INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Hej från bilen… påväg till Öregrund!

Inlägget innehåller reklamlänk 

84B89257-8CAF-4817-B854-F38026954D66

Hej från bilen 👋🏻 Bjussar på lite mobilbilder i farten 😂 (bättre än inget) 

Vi befinner oss på en lite Roadtrip… Genom svenska skogrna… Vi ska ta en mini-semester när Jonas är spelledig och är påväg till ett ur-mysigt ställe utanför Öregrund…. 

fixade klorna imorse! Åkte till Solna till Bling Lines huvudkontor. Idag Körde vi på en kortare fräsch modell 😍Hon fick fria händer (i nude-skala)  Jag blev supet nöjd!🌟

Glittret jag ofta använder heter Desiree  och kommer av märket Bling Line🌟 dom har både salong och skola.

-Spana in dom HÄR  👈🏻

57B213A7-FD17-4758-9F25-F66CBCA9800E

Hörs sen!

Kram kram

/My Martens

71 Komentarer

 1. My en fråga i all välmening, varför blir det ofta många negativa kommentarer och ton inne på din blogg. Läser många bloggar och ser aldrig det på dom. Der verkar som du alltid har det.

  • Det beror nog på att några har svårt att hantera sin avundsjuka…Hos många andra bloggar släpps inte några ifrågasättande kommentarer igenom.

   • De flesta bloggar har öppna kommentarsfält så det tror jag inte stämmer (min åsikt) och har något att göra med att det inte är lika aggressiv stämning.

   • Lena A ! Visst är det sorgligt och samtidigt otäckt att det finns människor som mår såå dåligt att de sitter och formulerar elakheter med en ”skruv” av vänlighet och omtanke i tron att andra är så ointelligenta att de inte genomskådar deras ”fånerier” Jag ”ber” för att dessa olyckliga själar ska hitta lite lycka i tillvaron så de slipper sitta framför en skärm och spy ut sin olycka och ensamhet på andra som har förmågan att ta tag i sina liv .

 2. My, så fina naglar! Önskar er en härlig liten semester! Njut tillsammans med dina fina killar ? Följer din blogg dagligen, för den innehåller är en härlig blandning ? Kram

 3. My en fråga i all välmening, varför blir det ofta många negativa kommentarer och ton inne på din blogg. Läser många bloggar och ser aldrig det på dom. Der verkar som du alltid har det.

  • Det beror nog på att några har svårt att hantera sin avundsjuka…Hos många andra bloggar släpps inte några ifrågasättande kommentarer igenom.

   • De flesta bloggar har öppna kommentarsfält så det tror jag inte stämmer (min åsikt) och har något att göra med att det inte är lika aggressiv stämning.

   • Lena A ! Visst är det sorgligt och samtidigt otäckt att det finns människor som mår såå dåligt att de sitter och formulerar elakheter med en ”skruv” av vänlighet och omtanke i tron att andra är så ointelligenta att de inte genomskådar deras ”fånerier” Jag ”ber” för att dessa olyckliga själar ska hitta lite lycka i tillvaron så de slipper sitta framför en skärm och spy ut sin olycka och ensamhet på andra som har förmågan att ta tag i sina liv .

 4. Riktigt snygga naglar My! Jag tycker det är sååå mycket snyggare med kortare förlängning än de långa spetsiga klor en del gör. Måste vara totalt opraktiskt med så långa naglar.
  Tack för en bra blogg? o ha en härlig roadtrip

 5. Så snyggt med den kortare modellen . Tycker det känns mer fräscht än den längre modellen . Ha en riktigt mysig semester .

 6. My, så fina naglar! Önskar er en härlig liten semester! Njut tillsammans med dina fina killar 💞 Följer din blogg dagligen, för den innehåller är en härlig blandning 💞 Kram

 7. Varför är du så illa omtyckt My? Är det för att du är så snygg, proffesionell och känner så mycket känt folk. Bra relationer lyckas du också med.

  • Att en gammal bloggtant med makt fått flera små uppkomlingar till bloggtanter på vischan att sprida skit och rykten om My betyder ingenting i det långa loppet …. den Karma de gapade om kommer i kapp dom förr eller senare , Om du bara visste hur många som verkligen tycker om My ! BRA va !!

