Hej alla kattälskare! Denna tävling vill du inte missa =)

I annonssamarbete med Mjau.  

bild-4013 bild-4006I samarbete med Mjau 

 

Hej alla mina katt-vänner! Alltså mina kissar är små familje medlemmar. Ragdoll honan Stina och ragdoll killen Sture. Ni som följer mig dagligen har fått lära känna dom också …. Nu har vi i samarbete med Mjau fått möjlighet att testa och utforska deras produkter.

Mjau har funnits i Vårgårda sedan 70-talet och tillagat maten till våra kissar. Med bara naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Nu har de dessutom lanserat deras premiumfoder Noga utvalt för kastrerade katter utan tillsatt vete.

Vilket jag personligen uppskattar enormt! Speciellt då kastrerade katter lätt kan bli lite ”latare” och då också gå upp i vikt efter kastrering, därför väljer jag alltid rena och naturliga produkter framför tillsatser, socker osv.

 Noga utvalt finns både som mumsig torr- och våtmat. Båda är rika på protein och innehåller den livsviktiga aminosyran taurin som katten inte kan producera själv. Noga utvalt kommer som både torr- och våtmat. Man kan med fördel kombinera dessa. Båda varianterna är rika på protein och innehåller den livsviktiga aminosyran taurin som katten inte kan producera själv.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

771A7579-76A6-4A42-A829-120560037FA8

Läs mer om Mjau och deras sortiment på hemsidan HÄR 

När vi fick hem alla goda produkter så blev det fest! Vardags fest. Sture och Stina blev så till sig att dom kom springande när dom kände doften =)

83167030-F562-4B81-AE69-63F5F6753E06F5B746AC-125C-45AC-A01D-0B39101DFA72

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu kör vi en generös tävling på min instagram @mymartens.

Detta vill du inte missa! 😃 Du kan nämligen vinna en 6 månaders förbrukning av Mjau Noga utvalt  Du kommer direkt till min instagram HÄR 

Kram Kram Matte!

bild-4035

/ My Martens

127 Komentarer

 1. My, du behover nagon som korrekturlaser dina inlagg. Erbjuda??? Det blir ju sa fel och far du betalt for detta ar det ju annu varre. Innan du publicerar nagot, fraga Jonas om han kan hjalpa dig. Nu blir det ju bara fel. Jag vill inte ha nagot syrligt svar fran dig, jag vill bara hjalpa dig.

 2. Sådana här samarbeten, som sköts så dåligt från din sida, gör att jag tar avstånd från företaget. Jag brukar köpa Mjau kattmat, men tänker sluta med det. Har de inte bättre omdöme än att anlita dig och att du inte har bättre omdöme än att förstå att du behöver hjälp med språket. Går inte bara att skylla på dyslexi och fnissa lite. Din plan är väl att du ska försörja dig som bloggare, då måste du ju vara med professionell också.

 3. Jag kan tycka att det är lite charmigt med att alla människor är olika men kan göra sig förstådda ändå. Vi alla fattar ju budskapet. En del gör inte det och måste ha nån sk ”mall” att gå efter. Det är ju synd om de människorna men dom lär sig dom oxå till slut?

   • Troll? På riktigt nu. Har du en iq under de 50? Nu är jag taskig o dum kanske MEN så jävla trött på er!!! Kalla MIG troll? Skit på dig!

  • Dyslexi har jag all respekt för men det här har ju inte helt något med det att göra här är det ju ett helt annat ord och betydelse, inte felstavat. Man måste kunna ta sig tid att korrekturläsa som respekt för både läsare och sponsor, annars är det väl bättre att vänta tills man har mer tid eller får hjälp.

 4. Fina katter du har My.
  Har ett parfrågor……
  Hur många anställda har du under dig,när du nu jobbar som VD?
  Är det styrelsen som tillsatt dig som VD?

 5. Hej alla ni med dyslexi. Jag har märkt att ibland är My’s inlägg helt felfria och ibland lite svåra att läsa. Är det så att tex stress påverkar? Eller hur funkar det?

