! haha! Kul att vara med på deras dags-spelningar som är dagtid när dom turnerar med festival =) Då pallar även jag att vara med! hehe!;) Tack för omtanken! Anonym är en mycket sjuk och sonlig människa tyvärr….. kram

 • Anonym

  Det är väl inte konstigt om Jonas är sur när han får stå ut med din fjantiga uppenbarelse. Det hade väl vem som helst varit.

  Kan Ludvig bo hos dig nu när han börjar skolan?

  Är det lämpligt att du släpar honom runt på krogen när du har honom i din vård?

  • Lena

   Den ända som är fjant här är faktiskt du 😂 som går en på Mys blogg, som du uppenbarligen inte gillar o skriver negativa kommentarer. Det är fjantigt !

 • fru spenat

  Kan meddela herrskapet att dom flesta karlar är sura ibland. Tro mig! Det är bara att lika läget. Man bör inte ta åt sig själv av det dock.

  Alla FI-tanter härinne kan ju scrolla nu men alltså – vi kvinnor är mer för att kompromissa och skapa god stämning i familjen än vad många män är. Därmed inte sagt att vi inte kan bli sura – men vi blir liksom inte gubbsura. Jag förstår exakt vad du menar My. Det är säkert borta i morgon.

  Den där tanten som tykade sig mot Jonas kan ju byta sitt liv mot hans någon vecka och ser hur pigg hon är när hon kommer hem på lördag kväll eller när det nu var.

  Du din lilla sura Anonym: Vad då släpa runt på krogen??? Dom var ute och åt med vänner. Dom gick ju liksom inte bananas på Sture direkt. Min mamma är så klart bäst men hade gärna haft en mamma som My också (ja även om jag inte alltid tycker som hon).

  • My

   hihi! ja, idag hade det gått över 😉 Det är tufft ibland när dom är iväg. Många tänker bara på själva spelningen. men oftast kör doks till arlanda, fager till tex Finland. landar åker bil.. och flyger inrikes en gång till. Bil igen.. mot hotell och spelning. Tekniksk koll innan, för att sedan gå på scenen oftast sent mellen 00-01 på natten och sedan samma resa igen, dubbla flighter osv =) Och ibland även en spelning dagen efter igen…. Jag dessutom är ju super trött. Pallar inte att vara vaken på nätterna, så därför bli detta en krock ibland! haha! Kul att vara med på deras dags-spelningar som är dagtid när dom turnerar med festival =) Då pallar även jag att vara med! hehe!;) Tack för omtanken! Anonym är en mycket sjuk och sonlig människa tyvärr….. kram

 • anonym

  Kan meddela att My aktiv valt bort en ”normal” vardag o uppväxt med Ludde.
  Hon kommer inte ha honom när han går i skolan. Han kommrér oftast att behöva FLYGA varannan helg till Sthlm för att hänga med mamman som försöker göra varjelitet tillfälle med sonen till High Caparall, Cirkus, fara o flänga, bara för att hon är så rädd att han ska tycka det är tråkigt hos mammma.Hon försöker derperat köpa sin son.
  Och ursäkta, men tjänar bra gör du inte! När allt är betalt så är det väl snarare minus i kassan?!
  Och bolaget du nu är VD för tittas över nu efter sommaren då det inkommit konkursansökan…..
  Ska du bryta ihop då också`? VD på ett från början konkat bolag?
  Skylla nästa viktuppgång på det också. Att du då inte kommer att må bra.
  Sen bör du se över din munhygien. Su luktar satan ur munnen!!!!

  • Klara

   Alltså jag baxnar när jag läser denna kommentar. Hade jag varit my så hade denna person gjort mig så jävla ledsen oavsett hur det är med sanningen. Det knyter sig i magen på mig. Så fruktansvärt elakt. Vad vill denna människa? Är hen ute efter att totalt knäcka my? Det kan hen nog inte nu pga hennes Jonas som finns där antar jag. OM hen mot all förmodan skulle kunna knäcka my, vad har hen vunnit då? Nej, jag mår på riktigt illa.
   Ta hand om dig my, vi är många som gillar dig ❤️

   • My

    Hej! Ja, denna människan är sjuk… Mycket sjuk. Utger sig för att vara olik aperosner hela tiden. Skriver och attackerar om allt jag gör. 8spelar egentligen ingen roll vad, det letas fel i allt oavsett vad ) Det fin ingen substans i någonting av det som ”anonym” skriver om. Ingen ide att varken kommentera eller bry sig om människan… OM jag hade kunnat blockera så hade jag gjort det. men personen byter bara alias hela tiden så det blir en deltidssyssla som jag inte hinner med… Tack för omtanken, kram

  • M

   Lifestyle publishing gick försattes i konkurs i maj i år.
   Kanske är Lifestyle Communications ett nytt företag eller sprunget ur det.
   Bekräfta dina upogifter om du kan.
   Samt tagga ner dig i tonen lite, skulle inte skada.

