Nu är han här…

Inlägget innehåller reklamlänk 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag kom han hem, min älskade Lilleman ❤️

Nu tar vi semester 3-4 veckor😎 Minimalt med planer, och hela sommarn framför oss…

-BÄSTA känslan ❤️

Vi Ska föröka njuta av ”nuet”, ta dagen som den kommer och kanske göra någon utflykt då och då… Jonas gigar var och varannan dag. Så vissa dagar är det bara vi, andra dagar hela familjen ☺️

8421A0EB-1FB0-448E-A92E-38F469DF9CED

Hörni, sorry för dåligt med uppdateringar, samt strul. Det har varit något fel på våran sajt. Men nu hoppas jag att det är i sin ordning igen..😄

Vet du, jag har ordnat lite sommarrabatter år er. Inlägg kommer snart, håll utkik 😄 

F4D6274F-7AB1-4541-8199-819D30524B93

Jag var inne på Mio möbler idag. Vi har väntat på vårat matbord, JÄTTE länge 😩 men idag lovade dom (igen) att den skulle komma hem till oss nu på onsdag. När vi köpte och betalade möbeln, så la vi även till för hemleverans och montering 😎 så nu håller jag tummar och tår för att den kommer på onsdag!!!  Såhär ser det ut idag.

Vi ska nu under min semester föröka få ordning på det sista sedan renovering. Vi är väldigt trötta på vårat provisoriska matbord o väntan på det nya 😂😝

30CD91EF-33EC-4EAB-86BB-0008DB230252

Jag fick hem min nya lampa från markslöjd för ett tag sedan. Köpte till lampor och hat hängt upp den nu ☺️ -Vad tycker du? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag klockade hem den från Campadre ( HÄR ) där man kan fynda hur mycket som helst mellan 50-70% 😍🙌🏻 bla denna!   In och shoppa märkesprylar till låga priser! 😄 Har köpt hem lite nya blommor, börjat få saker på sin plats. Jag bestämde mig för att sluta stressa med detta. Senaste månaderna på mitt nya jobb så blir det väldigt långa dagar. Ölands veckorna på det…. så jag hat bara låtit det vara, sänkt kraven och gjort processen längre ☺️ En sak i taget. Detta är en enorm utmaning för mig, som gärna vill ha allting klart på en gång 😅  

Tanken är att vi ska sälja och flytta till större. Men inte nu! Nu vill vi bara vara, i nuet och landa i allt…. förlovningen 💍, familjelivet, våra jobb och karriärer, vardagen m.m

innan det är dags för försäljning och jakt på ny bostad…. och bröllop på det☺️

5CCFE133-B876-4682-87D3-153F59914504 9AB16139-412A-4085-9618-B7F7D27224A0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älskar Ikeas hemnes byrå, slukar HUR mycket som helst! Vi köpte en ny sådan för ett par veckor sedan. Sjukt jobbig att skriva ihop 😅 Denna hittade jag på Facebook igår. Så vi hyrde ett släp ovh hämtade den i nackastrand 😎 varken jag eller Jonas gillar att skruva🙈  hehe! Innan skulle jag aldrig köpt begagnat. Nu har jag kommit på fördelarna med det! 🙌🏻

301D02D0-5671-462E-8D98-395FF08B42E0

ska vi laga middag, njuta av kvällen och bara mysa❤️ (Den där fruk korgen klickade jag också hem på team hos Campadre  👈🏻 )

-Önskar dig en trevlig kväll!

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (67)
 • Gunilla

  Den blicken när han tittar på Lilleman! Så fint!!
  Ha en bra sommar?

 • Lars Karlsson.

  Oj!! Ni är en familj. Så härligt att se.
  Njur nu allt vad ni kan.
  Kram L

 • Andrea

  Tänk så olika vi ser på det här med begagnat , Camilla Läckberg älskar att handla på Blocket och Second hand och så gör även jag trots att ekonomin tillåter dyra men onödiga inköp av nytt . Härligt att du lär dej vad som är viktigt ?

  • My

   Ja, Det är ju super bra! ? jag har aldrig gillar att byta nr/kontakt uppgifter med främlingar…. det är det som framförallt stoppar mig innan ☺️ Men nu kan man ju handla via så
   Många forum ☺️

 • Jesper

  Så du har modererat ditt kommentarsfält igen?