 6. Begriper inte hur folk vill samarbeta med dig när du stavar så uruselt. Dyslexi eller inte det är skrämmande! Läser du ens igenom innan du publicerar!?

  • Ja oj oj oj vad skrämmande… Hemskt ju!! Hur bara KAN my vara VD?? Alltså de är ju bara sååååå hemskt ju. Och inte kan bruden stava!!!!! Alltså jag o många andra ska ju bara gå o lägga oss. Jag är helt under isen nu…. HUR kunde du my!!!! Hur fan kunde du stava FEL???????!!!!!

  • Nej, herregud! Hur kan det vara möjligt? ? jag menar trafiken är skyhög, kommentarerna smattrar och aktiviteten ökade just med 100% Hur är det möjligt? Varför vill man jobba med mig? ??
   Jag är ju en helt vanlig människa, med fel och brister, som majoritetn kan relatera till… ??? -Trevlig helg?

 7. My, du behover nagon som korrekturlaser dina inlagg. Erbjuda??? Det blir ju sa fel och far du betalt for detta ar det ju annu varre. Innan du publicerar nagot, fraga Jonas om han kan hjalpa dig. Nu blir det ju bara fel. Jag vill inte ha nagot syrligt svar fran dig, jag vill bara hjalpa dig.

 8. Ja tänk vad ett stavfel kan göra. Hyenorna är på hugget ? alltså har ni inget annat att fokusera på ? (ett stavfel – det MÅSTE jag gå in o kommentera !!!)
  Ha en trevlig helg o försök att slappna av lite ☀️☀️☀️

 9. Sådana här samarbeten, som sköts så dåligt från din sida, gör att jag tar avstånd från företaget. Jag brukar köpa Mjau kattmat, men tänker sluta med det. Har de inte bättre omdöme än att anlita dig och att du inte har bättre omdöme än att förstå att du behöver hjälp med språket. Går inte bara att skylla på dyslexi och fnissa lite. Din plan är väl att du ska försörja dig som bloggare, då måste du ju vara med professionell också.

 10. Fattar ni inte att hennes telefonjävel ändrar meningarna när hon skriver, det händer mig ofta. Man skriver en sak och plötsligt står det något helt annat. Och My, det finns en del som fattar det du skriver och vill förmedla ändå ?

  • Det må så vara men man läser väl igenom innan man publicerar. Herregud My får ju betalt för att göra reklam då kan man väl förvänta sig att hon åtminstone stavar rätt!

   • Ja, tänk vad hemskt. Så ni köper inte varor som stavas fel eller särskrivs dagligen i matvarubutiker. Säger ni till då?.

  • Från missa till erbjudande? låter långsökt och varför har samma ord inte ändrats i själva texten? Skriva fel kan alla göra men man måste läsa igenom innan man skickar iväg något precis som man gör i tidnings- och bokvärlden. Hyena? nej jag förstår vad som menas men man måste väl få påpeka detta utan att vara elak och speciellt om det är reklam.

  • Om man skriver missa så finns det ingen telefon som ändrar det till erbjuda. Det är bara att konstatera att My ingen kan hantera det skriftliga. Man kan inte bara skylla på dyslexi. Man måste korrekturläsa innan man skickar ett text, OM man ni vill bli betraktad som seriös i sina samarbeten.

    • Nej men det är väl en rätt enkel sak att göra alla tidningar, magasin och författare gör det och det är inget ont i det normalt inom den branschen tror jag. Nu var det inte stavfel utan ett helt annat ord och innebörd.

     • Att det var helt gratis det hon tog emot men i vanliga fall så skulle hon aaldrig erbjuda sina katter det???
      Ja säger då det, denna så kallade VD…(hon gör inte många rätt på kartan)

    • Nope, inte alls. Nu är det så att jag är språkpolis och tycker att det ska vara korrekt i vissa sammanhang. Dyslexi är en sak, helt ok, men ska man marknadsföra så ska det vara korrekt. Det blir lite larvigt annars…lite oseriöst. Om jag vill att någon marknadsför något åt mig så ska det vara korrekt. Det är det jag betalar för. Man kan korrekturläsa texten innan man skickar iväg den. Inget konstigt med det.