   • Eftersom jag inte har en aning om vilka det är kan du väl skriva vilka du menar, jag skulle vilja gå in på deras bloggar och se vad det är för personer som har den sortens beteende. Jag är inte inne på så många så jag har ingen aning. Vill bilda mig en uppfattning om vad dessa personer är för ena.

 8. Åh Öregrund så fin liten sommarstad, jag bor några mil därifrån ?. Det finns några inredningsaffärer, en på vägen ner till Öregrund och minst en i Öregrund, tips för dig som gillar det ?.

 9. Älskar att läsa din blogg den är så bra skriven.
  Vet att du är mycket uppskattad men förstås också väcker avund hos andra bloggare som inte är lika populära, därav negativa troll ibland.
  Hoppas ni får några fina dagar i Öregrund?

 10. Riktigt snygga naglar My! Jag tycker det är sååå mycket snyggare med kortare förlängning än de långa spetsiga klor en del gör. Måste vara totalt opraktiskt med så långa naglar.
  Tack för en bra blogg😊 o ha en härlig roadtrip

 11. Så snyggt med den kortare modellen . Tycker det känns mer fräscht än den längre modellen . Ha en riktigt mysig semester .

 12. Varför är du så illa omtyckt My? Är det för att du är så snygg, proffesionell och känner så mycket känt folk. Bra relationer lyckas du också med.

  • Att en gammal bloggtant med makt fått flera små uppkomlingar till bloggtanter på vischan att sprida skit och rykten om My betyder ingenting i det långa loppet …. den Karma de gapade om kommer i kapp dom förr eller senare , Om du bara visste hur många som verkligen tycker om My ! BRA va !!

   • Eftersom jag inte har en aning om vilka det är kan du väl skriva vilka du menar, jag skulle vilja gå in på deras bloggar och se vad det är för personer som har den sortens beteende. Jag är inte inne på så många så jag har ingen aning. Vill bilda mig en uppfattning om vad dessa personer är för ena.

 13. Åh Öregrund så fin liten sommarstad, jag bor några mil därifrån 😊. Det finns några inredningsaffärer, en på vägen ner till Öregrund och minst en i Öregrund, tips för dig som gillar det 🙂.

 14. Jäklar vilket perfekt par ni är, eran kärlek strålar ju rätt ut på oss läsare ♥️ och din indian är ju bara såååå snygg. Och självklart du också My, men det vet ju alla ??

 15. Älskar att läsa din blogg den är så bra skriven.
  Vet att du är mycket uppskattad men förstås också väcker avund hos andra bloggare som inte är lika populära, därav negativa troll ibland.
  Hoppas ni får några fina dagar i Öregrund😊

 16. Jäklar vilket perfekt par ni är, eran kärlek strålar ju rätt ut på oss läsare ♥️ och din indian är ju bara såååå snygg. Och självklart du också My, men det vet ju alla 😍😘

 17. Helt perfekt form, längd och färg på de naglarna men om man får vara ärlig ? Å det ska man väl vara, så tyckte jag inte det var så snyggt med den mörka randen runt nageln mot fingret till, eller luras man lite av att det är taget så nära.
  Å till dig som undrar varför det blir negativa kommentarer på My’s blogg så är det ju för att hon är ärlig och har ett öppet kommentarsfält!
  Till skillnad från pluttinuttbloggarna som för det mesta släpper igenom bara ja-sägare.
  Heder till My för öppenheten ?

   • Fast det tror jag inte. Jag läser bla MG.s blogg ibland och hon har då inte det. Jag har frågat henne ang en sak, bara en snäll fråga och efter det är jag totalt dissad. Bara för en snäll vuxen fråga. Jag är aldrig elak i mina kommentarer. Jag tyckte att M.G sjönk oerhört i min värld genom att helt dissa mina frågor och då var det inget påhopp, inget elakt, ingenting, men det passade väl inte damen kanske. Det tycker jag är barnsligt och ganska så patetiskt. Så nej, alla har verkligen inte öppna eller om dom dissar vissa som frågar och inte bara skriver älskar dig. Jag vet inte.
    Skitsnygga naglar förövrigt. Så snygga att jag nog ska boka tid själv och göra naglar på semestern. Kan inte ha det på arbetstid. Funkar verkligen inte med länga naglar. Kanske den längden, annars får jag vara fin på ledig tid.

