I samarbete med inreda.com

6A3F07F0-2D41-42B5-B391-377A1E4E59D8

Godmorgon!

Alltså magiskt väder! Jag hör folk klaga på att det är varmt 😂 Snälla, gör inte det! Sommaren är kort, i år har vi ett paradis i vårat underbara Sverige! 😎 -Njuuuut!

Tiden springer iväg, snart är det slask och grått igen! Nu njuter vi istället för att klaga på denna underbara värme! ☀️

BCCFEF89-E941-4C3C-B796-D544F32CEC7E

Nu sitter vi vid frukosten igen….. tittar ut över havet… njuter. En varm kopp kaffe i handen. Jonas och Ludvig leker. Jag är lugn, avslappnad och tillfreds.

Vi ska åka vidare till Jonas föräldtar dag….. ska bli SÅ mys att få hälsa på svärföräldrarna! Dom bor i Skärplinge som ligger en bit härifrån☺️ Men du, fler bilder och uppdateringar komme härifrån. Sen. Men först!

Nu kommer nästa sommarrrbjudande ! 😍 jag har ordnat ett grymt erbjudande hos inreda.com

C7C2177A-7673-482A-89C9-E441CA31B183

20% rabatt i 2 dagar på lagervaror. Här ser du några utvalda favoriter från mig men det finns såå mycket mer fint så det var verkligen svårt att välja! Missa inte att inreda.com även har rea med fantastiska 40-70% rabatter 😍

Skriv in mymartens20 i kassan så dras 20% rabatt av på ordinarie priser (ej på reapriser).

Kram och happy shopping!💋

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (37)
 • Lotte

  Vilka härliga dagar ni haft ?

 • Lotte

  Vilka härliga dagar ni haft 🙂

 • Gun

  Jo många människor har faktiskt anledning att klaga. Folk evakueras från sina hem på grund av alla skogsbränder. Bönderna får nödslakta djur eftersom dom inte får tag på foder. Gamla och sjuka människor dör av värmen. Vi kommer knappt att ha nån svensk mat till vintern och maten kommer att bli betydligt mycket dyrare för att vi har så varmt. Bevattningsförbud råder på många ställen eftersom grundvattnet håller på att försvinna och även eldningsförbud råder på många ställen. Men det kanske har gått dej förbi totalt. Så passa på och njut så länge du kan

  • Anette

   du kan inte ha många glädjeämnen i livet låter det som! ? snacka om att lägga alla människors olycka på sina axlar.

   • M

    Det kanske fler borde göra. Ta hänsyn till hur de som lever av djur, jordbruk odling mm har det.
    Visst kan man njuta av vädret och ha det skönt men som det ser ut nu så verkar större delen av befolkningen önska regn.
    Det behövs för oss alla.
    Mycket kommer som det ser ut nu att bli dyrt i höst ( och framöver)
    Vissa har en förmåga att bara ”leva för dagen”.
    Det SKA man göra men se inte ner på ALLA som av olika orsaker önskar annat väder.
    Det är tyvärr inte alla som kan lägga sig vid pool eller hav och njuta.
    Det är med detta som med allt annat, den/de som har pengar kan liksom köpa sig svalka.
    Alla får tycka vad de vill men ta och sluta klaga på de som tar hänsyn och tänker på alla som har det svårt nu.

 • Lena A

  Jag hör nog till dom som klagar ? gillar i och för sig värmen o sol, men vill ha regn. Här har det inte regnat ( förutom en åskskur) på 2,5 månad ! Har man djur som knappt har nåt bete, så är det inte alls kul. Men det går ju inte att påverka vädret, så det är väl bara att le o va glad ?

 • Gun

  Jo många människor har faktiskt anledning att klaga. Folk evakueras från sina hem på grund av alla skogsbränder. Bönderna får nödslakta djur eftersom dom inte får tag på foder. Gamla och sjuka människor dör av värmen. Vi kommer knappt att ha nån svensk mat till vintern och maten kommer att bli betydligt mycket dyrare för att vi har så varmt. Bevattningsförbud råder på många ställen eftersom grundvattnet håller på att försvinna och även eldningsförbud råder på många ställen. Men det kanske har gått dej förbi totalt. Så passa på och njut så länge du kan

  • Anette

   du kan inte ha många glädjeämnen i livet låter det som! 😢 snacka om att lägga alla människors olycka på sina axlar.