 11. Jag kan tycka att det är lite charmigt med att alla människor är olika men kan göra sig förstådda ändå. Vi alla fattar ju budskapet. En del gör inte det och måste ha nån sk ”mall” att gå efter. Det är ju synd om de människorna men dom lär sig dom oxå till slut😉

   • Troll? På riktigt nu. Har du en iq under de 50? Nu är jag taskig o dum kanske MEN så jävla trött på er!!! Kalla MIG troll? Skit på dig!

  • Dyslexi har jag all respekt för men det här har ju inte helt något med det att göra här är det ju ett helt annat ord och betydelse, inte felstavat. Man måste kunna ta sig tid att korrekturläsa som respekt för både läsare och sponsor, annars är det väl bättre att vänta tills man har mer tid eller får hjälp.

 12. Håller med Mia,det handlar inte enbart om att stava fel utan om att mobiltelefon
  väljer helt andra ord som tyvärr inte ändras. Därav konstiga meningar.

 13. Fina katter du har My.

  Har ett parfrågor……

  Hur många anställda har du under dig,när du nu jobbar som VD?

  Är det styrelsen som tillsatt dig som VD?

 14. Hej alla ni med dyslexi. Jag har märkt att ibland är My’s inlägg helt felfria och ibland lite svåra att läsa. Är det så att tex stress påverkar? Eller hur funkar det?

 15. Begriper inte hur folk vill samarbeta med dig när du stavar så uruselt. Dyslexi eller inte det är skrämmande! Läser du ens igenom innan du publicerar!?

  • Ja oj oj oj vad skrämmande… Hemskt ju!! Hur bara KAN my vara VD?? Alltså de är ju bara sååååå hemskt ju. Och inte kan bruden stava!!!!! Alltså jag o många andra ska ju bara gå o lägga oss. Jag är helt under isen nu…. HUR kunde du my!!!! Hur fan kunde du stava FEL???????!!!!!

  • Nej, herregud! Hur kan det vara möjligt? 😳 jag menar trafiken är skyhög, kommentarerna smattrar och aktiviteten ökade just med 100% Hur är det möjligt? Varför vill man jobba med mig? 😅😂

   Jag är ju en helt vanlig människa, med fel och brister, som majoritetn kan relatera till… 🙈😳😂 -Trevlig helg💖

 16. Ja tänk vad ett stavfel kan göra. Hyenorna är på hugget 😂 alltså har ni inget annat att fokusera på 😂 (ett stavfel – det MÅSTE jag gå in o kommentera !!!)

  Ha en trevlig helg o försök att slappna av lite ☀️☀️☀️

 17. Fattar ni inte att hennes telefonjävel ändrar meningarna när hon skriver, det händer mig ofta. Man skriver en sak och plötsligt står det något helt annat. Och My, det finns en del som fattar det du skriver och vill förmedla ändå 👍

  • Det må så vara men man läser väl igenom innan man publicerar. Herregud My får ju betalt för att göra reklam då kan man väl förvänta sig att hon åtminstone stavar rätt!

   • Ja, tänk vad hemskt. Så ni köper inte varor som stavas fel eller särskrivs dagligen i matvarubutiker. Säger ni till då?.

  • Från missa till erbjudande? låter långsökt och varför har samma ord inte ändrats i själva texten? Skriva fel kan alla göra men man måste läsa igenom innan man skickar iväg något precis som man gör i tidnings- och bokvärlden. Hyena? nej jag förstår vad som menas men man måste väl få påpeka detta utan att vara elak och speciellt om det är reklam.