   • Jag skriver inte hälften så mycket elakheter som vissa andra.
    Vad hon egentligen har öppet för vet väl bara hon själv.
    Men väldigt många bloggare har stängda kommentarsfält och släpper bara igenom ”snälla” kommentarer om sin egen förträfflighet.
    Jag vet inte om de tjänar pengar på att folk kommenterar öppet eller om det drar fler klick till bloggen men oavsett VAD man skriver så kommer det ju med och det är ett plus även om det blir otrevligt ibland.

    • Håller med dig M, man behöver iofs inte vara otrevlig men man behöver inte hålla med My, man får komma med ändå. Vissa får man bara komma med om man skriver att man älskar den och den är så vacker, fin, pluttinutti, och avgudar personen. Jag älskar ingen av dom bloggare jag läser. Älska är ett stort ord och hur kan man älska nån man inte känner och hur kan man hata nån man inte känner? Tycka olika eller lika i sak är en sak men bara hjärtan. Så tråkigt. Kul att ha diskussioner på våra olikheter men med en normal och trevlig ton är vad jag tycker om.

 18. Helt perfekt form, längd och färg på de naglarna men om man får vara ärlig ? Å det ska man väl vara, så tyckte jag inte det var så snyggt med den mörka randen runt nageln mot fingret till, eller luras man lite av att det är taget så nära.
  Å till dig som undrar varför det blir negativa kommentarer på My’s blogg så är det ju för att hon är ärlig och har ett öppet kommentarsfält!
  Till skillnad från pluttinuttbloggarna som för det mesta släpper igenom bara ja-sägare.
  Heder till My för öppenheten 👍

   • Fast det tror jag inte. Jag läser bla MG.s blogg ibland och hon har då inte det. Jag har frågat henne ang en sak, bara en snäll fråga och efter det är jag totalt dissad. Bara för en snäll vuxen fråga. Jag är aldrig elak i mina kommentarer. Jag tyckte att M.G sjönk oerhört i min värld genom att helt dissa mina frågor och då var det inget påhopp, inget elakt, ingenting, men det passade väl inte damen kanske. Det tycker jag är barnsligt och ganska så patetiskt. Så nej, alla har verkligen inte öppna eller om dom dissar vissa som frågar och inte bara skriver älskar dig. Jag vet inte.

    Skitsnygga naglar förövrigt. Så snygga att jag nog ska boka tid själv och göra naglar på semestern. Kan inte ha det på arbetstid. Funkar verkligen inte med länga naglar. Kanske den längden, annars får jag vara fin på ledig tid.

   • Jag skriver inte hälften så mycket elakheter som vissa andra.
    Vad hon egentligen har öppet för vet väl bara hon själv.
    Men väldigt många bloggare har stängda kommentarsfält och släpper bara igenom ”snälla” kommentarer om sin egen förträfflighet.
    Jag vet inte om de tjänar pengar på att folk kommenterar öppet eller om det drar fler klick till bloggen men oavsett VAD man skriver så kommer det ju med och det är ett plus även om det blir otrevligt ibland.

    • Håller med dig M, man behöver iofs inte vara otrevlig men man behöver inte hålla med My, man får komma med ändå. Vissa får man bara komma med om man skriver att man älskar den och den är så vacker, fin, pluttinutti, och avgudar personen. Jag älskar ingen av dom bloggare jag läser. Älska är ett stort ord och hur kan man älska nån man inte känner och hur kan man hata nån man inte känner? Tycka olika eller lika i sak är en sak men bara hjärtan. Så tråkigt. Kul att ha diskussioner på våra olikheter men med en normal och trevlig ton är vad jag tycker om.

 19. Men tyvärr finns det mobbning på andra bloggar med. Fattar ej att inte bloggarna blockerar dom. Varken dom eller vi med respekt vill inte se deras knäppa kommentarer. Fler och fler börjar nu blockera dom bra.

 20. Men tyvärr finns det mobbning på andra bloggar med. Fattar ej att inte bloggarna blockerar dom. Varken dom eller vi med respekt vill inte se deras knäppa kommentarer. Fler och fler börjar nu blockera dom bra.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My