Whiteparty Image Skincare!

096A6968

Image Skincare – White Party! 

För någon vecka sedan så var vi på Images årliga event. Vilket party! fantastiskt bra ordnat, deras återförsäljare och vissa kunder var på plats Stämningen var på topp och alla var vackert vitklädda 🌟

-Alltså min blivande man, alltså jag älskar hans look denna kvällen! 😍

Jag tycker att det är SÅ kul med tema!  Vackra blommor, vackra ballonger, fantastisk god mat som grillmästarna lagade framför oss…. Denice och Daniell välkomna alla tillsammans med sitt fantastiska team Niclas och Helena… På ett sätt som bara dom kan göra. Trubaduren bjöd på livemusik hela kvällen, och solen sken över Stockholm… 

 

 

096A7408

Vi fick känna och klämma på deras nyheter. jag ser med spänning fram mot att börja använda dessa. Jag som har väldigt kan sig hy har hittat min favoriter hos Image Den ”oranga” serien är bra för mig, den passar min hy perfekt! Jag kombinerar ofta den med deras foundation, som är fantastisk!

Här ser du några av nyheterna: 

096A6714 096A6724 copy 096A6766

Vackra Denice tillsammans med konferencieren ☺️

096A6769

4D5F551D-9FB0-45B8-A69B-D3FC0A522870 F209C49D-54C2-4C1A-AF76-8A7553741282 B91B565F-8DC6-4277-8565-C67CD9D5A384 60C39602-63D2-44F9-AE9A-1D1A4A8C257D

Mor och dotter Beatrice & Alva Orrenvade hade kommit till huvudstaden från Borås. Vilka härliga människor!!! 😍🙌🏻😍

096A6884 096A6992 096A6998 Bobby, Daniell och Jimi 💕

096A7020 096A7057 copy 096A7058 copy

Det var verkligen en skön och härlig stämning hel kvällen. En perfekt söndag, och ett lyxigt avbrott i vardagen… ☺️

096A7068

Lars-åke Babsan var självklart på plats…. Visst älskar man Flamingon han håller i handen. Dessa fick gästerna ta me dig hem. Jag som drack alkoholfritt blev utan flamingo men fångade den på bild! haha! 😂

096A7083 096A7098 096A7163 Mitt mobilskal…  Praktiskt och idiotiskt på samma gång! -Nån som känner igen sig? 🙈

Med korten redo för ficktjuven som kan få med sig både mobil, kort och körkort. SÅ DUMT! Och fult!!! Nu, idag ska jag ändra på detta en gång för alla. jag tänker att jag sk göra det ”sen”.

Men sen kommer aldrig….. 

096A7175 096A7204

En till flamingo…….😂😍

Trevligt med trubadur!

096A7255 096A7261 096A7275 

Alva, Åza och Beatrice. – Vilken härlig trio med sköna blondiner 😍

096A7282 096A7289 096A7303 096A7306 096A7311 096A7351 096A7376 096A7494 (2) 096A7499 (2)

TACK Denice & Daniell på Image Skincare för en fantastisk kväll!  🙏🏻🌟💕

kram kram

/ My Martens 

 

60 Komentarer

 1. Alltså WOW! Nu ska och tycker inte jag att vi alltid borde prata om hur snygga o vackra människor är pga all hets om utseenden, men nu kan jag fasiken inte låta bli. Såååå himla fin och snygg du är my!! Oh lala ??

 2. Halloj My!
  Har letat ihjäl mig efter en sån dress du har! Kavaj och byxa!
  Får man vara fräck o fråga vart du hittat den? Fina foton btw?

 3. Dom där damerna från Borås och deras ”utveckling” har man ju kunnat följa i en serie på Femman.
  Men bortsett från det. Fina bilder
  Din gubbe klär i ljusa färger ?

