Kaffe med klös….

31293CDB-2731-4B83-AD4A-8FEC127E11AD

 

Heeej!

Alltså HUR snygga är inte dessa koppar?!😍

Jag och Lilleman skjutsar Jonas, Linda och Peter till Arlanda. Basic spelar i Helsingborg idag ☺️

Klockan ringde 07:00 och för första gången på länge tog det emot att gå upp!!!🙈sover ur-uselt i värmen! Måste fixa en ac, men har inte hunnit  ☺️

Efter att vi lämnat av dom så körde vi mot Lidingö hem till Kin och tjejerna för lite frukost-mys💕 Fom ska åka bort nån vecka, så vi ville passa på att ses innan… Kin bjöd på kaffe med klös🐾 

7F6BB323-840F-4453-9428-3A2C4AB69432 E3B4092E-C568-4A83-8289-2680515185E6 8D3BEB38-D340-4591-BD34-9A4176376B68 F107F50F-6C91-416D-903F-CFC1129CE5C0

Nästan skönt att det är mulet idag… håller timmarna för regn! För naturen och alla bränders skull 🙏🏻❤️

Nu har Lilleman och jag varit i Täby c och shoppat! Vi ska precis åka ut till Sigtuna och gå på Pollys kalas 💕 Ni vet… mina underbara Sigtuna-grannar ☺️

-Hörs sen fina du!

Kram kram

/My Martens 

knn

Posted in: Vardag
Kommentarer (11)
 • Ida

  Funderar på att du ofta besöker vänner och blir bjuden på massor, mat, dryck, pool osv. Bjuder ni nånsin tillbaka? Minns inget inlägg där du har varit värdinna för nån fest eller ens en middag? Kan ha fel, så påminn mig..?? Detta är inget påhopp, jobbar själv på att bli en bättre värdinna. Mina kompisar bjuder så ofta min familj till allt möjligt och känner att jag står lite efter

  • P

   ”så påminn mig”,,,??
   Hon har väl ingen skyldighet att påminna dig, eller för den delen berätta när hon bjöd?
   Jag tar gärna med mig fik/mat/ hem till folk jag besöker.
   Finns ju en chans att M gör likadant? Och dessutom utan att skriva om det?
   Jag tycker att du behöver jobba på mer än att bli en bättre värdinna för jo, det är ett påhopp.

   • Kina

    Inte för att jag bryr mig, men varför skulle inte My visa det i sådana fall? det förstår jag varför skulle en fika / middag hos henne vara ”hemligt”.

 • Charlotte

  Ja de kopparna var de verkligen klös i! Älskar koppar! Kan gå bananas inne på indiska o köpa koppar jag eg inte behöver hehe.. Får nu försöka bli bättre på det när jag ser hur våran moder jord förändras. Der är ALDRIG försent har jag lärt mig! ” ska f.ro.m NU inte köpa något mer från vare sig indiska eller någon annan.
  Har inte direkt innan varit så miljömedveten, skäms faktiskt. Varför ska de behövas katastrofer för att man (jag) ska ta åt mig? Antagligen för att jag är något ointelligent, ointresserad, okunskap och mycket mycket mer.
  Men du my, du är bara vackrast och bäst!

 • Ida

  Funderar på att du ofta besöker vänner och blir bjuden på massor, mat, dryck, pool osv. Bjuder ni nånsin tillbaka? Minns inget inlägg där du har varit värdinna för nån fest eller ens en middag? Kan ha fel, så påminn mig..?? Detta är inget påhopp, jobbar själv på att bli en bättre värdinna. Mina kompisar bjuder så ofta min familj till allt möjligt och känner att jag står lite efter

  • P

   ”så påminn mig”,,,??
   Hon har väl ingen skyldighet att påminna dig, eller för den delen berätta när hon bjöd?
   Jag tar gärna med mig fik/mat/ hem till folk jag besöker.
   Finns ju en chans att M gör likadant? Och dessutom utan att skriva om det?
   Jag tycker att du behöver jobba på mer än att bli en bättre värdinna för jo, det är ett påhopp.

   • Kina

    Inte för att jag bryr mig, men varför skulle inte My visa det i sådana fall? det förstår jag varför skulle en fika / middag hos henne vara ”hemligt”.

 • Charlotte

  Ja de kopparna var de verkligen klös i! Älskar koppar! Kan gå bananas inne på indiska o köpa koppar jag eg inte behöver hehe.. Får nu försöka bli bättre på det när jag ser hur våran moder jord förändras. Der är ALDRIG försent har jag lärt mig! ” ska f.ro.m NU inte köpa något mer från vare sig indiska eller någon annan.

  Har inte direkt innan varit så miljömedveten, skäms faktiskt. Varför ska de behövas katastrofer för att man (jag) ska ta åt mig? Antagligen för att jag är något ointelligent, ointresserad, okunskap och mycket mycket mer.

  Men du my, du är bara vackrast och bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.