   • M

    Det kanske fler borde göra. Ta hänsyn till hur de som lever av djur, jordbruk odling mm har det.
    Visst kan man njuta av vädret och ha det skönt men som det ser ut nu så verkar större delen av befolkningen önska regn.
    Det behövs för oss alla.
    Mycket kommer som det ser ut nu att bli dyrt i höst ( och framöver)
    Vissa har en förmåga att bara ”leva för dagen”.
    Det SKA man göra men se inte ner på ALLA som av olika orsaker önskar annat väder.
    Det är tyvärr inte alla som kan lägga sig vid pool eller hav och njuta.
    Det är med detta som med allt annat, den/de som har pengar kan liksom köpa sig svalka.
    Alla får tycka vad de vill men ta och sluta klaga på de som tar hänsyn och tänker på alla som har det svårt nu.

 • Lena A

  Jag hör nog till dom som klagar 😔 gillar i och för sig värmen o sol, men vill ha regn. Här har det inte regnat ( förutom en åskskur) på 2,5 månad ! Har man djur som knappt har nåt bete, så är det inte alls kul. Men det går ju inte att påverka vädret, så det är väl bara att le o va glad 😎

 • Gunilla

  Det brinner överallt. Goda vänner har fått lämna sitt boende utan att veta om huset står kvar! Inget paradis direkt tycker jag.
  Lukten av brandrök väckte mig 04 imorse men som tur var inte i närheten men röken sprider sig.
  Nu åskar det o obehagligt om blixten slår ner när det är så torrt!!

 • Lena

  Tror inte människor klagar glr det är kul…men nu är det illa…runt hela Sverige.

 • GC

  Nu räcker det med denna värmen för i år. Nu kan det gärna regna resten av året.

 • Louise

  Jag skulle hellre ha grått och slask alla dagar i veckan än den katastrof som detta väder medför: grundvattnet är snart slut, djur måste nedslaktas, det brinner överallt, all växtlighet torkar bort och naturen skriker, djur i skog och mark dör, vi kommer inte att inhemska produkter i vinter och bönder tvingas gå i konkurs. Så man måste nog tänka lite längre än vad man själv gillar för väder. ❤️

 • Kina

  Underbart med sommar och värme absolut, men det medför dessvärre också så mycket sorgliga och fruktansvärda saker vilket man pratar om överallt, kan inte ha gått någon förbi eller?

 • Gunilla

  Det brinner överallt. Goda vänner har fått lämna sitt boende utan att veta om huset står kvar! Inget paradis direkt tycker jag.
  Lukten av brandrök väckte mig 04 imorse men som tur var inte i närheten men röken sprider sig.
  Nu åskar det o obehagligt om blixten slår ner när det är så torrt!!

 • Mari

  Jag tror nog My menade människor som klagar mer i allmänhet. Såklart vet vi alla om denna torka och totala kris som råder. Det är fruktansvärt. Och regn behövs nu det vet vi alla. Massor av regn. Men vi måste ju ändå få njuta av solen utan att bli påhoppade. Vädret kan vi inte rå på hur mycket vi än vill. Och så länge solen envisas med att visa sig tänker iaf jag njuta av bad båtliv och värme. Kan inte sitta inne och vara bitter.

  • Mi

   Det tror jag också men det skrivna språket kan tolkas och uppfattas på så många olika sätt, gäller både inlägg och kommentarer.

  • Anette

   Bra inlägg! Typiskt svenskt på något sätt vi får aldrig glädjas över något man ska alltid vara nedstämd över andras olyckor! Det är väl detta väder de flesta sitter och drömmer om i fikarummen när det är -20 grader ute.

   • Louise

    Nja, tror det har att göra med hur nära naturen man lever. Min far samt även släktingar är bönder och jag ser misären på nära håll. Jag ser hur flera av vår familjs bekanta tvingas gå i konkurs, hur skogar för 600 milj. kr brinner upp, hur djuren lider och hur naturen är uttorkad. Jag kan förstå att inte alla lever nära naturen på det sättet och kanske inte gör kopplingen mellan bönder, djur och natur och den mat vi har på bordet varje dag. Och jag antar det är ok att man lever i sin bubbla, men om man ber folk att ”sluta klaga” då blir jag provocerad och man kan inte vara så självisk att man inte fattar kopplingen mellan detta väder och djur och natur och en av våra viktigaste yrkesgrupper. Visst, tyck som ni vill, men be inte folk som går i konkurs att ”sluta klaga” för att ni själva bara vill tänka på sol och bad.

 • Lena

  Tror inte människor klagar glr det är kul…men nu är det illa…runt hela Sverige.