  • My

   Nu skriver du en kommentar med 3-4 minuters mellanrum ? nej, det är öppet. Du kan skriva bloggenbevakningen ? kanske har du autokorr på?

 • Jesper

  Dina lögner diskuteras i bloggen Bloggbevaxxxg

 • Jesper

  Så var det med det ”öppna omodererade kommentarsfältet”. Du har alltså spärrat ordet Bloggbevaxxxxg. Haha du är stort förljuget skämt.

  • My

   ??? Du kan skriva bloggbevakningen, du behöver inte skriva annat ?

   • Lisa

    Fast nu ljuger du My. Jag skrev en kommentar förut och hänvisade till Bloggbevakning och den kom inte med

    • Lisa

     Länkar man till Bloggbevakning, så modererar du bort kommentaren ju. Har försökt igen nu, två gånger.
     Återigen, sluta ljug och trassla in dig i lögner HELA tiden. Och sedan när du ska försvara lögnen, så ljuger du igen. Skrattretande är du.

     • My

      Jaha, ja länkningar fungerar inte till någon =) men det har ingenting med namnet att göra, utan är för att förekomma spam =) Kram på dig Lisa ?

 • Andrea

  Kom inte min kommentar med på grund av att jag skrev Bl…bevakning ? ville ju bara berätta att du diskuteras där för fullt angående bilden där du pekar Fuck you men senare bytte ut men som jag är övertygad om att du som vuxen och mamma självklart inte menade att den var riktad mot läsarna !?

 • Gunilla

  Den blicken när han tittar på Lilleman! Så fint!!
  Ha en bra sommar😎

 • Lars Karlsson.

  Oj!! Ni är en familj. Så härligt att se.
  Njur nu allt vad ni kan.
  Kram L

 • Andrea

  Tänk så olika vi ser på det här med begagnat , Camilla Läckberg älskar att handla på Blocket och Second hand och så gör även jag trots att ekonomin tillåter dyra men onödiga inköp av nytt . Härligt att du lär dej vad som är viktigt 🙂

  • My

   Ja, Det är ju super bra! 🙂 jag har aldrig gillar att byta nr/kontakt uppgifter med främlingar…. det är det som framförallt stoppar mig innan ☺️ Men nu kan man ju handla via så
   Många forum ☺️

 • Jesper

  Så du har modererat ditt kommentarsfält igen?

  • My

   Nu skriver du en kommentar med 3-4 minuters mellanrum 😅 nej, det är öppet. Du kan skriva bloggenbevakningen 🙂 kanske har du autokorr på?

 • Jesper

  Dina lögner diskuteras i bloggen Bloggbevaxxxg

 • Jesper

  Så var det med det ”öppna omodererade kommentarsfältet”. Du har alltså spärrat ordet Bloggbevaxxxxg. Haha du är stort förljuget skämt.

  • My

   ??? Du kan skriva bloggbevakningen, du behöver inte skriva annat 😂

   • Lisa

    Fast nu ljuger du My. Jag skrev en kommentar förut och hänvisade till Bloggbevakning och den kom inte med

    • Lisa

     Länkar man till Bloggbevakning, så modererar du bort kommentaren ju. Har försökt igen nu, två gånger.

     Återigen, sluta ljug och trassla in dig i lögner HELA tiden. Och sedan när du ska försvara lögnen, så ljuger du igen. Skrattretande är du.

     • My

      Jaha, ja länkningar fungerar inte till någon =) men det har ingenting med namnet att göra, utan är för att förekomma spam =) Kram på dig Lisa 😉

 • Millan

  Hur kommer det sig att du ljög dig blå om den där bilden ”du inte lagt upp”? Rätt genant så här i efterhand? Hahaha

 • Andrea

  Kom inte min kommentar med på grund av att jag skrev Bl…bevakning ? ville ju bara berätta att du diskuteras där för fullt angående bilden där du pekar Fuck you men senare bytte ut men som jag är övertygad om att du som vuxen och mamma självklart inte menade att den var riktad mot läsarna !?