   • M

    Mitt svar riktat till anonym

   • My

    Nej, och nej.
    Huvudbolaget har funnits i 28 år. Det är alltså inget av dom bolagen ni skriver om eller spekulerar om.
    Dom försatts ett säljbolag i konkurs efter Internstöld på flera miljoner….
    Delägarna Peter & Nico har öppet gjort uttalande om detta. Det är en stor utredning där man lämnat allt ät jurister och väntar på rättelse och förhoppningsvis kunna få tillbaka en del av allt dom förlorade..
    Som många andra större bolag har man flera bolag. Sä även i detta fallet…..

    • M

     Mitt inlägg var riktat till anonym som skriver att det bolag du arbetar för lämnats in för konkurs. Därför skrev jag vilket bolag som var försatt i konkurs och bad anonym komma med fakta om SITT påstående.

     • M

      Samt att det var anonym som skulle tagga ner

     • My

      Ja, jag vet ? jag skulle skulle svara anonym, men skrev till dig ☺️ Och blandar ihop svaren…. vågar knappt erkänna det. Med tanke på att sagt åt alla att sluta klaga på värmen, men den tar knäcken på mig! ??

 • anonym

  Kan meddela att My aktiv valt bort en ”normal” vardag o uppväxt med Ludde.
  Hon kommer inte ha honom när han går i skolan. Han kommrér oftast att behöva FLYGA varannan helg till Sthlm för att hänga med mamman som försöker göra varjelitet tillfälle med sonen till High Caparall, Cirkus, fara o flänga, bara för att hon är så rädd att han ska tycka det är tråkigt hos mammma.Hon försöker derperat köpa sin son.

  Och ursäkta, men tjänar bra gör du inte! När allt är betalt så är det väl snarare minus i kassan?!

  Och bolaget du nu är VD för tittas över nu efter sommaren då det inkommit konkursansökan…..

  Ska du bryta ihop då också`? VD på ett från början konkat bolag?

  Skylla nästa viktuppgång på det också. Att du då inte kommer att må bra.

  Sen bör du se över din munhygien. Su luktar satan ur munnen!!!!

  • Klara

   Alltså jag baxnar när jag läser denna kommentar. Hade jag varit my så hade denna person gjort mig så jävla ledsen oavsett hur det är med sanningen. Det knyter sig i magen på mig. Så fruktansvärt elakt. Vad vill denna människa? Är hen ute efter att totalt knäcka my? Det kan hen nog inte nu pga hennes Jonas som finns där antar jag. OM hen mot all förmodan skulle kunna knäcka my, vad har hen vunnit då? Nej, jag mår på riktigt illa.

   Ta hand om dig my, vi är många som gillar dig ❤️

   • My

    Hej! Ja, denna människan är sjuk… Mycket sjuk. Utger sig för att vara olik aperosner hela tiden. Skriver och attackerar om allt jag gör. 8spelar egentligen ingen roll vad, det letas fel i allt oavsett vad ) Det fin ingen substans i någonting av det som ”anonym” skriver om. Ingen ide att varken kommentera eller bry sig om människan… OM jag hade kunnat blockera så hade jag gjort det. men personen byter bara alias hela tiden så det blir en deltidssyssla som jag inte hinner med… Tack för omtanken, kram

  • M

   Lifestyle publishing gick försattes i konkurs i maj i år.
   Kanske är Lifestyle Communications ett nytt företag eller sprunget ur det.
   Bekräfta dina upogifter om du kan.
   Samt tagga ner dig i tonen lite, skulle inte skada.

   • M

    Mitt svar riktat till anonym

   • My

    Nej, och nej.

    Huvudbolaget har funnits i 28 år. Det är alltså inget av dom bolagen ni skriver om eller spekulerar om.

    Dom försatts ett säljbolag i konkurs efter Internstöld på flera miljoner….

    Delägarna Peter & Nico har öppet gjort uttalande om detta. Det är en stor utredning där man lämnat allt ät jurister och väntar på rättelse och förhoppningsvis kunna få tillbaka en del av allt dom förlorade..

    Som många andra större bolag har man flera bolag. Sä även i detta fallet…..

    • M

     Mitt inlägg var riktat till anonym som skriver att det bolag du arbetar för lämnats in för konkurs. Därför skrev jag vilket bolag som var försatt i konkurs och bad anonym komma med fakta om SITT påstående.