  • Om man skriver missa så finns det ingen telefon som ändrar det till erbjuda. Det är bara att konstatera att My ingen kan hantera det skriftliga. Man kan inte bara skylla på dyslexi. Man måste korrekturläsa innan man skickar ett text, OM man ni vill bli betraktad som seriös i sina samarbeten.

    • Nej men det är väl en rätt enkel sak att göra alla tidningar, magasin och författare gör det och det är inget ont i det normalt inom den branschen tror jag. Nu var det inte stavfel utan ett helt annat ord och innebörd.

     • Att det var helt gratis det hon tog emot men i vanliga fall så skulle hon aaldrig erbjuda sina katter det???
      Ja säger då det, denna så kallade VD…(hon gör inte många rätt på kartan)

    • Nope, inte alls. Nu är det så att jag är språkpolis och tycker att det ska vara korrekt i vissa sammanhang. Dyslexi är en sak, helt ok, men ska man marknadsföra så ska det vara korrekt. Det blir lite larvigt annars…lite oseriöst. Om jag vill att någon marknadsför något åt mig så ska det vara korrekt. Det är det jag betalar för. Man kan korrekturläsa texten innan man skickar iväg den. Inget konstigt med det.

 18. Håller med Mia,det handlar inte enbart om att stava fel utan om att mobiltelefon
  väljer helt andra ord som tyvärr inte ändras. Därav konstiga meningar.

 19. Alla ni negativa läsare, varför är ni ens inne på denna blogg? Finns SÅ många andra bloggar ni borde lägga er tid på istället. Ni skulle förhoppningsvis må bättre av att läsa fina meningar utan stavfel och allt annat ni tycker är fel med My. Och vi andra slipper scrolla förbi meningslösa inlägg. Suck

 20. Fast till er som skriver att måste ni gå in på bloggen, måste ni klaga, måste ni hit och dit, det är ju precis detsamma ni gör ju.
  Sen My, jag kan tycka att även om du har dyslexi så när jag gick in och läste fattade jag inget, (denna tävling vill ni inte erbjuda) Va? Vad vill vi inte erbjuda? sen läste jag igen och förstod att det skulle stå missa (tror jag) så handlar det först inte om dyslexi utan om felskrivning och när du ser det borde du ändå ändra det. Du måste väl läsa igenom vad du skriver och läsa kan du även om det kanske går saktare än gemene man vilket inte är fel. Läs igenom vad du lägger ut och sen om stavningen är fel är väl inget att orda om men det här blir ju helfel och är det för ett företag så kan man lägga ner lite tid och göra rätt. Så skulle jag jobba men det är jag det.
  Jag vill inte klaga utan bara säga vad jag tycker.
  Jag skulle ha läst igenom, ändrat om det var helt fel ord och sen är det småaktigt av folk att ta upp felstavningar, det kan alla göra och är av mindre intresse men just denna mening ger en helt annan bild av vad det ska vara.
  Ha det gott alla där ute i etern och så kan vi väl fortsättningsvis sluta med personpåhopp och ge god kritik om kritik ska framföras för bra kritik är alltid bra och leder oss framåt men skitsnack och elakheter det kan vi försöka lära våra barn att låta bli för även små är inne och läser.

 21. Alla ni negativa läsare, varför är ni ens inne på denna blogg? Finns SÅ många andra bloggar ni borde lägga er tid på istället. Ni skulle förhoppningsvis må bättre av att läsa fina meningar utan stavfel och allt annat ni tycker är fel med My. Och vi andra slipper scrolla förbi meningslösa inlägg. Suck

 22. Fast till er som skriver att måste ni gå in på bloggen, måste ni klaga, måste ni hit och dit, det är ju precis detsamma ni gör ju.

  Sen My, jag kan tycka att även om du har dyslexi så när jag gick in och läste fattade jag inget, (denna tävling vill ni inte erbjuda) Va? Vad vill vi inte erbjuda? sen läste jag igen och förstod att det skulle stå missa (tror jag) så handlar det först inte om dyslexi utan om felskrivning och när du ser det borde du ändå ändra det. Du måste väl läsa igenom vad du skriver och läsa kan du även om det kanske går saktare än gemene man vilket inte är fel. Läs igenom vad du lägger ut och sen om stavningen är fel är väl inget att orda om men det här blir ju helfel och är det för ett företag så kan man lägga ner lite tid och göra rätt. Så skulle jag jobba men det är jag det.

