I annonssamarbete med Mjau.  

bild-4013 bild-4006I samarbete med Mjau 

 

Hej alla mina katt-vänner! Alltså mina kissar är små familje medlemmar. Ragdoll honan Stina och ragdoll killen Sture. Ni som följer mig dagligen har fått lära känna dom också …. Nu har vi i samarbete med Mjau fått möjlighet att testa och utforska deras produkter.

Mjau har funnits i Vårgårda sedan 70-talet och tillagat maten till våra kissar. Med bara naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Nu har de dessutom lanserat deras premiumfoder Noga utvalt för kastrerade katter utan tillsatt vete.

Vilket jag personligen uppskattar enormt! Speciellt då kastrerade katter lätt kan bli lite ”latare” och då också gå upp i vikt efter kastrering, därför väljer jag alltid rena och naturliga produkter framför tillsatser, socker osv.

 Noga utvalt finns både som mumsig torr- och våtmat. Båda är rika på protein och innehåller den livsviktiga aminosyran taurin som katten inte kan producera själv. Noga utvalt kommer som både torr- och våtmat. Man kan med fördel kombinera dessa. Båda varianterna är rika på protein och innehåller den livsviktiga aminosyran taurin som katten inte kan producera själv.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

771A7579-76A6-4A42-A829-120560037FA8

Läs mer om Mjau och deras sortiment på hemsidan HÄR 

När vi fick hem alla goda produkter så blev det fest! Vardags fest. Sture och Stina blev så till sig att dom kom springande när dom kände doften =)

83167030-F562-4B81-AE69-63F5F6753E06F5B746AC-125C-45AC-A01D-0B39101DFA72

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu kör vi en generös tävling på min instagram @mymartens.

Detta vill du inte missa! 😃 Du kan nämligen vinna en 6 månaders förbrukning av Mjau Noga utvalt  Du kommer direkt till min instagram HÄR 

Kram Kram Matte!

bild-4035

/ My Martens