 • Millan

  Hur kommer det sig att du ljög dig blå om den där bilden ”du inte lagt upp”? Rätt genant så här i efterhand? Hahaha

 • tant H

  Njut av dessa veckor nu för det är ju så att tiden kommer inte åter! Gläds åt att allt redan blivit så mycket bättre! Fina lampor-jag gillar mässingfärgat!

 • CC

  Blir varm i hjärtat när jag ser dig och sonen, lycka ! Katterna vill man ju bara klappa, pälsen måste ju vara så gosig nu när de är klippta så:-) Hoppas att du får en härlig sommar!

 • Ann-Charlotte

  Lycka till med ledigheten m Lilleman o sommaren. ?
  Till alla troll skänker jag kärlek, inte för era inlägg utan för att det kanske gör er mindre bittra.
  My du är bäst o ärligast❤️

  • My

   Tack fina ❤️?? Ja… det spelar ingen roll vad jag säger eller gör, det ska alltid ifrågasättas, diskuteras och klankas ner på. Säger jag rött, så ska det vara blått. Du fattar ? Men majoriteten här inne är positiva och glada ☺️ Mer kärlek och positivitet åt folket ☺️

 • tant H

  Njut av dessa veckor nu för det är ju så att tiden kommer inte åter! Gläds åt att allt redan blivit så mycket bättre! Fina lampor-jag gillar mässingfärgat!

 • CC

  Blir varm i hjärtat när jag ser dig och sonen, lycka ! Katterna vill man ju bara klappa, pälsen måste ju vara så gosig nu när de är klippta så:-) Hoppas att du får en härlig sommar!

 • Ann-Charlotte

  Lycka till med ledigheten m Lilleman o sommaren. 😊
  Till alla troll skänker jag kärlek, inte för era inlägg utan för att det kanske gör er mindre bittra.
  My du är bäst o ärligast❤️

  • My

   Tack fina ❤️🙏🏻 Ja… det spelar ingen roll vad jag säger eller gör, det ska alltid ifrågasättas, diskuteras och klankas ner på. Säger jag rött, så ska det vara blått. Du fattar 🙈 Men majoriteten här inne är positiva och glada ☺️ Mer kärlek och positivitet åt folket ☺️

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Det är tyvärr inte bara du som råkar illa ut att klankas ner på. Verkar som att dom goa rara bittra människorna ger sig på personer med diagnoser. Lätt att hugga på folk som har det bra men kan nedvärderas av pga sina diagnoser.
  Verkligen moget av er. Det säger som sagt mer om er som trycker ner folk än om dom andra framgångsrika människor med diagnoser.
  Skulle vilja veta av er som trycker ner folk, vad ni får ut av det? Mår ni på nått sätt bättre?
  Ja, ja. Själv skulle jag aldrig göra nått så korkat.

 • Sandra

  Men varför skrev att jag såg fel då?
  Det gjorde jag ju bevisligen inte.
  Du kunde bara skrivit att jag hade rätt som såg att du bytt ut bilden.
  Jag brydde mig inte att du pekade finger, fattar att det var en skämtgrej.
  Det jag tyckte var konstigt var att du inte stod för att du bytt ut bilden.
  Inte särskilt ”ärligt” enligt mig.

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Det är tyvärr inte bara du som råkar illa ut att klankas ner på. Verkar som att dom goa rara bittra människorna ger sig på personer med diagnoser. Lätt att hugga på folk som har det bra men kan nedvärderas av pga sina diagnoser.
  Verkligen moget av er. Det säger som sagt mer om er som trycker ner folk än om dom andra framgångsrika människor med diagnoser.

  Skulle vilja veta av er som trycker ner folk, vad ni får ut av det? Mår ni på nått sätt bättre?
  Ja, ja. Själv skulle jag aldrig göra nått så korkat.

 • Sandra

  Men varför skrev att jag såg fel då?
  Det gjorde jag ju bevisligen inte.
  Du kunde bara skrivit att jag hade rätt som såg att du bytt ut bilden.
  Jag brydde mig inte att du pekade finger, fattar att det var en skämtgrej.
  Det jag tyckte var konstigt var att du inte stod för att du bytt ut bilden.
  Inte särskilt ”ärligt” enligt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.