  Jag vill inte klaga utan bara säga vad jag tycker.
  Jag skulle ha läst igenom, ändrat om det var helt fel ord och sen är det småaktigt av folk att ta upp felstavningar, det kan alla göra och är av mindre intresse men just denna mening ger en helt annan bild av vad det ska vara.

  Ha det gott alla där ute i etern och så kan vi väl fortsättningsvis sluta med personpåhopp och ge god kritik om kritik ska framföras för bra kritik är alltid bra och leder oss framåt men skitsnack och elakheter det kan vi försöka lära våra barn att låta bli för även små är inne och läser.

  • Varför skriver du så Majsan? Om det var jag och mitt företag så vill jag nog att det ska stå rätt. Nästa gång, kanske det står nått som är olagligt. Tex kom och testa på vårt nya sex till minipris……
   Fast jag betalt My för att lansera mitt nya kex.
   Ja, man kan skratta åt det, men det är ändå likförbaskat olagligt att sälja sex.
   Man kan se allt på olika vis.

   • Fast nu är det ju inte ditt företag L2… så det är ju inget du behöver sitta & oroa dig över!! Njut av att det är underbart väder & snart semestertider…. istället för en massa negativa tankar???

   • Haha nä det är fullt lagligt att sälja sex, men däremot köpa sex är olagligt. Så du kan fortsätta din verksamhet..

    • Men för i, nu svär jag och det gör jag inte så ofta…………..Jag tyckte jag var kul där…………….. sälja sex sälja kex………….Jag skämtade. Jag bryr mig inte vad som står, men jag förstod att nån niding skulle hoppa på mitt skämt.
     Sen att påpeka att det är lagligt att sälja sex, säger mer om dig än om nån annan

 23. Ha ha My det här gjorde du bra. Du hade aldrig fått så många kommentarer om du skrivit rätt. Du är bäst, lycka till m nya jobbet?

  • Varför skriver du så Majsan? Om det var jag och mitt företag så vill jag nog att det ska stå rätt. Nästa gång, kanske det står nått som är olagligt. Tex kom och testa på vårt nya sex till minipris……
   Fast jag betalt My för att lansera mitt nya kex.

   Ja, man kan skratta åt det, men det är ändå likförbaskat olagligt att sälja sex.

   Man kan se allt på olika vis.

   • Fast nu är det ju inte ditt företag L2… så det är ju inget du behöver sitta & oroa dig över!! Njut av att det är underbart väder & snart semestertider…. istället för en massa negativa tankar🌝🌞😍

   • Haha nä det är fullt lagligt att sälja sex, men däremot köpa sex är olagligt. Så du kan fortsätta din verksamhet..

    • Men för i, nu svär jag och det gör jag inte så ofta…………..Jag tyckte jag var kul där…………….. sälja sex sälja kex………….Jag skämtade. Jag bryr mig inte vad som står, men jag förstod att nån niding skulle hoppa på mitt skämt.

     Sen att påpeka att det är lagligt att sälja sex, säger mer om dig än om nån annan

 24. Ha ha My det här gjorde du bra. Du hade aldrig fått så många kommentarer om du skrivit rätt. Du är bäst, lycka till m nya jobbet😊

 25. Suckar.
  Vilket liv ni för.
  Tänker man lite så funkar det med detta som My skrev i rubriken.
  Men det ger tydligen uppmärksamhet.
  Det är bra My.
  Ha nu en trevlig helg.
  Kram L

 26. Hm. Bortsett från inläggen om felstavningar så har jsg en annan fråga.
  Du vet att man ska vara skriven där man har sin huvudsakliga nattvila ? ( alltså hos Jonas) men du är ff skriven på din gamla adress på Öland. I alla fall är ditt AB det.
  Kan inte det bli lite fel eller räknar du med att nya hyresgästen i lägenheten lämnar över din post?