 • Mia S

  Inte klaga?
  Jodå det får man visst det.
  En del mår faktiskt dåligt i denna värmen.

 • GC

  Nu räcker det med denna värmen för i år. Nu kan det gärna regna resten av året.

 • Louise

  Jag skulle hellre ha grått och slask alla dagar i veckan än den katastrof som detta väder medför: grundvattnet är snart slut, djur måste nedslaktas, det brinner överallt, all växtlighet torkar bort och naturen skriker, djur i skog och mark dör, vi kommer inte att inhemska produkter i vinter och bönder tvingas gå i konkurs. Så man måste nog tänka lite längre än vad man själv gillar för väder. ❤️

 • Kina

  Underbart med sommar och värme absolut, men det medför dessvärre också så mycket sorgliga och fruktansvärda saker vilket man pratar om överallt, kan inte ha gått någon förbi eller?

 • Mari

  Jag tror nog My menade människor som klagar mer i allmänhet. Såklart vet vi alla om denna torka och totala kris som råder. Det är fruktansvärt. Och regn behövs nu det vet vi alla. Massor av regn. Men vi måste ju ändå få njuta av solen utan att bli påhoppade. Vädret kan vi inte rå på hur mycket vi än vill. Och så länge solen envisas med att visa sig tänker iaf jag njuta av bad båtliv och värme. Kan inte sitta inne och vara bitter.

  • Mi

   Det tror jag också men det skrivna språket kan tolkas och uppfattas på så många olika sätt, gäller både inlägg och kommentarer.

  • Anette

   Bra inlägg! Typiskt svenskt på något sätt vi får aldrig glädjas över något man ska alltid vara nedstämd över andras olyckor! Det är väl detta väder de flesta sitter och drömmer om i fikarummen när det är -20 grader ute.

   • Louise

    Nja, tror det har att göra med hur nära naturen man lever. Min far samt även släktingar är bönder och jag ser misären på nära håll. Jag ser hur flera av vår familjs bekanta tvingas gå i konkurs, hur skogar för 600 milj. kr brinner upp, hur djuren lider och hur naturen är uttorkad. Jag kan förstå att inte alla lever nära naturen på det sättet och kanske inte gör kopplingen mellan bönder, djur och natur och den mat vi har på bordet varje dag. Och jag antar det är ok att man lever i sin bubbla, men om man ber folk att ”sluta klaga” då blir jag provocerad och man kan inte vara så självisk att man inte fattar kopplingen mellan detta väder och djur och natur och en av våra viktigaste yrkesgrupper. Visst, tyck som ni vill, men be inte folk som går i konkurs att ”sluta klaga” för att ni själva bara vill tänka på sol och bad.

 • Flipp

  Det blir knappast ett enda dugg bättre för någon om jag slutar njuta av vädret och börjar gnälla istället…

 • Flipp

  Det blir knappast ett enda dugg bättre för någon om jag slutar njuta av vädret och börjar gnälla istället…

 • Bytt nick

  Precis, får vi mer vatten för att vi klagar? Man får vara glad att det är värme, sen att det påverkar olika saker är förskräckligt och hemskt men sluta klaga på dom som gillar värmen. Jag skulle också önska regn för att få slut på bränder men skörden är redan förstörd, den går inte att rädda med regn nu. Sen är vattnet på vår planet konstant. Det är alltid lika mycket vatten. Att den nu ligger långt under kan vi inte göra nått åt. Den kommer åter. Hon menar för 17 inte att det är roligt med bränder och nödslakt, höga priser osv. Äh, trångsynta människor, ni klagar säkert lika mycket på allt och ingenting fast då är det er det gäller och då är det väl ok förstås. Varför la jag ens ner tid att tjafsa med er?

 • Bytt nick

  Precis, får vi mer vatten för att vi klagar? Man får vara glad att det är värme, sen att det påverkar olika saker är förskräckligt och hemskt men sluta klaga på dom som gillar värmen. Jag skulle också önska regn för att få slut på bränder men skörden är redan förstörd, den går inte att rädda med regn nu. Sen är vattnet på vår planet konstant. Det är alltid lika mycket vatten. Att den nu ligger långt under kan vi inte göra nått åt. Den kommer åter. Hon menar för 17 inte att det är roligt med bränder och nödslakt, höga priser osv. Äh, trångsynta människor, ni klagar säkert lika mycket på allt och ingenting fast då är det er det gäller och då är det väl ok förstås. Varför la jag ens ner tid att tjafsa med er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.