 4. Alltså WOW! Nu ska och tycker inte jag att vi alltid borde prata om hur snygga o vackra människor är pga all hets om utseenden, men nu kan jag fasiken inte låta bli. Såååå himla fin och snygg du är my!! Oh lala 💜😘

 5. Hej My och så klart alla andra!
  Brukar Aldrig kommentera inne hos bloggare! Men kan inte låta bli…beundrar sitt driv, engagemang, energi, men oxå att du erkänner sina brister och”fel” som vi ju alla faktiskt har.
  Men har så svårt för när det ska klankas ner på ngn…varför i hela fridens namn måste man göra de..mår man bättre av de,,har man själv ett mindre intressant liv,,är de avundsjuka..å för den delen kvittar de vilken anledning det än må vara!
  Att klaga å skriva nedvärderande ord ifrågasätta huruvida My jobbar på företaget som VD eller inte de kvittar väl!
  Nä fram för mer positivitet..tror världen skulle må SÅÅÅÅÅ mkt bättre då!
  Sura kvinnor är så oattraktivt tycker jag(ingen behöver hålla med)
  Ha en fin komma de helg
  Kram Ulrika

 6. Vad härligt! Måste dock påpeka en sak,du skriver bildbomb vilket stämmer,men 19 av 20 bilder är ju identiska? Det enda som skiljer är ju typ att det är en blondin mer eller mindre med på bilderna? Sorry men om du scrollar lite själv så ser du hur fort man kan ev tröttna,annars bra! Kram

 7. Halloj My!
  Har letat ihjäl mig efter en sån dress du har! Kavaj och byxa!
  Får man vara fräck o fråga vart du hittat den? Fina foton btw🌸

 8. Dom där damerna från Borås och deras ”utveckling” har man ju kunnat följa i en serie på Femman.
  Men bortsett från det. Fina bilder
  Din gubbe klär i ljusa färger 👍

 9. Hej My och så klart alla andra!

  Brukar Aldrig kommentera inne hos bloggare! Men kan inte låta bli…beundrar sitt driv, engagemang, energi, men oxå att du erkänner sina brister och”fel” som vi ju alla faktiskt har.

  Men har så svårt för när det ska klankas ner på ngn…varför i hela fridens namn måste man göra de..mår man bättre av de,,har man själv ett mindre intressant liv,,är de avundsjuka..å för den delen kvittar de vilken anledning det än må vara!
  Att klaga å skriva nedvärderande ord ifrågasätta huruvida My jobbar på företaget som VD eller inte de kvittar väl!

  Nä fram för mer positivitet..tror världen skulle må SÅÅÅÅÅ mkt bättre då!

  Sura kvinnor är så oattraktivt tycker jag(ingen behöver hålla med)

  Ha en fin komma de helg
  Kram Ulrika

 10. Vad härligt! Måste dock påpeka en sak,du skriver bildbomb vilket stämmer,men 19 av 20 bilder är ju identiska? Det enda som skiljer är ju typ att det är en blondin mer eller mindre med på bilderna? Sorry men om du scrollar lite själv så ser du hur fort man kan ev tröttna,annars bra! Kram

 11. Jag tror att du får ”lura” Jonas om att det är White partyn som ni ska på hädan efter. OJ han ser ut som en helt annan människa ? tänk att färg kan göra så mycket. Nu såg man hans drag mer och även hans egna färger. Annars i din blogg så ser han rätt så dyster ut om du missförstår mig rätt, jag förstår att han inte är det men på foton. Kanske han drogs med av allt det ljusa och blev på ljust humör till och med? Jag älskar också tema fester, det behöver inte vara något speciellt utan bara någon liten grej så gör det att det blir lite mer engagemang liksom.

  • Fast varför ska han ”luras” att klä sej på ett annat sätt än vanligt ? Om någon inte duger som de är så får man väl skaffa nån som klär sej som man vill att vara tillsammans med … varför dömer vissa andra människor efter deras kläder ?