 27. Nu lämnar jag denna blogg. Har till slut insett att de flesta här inne är utvecklingsstörda. Det ska finnas bloggar även för dem. Men nivån funkar inte för mig. Detta ska jag kunna säga utan att jag ser ner på dessa människor med funktions hinder.
  Lycka till my med allt du tar för dig i framtiden! Jag hoppas innerligt att du får ett gott liv. Puss!

  • Vad tråkigt…. Man kan ju läsa bara blogginläggen, och inte kommentarerna, om man vill ? Men du gör ju givetvis som du vill! Tack snälla för omtanken ? kram

  • Inte ok att kalla folk för utvecklingsstörda. Det borde vara under allas värdighet. Sen kan det ju vara så att folk skämtar om saker fast vissa inte förstår sånt och då kanske man måste förklara det för dom.
   puss och kram på dig.

 28. Suckar.
  Vilket liv ni för.
  Tänker man lite så funkar det med detta som My skrev i rubriken.
  Men det ger tydligen uppmärksamhet.
  Det är bra My.
  Ha nu en trevlig helg.
  Kram L

 29. Hm. Bortsett från inläggen om felstavningar så har jsg en annan fråga.
  Du vet att man ska vara skriven där man har sin huvudsakliga nattvila ? ( alltså hos Jonas) men du är ff skriven på din gamla adress på Öland. I alla fall är ditt AB det.
  Kan inte det bli lite fel eller räknar du med att nya hyresgästen i lägenheten lämnar över din post?

 30. Nu lämnar jag denna blogg. Har till slut insett att de flesta här inne är utvecklingsstörda. Det ska finnas bloggar även för dem. Men nivån funkar inte för mig. Detta ska jag kunna säga utan att jag ser ner på dessa människor med funktions hinder.

  Lycka till my med allt du tar för dig i framtiden! Jag hoppas innerligt att du får ett gott liv. Puss!

  • Vad tråkigt…. Man kan ju läsa bara blogginläggen, och inte kommentarerna, om man vill 😄 Men du gör ju givetvis som du vill! Tack snälla för omtanken 💖 kram

  • Inte ok att kalla folk för utvecklingsstörda. Det borde vara under allas värdighet. Sen kan det ju vara så att folk skämtar om saker fast vissa inte förstår sånt och då kanske man måste förklara det för dom.

   puss och kram på dig.

 31. Alltså vuxna människor! Hur fan ska man kunna lära barnen hur man ska vara på nätet när NI, vuxna människor är riktiga stolpskott! Sen sitter ni och gnäller över hur dumma barnen kan vara mot varandra! Ni är inte ett dugg bättre själva!

  • och du Maria kallar folk för stolpskott……….. är det att lära barn rätt och fel? Många människor kastar sten…. utan att tänka sig för.

 32. Alltså vuxna människor! Hur fan ska man kunna lära barnen hur man ska vara på nätet när NI, vuxna människor är riktiga stolpskott! Sen sitter ni och gnäller över hur dumma barnen kan vara mot varandra! Ni är inte ett dugg bättre själva!

  • och du Maria kallar folk för stolpskott……….. är det att lära barn rätt och fel? Många människor kastar sten…. utan att tänka sig för.

 33. Btw – felstavning är OK några gånger. Använda fel ord är litet värre (och okunnigt).
  Att upprepa exakt samma meningar i ett helt stycke (tredje) är inte beroende på dyslexi utan mer jäkligt slarvigt, tycker jag i alla fall

 34. Btw – felstavning är OK några gånger. Använda fel ord är litet värre (och okunnigt).
  Att upprepa exakt samma meningar i ett helt stycke (tredje) är inte beroende på dyslexi utan mer jäkligt slarvigt, tycker jag i alla fall

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...