     • M

      Samt att det var anonym som skulle tagga ner

     • My

      Ja, jag vet 😄 jag skulle skulle svara anonym, men skrev till dig ☺️ Och blandar ihop svaren…. vågar knappt erkänna det. Med tanke på att sagt åt alla att sluta klaga på värmen, men den tar knäcken på mig! 😅🙈

 • Fia

  Vilka sorgsna människor som skriver i ditt kommentarsfält! Blir förundrad hur man kan bli så bitter och elak att man börjar skriva vidrigheter på offentliga personers bloggar…
  Har aldrig kommenterat här tidigare men har läst din blogg i några år och tycker den är kul att läsa med variation och att du ärligt bjuder på dig själv!:-)
  Men klart bitterf*tt*rna blir arga när det både går bra för dig i kärlekslivet, arbetslivet och du fullkomligt strålar!
  Fortsätt som du gör och jag hoppas innerligt att dina troll inte själva är mammor, flickvänner och fruar för stackars barnen och männen i sånt fall!:-(
  Ha en fin dag!:-)
  Kram Fia

 • Laila

  Skakar på huvudet åt tragiska kommentarer, men jag förstår varför de skrivs. Tanterna är desperata nu när det går bra för My. Att hon dessutom är lycklig svider nog rejält ?

 • Anita

  Du anonym sprid din skit någon annanstans vi vill inte ha dig här.

 • Fia

  Vilka sorgsna människor som skriver i ditt kommentarsfält! Blir förundrad hur man kan bli så bitter och elak att man börjar skriva vidrigheter på offentliga personers bloggar…
  Har aldrig kommenterat här tidigare men har läst din blogg i några år och tycker den är kul att läsa med variation och att du ärligt bjuder på dig själv!:-)
  Men klart bitterf*tt*rna blir arga när det både går bra för dig i kärlekslivet, arbetslivet och du fullkomligt strålar!
  Fortsätt som du gör och jag hoppas innerligt att dina troll inte själva är mammor, flickvänner och fruar för stackars barnen och männen i sånt fall!:-(
  Ha en fin dag!:-)
  Kram Fia

 • Anncharlotte

  Till anonym.
  Suck. Önskar så att du skulle må bättre o få adekvat hjälp. Har arbetat under många år m människor m psykiska problem o känner så väl igen din symptombild.
  Du skulle kunna fylla ditt liv m glädje o hopp istället för bitterhet.

 • Laila

  Skakar på huvudet åt tragiska kommentarer, men jag förstår varför de skrivs. Tanterna är desperata nu när det går bra för My. Att hon dessutom är lycklig svider nog rejält 😉

 • Ulle

  Galet vilka elaka/dryga/dumma kommentarer en del skriver!! Varför undrar jag? Vad får ni ut av detta? Hur mår ni själva egentligen? Jag är mållös ? Tack för en fin blogg och att du delar med dig My.
  (Och det bästa är ju att det är självvalt att läsa Mys blogg ?)

  • My

   Tack ulle! ja… man blir mörkrädd ibland…. Rent av obehagligt emellanåt. Det man kan trösta sig med är att ”trollet”/”anonym inte mår bra. Det för sorgligt och hon behöver professionell hjälp. Man väljer ju själv va dana vill läsa. Om man inte gillar mig och det jag skriver så kan man ju enkel välja att inte läsa bloggen =) hehe! Kram på dig!

   • Laila

    Tyvärr tror inte jag att det handlar om personer som aktivt kan/vill välja att INTE läsa din blogg. Det är personer som har valt att varje dag kommentera sin galla och leta fel. Spelar ingen roll vad du skriver om så är det fel. Märkligt fenomen det där…. Måendet är inte på topp när man har det konstiga behovet! Kör på som vanligt du. Alltid retar det någon ?

 • Anita

  Du anonym sprid din skit någon annanstans vi vill inte ha dig här.

 • Ulle

  Galet vilka elaka/dryga/dumma kommentarer en del skriver!! Varför undrar jag? Vad får ni ut av detta? Hur mår ni själva egentligen? Jag är mållös 😢 Tack för en fin blogg och att du delar med dig My.
  (Och det bästa är ju att det är självvalt att läsa Mys blogg 😱)

  • My

   Tack ulle! ja… man blir mörkrädd ibland…. Rent av obehagligt emellanåt. Det man kan trösta sig med är att ”trollet”/”anonym inte mår bra. Det för sorgligt och hon behöver professionell hjälp. Man väljer ju själv va dana vill läsa. Om man inte gillar mig och det jag skriver så kan man ju enkel välja att inte läsa bloggen =) hehe! Kram på dig!

   • Laila

    Tyvärr tror inte jag att det handlar om personer som aktivt kan/vill välja att INTE läsa din blogg. Det är personer som har valt att varje dag kommentera sin galla och leta fel. Spelar ingen roll vad du skriver om så är det fel. Märkligt fenomen det där…. Måendet är inte på topp när man har det konstiga behovet! Kör på som vanligt du. Alltid retar det någon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.