  • Låt honom klä sig som han vill! Det var ett himla tjat för ett tag sen om att Jonas var konstig, vad var han för typ. Konstiga kommentarer om hans klädstil m m. Alla är inte extroverta linslusar och vill han klä sig i svart eller rosa så kvittar det totalt för mig.
   Ni är däremot väldigt fina ihop, My. ❤️

 12. Jag tror att du får ”lura” Jonas om att det är White partyn som ni ska på hädan efter. OJ han ser ut som en helt annan människa 🙂 tänk att färg kan göra så mycket. Nu såg man hans drag mer och även hans egna färger. Annars i din blogg så ser han rätt så dyster ut om du missförstår mig rätt, jag förstår att han inte är det men på foton. Kanske han drogs med av allt det ljusa och blev på ljust humör till och med? Jag älskar också tema fester, det behöver inte vara något speciellt utan bara någon liten grej så gör det att det blir lite mer engagemang liksom.

  • Fast varför ska han ”luras” att klä sej på ett annat sätt än vanligt ? Om någon inte duger som de är så får man väl skaffa nån som klär sej som man vill att vara tillsammans med … varför dömer vissa andra människor efter deras kläder ?

  • Låt honom klä sig som han vill! Det var ett himla tjat för ett tag sen om att Jonas var konstig, vad var han för typ. Konstiga kommentarer om hans klädstil m m. Alla är inte extroverta linslusar och vill han klä sig i svart eller rosa så kvittar det totalt för mig.
   Ni är däremot väldigt fina ihop, My. ❤️

 13. Jag tycker du och Jonas är super fina tillsammans. Och som ovan skrev, Jonas är ju sjukt snygg i dessa vita kläder.
  Men Borås brudarna trodde jag först var två transvestiter ( sorry ) ?

 14. Jag tycker du och Jonas är super fina tillsammans. Och som ovan skrev, Jonas är ju sjukt snygg i dessa vita kläder.

  Men Borås brudarna trodde jag först var två transvestiter ( sorry ) 😂

 15. Ja, jag vet.. Men jag tycker att du som är så naturligt vacker och står bredvid dessa upp-piffade brudar från Borås så ser dem lite fejkade ut.

 16. Ja, jag vet.. Men jag tycker att du som är så naturligt vacker och står bredvid dessa upp-piffade brudar från Borås så ser dem lite fejkade ut.

 17. Men oj, jag menade absolut inget illa eller elakt med min kommentar om att Jonas borde ”luras” ? Jag tycker bara att han såg fin ut, det var menat som en komplimang och ett litet skämt. Han klär grymt bra i vitt. Att han använder svarta kläder förstår jag är för att han trivs i det, jag struntar totalt i vad han har på sig faktiskt men jag hajade till. Så ingenting om att han är en kuf eller något som någon skrev, jag fattar väl att han inte är det eftersom han jobbar i ett band där han exponeras hela tiden, är med My och hennes son. Att han sedan inte älskar att synas på hennes blogg mm. gör honom inte till en kuf han verkar högst normal, men som så många andra så kommenterade jag ett utseende som jag tycker var positivt bara ?

 18. Men oj, jag menade absolut inget illa eller elakt med min kommentar om att Jonas borde ”luras” 🙂 Jag tycker bara att han såg fin ut, det var menat som en komplimang och ett litet skämt. Han klär grymt bra i vitt. Att han använder svarta kläder förstår jag är för att han trivs i det, jag struntar totalt i vad han har på sig faktiskt men jag hajade till. Så ingenting om att han är en kuf eller något som någon skrev, jag fattar väl att han inte är det eftersom han jobbar i ett band där han exponeras hela tiden, är med My och hennes son. Att han sedan inte älskar att synas på hennes blogg mm. gör honom inte till en kuf han verkar högst normal, men som så många andra så kommenterade jag ett utseende som jag tycker var positivt bara 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...