4E4005AE-D47A-495F-822C-3C782C225AEB

Nu är han hemma igen ❤️

Min indian! Igår var dom i Danmark och spelade med Basic Element  🙌🏻 We love the 90:s drog igång 😃 I sommar turnerar dom mycket….. Det fina med just det, är att man får längta efter varandra… Jag uppskattar egentiden, och behöver den. Det blir extra mysigt när man ses ❤️

Han kom direkt ifrån Arlanda till stranden….. Mötte upp mig och dom andra.Efter en stund splittrade vi på oss och Jonas och jag fortsatte ensamma. Ett kvällsdopp, en middag och med saltvatten i håret så blev det en perfekt date-night som får avsluta en härlig vecka ❤️  

Bildbomb från idag: 

F46C07F0-48E6-4922-A486-09B1114E6F8E 16EA64F6-5707-47B8-8A56-793D32F6B688 D3C4B0DF-6684-4F1B-A23C-A78373D26AD3 2CD884B6-A56E-42DF-A01D-C69CB19C26D4

Så mysigt här! 

 

E43E1C2D-7D64-4D95-B878-C4C304E76646 FB31E093-7B9A-4D09-97FB-5A24C5B6F48C

Kram och hej!

/ My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (20)
 • GC

  Snyggt par ni är. Tur ni fann varandra. Vilken härlig badhelg. Kram.

 • Lena A

  Fina ni är ❤️

 • Admin

  Himla kul att ni har det så bra och att det går framåt, är otroligt glad för er skull verkligen <3
  härliga bilder

 • LTH

  Äter man köttbullar var å varannan dag ser man själv ut som en köttbulle.

  Jag så ett RIKTIGT troll…PÅ en strand, 30c varmt, iklädd smutsiga sunkiga svarta jeans, svart skinnjacka, långt ovårdat hår….Allmänt ofräch! Luktade svett som fasiken också när jag passerade. Har sett han tidigare, skostrollet, men precis samma kläder o uppsyn, då var dem 9 grader varmt. DET måste ju bara vara ett riktigt troll?

  • Doris

   Jag gillar snälla troll!
   ❤️

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

   LTH!

   Vad och vem är du? Fy farao.

  • Linda

   Åh va härligt! Önskar att jag vore där o fick uppleva detta “riktiga” troll. Men det är inte alla som får, dumma dig som fick se…. Avundsjuk!! 😁😂

  • Louise

   Varför skriver du detta?

  • Leoni

   Men vad fan! Att gå på hur en människa ser ut eller klär sug är så jävla lågt!!! Jag håller allt som oftast inte med i vissa saker My skriver och hon svarar mig alltid sakligt. Vi för en diskussion vuxna emellan och tror (hoppas) att vi både inser att vi är överens om att inte komma överens i allt. Att ifrågasätta, ställa frågor eller reagera är något helt annat än att gå på med personangrepp! Dessutom mot någon som är ”anonym”. Kan du sjunka lägre? Så vidrigt.

   • LTH

    Jag har inte nämnt en enda person!!! Ingen alls personligen. Berättade bara vad jag såg o upplevde på stranden häromdagen.

  • Linda

   Men, det är ju du bl.a. Som är utvecklingsstörd. Det finns särskolor för dig med iq under 70, ta dig dit för här krävs en iq på 100 minst.

 • Ann

  Hur ofta har du din son hos dig på öland? När kommer du och din sambo att gifta er?

  • Karin

   Sonen-inte ofta. Säger som jag sagt tidigare- pga det nya ’jobbet’ så max varannan helg. O då 90% i sthlm. Tryggheten o rutinerna har han hos sin fina trygga pappa m familj

   • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

    Karin!

    Är det ok att pappor lämnar sina barn och har dom varannan helg, är det ok att pappor försvinner ur barnens liv?Om My skulle ha sin son varannan helg, skulle hela världen sluta snurra då? Varför skull hon vara en sämre människa än alla andra? Varför får inte My ha sin son och kräva av pappan att flytta till Sthlm? Varför ska hon behöva styras av barnets far? Varför ska han inte offra nått? Om My har sitt jobb i Sthlm och behöver bo där, och åker ner och har sonen så ofta hon kan, är hon en dålig förälder då?

    Själv skulle jag aldrig kunna vara utan mina barn men jag kan inte klandra andra för att jag har ett annat synsätt eller har möjligheten att ha det som jag vill. Låt My sköta sitt vad gäller henne, hennes son, pojkvän och barnets far. Hon gör nog så gott hon kan men i dagens samhälle måste alla försörja sig och man måste vara där arbetet finns. Kan vi inte alla vara lite mer toleranta mot varandra istället för att trycka ner och nedvärdera folk. Mitt rätt är mitt rätt och andras rätt är andras rätt så låt oss sluta gnälla på hur andra lever sina liv. Sen kan vi diskutera och tycka vad vi vill på ett trevligt sätt. Vi kan inte alla tycka lika så låt oss vara överens om att vi tycker olika och att dom olika är lika mycket rätt.

    Äh, nej, tror inte det går.

    • Mollan

     Snälla låt den som får frågan svara själv varken du eller någonannan vet vad som gäller.

    • My

     Jag kommer aldrig att ha varannan helg ❤️ Fattar inte vad trollet fått det ifrån…. men jag klandrar inte någon annan Som har det heller… det är upp till var och en ☺️ Tack för din support 🙏🏻Kram kram

  • Louise

   Oj, varför undrar du detta Ann?

  • Linda

   Utvecklingsstörd? Ja jag går bananas här o struntar fullkomligt i vad folk säger om hur jävlig jag är som blandar in funktionshindrade här. Ibland måste man inte sanningen. Är du som frågade detta inte fullt “normala” riktig i skallen? Alltså en iq över 70 då… Helst över 100.

 • Susanne

  Snälla ni som läser Mys blogg och gillar den. Kommentera inte när någon skriver vidrigt. Bara låt de vara! De förtjänar inte uppmärksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *